Csúcsminőségű COSTA napszemüvegek a Haldorádó kínálatában

Csúcsminőségű COSTA napszemüvegek a Haldorádó kínálatában

Ezúttal olyan prémium kategóriás napszemüveg-repertoárral bővítettük kínálatunkat, melynek modelljei nemcsak áruházunkban, hanem a világ legkedveltebb szemüvegei közt is előkelő helyet foglalnak el. Ha nyitott vagy az újdonságokra, a kompromisszumokat nem tűrő minőségre és kizárólag a legjobbat akarod, kattints az írásra és ismerkedj meg a COSTA napszemüvegekkel!

Mielőtt sorra vennénk az újdonságokat és bemutatnánk a COSTA különlegességeket, érdemes két olyan fogalomkört körüljárni, ami leginkább jellemez egy horgászati célra kialakított szemüveget. Az első, ami szemmel igazából nem látható, az „UV védelem”, vagy „UV szűrő”, míg a másik a „polarizált réteg”. Lássuk, mit is kell tudni ezekről!

Megérkeztek, s immár áruházunkban is elérhetők a kiváló COSTA napszemüvegek! Csúcsminőség, egyenesen az USA-ból!

Ultraibolya (UV) elleni védelem
Sokszor halljuk, hogy a napsugárzás miatt bekövetkező leégés a bőr korai elöregedéséhez, végül bőrrákhoz vezethet, ám orvosi bizonyíték van arra, hogy a szem ugyanúgy károsodhat. A nagymennyiségű UV sugárzás hosszabb távú hatásai lassan és fájdalommentesen jelennek meg, mégis ronthatják a látást. Az UV sugárzás fokozottan veszélyes a strandon, vízen, havas tájon, mivel ott erőteljesebb hatásúvá teszi a visszaverődés.

De mi is az ultraibolya (UV) sugárzás?
Az UV sugárzás a napfény része, egy számunkra láthatatlanul rövid hullámhosszú – az „ibolyán túli” –, nagy energiájú fénysugárzás. Az UV sugárzásnak 3 típusa van: UVA, UVB, UVC. Számunkra most az UVB sugárzás a fontos, ugyanis ez okozza a leégést és nagyrészt ez felelős a bőrrák kialakulásáért is. Igen, bizonyára sokakban felmerül a kérdés, a szoláriumokban használatos UV csövek is károsak lehetnek a szemünkre!

Az ultraibolya sugárzás lassan, fájdalommentesen – nem érezzük azonnal kártékony hatását –, de fokozatosan roncsolja szemünket

A Földet elérő UV sugárzás nagyját kiszűri az ózonréteg, de kiszámították, hogy az atmoszféra ózontartalmának egy százalékos csökkenése az UVB sugárzás két százalékos növekedéséhez vezethet. Napjainkban sokat hallani az ózonréteg elvékonyodásáról, az UV sugárzás erősödéséről, így nem kérdés, hogy szemünket megfelelőképpen kell óvnunk, ha nem szeretnénk súlyosabb szembetegségekkel együtt élni a jövőben. Nekünk, horgászoknak – mint a víz partján rendszeresen közvetlen, tükrözött és szórt sugárzásnak kitett embereknek – szemünk védelmére kiemelten figyelnünk kell!

Miért fontos, hogy egy napszemüveg valóban jó és hatékony UV szűrővel legyen ellátva?
Talán ez a legfontosabb kérdés a napszemüvegek témakörben! Ugyanis a napszemüveg mit is csinál a gyakorlatban? A természetes fényt lesötétíti, hogy kényelmesebben lássunk akkor, amikor nélküle csak hunyorognánk a túl nagy fényerő miatt. Ilyenkor azonban – hogy a szemünkbe megfelelő mennyiségű fény jusson – a pupillánk kitágul, mint egy fényképezőgép kinyíló rekesze, így a szemlencsén át több fény jut a retinára. Ha egy napszemüveg lencséje nem megfelelő UV védelemmel van ellátva, a lencséje viszont sötétített, a pupillánk ugyanúgy kitágul, teszi a dolgát a „képalkotás” miatt, viszont a nagyobb lyukon jóval több káros UV sugárzás éri az ideghártyát, mintha nem is viseltünk volna napszemüveget és összeszűkült pupillával, hunyorogva néztük volna a világot! Tehát a rossz minőségű szemüveg nemhogy nem segít, hanem rendkívül káros a szemünkre!

