IX. Magyarországi PontyShow – Ennél pontyosabbat nem talál!

IX. Magyarországi PontyShow – Ennél pontyosabbat nem talál!

Kihagyhatatlan kedvezmények, lebilincselő látnivalók, neves horgászok szerte a világból – érdekes programokkal és rengeteg újdonsággal jön november második hétvégéjén a kilencedik PontyShow, az ősz legnagyobb horgászeseménye!

Az óriási érdeklődés szokás szerint nemcsak a látogatók, de a cégek felől is rekordot döntött, ugyanis a várható közel száz kiállító százötvennél is több márkával vonul majd fel! A gyártók, képviseletek Magyarországról és szerte Európából is érkeznek, és mindannyian egyedi akciókkal készülnek, sőt többségük már jövő évi újdonságokat is hoz magával! A magyarországi Show idén tíz ország kiállítóit látja vendégül.

A törzsgárda mellett…
… idén rengeget új cég is részt vesz a kiállításon
A Bait Service Straubing bemutatja a teljes palettáját – friss bojlik, egyedi elképzelések szerint, pár napon belül
Az Ntec kiegészítőket is először láthatja a nagyérdemű

Az évről évre – immár kilencedszer – megrendezett PontyShow történetét mindvégig a fejlődés jellemezte. Az idei kiállítás is nagy lépes lesz, hiszen a rendezvény új otthona a Budapesti Vásárközpont „A” pavilonja, ahol 11.000 négyzetméteren randevúzik a hazai és nemzetközi horgászvilág apraja-nagyja.
Minden bizonnyal hatalmas érdeklődésre tart majd számot a 10 x 10 méteres épített tó, ahol a látogatók kipróbálhatják az etetőhajókat vagy beülhetnek a vízre tett gumicsónakokba, sőt akár egy próbakört is mehetnek velük. A „parton” pedig az etetőhajó gyártók, forgalmazók, valamint a csónakos cégek rögtön tanácsot adnak, ajánlattal is szolgálnak – aki vásárlás előtt áll, mindenképpen nézzen körül, hiszen itt minden karnyújtásnyira lesz, így testközelből szerezhet benyomást a termékekről.

Etetőhajók és csónakok az épített tavon – ezt ki kell próbálnod!
Az akváriumban magyarországi pontyfajták seregszemléje – bemutatkozik a Balatoni Sudár ponty és a Nagyatádi tükrös
A Haldorádó közel 100 négyzetméteres standdal és hatalmas választékkal vonul fel
Döme Gábor, ahogy az elmúlt nyolc évben minden alkalommal, idén is szombaton délután tartja az előadását – ezúttal a japán horgásztúrájáról és az ott szerzett tapasztalatairól mesél

Idén debütál a Horgászbörze, ahol nem csak a bolti árak töredékéért szerezhetünk be botokat, orsókat és egyéb felszereléseket, de mindenki beadhatja a saját nem használt holmiját is, és amíg a kiállításon nézelődik, addig a börze munkatársai igyekeznek új gazdát keríteni nekik. Az eladott horgászcuccokért cserébe pedig egy levásárolható utalvány jár, ami beváltható a Fishing Time webshopban.
A kínálat folyamatosan változik a kiállítás ideje alatt, így érdemes lesz többször is visszanézni, itt mindig lehet majd új dolgokat találni!

Az idei kiállítás egyik sztárvendége a nagynevű pontyhorgász Alan Blair lesz, aki szombaton 11 órától Pontyvadászaton címmel előadást is tart a nagyszínpadon

Rövid pecákról, egyéjszakás kalandokról és a cserkelő horgászatok varázslatos világáról mesél majd Alan a közönségnek. Utána pedig mindenkit szeretettel vár egy kötetlen eszmecserére vagy szakmai beszélgetésre a Nash B-1 és B-2-es óriási standkomplexumán.

A kapás garantált – Free Spirit botokkal két szimulátoron megállás nélkül fáraszthatnak gyerekek és felnőttek
Lábas Norbi mindhárom napon a Horgászsuli A-33-as standján várja a fiatalokat

Kezdőktől a haladókig bárki részt vehet a jó hangulatú programokon. Kötések, komplett felszerelések elkészítése, csalizások, etetőanyag bekeverés, valamint rengeteg gyakorlati tanács, hasznos információ az utánpótlás generáció számára. A részvétel természetesen ingyenes!

