Carp Expert Feeder újdonságok a Haldorádó kínálatában

Carp Expert Feeder újdonságok a Haldorádó kínálatában

A Haldorádó Horgászportál figyelmes látogatói már észrevehették, hogy a közelmúltban számos praktikus feeder újdonsággal bővült a webáruház kínálata, melyek a Carp Expert termékpalettát színesítik. Ezeket gyűjtöttük most egy csokorba, kattintsatok az írásra és ismerjétek meg őket!

Carp Expert Pro Method Feeder kosár pack 30 + 40 + 50 g vagy 50 + 60 + 70 g
Ebben a szettben összesen 3 db kosár, valamint egy szilikon töltőszerszám található. A kosarak a tapasztalatok alapján leggyakoribb kosárméretekből (30 g - 40 g - 50 g, illetve 50 g - 60 g - 70 g) összeállított készletekben kerülnek forgalomba. A kosarak a tradicionális method kosarak minden jellegzetességét viselik. Először a gumikúpot kell felhúzni a főzsinórra, majd a kosarat, és végül a kosár végébe pontosan illeszkedő forgót. Tulajdonképpen egy komplett végszerelék!

A két változatban kapható Pro Method Feeder packokban 3 db különböző mérető kosár, valamint egy szilikon töltőszerszám található

Carp Expert Deluxe Method távdobó feederkosár
A Carp Expert Deluxe Method távdobó method kosarak előnye a hagyományos kosarakhoz képest, hogy a kosártest felett lévő rövid szár megvezeti az etetőkosarat a dobás során, így sokkal messzebbre és sokkal pontosabban dobható. Egyesíti a lapos feederkosarak, illetve a távdobó, gubancgátló csővel ellátott etetőkosarak minden előnyét. Mindig „talpára esik”, így a csábító falatok mindig fölfelé néznek. A kosárhoz kompatibilis töltőszerszámot alkalmazva kiválóan alkalmas a puha csalik bejuttatására is anélkül, hogy azok dobáskor a horogról leesnének vagy szétnyomódnának. Elérhető méretek: 30 g, 40 g, 50 g, 65 g, 80 g

Kompakt kialakítású, remek minőségű Deluxe Method távdobó kosarak, széles méretválasztékban

A fűzött csalik előnyeit a method horgászat szerelmesei is hamar felfedezték. A hajszálelőkés csali-felkínáláshoz nélkülözhetetlen a csali méretének és állagának megfelelő fűzőtű, a Carp Expert változatos szettjei pedig bárki számára kínálnak ideális eszközöket. Nézzük, mit kell tudni ezekről!

Carp Expert Pro Method Fűzőtű szett soft pellet master
Ez a szett az igazán igényes horgászoknak való. A vékony, hegyes fűzőtű, a fúró és a kampós végű fűzőtű is rozsdamentes fémből készült, így nagyon tartós. Ideális választás félkemény és puha csalik esetén.

A Pro Method Fűzőtű szett soft pellet master 3 tagból áll
Ezzel az igényes összeállítással szinte minden helyzetre kaphatunk megoldást, ráadásul a szerelékes táskában is minimális helyet foglal
Ezzel a hegyes, vékony tűvel a legsérülékenyebb csalik is gond nélkül felfűzhetők!
A szett másik tagja egy univerzális, kampós végű fűzőtű
Természetesen nem maradhatott ki a rozsdamentes, erős csalifúró sem, amivel a kemény magvak, pelletek, bojlik is könnyedén csalizhatóvá tehetők

Carp Expert Pro Method Fűzőtű szett Vario
A Pro Method Vario szett lényege, hogy a csappantyús fűzőtű és a fúrófej cserélhető, ami praktikus, mert a legtöbbször szállítás közben sérül meg az eszköz. Mind a fejek, mind pedig a fogantyú rozsdamentes fémből készült, így rendkívül tartós. Tökéletes választás elsősorban közepes és kemény állagú csalikhoz.

Rendkívül praktikus, cserélhető fejes rendszert kapott a Pro Method Vario fűzőtű szett
Hagyományos, csappantyús kialakítású fűzőtűvel kerül forgalomba
A nyélrészbe pillanatok alatt bele csavarható a tetszőleges fej, illetve ugyanilyen könnyen el is távolítható onnan
Mivel mindkét végébe csavarhatunk fűzőtű-, illetve fúrófejet, ún. kettő az egyben eszközt is kaphatunk általa! Nem kell külön-külön keresgélni a ládában a tűt vagy a fúrót, ezzel a megoldással egyben meglesz mindkettő!

Carp Expert Pro Method Fűzőtű szett Standard
A fűzött csalik előnyeit a method horgászat szerelmesei is hamar felfedezték. A hajszálelőkés csali-felkínáláshoz nélkülözhetetlen a csali méretének és állagának megfelelő fűzőtű. Ez a szett az igazán igényes horgászoknak való. A csappantyús fűzőtű és a fúró is rozsdamentes fémből készült, így nagyon tartós. Ideális választás kemény csalik esetén.

Íme, a Pro Method Standard szett, melyben a két leggyakoribb kellék, egy csappantyús fűzőtű, valamint egy erős csalifúró kapott helyet

Carp Expert Neo Method Fűzőtű szett soft pellet
Ez a szett olyan félkemény vagy puha csalikhoz való, amelyek hajlamosak a repedésre. A fúróval elő lehet készíteni a lyukat a fűzőtűnek, amin nincs csappantyú, csupán egy apró rés, amibe be lehet akasztani a hajszálelőke fülét. E megoldásnak köszönhetően a repedés kizárt!

Tökéletes páros puha és félkemény csalikhoz!
A fűzőtű hegyes, vékonyított formája nagyon jó szolgálatot tesz, ha repedésre hajlamos csalit szeretnénk használni
Erre a fűzőtűre gond nélkül felhúzhatjuk az érzékeny soft pelleteket is
A fúró hasznos segítség a nagyméretű, tömör csalik előkészítésénél, amik átfúrva már könnyedén hajszálelőkére csalizhatók
Időtálló, rozsdamentes anyagból készül, így nem egy szezon alatt elhasználódó darab!

Carp Exper Neo Method Fűzőtű szett soft pellet plus
A fűzött csalik előnyeit a method horgászat szerelmesei is hamar felfedezték. A hajszálelőkés csali-felkínáláshoz nélkülözhetetlen a csali méretének és állagának megfelelő fűzőtű. Ez a szett olyan félkemény csalikhoz való, amelyek hajlamosak a repedésre. A fúróval elő lehet készíteni a lyukat a fűzőtűnek, amin nincs csappantyú, csupán egy apró rés, amibe be lehet akasztani a hajszálelőke fülét. E megoldásnak köszönhetően a repedés kizárt! Tartozik még ehhez a szetthez egy kampós végű eszköz is, amely a különböző puha csalik felfűzését segíti elő.

A Neo Soft Pellet Plus változat egy kampós fűzőtűvel is kiegészül, így ezzel ez a szett együtt három eszközt kínál

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.