VI. Haldorádó Pontyhorgász Napok - MEGHÍVÓ

VI. Haldorádó Pontyhorgász Napok - MEGHÍVÓ

A 2012-es horgászszezon sem kezdődhet Haldorádó Pontyhorgász Napok nélkül! Ha valaki bojlis, feeder vagy bármilyen más finomszerelékes technikával üldözi a pontyokat és kíváncsi a legújabb felszerelésekre, csalikra vagy épp a végszerelék újdonságokra, akkor ott a helye a Kiskunhalason, a Haldorádó Centrumban és a mellette felállított rendezvénysátorban! 2012. február 3-4-5. VI. Haldorádó Pontyhorgász Napok. Mit tartogat az idei év, mire lehet számítani? Az írásból minden kiderül!

Hatodik alkalommal várja a Haldorádó Centrum az évente egyszer megrendezett szezonnyitó rendezvénye a pontyhorgászat szerelmeseit Kiskunhalason! Ha röviden kellene összefoglalni, hogy miről is szól ez a három nap, akkor ezek a legfőbb jellemzői: újdonságok, speciális akciók, jelentős kedvezmények, híres emberek, érdekes programok, előadások, nyereményjáték!

A VI. Haldorádó Pontyhorgász Napok időpontja: 2012. február 3-4-5. (péntek, szombat, vasárnap)

A Haldorádó Centrum a rendezvény színhelye, amely kibővített áruválasztékkal, programokkal és vásárlási kedvezményekkel várja az érkezőket

Az előző években megszokott módon idén is 3 napon át számít a pontyhorgászokra a Haldorádó Centrum. Mindhárom napon érdekes programok várják a látogatókat, így akár minden nap érdemes lesz hozzánk ellátogatni! A rendezvény méltó rangját és színvonalát neves hazai mesterhorgászok biztosítják.

Ha rossz lesz az idő?

Február elejére nehéz előre jó időt intézni. Volt már olyan év, hogy naponta 20-30-40 cm friss hó szinte járhatatlanná tette az utakat, volt már olyan is, hogy a kiállításról rögtön át lehetett sétálni a közeli horgásztóra felavatni a felszerelést! Bármilyen is volt az idő, minden várakozást felülmúlt a látogatók száma. Vélhetően idén sem lesznek kevesebben, sőt bízunk benne, hogy még többen tisztelnek meg minket. Így ha esetleg 1 méteres hó lesz, akkor is megtartjuk a rendezvényt, ha viszont verőfényes napsütés lesz, akkor pláne! Tehát rajtunk nem múlik!!!

Volt már, hogy folyamatosan kellett a havat lapátolni, hogy meg lehessen közelíteni a boltot, de a járhatatlan utak sem tudták látogatóink kedvét szegni. Ha esetleg 1 méteres hó lesz az idén, akkor is megtartjuk a rendezvényt! Tehát rajtunk nem múlik!

Megnövelt alapterület - rendezvénysátor

A 2011-es évhez hasonlóan az előadásoknak egy erre a célra rendelt, fűtött, ülőpadokkal (ülőpárnákkal) felszerelt 120 m2-es rendezvénysátor ad helyet, ami kényelmes megtekinthetőséget tesz majd lehetővé az érdeklődők számára. Ebben egyszerre minimum 100 fő tud kényelmesen helyet foglalni. A bolt mellett továbbá lesz egy 50 m2 alapterületű „bojlis sátor” a darabosabb kellékek bemutatására, továbbá egy hasonló méretű étkezősátor, ahol a híres kiskunhalasi Sóstó Csárda szakácsai biztosítják a finom, meleg ételeket és italokat. Így akinek tömegiszonya van, az mindig talál olyan pontot valamelyik sátorban vagy a boltban, ahol nem fogják letaposni a lábát.

120 m2-es fűtött, kényelmes rendezvénysátorban lesznek az előadások megtartva
Csak így biztosítható az előadások kulturált, zavartalan lebonyolítása

Kovács Zoltán - SBS SziKo Team - bojlis specialista

Leglátványosabb bemutatót eddig minden évben Kovács Zoltán - az SBS tulajdonosa - szolgáltatta, aki a rengeteg kérdés megválaszolásán túl több kilónyi bojlit gyártott le és ajándékozott szét az érdeklődő bojlis horgászok között.

