By Döme TEAM FEEDER táska újdonságok

By Döme TEAM FEEDER táska újdonságok

A By Döme TEAM FEEDER kollekcióban már nagyon sok hasznos és praktikus kiegészítő kapott helyet, ám mi folyamatosan azért dolgozunk, hogy olyan termékek testesülhessenek meg, amelyek még kényelmesebbé tehetik a vízparti tartózkodást, na és persze még eredményesebbé a horgászatot. Ebben a videóban bemutatjuk azokat a táska újdonságokat és védőeszközöket, amelyek segítségével még rendezettebben és persze még nagyobb biztonságban tarthatjuk felszereléseinket.

Rapid method táska
Egy igazi praktikus, afféle „mindenes” táska a mindennapos horgászatokhoz, amely kisebb, mint a nagy szerelékes táskák, de nagyobb, mint az aprócikkes táskák. Hiányzott ez a méret és forma a By Döme TEAM FEEDER táskák közül, amelybe MIDNEN (is) belefér, amire egy gyors horgászathoz szükség lehet! Ebben tökéletesen tárolható szinte bármilyen kisebb és közepes méretű kiegészítő, legyen az egy szerelékes doboz, előketartó, etető csúzli, csalik, EVA tartók, vagy bármi egyéb, amit rendezetten, biztonságosan szeretnénk szállítani.

Rapid method táska
Minden belefér, amely egy method horgászathoz szükséges lehet
A Rapid method táska kisebb, mint a nagy szerelékes táska, de nagyobb, mint az aprócikkes táska

A legnagyobb, belső főrekeszén kívül rendelkezésre áll még egy nagy zipzáras elülső zseb is, valamint mindkét oldalon 1-1 hálós zseb. A táska alapanyaga a kifejezetten strapabíró 840D Oxford nylon szövet, ráadásul a fedél vízlepergető, illetve az alsó rész 100%-osan vízálló PVC-vel is kiegészül. Ebből adódóan nagyon könnyen tisztítható. Említést érdemel a bélelt, állítható méretű vállpánt és fogantyú, melyeket úgy terveztek, hogy megfelelő kényelmet biztosítsanak akkor is, amikor hosszabb távon kell a felszereléseket a horgászhelyre vinni.

A táska tulajdonképpen egy nagy rekeszből áll…
… amely egy tépőzáras elválasztó modullal osztható ketté
A táska elején található egy kisebb méretű zipzáras zseb is
Mindkét oldalon egy-egy hálós zseb is található
A táska anyaga nylon szövet, ráadásul a fedél rész mérsékelten vízlepergető hatású
A táska alja PVC-vel bevont, így teljesen vízhatlan
A táska fogantyúja párnázott, így nem vágja be a kezünket akkor sem, ha nehezebb cuccokkal pakoljuk meg a főrekeszt
A levehető vállpánt is bélelt, így nem kényelmetlen akkor sem, ha messzire kell a táskát cipelni
Természetesen a táska erős, minőségi zipzárral készült, ez garantálja a hosszú élettartamát

Orsótartó táska 
A TEAM FEEDER táskák sorába ezúttal – többek között – orsótartó táskák is bekerültek. Ebben az igényes kivitelű bélelt kistáskában a használaton kívüli orsónkat tárolhatjuk biztonságosan. Méretéből adódóan kisebb és közepes méretű orsókhoz használható. Ez a táska kétféle méretben érhető el. Az „M” változat 21 x 16 x 9 cm, amely a kis és közepes méretű orsókhoz való, míg az „L”, a maga 26 x 21 x 12 cm-es méretével a nagyobb orsókhoz ideális.

Akik szeretnék a tartalék orsóikat biztonságban tudni, azoknak való az új orsótartó táska kollekció
Van a kínálatban egy, de akár négy orsó tárolására, szállítására alkalmas modell is
Ezekbe az „M” és „L” méretű táskákba 1-1 orsó fér el kényelmesen
A kisebb változatba a kicsi és közepes méretű orsók, míg a nagyobba akár a távdobó orsók is beleférnek
Mindkét táska bélelt, így az orsók garantáltan védve vannak a sérülésektől

Orsótartó táska 4 fachos
Ebben az igényes kivitelű, bélelt táskában 4 rekesz található, amelyekben a legnagyobb orsók is elférnek egymástól elszeparálva. Kifejezetten ajánlott utazások során, amikor a biztonságos szállítás érdekében a botjainkat és orsóinkat külön kell csomagolni, majd szállítani. Ez a táska jó szolgálatot tesz 4 orsó biztonságos szállításában, célba juttatásában. Mérete: 40 x 30 x 15 cm.