A Trakker elhozza az a legújabb termékeit is – A Pontycentrum 500 négyzetméteres gigantikus standját ne hagyja ki!
Egyedi készítésű botok a Rodland A-16-os standján
Shimano botok és orsók teljes választékával vár mindenkit a Normark Hungary a B-23-as standon, ahol…
… a Carp Spirit egyedi és remek minőségű pontyos cuccai is bemutatásra kerülnek
Egész napos Guru Show a B-18-as standon
A JRC, Greys és Chub termékek több mint száz négyzetméteren lesznek kiállítva az A-4-es standon
Felszerelésdömpingben nem lesz hiány, annyi bizonyos
Egyedi Navitas ruhák minden helyzetre – látogass el az A-17-es standra!
A pergető horgászok sem maradnak látnivaló nélkül – kanalak hatalmas arzenáljával jön Ottó bácsi és csapata
A Savage Gear is elhozza a teljes pergető kínálatát
Az idei PontyShow a gasztronómia területén is nagyot lép előre

Lesz itt minden, mi szem-szájnak ingere: kézműves hamburger, erdélyi kürtöskalács, frissen készített lepény, gyros és egyéb görög specialitások, továbbá minőségi borok és sörök, de persze a hagyományos konyha kedvelői sem maradnak majd éhen.

Telefonos applikáció segíti majd a látogatókat a térképes eligazodásban, mellyel a programok, valamint az akciók rengetegében is navigálhatunk

A PontyShow applikáció a kiállítás hetében már otthonról is letölthető lesz, de QR kóddal a helyszínen is pillanatok alatt elérhetjük

Ha bevásároltál a PontyShow-n, és sok a cuccod, vagy egész egyszerűen elfáradtál az egész napos nézelődésben, intsd le a PontyShow taxit! A pavilon bejárata előtti taxiállomáson ülj be az elektromos kisautóba, és fuvaroztasd ki magad az parkolóig, vagy a buszmegállóig!
A belépőjegyhez ingyenes tombolaszelvény is jár, és napi kétszeri sorsolás – gazdag nyereményekkel!

A vasárnap délutáni tombola fődíja egy 3 méteres Kolibri gumicsónak bottartóval, melynek értéke 200.000 Ft, és jó hír, hogy a három nap szelvényeiből kerül kihúzásra a nyertes, sőt a Facebookon élőben is követheted a sorsolást.

Tippek az ajándék csalikhoz.

Íme, a letölthető standtérkép minden idők legnagyobb magyarországi horgászkiállításáról:

A színpadon idén is nagyméretű LED-falon élvezhetjük az előadások képi megjelenítését, illetve illusztrációit, a szünetekben pedig az érdekes és nemkülönben izgalmas horgászfilmeket. A casting-pályán a 14-szeres világbajnok Varga György tart bemutatót, de természetesen a vállalkozó kedvűek ugyancsak próbára tehetik magukat, naponta kétszer pedig össze is mérhetik tudásukat egymással.
Az idei PontyShow sem maradhat szimulátorok nélkül, így azok a felnőttek és gyerekek, akik a vásárlás és nézelődés közben kiadós csatákra vágynak, két fárasztógépen küzdhetnek meg álmaik virtuális halával.
Az autóval érkezők részére a parkolás ingyenes lesz az Albertirsai úton és a főbejárat melletti parkolóban egyaránt. De tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthetjük a Hungexpót: érdemes az Örs vezér teréről a BKK 100-as buszjáratát választani, mely pénteken (nov. 10.) 09-17 óra között negyedóránként, szombaton (nov. 11.) és vasárnap (nov. 12.) 08-20 óra között félóránként közlekedik.
Értékes ajándék, tombola, felhőtlen szórakozás, fantasztikus programok, horgászok, felszerelések… és persze halak!
Ősszel a PontyShow lesz a legnagyobb horgászesemény – nem lehet ennél pontyosabb dolgod!

Idén is vár minden horgászt a PontyShow csapata!

Pontyvilág

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.