Évek óta az egyik legnépszerűbb „műsorszám” Kovács Zoltán bojligyúrása, melyben mindig a közönség soraiból jelentkező gyerekek és felnőttek segítenek

Természetesen idén sem maradnak további meghökkentő meglepetések nélkül a bojlis horgászat fejlődésére kíváncsi résztvevők. A 2012. évi újdonságok első hivatalos bemutatója Kiskunhalason lesz. No de mi lesz a meglepetés? Ne legyetek türelmetlenek… a meglepetést nem szokták elárulni, gyertek el és meglátjátok!

A látogatók sok hasznos dolgot leshetnek el vagy kérdezhetnek meg Kovács Zoltán bojlis specialistától

Szalai Árpád - PB Products és Ultimate Team tagja - pontyspecialista

A fiatal Szalai Árpád neve a bennfentes bojlis-pontyhorgászok számára már nem ismeretlen. A kiváló horgász remek eredményei bizonyítják rátermettségét és nem hétköznapi jártasságát a pontyhorgászatban.

Szalai Árpádot a PB Products és Ultimate Team tagját már nem kell bemutatni a Haldorádó bojlis közönségének. 2011-ben egy látványos filmet is készítettek Kovács Zoltánnal

Árpád azonban nemcsak remek horgász, hanem kiváló üzletember is. Két neves, európai hírű cég termékeinek hazai forgalmazói jogát is sikerült megszereznie. A PB Products minőségi bojlis kiegészítőiről, kellékeiről, az Ultimate pedig főként jó minőségű pontyos termékeiről híres. A cégvezető személyesen mutatja be az érdeklődőknek a speciális termékeket és újdonságokat.

Szalai Árpád a horgász eszköztár legfontosabb részében, a profi végszerelékekben fog segítséget nyújtani…
… valamint a PB Products speciális termékeit, újdonságait mutatja be a nagyközönségnek

Haskó Tamás - Haldorádó Carp Team - ponty- és amurspecialista

A kezdő bojlis horgászok között nagy népszerűségnek örvend a Haldorádó horgászportálon megjelent 30 részes Bojlis Suli cikksorozat, így szinte „kötelező”, hogy az írások szerzője, Haskó Tamás is jelen legyen ezeken a napokon és tanácsaival, praktikáival segítse a bojlis horgászokat a kezdeti buktatók áthidalásában. Tamás a nap során folyamatosan a végszerelék típusokat és az ehhez szükséges eszközöket fogja bemutatni a látogatóknak. Hasznos tanácsaival segít a megfelelő eszközök kiválasztásában.

Haskó Tamás, a Bojlis Suli írássorozat szerzője is a helyszínen lesz mindhárom napon!

Hogy a finomszerelékes pontyhorgászoknak is kedvezzünk ezen a három napon, olyan szakértő horgászok bemutatóit tekinthetik meg a látogatók, akik már letették a névjegyüket kedvenc horgászmódszerükben.

Papp József - Top Mix Team - a finomszerelékes pontyhorgászat mestere

Papp József megszállott finomszerelékes pontyhorgász

Papp Józsefet, a Top Mix tulajdonosát - úgy véljük -, senkinek nem kell bemutatni. Igazi univerzális horgász, élete a horgászat. Óriási rutinnal rendelkezik a finomszerelékes pontyhorgászat minden módszerében. Tőle mindhárom nap érdekes előadásokat láthatunk, melyben bemutatásra kerülnek a legújabb angol Korum, Preston, kiegészítők, aprócikkek és ezek precíz használata is. No és természetesen első kézből mutatja be a Top Mix különleges csaliját, a Ponty pasztát és annak használatát.

Legyen az tavi vagy folyóvízi ponty, Papp József megtalálja!

Sipos Gábor és Sisa József - Haldorádó Feeder Team - feeder specialisták

Idén először tart közösen előadást a Haldorádó Feeder Team két versenyzője. Úgy gondoljuk, elég csak a kupagyűjteményükre ránézni, amit a 2011-es évben nyertek a legkülönbözőbb feeder versenyeken Haldorádó termékeket használva! Előadásukban bepillantást nyújtanak a versenyszerű feederhorgászat rejtelmeibe, sőt több olyan versenypraktikát is elleshetünk tőlük, amelyek a hétköznapi horgászatainkat is eredményesebbé tehetik!