Polarizált réteg, avagy mit is jelent a „Polarized” felirat a gyakorlatban
A polarizált lencsés napszemüvegek abban különböznek a hagyományos napszemüvegektől, hogy lencséjükön egy polarizált réteget alakítottak ki. A polarizált anyaggal ellátott lencse csak a függőleges irányban rezgő fotonokat, ill. az ilyen fotonokból felépülő fényt, fénysugarakat engedi át, tehát a különböző felületekről visszaverődő – és a visszaverődés miatt vízszintes irányban rezgő hullámmá alakuló –, vakító fénysugarak nem jutnak át a lencsén. Ennek hatása a vízfelületről visszaverődő napfény kiszűrésén jól látható, tapasztalható. Ez utóbbival, vagyis a ragyogás megszüntetésével a látás kontrasztosabbá válik, így nyugodtan élvezhetjük a vízparti napsütést, emellett ilyen szemüveggel – ha a víz tiszta, áttetsző – akár még a halakat is láthatjuk a víz alatt, hiszen a ragyogás mellett a vízfelszínre szóródó fény tükröződése is nagymértékben lecsökken, így szemünkbe zömében a vízfelszín alól érkező fény jut.

A LCD kijelzőkön (legyen az tévé, monitor vagy telefon kijelzője) jól ellenőrizhető, hogy található-e a szemüvegen polarizációs réteg. A jobb oldalon a napszemüvegen keresztüli normál állású kép látható, míg a balon az a szemüveg nélküli kép (azonos paraméterek mellett elkészítve a képet)

Érdekes összefüggés van a mobiltelefonok (de akár monitorok és tévék) LCD kijelzője és a polarizált réteg között, ugyanis a sorokból álló folyadékkristályos kijelző kiváló eszköz a polarizáció tesztelésére. Nincs másra szükség, mint egy mobilra, illetve a tesztelni kívánt szemüvegre. Ha polarizált a lencse, akkor a mobilt 45 fokkal elforgatva a kijelzőn lévő feliratok eltűnnek, tovább fordítva ismét megjelennek. Ha nincs változás a kijelzőben, akkor a lencse nem polarizált, ami nem azt jelenti, hogy a szemüveg nem jó minőségű, hiszen ma is gyártanak felső kategóriás napszemüvegeket polarizáció nélkül (mert ha valakinek a munkája miatt sokat kell LCD monitort néznie, zavaró lehet a sötétedés), de vízpartra nem szerencsés.

A kép bal oldalát nem takartuk le semmivel, pontosabban a polarizációs réteggel ellátott, 45 fokban megdöntött napszemüveg „takarja” ki a képet

Az előbbi (UV szűrés) elengedhetetlen egy jó napszemüvegnél, mondhatjuk azt is, hogy kötelező, míg az utóbbi (polarizált réteg) egy nagyon hasznos kényelmi szempont a vízparton tartózkodáshoz, tehát kimondottan horgászoknak való jó extra.

