Bemutatom a Haldorádó Gumis botpántot method kosártartóval

Bemutatom a Haldorádó Gumis botpántot method kosártartóval

A horgászbotok felszerelt állapotban történő megfelelő, szakszerű összecsomagolása fontosabb, mint azt sokan gondolnák. A botok sérülése, spiccek törése leggyakrabban nem is horgászat, hanem ki- és bepakolás vagy éppen szállítás közben történik. Különös gondot kell fordítani az olyan végszerelékkel ellátott botok elcsomagolására, melyek nagy, nehéz etetőkosárral vannak kiegészítve. A kosarak, ólmok a karbonból készült bottagoknak a szállítás során képesek nekiütődni, nekifeszülni, és mikroszkopikus repedéseket okozni, ami később terhelés alatt a bot töréséhez vezethet! Ennek megelőzésére készült az új, Haldorádó gumis botpánt kosártartóval.

A Haldorádó gumis botpánt egyszerű megoldást kínál a botok rendezett tárolására. Ez a hasznos kiegészítő tulajdonképpen négy részből áll.

Ötletes botösszefogó pánt azoknak, akik szeretik a botjaikat biztonságban szállítani
Nemcsak a szállítás, de tárolás is lényegesen egyszerűbb a botpánt segítségével

1. Alsó, nagyobb zseb, melybe az egymás mellé rendezett bottagok vastagabb végeit kell betenni. A zseb párnázott, puha anyagból készült és elég széles, valamint mély, így stabilan tartja a bottagokat.

Az alsó, nagyobb zsebbe kell a bottagok vastagabb végeit illeszteni
A vastagabb nyelű botok is könnyedén belecsusszannak

2. Felső, kisebb zseb, melybe az egymás mellé rendezett bottagok vékonyabb végeit kell betenni. A felfelé kissé szűkülő zseb stabilan tartja a tagokat, még a spicctagot is. Utóbbit mindenképp laza állapotban kell a tartóba helyezni!

A felső zsebbe kell a bottagok vékony részeit helyezni
Fontos, hogy a spicctag se feszüljön, hanem egyenes állapotban kerüljön bele a zsebecskébe

3. Gumiszalag, amely a két zsebet és a bottagokat feszesen tartja. Ez állítható, tehát a rövidebb, 3 méteres botokhoz és a 430 cm-es nagyágyúkhoz is használható a botpánt.

A gumiszalag a két zsebet köti össze
Természetesen állítható, így a hosszabb bottagokat épp olyan stabilan és biztonságosan összefogja, mint a rövideket
Ekkora a szalag maximális hossza, így a 430 cm-es, háromrészes botokhoz is ideális

4. Kosártartó zseb, amely a végszerelékkel ellátott botok biztonságos tárolásához nélkülözhetetlen. Ez a puha, neoprén anyagból készült zseb nem fix, hanem egy tépőzárral kell a gumiszalaghoz rögzíteni úgy, hogy a benne tárolt kosár ne feszítse be a zsinórt, így elkerülhető a spicc behajlása és a befeszülés miatti sérülése, törése. A zseb elég nagy ahhoz, hogy akár az XL méretű kosarakat is befogadja és mivel tépőzárral zárható, az egész kicsi, S méretű kosárkák sem esnek ki belőle. (Fontos, hogy a horogelőkét távolítsuk el a végszerelékről!)

A kosártartó zseb egy tépőzár segítségével bárhova rögzíthető a gumiszalagon
Ennek köszönhetően stabilizálható a kosár, a puha zseb pedig megvédi a bottagokat is a kemény kosártól
Akár nagyobb méretű method kosarak is elférnek a zsebben
Mivel a zseb tépőzárral zárható, a kisebb kosárkák sem esnek ki belőle
Így már biztonságosan tehető bottáskába az összeszerelt bot is

E kiegészítő használata leegyszerűsíti és a lehető legbiztonságosabbá teszi a botok felszerelt állapotban történő tárolását, szállítását. A maximális botvédelem érdekében érdemes merev bottáskába helyezni az összefogott botot, így teljesen biztosak lehetünk abban, hogy értékes botjaink nem sérülnek meg a szállítás és tárolás ideje alatt sem!

A maximális védelem érdekében érdemes merev bottáskát használni!

Haldorádó Team

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.