Sipos Gábor a Fővárosi kalandozások c. sorozatával vált igazán ismertté a Haldorádó látogatói számára
Megszállott feederhorgász, aki a Haldorádó Feeder Team tagja és a Haldorádó termékek segítségével éri el nagyszerű eredményeit. Ezeket a kupákat a 2011-es szezonban nyerte. Eredményei meggyőzők!
2011. év elején csatlakozott hozzánk Sisa József
Sisa József a következőket mondta: a legtöbb kupát az elmúlt évben nyertem, miközben saját pontyrekordjaimat múltam felül hétről hétre! Mindezt a Haldorádónak köszönhetem! Azon dolgozom, hogy ezt a tudást és tapasztalatot továbbadhassam, hiszen a Haldorádó csapatban ez alapkövetelmény

Döme Gábor - Spro-Haldorádó Team - feeder specialista

Úgy véljük, hogy Döme Gábort sem kell már bemutatni. Neve fogalom! Több mint két évtizedes munkásságával professzionális szintre emelte a feederbotos horgászatot. Ráadásul a nevével fémjelzett Haldorádó termékek az elmúlt években nagyon magas szintre fejlődtek. A már sokszor bizonyító Haldorádó etetőanyagok, aromák és különleges csalik a gyors, sikeres horgászat elmaradhatatlan kellékei. Gábor talán a legilletékesebb arra, hogy bemutassa a filmjeiben már megismert, de a nagyközönség számára eddig még nem kézzelfogható 2012. évi újdonságokat. Nos, a Pontyhorgász Napok lesz az első olyan alkalom, amikor az összes, 2012. évben piacra kerülő új fejlesztésű Haldorádó terméket kezükbe vehetik a látogatók.

Döme Gábor feeder specialistával mindhárom nap találkozhatnak a látogatók

Gábor első kézből adja át tudását és megszerzett tapasztalatait az ide érkezőknek, hogy Ők is hasonlóan sikeresek lehessenek. Természetesen nem maradhatnak el a bemutató során az új, aktuális pontyfogó receptek sem, amelyekből sokat tanulhatnak mindazok, akik már másnap (ha a vizek engedik) ki szeretnék mindezt próbálni! Emellett Gábor természetesen készséggel válaszol a látogatók feederbotokkal, szerelékekkel, orsókkal kapcsolatos kérdéseire is.

A sok újdonság, amit eddig csak Gábor filmjeiben láthattatok, itt már kézzelfogható lesz!

2012. 02. 03. (péntek) részletes program
10:00-10:50Döme GáborHaldorádó újdonságok 2012 - Új termékek első élő bemutatója
11:00-11:50Papp JózsefHasznos Korum, Preston kiegészítők és újdonságok
12:00-12:50Szalai ÁrpádProfesszionális bojlis végszerelékek - PB Product újdonságok pontyhorgászoknak
13:00-13:50Kovács ZoltánÓriás pontyok nyomában, az SBS 2012-es újdonságainak bemutatása
14:00-14:50Sipos Gábor, Sisa JózsefVersenyszerű feederhorgász praktikák. Etetőanyag keverési tippek, bevált receptek.
15:00-15:15Haldrádó TeamTombolasorsolás

2012. 02. 04. (szombat) részletes program
9:00-9:50Döme GáborHaldorádó újdonságok 2012 - Új termékek élő bemutatója
10:00-10:50Szalai ÁrpádProfesszionális bojlis végszerelékek - PB Product és Ultimate újdonságok pontyhorgászoknak
11:00-11:50Sipos Gábor, Sisa JózsefVersenyszerű feederhorgász praktikák. Etetőanyag keverési tippek, bevált receptek.
12:00-13:50Kovács ZoltánAmit kevertél, a tied! - Bojligyúrás kezdőknek
14:00-14:50Papp JózsefTop Mix Ponty Paszta bemutatója
15:00-15:15Haldrádó TeamTombolasorsolás

2012. 02. 05. (vasárnap) részletes program
9:00-9:50Sipos Gábor, Sisa JózsefVersenyszerű feederhorgász praktikák. Etetőanyag keverési tippek, bevált receptek.
10:00-10:50Kovács ZoltánÓriás pontyok nyomában, az SBS 2012-es újdonságainak bemutatása
11:00-11:50Döme GáborHaldorádó újdonságok 2012 - Új termékek élő bemutatója
12:00-12:30Haldrádó TeamAz Év fogása 2011 díjak átadása, Vadvízi Kalandok nyereményjáték nyertesének kisorsolása, Hideg vízi pontyhorgászat feederrel nyereményjáték nyertesének kisrosolása
13:00-13:50Szalai ÁrpádProfesszionális bojlis végszerelékek - PB Product és Ultimate újdonságok pontyhorgászoknak
14:00-14:50Papp JózsefHasznos Korum, Preston kiegészítők és újdonságok
15:00-15:15Haldrádó TeamTombolasorsolás

Kiállítás napi programjainak letöltése (xls)

Nemcsak nézelődni és tájékozódni, hanem vásárolni is érdemes ezeken a napokon, hiszen jelentős árengedménnyel kínálunk több mint 1000 terméket!