Csúcsminőségű COSTA napszemüvegek a Haldorádó kínálatában
A COSTA a világ egyik leghíresebb szemüveggyártó cége, amely szinte mindenféle sporttevékenységhez és persze utcai viseletre is egyedi megjelenésű, nagyon szépen kidolgozott, igényes napszemüvegeket kínál. Európában kevésbé, de az USA-ban annál ismertebb, hiszen a székhelye is ott van. A kifejezetten horgászathoz készült termékei kitűnnek a legjobb gyártók napszemüvegi közül is, számos ponton beelőzik versenytársaikat. Az teljesen természetes, hogy mindenféle káros sugárzástól megvédi szemünket a szabadalmaztatott 580G és 580P típusjelzésű, polarizált lencsékkel ellátott szemüveg, amely 100%-ban kiszűri a víz kellemetlen csillogását. Sőt, akár beláthatunk vele a víz alá is, ha az nem túl zavaros. Segítségével felfedezhetjük azokat a tereptárgyakat és halrajokat, amelyeket szabad szemmel szinte lehetetlen lenne észrevenni. De amiben kitűnik, hogy elképesztően tartós és rendkívül kényelmes viseletet biztosít. Az olcsóbb napszemüvegeknél megszokott és elfogadott, hogy egy idő után a műanyag elemek egyszerűen „leolvadnak” a keretről, a lencsék összekarcolódnak és hát egy idő után töri az orrunkat, fülünket, de majd megszokjuk… A COSTA a tengeri horgászatok során, a legprofibb túravezetőkkel teszteli és segítségükkel fejleszti a szemüvegeket – azokkal, akik évi 300 napot a vízen vannak, akiknek a fejére rásül a szemüveg! Ott, ahol a legerősebb a zavaró napsütés, az UV sugárzás, a víz kellemetlen csillogása, ahol a sós víz szétmar mindent. Ami ilyen körülmények között kibír egy szezont, az máshol mindent kibír! A COSTA nem tűri a kompromisszumot az anyagválasztások során, mindenből a legjobb, a legtartósabb kell neki! A műanyag keret is annyira puha, annyira szépen kidolgozott, annyira rugalmas és fejre simuló, hogy az összes többi napszemüveg a nyomába sem ér. A lencsék – rendeltetésszerű használat mellett –, még évek alatt sem karcolódnak meg és megőrzik minden jó tulajdonságukat. Ezek után talán már az sem meglepő, hogy a COSTA abban is kitűnik, hogy 10-ből 9 emberen bármelyik modell jól áll és nagyon kényelmes viseletnek érzi. Hogy csinálják? Nem tudjuk, de akinek COSTA szemüvege van, az imádja és soha nem választana másikat. Tartozz Te is közéjük!

Ismerkedj meg kínálatunk COSTA modelljeivel!

COSTA Conch Green Mirror napszemüveg
Ez a típus tökéletes példája annak, hogy igenis lehet egy napszemüveg egyszerre sportos és elegáns. A Conch Green Mirror szemüveg kiváló választás akár azok számára, akik hétköznapi használatra szeretnének komoly minőségű, esztétikus szemüveget maguknak, illetve egyaránt azoknak is, akik például horgászathoz, hajózáshoz keresnek megfelelő napszemüveget. Igazi kuriózum, mivel lencséjének anyaga nem polikarbonát (580P), hanem karcálló üveg (580G), ezáltal sokkal erősebb és strapabíróbb társainál.
A COSTA Conch Green Mirror napszemüveg főbb jellemzői:

 • Keret anyaga: rugalmas, nagy terhelhetőségű műanyag
 • Lencse anyaga: karcálló üveg (580G)
 • Lencse színe: barna, zöld tükröződő bevonattal
 • Tartozékok: kemény tok, törlőkendő
 

A Conch Green Mirror tökéletes példája annak, hogy igenis lehet egy napszemüveg egyszerre sportos és elegáns
Karcálló üvegből készült barna színű lencse, zöld tükröződő bevonattal
Esztétikus formatervezés jellemzi
Így fest a világ normál szemmel nézve és egy Green Mirror lencsén keresztül, azonos körülmények között

További információ a COSTA Conch Green Mirror napszemüvegről: ugrás az áruházba

COSTA Cocos Blue Mirror, Green Mirror és Copper napszemüvegek
Divatos formatervezésű, modern napszemüveg, mely nők és férfiak számára egyaránt remek viselet lehet. Ívelt, fémszínű kerete és fekete szára kifejezetten fiatalos. Háromféle lencsével kapható: szürke, kék tükröződő bevonattal (Blue Mirror), barna, zöld tükröződő bevonattal (Green Mirror), barna (Copper). A lencsék természetesen mindegyik modellnél egyenértékűen polarizáltak, illetve UV védelemmel vannak ellátva, így valóban 100%-ig betöltik a funkciójukat.
A COSTA Cocos napszemüvegek főbb jellemzői:

 • Keret anyaga: rugalmas, nagy terhelhetőségű műanyag
 • Lencse anyaga: karcálló polikarbonát (580P)
 • Lencse színe: szürke, kék tükröződő bevonattal (Blue Mirror), barna, zöld tükröződő bevonattal (Green Mirror), barna (Copper)
 • Tartozékok: kemény tok, törlőkendő
 

