By Döme TEAM FEEDER újdonságok érkeztek!

By Döme TEAM FEEDER újdonságok érkeztek!

A rendkívüli népszerűségnek örvendő By Döme termékek körét folyamatosan bővítjük. A termékpaletta ezúttal három hasznos és praktikus eszközzel egészült ki, melyek nem hiányozhatnak egyetlen horgász felszereléséből sem!

A By Döme termékek már a márka indulását követően nagy népszerűségnek örvendtek. Ennek oka, hogy a termékek a vásárlók magas igényeinek is megfelelnek, és ezekhez kedvező árcédula társult. Ezt szem előtt tartva, a praktikusság, kiváló minőség és kedvező ár jegyében újabb kiegészítőkkel bővült a kínálat.

Újabb tagokkal bővült a By Döme termékpaletta

TEAM FEEDER Fonott zsinór vágó olló + fogó
Ez a hihetetlenül éles és erős szerszám orvosi acélból készült, melyre teflonbevonat is került, éppen ezért – rendeltetésszerű használat mellett – szinte lehetetlen kicsorbítani. Sok gyártó kínál ollót, melyek rövid idő után szinte használhatatlanná válnak, nem látják el feladatukat. Persze ezek között is találhatók jobb minőségűek, de azok ára jóval magasabb, mint a By Döme ollóé. Ez az olló tökéletesen, szőröződés nélkül vág bármilyen fonott és monofil zsinórt, amely a speciális mikro-fogazásnak köszönhető. A hagyományos ollókkal ellentétben nem tolja el maga előtt a zsinórt, a borotvaéles, apró fogak megfogják és elnyisszantják a legkisebb (megfoghatatlan) darabot is! A hegyén kulcskarika-nyitó, a középrészen pedig normál szorító kapott helyet. Legyen szó bármilyen módszert űző horgászról, elengedhetetlen segédeszköze ez a szerszám!

Egy jó minőségű olló elengedhetetlen a kelléktárból
Egy kallantyú segítségével zárható az olló, így elkerülhető, hogy véletlenül kinyíljon
Az apró fogak nem engedik elcsúszni a zsinórt…
… kiváló éle pedig szőröződés nélkül vág bármilyen fonott és monofil zsinórt
Az olló hegyén kulcskarika-nyitó kapott helyet

TEAM FEEDER Komplett szerelékes doboz
A gyors és hatékony horgászat egyik fontos feltétele a rend és a precizitás, így rengeteg idő spórolható meg azzal, ha a horgász pontosan tudja, mit hol talál a dobozában. Ebben a dobozban a horgok, forgók, kapcsok és egyéb aprócikkek szortírozását 3 darab, különböző osztásban gyártott doboz (10,5 x 6,5 x 2,3 cm) segíti. A doboz belsejében igény szerint alakítható ki a fachok mérete. Összesen 6 kicsi és 4 nagy rekeszelválasztó található a dobozban. A rugalmas, strapabíró anyag, a megbízható villámzárak hosszú élettartamot biztosítanak. A doboz mérete: 36,5 x 29 x 6,5 cm.

A következő kiegészítők találhatóak a dobozban
3 db különböző osztású doboz (10,5 x 6,5 x 2,3 cm)
6 db kicsi rekeszelválasztó
4 db nagy rekeszelválasztó

Egy praktikus dobozban minden apróságnak jut hely
A kivehető és tetszés szerint elhelyezhető térelválasztó lapocskáknak segítik a lehető legjobb elrendezést
A legapróbb kiegészítőket a 3 darab, különböző osztásban gyártott doboz egyikébe tehetjük
A széles részbe kosarakat vagy akár előketartót is tehetünk (nem tartozék)
A jó minőségű csatok sok használat után is tökéletesen fognak zárni

TEAM FEEDER Szögletes vödör csalizó tálcával 10 L
A rugalmas, strapabíró anyagból készült vödörhöz egy kétfelé osztott, 3 literes tálka, valamint fedél is jár. A megszokott hengeres formától eltérően szögletes kialakítással kerül forgalomba. Ennek az óriási előnye, hogy sokkal jobb helykihasználtsággal és stabilitással rendelkezik, mint a már megszokott formájú társai. A tökéletesen záródó, műanyag fedővel ellátott vödör jó szolgálatot tehet, amikor az előre bekevert etetőanyagot szeretnénk megvédeni a kiszáradástól és az értékes aromák elpárolgásától. Ha csalihalat kell autóban szállítani, akkor se feledkezzünk meg róla! Ebből garantáltan nem lötyög ki a víz! A tálkába pedig akár kétféle (élő és csalizásra szánt) anyagot is tehetünk. Ez a vödör azoknak is jó választás lehet, akik már a standard méretű vödröket is nagynak találták, és a kisebb méretűeket részesítik előnyben.

A fedéllel és tálkával ellátott szögletes vödör sokkal jobb helykihasználtsággal és stabilitással rendelkezik, mint a már megszokott formájú társai
Befogadóképessége a legtöbb horgásznak elegendő
3 literes tálkája osztott…
… így akár élő anyagot is tarthatunk benne
A tálka és a fedél peremére két oldalról is vastag fül került, így rendkívül könnyű a teljesen összepattintott részeket szétszedni

A most forgalomba hozott kiegészítők mindegyike – ahogy az a By Döme termékektől elvárható – kiváló minőségű, strapabíró anyagból készült, ráadásul pénztárcabarát árcédulát kapot

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.