Akciók és árengedmények

Az egész nap folyamatosan zajló bemutatók mellett természetesen olyan egyedi akciókat és vásárlási kedvezményeket biztosítunk látogatóinknak, amelyek garantálják, hogy érdemes lesz Kiskunhalasra, a Haldorádó Centrumba ellátogatni! Az árengedmények mértéke (termékcsoporttól függően) minimum 10% és 20%, de egyes termékeknél akár 30%-ot meghaladó mértékű is lehet! Íme, a részletes lista, hogy milyen kedvezményekre számíthatnak az ide érkezők:

SBS termékek - 20% kedvezmény
HALDORÁDÓ termékek - 20% kedvezmény
FOX termékek - 20% kedvezmény
SPRO termékek - 20% kedvezmény
Nevis termékek - 20% kedvezmény
PB Products termékek - 10% kedvezmény
KORUM termékek - 10% kedvezmény
PRESTON termékek - 10% kedvezmény
TOP MIX termékek - 20% kedvezmény

Az árengedmények mellett számos kisebb-nagyobb ajándék és meglepetés is várja az ide látogatókat!

Fontos tudnivalók

  • A Haldorádó Centrumban az árak azonosak a Haldorádó Horgászportál webáruházában feltüntetett árakkal.
  • Speciális ajánlatainkat és extra árengedményeinket csak a Haldorádó Centrumban személyesen megjelenő vásárlók vehetik igénybe!
  • A kedvezmények csak ezen a három napon (2012. február 3-4-5.) érvényesek!
  • Az akciós termékekre további árengedmény már nem vehető igénybe.

A rendezvényre ellátogatók közül azok, akik a regisztrációs kártyát kitöltik, mindhárom napon ajándéksorsoláson vesznek részt

Ajándék a külföldi látogatóknak

Már az elmúlt évben is nagyon sok Szlovákiából, Romániából és Szerbiából érkező látogatója volt a rendezvénynek. Idén is számítunk külföldi horgászbarátainkra!!! Sőt, ebben az évben is kiemelt módon díjazzuk a távolról érkezőket. Az a kérésünk, hogy minden külföldi vásárlónk a pénztárnál mutassa majd fel személyigazolványát vagy útlevelét. A vásárlás összértékétől függően egy igazán értékes Haldorádó ajándékcsomaggal szeretnénk megköszönni, hogy elfáradtak hozzánk!

Souvenir to foreign visitors

Last year we had quite a lot visitor from Slovakia, Romania and Serbia participated in our programme. We rely on our foreign angler friends this year as well! Moreover, this year we have some extraordinary surprise in store to persons arriving from afar. We request every foreign costumer to show his/hers identity card or passport at the cash desk. We would like to express our thanks to them with a really precious Haldorado gift package - depending on the total value of the purchasing - for coming here to visit us.

Nyereménysorsolás

Mint ahogyan a programban is látszik, a regisztrációs lapot kitöltők mindhárom napon tombolasorsoláson vesznek részt. Ezenkívül a vasárnapi napon adjuk át a 2011-es év legszebb fogásai díjat mind a „nemes hal”, mind az „egyéb hal” kategóriában. Az ajándékozás azonban ezzel még nem ér véget. Vasárnap sorsoljuk ki a Vadvízi kalandok 13. részében meghirdetett, továbbá a hamarosan megjelenő Hideg vízi pontyhorgászat 12. részében lévő nyereményjáték nyertese is.

Újabb érv, hogy miért érdemes minden nap látogatni a Haldorádó Horgászportált és ellátogatni a VI. Haldorádó Pontyhorgász Napokra!

Mindhárom nap tombola, valamint vasárnap extra sorolások is!

A rendezvény helyszíne

Haldorádó Centrum
6400 Kiskunhalas
Széchenyi út 49.

Nyitva tartás:
pénteken, szombaton 8-17 óráig
vasárnap 8-16 óráig

E-mail: horgaszbolt@haldorado.hu
Telefon: +36 20 9457 758

A belépés díjtalan!

Nézzétek meg a tavalyi évben készült V. Haldorádó Pontyhorgász Napok összefoglalóját, amely betekintést nyújt a nem hétköznapi esemény legizgalmasabb perceibe! Ígérjük, hogy ennél rosszabb idén sem lesz… sőt!

Szeretettel várunk mindenkit!
* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.