A Cocos szemüvegek egyik legvagányabb színváltozata a Blue Mirror
Szürke színű, kék tükröződő bevonattal ellátott lencse, karcálló polikarbonátból
Divatos formatervezésű, modern napszemüveg
Íme, a Blue Mirror lencse hatása (jobb oldalon) a normál nézet mellett
Green Mirror lencsével is igen tetszetős
Barna színű lencse, zöld tükröződő bevonattal, karcálló polikarbonátból
Ívelt, fémszínű kerete és fekete szára kifejezetten fiatalos, szinte mindenkinek jól áll
Nők és férfiak számára egyaránt található megfelelő szín
A Copper szín barna lencsével készül
A lencsék természetesen mindegyik modellnél egyenértékűen polarizáltak, illetve UV védelemmel vannak ellátva

További információ a COSTA Cocos Blue Mirror napszemüvegről: ugrás az áruházba

További információ a COSTA Cocos Green Mirror napszemüvegről: ugrás az áruházba

További információ a COSTA Cocos Copper napszemüvegről: ugrás az áruházba

COSTA Cortez Blue Mirror napszemüveg
Akik a sportos, vagány, modern stílust kedvelik és nem egy hétköznapi szemüvegre vágynak, azoknak nyugodt szívvel ajánljuk a Cortez Blue Mirror modellt. Kialakítása tudatos tervezés eredménye, aminek célja az volt, hogy a lehető legstabilabban tartson a helyén a szemüveg. A keret fehér és kék színű, rendkívül strapabíró műanyag. Az orrnyereg-rész külön kapott egy gumibevonatot, mely a maximális kényelmet szolgálja.
A COSTA Cortez Blue Mirror napszemüveg főbb jellemzői:

 • Keret anyaga: rugalmas, nagy terhelhetőségű műanyag
 • Lencse anyaga: karcálló polikarbonát (580P)
 • Lencse színe: szürke, kék tükröződő bevonattal
 • Tartozékok: kemény tok, törlőkendő
 

Azoknak, akik a sportos, vagány, modern stílust kedvelik, tökéletes választás a Cortez Blue Mirror szemüveg!
A fehér keretben szürke színű lencse található, kék tükröződő bevonattal
A keret fehér és kék színű, rendkívül strapabíró műanyag

További információ a COSTA Cortez Blue Mirror napszemüvegről: ugrás az áruházba

COSTA Galveston Blue Mirror napszemüveg
A Galveston modellt nem nehéz megkülönböztetni a többi típustól, mivel első látásra is egy különleges, egyedi modellről van szó. Széles, ívelt lencséi nem a szemüveg „keretében”, hanem konkrétan azon helyezkednek el. Ez nemcsak esztétikussá és kurrenssé teszi, hanem azt is 100%-ban kizárja, hogy egy esetlegesen bekövetkező erősebb ütéstől a lencse a keretből kimozduljon. Nagyméretű kék lencséje mellett elegáns fekete keret és természetesen gumírozott orrnyereg-rész jellemzi.
A COSTA Galveston Blue Mirror napszemüveg főbb jellemzői:

 • Keret anyaga: rugalmas, nagy terhelhetőségű műanyag
 • Lencse anyaga: karcálló polikarbonát (580P)
 • Lencse színe: szürke, kék tükröződő bevonattal
 • Tartozékok: kemény tok, törlőkendő
 

Első ránézésre is egy különleges, egyedi modell a Galveston Blue Mirror
Széles, ívelt szürke színű lencsék, kék tükröződő bevonattal
A keretre simuló, élénk színű lencsékhez elegáns kék szár társul, gumírozott végekkel

További információ a COSTA Galveston Blue Mirror napszemüvegről: ugrás az áruházba

COSTA Whitetip Blue Mirror napszemüveg
Ez a típus elsősorban szintén azoknak kedvez, akik a sportos kialakítású szemüvegeket részesítik előnyben. Kissé vastagabb, puha tapintású sötétkék kerettel készül, illetve sötét- és világoskék szárral. A széles lencse és keret minden irányból védelmet biztosít a szemnek, valamint nem elhanyagolható szempont, hogy a gumis orrnyereg- és alsó szár részek huzamosabb időn át tartó viselés során is kényelmessé teszik a szemüveget.
A COSTA Whitetip Blue Mirror napszemüveg főbb jellemzői:

 • Keret anyaga: rugalmas, nagy terhelhetőségű műanyag
 • Lencse anyaga: karcálló polikarbonát (580P)
 • Lencse színe: szürke, kék tükröződő bevonattal
 • Tartozékok: kemény tok, törlőkendő
 