Ebben a táskában akár négy orsó is tárolható
Ahogy kisebb társai, úgy ez is bélelt
Kivehető, tépőzárral rögzíthető elválasztókkal lehet négyfelé osztani a belső teret
A táska gumírozott fogantyúval ellátott, így akár messzebbre is cipelhető anélkül, hogy kényelmetlenné válna  a fogása
A strapabíró zipzár az orsótartóknál is megtalálható

Feederspicc tartó tok
Ez a hiánypótló táska feederbotjaink rezgőspicceinek igényes és garantáltan biztonságos szállítását szolgálja. Merev kialakítású csőtáska, amely 80 cm-es spicchosszig használható. Cipzárral nyitható és zárható. Külső anyaga 100% poliészter, köztük pedig kemény, merev műanyag réteg van, hogy a spiccek sérülése teljesen kizárt legyen. Mérete: 84 x 8 x 4 cm.

Új, hiánypótló tároló ez a spicctartó tok
80 cm-es hosszig lehet belehelyezni spicceket
Egyik vége zipzárral nyitható
Kemény műanyag van a poliészter bevonaton belül

Kifejezetten praktikus akkor, ha ismeretlen vízterületre megyünk, vagy akár horgászversenyre készülünk, és nem tudjuk előre, hogy botunk melyik spiccére lesz szükség. Ebben a tartóban jó néhány spicc rendezetten elfér, így bármikor gyorsan tudunk a körülményekhez alkalmazkodni.

Ha nem tudjuk előre, hogy milyen spiccet vigyünk magunkkal, akkor vigyük el az összest!

Neoprén feeder spiccvédő
Sajnos gyakori tapasztalat, hogy a horgászbotok jelentős része nem használat, hanem szállítás közben sérül meg. A By Döme TEAM FEEDER Neoprén feeder spiccvédő egy nagyon praktikus eszköz a horgászbotok védelme terén, mert használatával nemcsak a feeder- és pickerbotok, hanem a match-, a telematch-, a bolognai és az érzékeny spiccű pergető botok szállítása is biztonságosabbá válik. Kialakításának köszönhetően nemcsak a botok legvégét, hanem az utolsó 32 cm-t védi! A tépőzár segítségével akár a nagyobb átmérőjű botokra is felhelyezhető, stílusos kék dizájnnal készül.

Ez a védőeszköz a feederbotjaink legérzékenyebb részét óvja
A spiccvédő tok puha, neoprén anyagból készült
A felhelyezése nagyon egyszerű
A tépőzár felhelyezésekor érdemes ügyelni arra, hogy a zsinórt lehetőleg ne fogjuk össze a rögzítő szalaggal
A tok stabilan illeszkedi a botra
A spiccvédő tok a bot végének 32 centiméterét védi

Neoprén botösszefogó pánt kosártartóval
A Neoprén botösszefogó pánt remekül tükrözi a termékcsaládra jellemző kiváló minőséget, illetve egyszerű, célravezető használhatóságot. Igényes kialakítása mellett egy további hasznos tulajdonsággal is felruháztuk, ami kiemeli a hagyományos botpántok közül! Különlegessége, hogy a nyéltagra való pánt oldalán található egy széles, rugalmas kosártartó zseb. Ebbe tökéletesen belefér szinte bármilyen method kosár, ezáltal lehetővé teszi számunkra, hogy felszerelve is gond nélkül szállíthassuk botunkat anélkül, hogy aggódnunk kellene amiatt, hogy a bottest a kosárral való koccanások során megsérül! Természetesen egy keskenyebb pánt is a csomag része, mely a spicc felőli tagokat fogja össze. Ez az apróság egyszerű és hálás kiegészítője lehet bárkinek, aki szeretné a felszerelését biztonságosan, rendezetten tárolni, illetve szállítani!

A „Neoprén botösszefogó pánt kosártartóval” két tépőzáras neoprénszalagból áll
Ezzel a segédeszközzel egyszerűen és gyorsan lehet a bottagokat rögzíteni
A szélesebb szalagon található gumis zsebbe lehet a method kosarakat belecsúsztatni, így azok nem verődnek a bottesthez szállítás közben
A zseb szorosan rögzíti a kosarat
A keskeny pánt való a bottagok spicc felőli, vékonyabb részének rögzítésére
A széles, TEAM FEEDER feliratos vastag pánt a bottagok vastagabb végeihez való

Írta: Sipos Gábor
Fotók: Putz Tamás

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.