Haldorádó külföldi sikerek

Haldorádó külföldi sikerek

A Haldorádó termékpaletta, mint azt a "Haldorádó termékek 2011. évi újdonságainak bemutatója 1. rész" c. írásban már olvashatták, 2008 tavaszán (hosszas előkészítő munka után) jelent meg a boltok polcain. Ez a negyedik szezon, amely igen rövid időnek számít ebben a szakmában. De e röpke idő alatt is nagyon komoly hírnévre és népszerűségre tettek szert etetőanyagaink és speciális halcsalijaink Magyarországon. Az országhatár azonban nem szab(hat) gátat a termékek egyre távolabbi területekre való eljutásának. A halcsemegék fogósságának legendás híre a környező országokba és Európa távolabbi részeire is eljutott már. Egyre több külföldi megkeresést kapunk. Elsőként megállapodást kötöttünk a román és szlovák viszonteladó partnereinkkel, akik hazájukban képviselik és értékesítik a Haldorádó termékeket. A Romániában és Szlovákiában megrendezett kiállításokon is óriási sikere és nagyon pozitív fogadtatása volt e magyar cég termékeinek. Az erről készült események képes beszámolóját láthatják az írásban.

Szlovákiában 2011. március 31. és április 3. között Nitra (Nyitra) városában került megrendezésre a Rybársky víkend - a Horgász hétvége. A kiállítás szervezője a Szlovákiában népszerű horgászújság, a Slovenský Rybár volt.

E helyszín kiváló főpróbája volt a Haldorádó termékek ismertségének mérésére szomszédos országokban élő, így a szlovák horgászok körében is. A Haldorádó Horgászportál, valamint a PV TV ismertsége nem kérdéses Szlovákiában sem, így a jó fogadtatás sem maradt el.

Március 31. és április 3 között került megrendezésre Szlovákiában a Rybársky víkend - a horgász hétvége
A Haldorádó termékek a határ túlsó oldalán is ismertek, és most már könnyedén beszerezhetőek
A Pellet Pack szlovák horgásztársaink körében is népszerű volt
Szlovák forgalmazói csapatunk

Szlovákiában a viszonteladók az alábbi partnerünktől tudnak hozzájutni a Haldorádó termékekhez:
Carp & Barbel S.r.o
Telefonszám +421 94 842 4979
E-mail: kidontransfer@gmail.com
Web: www.rybarskyobchod.sk

Szlovák nyelvű Haldorádó katalógus letölthető innen: haldorado.sk

A horgász hétvége egyik meglepetés sztárvendége a szlovák topmodell, Jana Mináriková volt
Szőke démon a Vörös Démonnal
Megvan az új reklámarcunk :)
A termékek ismertsége és népszerűsége Szlovákiában is meglepően magas

Romániában a szlovák kiállítással egy időben, március 31. és április 4. között került megrendezésre a Targul Aventuri la Pescuit - Horgászkalandok Kiállítás, melyet az Aventuri la Pescuit horgászújság szervezett meg. A kiállításnak a főváros Bukarest, annak is a legszebb része, Piata Constitutiei - azaz az Alkotmány tér - adott otthont az Országház közvetlen szomszédságában. 45 kiállító 3500 négyzetméteren mutathatta be az idei újdonságait, forgalmazott termékeit, ahol idén először az új román forgalmazó partnerünknek köszönhetően a Haldorádó termékek is képviseltették magukat a kb. 15.000 látogató előtt.

Romániában a fővárosban került megrendezésre a Targul Aventuri la Pescuit - Horgászkalandok Kiállítás
A teljes Haldorádó termékpaletta először mutatkozott be a román horgászok előtt a bukaresti kiállításon
A Haldorádó zászló kellemes meglepetésként hatott a látogatókra
Folyamatosan voltak érdeklődők és vásárlók a standon

Romániában a viszonteladók az alábbi partnerünktől tudnak hozzájutni a Haldorádó termékekhez:
Mille Maistro Srl.
Telefonszám: 0732 137133
E-mail: millemaistro@yahoo.com
Web: www.sport-weekend.ro

Román nyelvű Haldorádó katalógus letölthető innen: haldorado.ro

A román nyelvű katalógusnak örültek a szomszédos ország horgászai is

Íme egy pár perces videó, amit a PV TV készített a román kiállításon:

Amikor egyeztettünk a kiállítás után a partnerünkkel, az első kérdés volt, hogy milyen volt a a Haldorádó termékek fogadtatása, hogy sikerült ezek külföldi debütálása? A válasza ez volt:

Hát, erről jambusokban tudnék mesélni :)! Óriási meglepetést produkáltunk! Ezt tovább növelte, hogy a román piac 3 fontos cége mellett volt a standunk. Az itt felállított zászló és a messziről látható pólók vonzották az érdeklődőket. Sőt az első nap után volt pár olyan ember, aki visszatért, mert a csütörtök reggel megvásárolt termekkel halat fogott aznap és szombat-vasárnap alaposan bespájzolt belőle.

Néha már odaférni is nehéz feladat volt

A látogatók zöme már kívülről tudja a filmeket, sokan már magyar nevükön kérték a termékeket. Pozitív hatása volt meg abból a szempontból is, hogy jó pár profi versenyző elismerően bólogatott, sőt volt olyan, aki már csütörtök reggel a nyitás előtt kihasználva azt a kis időt amíg ki nem nyíltak a kapuk a nagyérdemű előtt, végigszagolt és végigkóstolt mindent.

Bízunk benne, hogy a külföldi horgászok is ugyanolyan megelégedéssel fogják használni termékeinket, mint a hazai horgászok, és bízunk abban is, hogy ez a kis magyar cég Európa-szerte ismert lesz!

Európai értékesítés:
Haldorádó Team Kft.

H-6400 Kiskunhalas
Széchenyi út 49.
E-mail: sales@haldorado.hu
Web: http://www.haldorado.hu/shop.php?filter_manufid=61

Angol nyelvű Haldorádó katalógus letölthető innen: haldorado.en

(X)
Haldorádó Team