PontyShow 2016 - Haldorádó szemmel

PontyShow 2016 - Haldorádó szemmel

Ismét túl vagyunk az év legszínvonalasabb, legnagyobb pontyos kiállításán. Megannyi kiállító, millió termék, számos zseniális újdonság, fogós csalik. Ha a száraz tényekről kellene beszámolnom, akkor az előbbi szavakat kellene mondatba foglalni, és kész is lennék. Ám ez a hétvége számunkra nem csak erről szólt. Akkor mit is jelentett ez a Show a Haldorádónak? Mosolygós embereket, rég nem látott barátokat, elégedett horgászokat és nem utolsósorban nagyon sok szeretetet, amely katalizátorként hajt minket tovább, hogy a munkánkat hivatásnak érezhessük!

Mint minden hasonló rendezvényen, itt is megjelent a horgász szakma színe-java. Híres szakértők, teszthorgászok tömkelege várta a látogatókat. Nálunk sem volt ez másként, azt leszámítva, hogy vásárlóinkat mi régi jó ismerősökként köszöntöttük. Hogy miért? Mert nem elég egy önéletrajz, hogy valaki bekerüljön a Haldorádó Teambe és kapjon egy pólót, amiben csapattagnak érezheti magát, hanem hosszú évek kemény munkájának eredménye az, ha valaki ebbe a csapatba tartozhat. Mind pontyos, mind feederes szakértőink már bizonyítottak. Eredményeik, fogásaik és a szakmai alázat az, amely őket felhatalmazza arra, hogy teszthorgásznak nevezhessék magukat.

A PontyShow mindhárom napján megtelt a Haldorádó stand!

Rendkívüli elismerés az számunkra, hogy a látogatók nagy része név szerint szólít meg minket és először a kezét nyújtja, csak utána tér rá a lényegre, hogy mit is szeretne! Aki céltudatosan kereste a mi standunkat, azért jött, hogy biztos forrásból meríthessen olyan információkat, trükköket, praktikákat, és persze horgászcikkeket, amelyekkel eredményesebbé válhat.

Egy marék csalival több mázsa hal = Spéci termékcsalád

Hasonló beszámolókból már megszokhatták olvasóink, hogy leírom, milyen termékek voltak a legkeresettebbek, melyek iránt tapasztaltunk megnövekedett érdeklődést. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a látogatóink igen céltudatosan érkeztek. Ennek oka, hogy a standunkon fellelhető fiúk mindegyike ismert horgász, így mindenki meg tudta találni azt a személyt, aki biztos választ tudott neki adni.

A Haldorádó standon a szakértők nem a földből pattannak elő! Hosszú évek és eredmények állnak mögöttük. A hitelességet ki kell érdemelni, aminek a jutalma: bizalom!

Ahhoz, hogy valaki a horgászat minden területéhez értsen, egyszerűen nem lehet eleget horgászni, és nálunk a hitelesség az első. Talán nem véletlen, hogy tőlem senki sem próbált bojlis horgászattal kapcsolatos praktikákat megtudni, és a Carp Team tagjait sem kérdezték arról, hogyan is néz ki egy method feeder végszerelék. A csapat tagjait egyesével kérdeztem meg, hogy milyen témával kapcsolatban érkezett a legtöbb érdeklődés, beszéljenek hát kollégáim helyettem:

Döme Gábor: „A legtöbben a megújult by Döme Team Feeder Master Carp Pro Long Cast botok iránt érdeklődtek. Hosszú kihagyás után kaphatóak újra ezek a botok, így a legtöbben vásároltak is belőle”
Sisa József: „A horgászat felgyorsítására alkalmas aromák sokak számára vonzóak. A kosárba nyomható Fluo Essenciát szinte mindenki ismerte már, aki betért hozzánk, ám a jövő évben megjelenő Method Spray új lehetőségeket kínál, ami már most megmozgatta a látogatóink képzeletét”
Sipos Gábor: „A Spéci termékek olyan egyedi ízekben kapható csali imitációk, amelyek még egyszerűbbé teszik a feederezést. Sokan kérdezték, hogy lesz-e új tagja a családnak? Lesz bizony, a SpéciPellet, de hamarosan úgyis minden kiderül! :)”
Putz Tamás: „Mi másról is kérdeztek volna, mint a Kék Fúzióról!? Mindenki örömmel fogadta, hogy a „kék íz” jövőre a teljes palettát lefedi majd, így az etetőanyagtól a CSL aromáig minden formában elérhető lesz!”
Simon Zoltán: „Sokaknak szemet szúrt a nemrégiben debütáló Maggot River kosár. Mikor elmondtam nekik, hogy mire való, a legtöbben vissza sem rakták! A folyóvízi horgászat még mindig nagy lehetőségeket tartogat magában, örömteli, hogy egyre többen vallatják feederbottal a budapesti Dunát is!”
Pintér Zoltán: „Pontyos kiállítás ide vagy oda, szorítottam a standon egy kis helyet a Prixinek, és milyen jól tettem! Sokan keresték, hiszen a ragadozóhalas szezon még csak most kezdődik!”
Dr. Pulai István: „Bár csak látogatóként jöttem, örömmel láttam, hogy az új, 2017-es Haldorádó naptárban egy számomra csodálatos, élményekkel teli horgásztúra egy emléke is helyet kapott. Szerintem az utóbbi idők leglátványosabb filmjét tekinthetik meg majd a nézők, ahol Gáborral álmaink halait fogtuk meg!”
Haskó Tamás: „A Haldorádó bojlis család eddig is fogós ízeket sorakoztatott fel, ám sokan jelezték, hogy kellene valami új, valami ütős, különleges íz, ami máshol nincs! Sokat már nem kell várni, hiszen a Kék Fúzió termékcsalád tagjait már csomagolják!”
Kerekes Ernő: „Legtöbben azt kérdezték, hogy mit tegyenek, hogy még előbb megtalálja a ponty a csalit… Nekik a PVA hálós, koncentrált etetést javasoltam, ugyanis ez a trükk ihlette a Record Carp Stick Mix megszületését, amely a Haldorádó Pontyhorgász Napokon, február első hétvégéjén már megvásárolható lesz!”
Rokolya Péter: „Írásaimban már gyakran találkoztak az olvasók az általam kedvelt Chod rig végszerelékkel, amely igazán jól működik lebegő csalikkal. Nekik a Haldorádó Pop Up családból ajánlottam, bízom benne, hogy kapitális halak megfogásához segítettem hozzá őket!”
Farkas Szabolcs: „Azon szerencsések közé tartozom, akik már fogtak 30+-os pontyot, így nem meglepő, hogy arra voltak kíváncsiak a legtöbben, milyen csalival lehet ekkora halakat horogra csalni? A válasz itt van a kezemben!”

A pontyhorgászat fogós etetőanyagai és csalijai mellett a felszerelések terén is mindig próbálunk megújulni. Legyen szó orsóról vagy botról, olyan átlátható, minden méretet lefedő szériával vártuk a közönséget, amelyből gyerekjáték volt a választás.

A by Döme Team Feeder Power Fighter botcsalád minden modellje nagyon népszerű volt
A by Döme Team Feeder orsók is nagy népszerűségnek örvendtek
Vigyen haza valaki!!!
Megvan, amiért jöttem!
Egy fotó a Facebookra?

Ahogy az már megszokott a horgász kiállításokon, Döme Gábor előadást is tartott, méghozzá egy igen népszerű témából. A „Method praktikák nagy halakra” című előadás alatt a nézőtéren egy gombostűt sem lehetett volna leejteni. A 2017. évi methodos újdonságok egy részének bemutatója nem ért véget a színpadon, ugyanis az érdeklődők egészen a Haldorádó standig jöttek, hogy minél többet megtudhassanak azokról a termékekről, amelyek már versenykörülmények között is bizonyítottak!

Tele a nézőtér!
Az új Hybrid Method Pelletek megjelenését már nagyon várják!

Habár a PontyShow véget ért, nem kell csüggedni, ez ugyanis azt jelenti, hogy már csak pár hónapot kell kibírni pontyos rendezvény nélkül! Ugyanis 2017. február 3-4-5-én kerül megrendezésre a XI. Haldorádó Pontyhorgász Napok, ahol az összes 2017-es újdonság megvásárolható lesz. Várjuk oda is Önöket szeretettel!

Találkozzunk legközelebb Kiskunhalason, a Haldorádó Centrumban, a XI. Haldorádó Pontyhorgász Napokon, 2017. február 3-4-5-én!

Írta:Sipos Gábor

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.