A Whitetip Blue Mirror szintén azoknak kedvez, akik a sportos kialakítású szemüvegeket részesítik előnyben
Sötétkék keretet, világoskék díszítő elemeket és szürke színű, kék tükröződő bevonatos lencséket kapott a szemüveg
A széles lencse és keret minden irányból védelmet biztosít a szemnek

További információ a COSTA Whitetip Blue Mirror napszemüvegről: ugrás az áruházba

COSTA Tuna Alley Copper és Gray napszemüvegek
A Tuna Alley szemüvegeket teljesen körbezárt, nagyméretű lencsék és a többi modelltől eltérően picit robosztusabb dizájn jellemzik. Jelenleg kétféle lencsével, barna (Copper), illetve szürke (Gray) színekben kapható, ám a keret és szár kialakítása mindkét típusnál azonos. A keret viszonylag vastag, széles szárakkal kapcsolódik a lencsékhez, ezáltal az oldalsó fénybecsillanást jól csökkenti. Ezek a szemüvegek tükörbevonat nélküliek, de természetesen polarizált és UV szűrős lencsékkel vannak ellátva.
A COSTA Tuna Alley napszemüvegek főbb jellemzői:

 • Keret anyaga: rugalmas, nagy terhelhetőségű műanyag
 • Lencse anyaga: karcálló polikarbonát (580P)
 • Lencse színe: barna
 • Tartozékok: kemény tok, törlőkendő
 

A Tuna Alley szemüvegeket teljesen körbezárt, nagyméretű lencsék és a többi modelltől eltérően picit robosztusabb dizájn jellemzik
A Copper lencsék hatása szó szerint szembetűnő a normál látási viszonyok mellett
A Tuna Alley típus Gray változatban is elérhető
Szürke színű, tükrös bevonat nélküli lencse karcálló polikarbonátból
A keret viszonylag vastag, széles szárakkal kapcsolódik a lencsékhez, ezáltal az oldalsó fénybecsillanást jól csökkenti

További információ a COSTA Tuna Alley Copper napszemüvegről: ugrás az áruházba

További információ a COSTA Tuna Alley Gray napszemüvegről: ugrás az áruházba

COSTA Fathom Blue Mirror, Green Mirror és Copper napszemüvegek
A Fathom az egyik legprofibb horgászszemüveg-kollekció, melyet valaha megalkottak! E típusnak minden olyan pozitívuma megvan, mely egy tökéletes szemüvegtől elvárható és horgászat közben hasznos lehet. Túl azon, hogy a szemüvegek modern megjelenésűek és nagyon kellemes viselni őket, garantáltan 100%-os védelmet is nyújtanak a káros UV-sugarak ellen, a speciális, polarizált lencsék előnyei pedig remekül kamatoztathatók a vízparti tartózkodás során. E két fő jellemző, az innovatív, divatos design és az modern anyagok olyan napszemüvegeket eredményeztek, melyeket büszkén viselhet minden horgász. Ez a szemüveg simulékony, rugalmas és igen erős szerkezetű, jól ellenáll az esetleges ütközéseknek, fizikai behatásoknak. Említést érdemel, hogy hihetetlen könnyű szemüveg, ami egész napos használat során is kényelmes viseletet biztosít hordozójának.

E szemüvegtípus életrevalóságát és kitűnő minőségét jelzi, hogy ez Döme Gábor kedvenc modellje, amit hosszú évek óta használ maximális megelégedéssel

E szemüvegtípus életrevalóságát és kitűnő minőségét jelzi az is, hogy ez Döme Gábor kedvenc modellje. Emlékezetes, távoli horgásztúráin, népszerű filmjeiben vagy épp az egyszerű hétköznapi horgászatain is egyaránt állandó kelléke egy Blue Mirror példány, amit hosszú évek óta használ maximális megelégedéssel.
A COSTA Fathom napszemüvegek főbb jellemzői:

 • Keret anyaga: rugalmas, nagy terhelhetőségű műanyag
 • Lencse anyaga: karcálló polikarbonát (580P)
 • Lencse színe: szürke, kék tükröződő bevonattal (Blue Mirror), barna, zöld tükröződő bevonattal (Green Mirror), barna (Copper)
 • Tartozékok: kemény tok, törlőkendő
 

A COSTA Fathom Blue Mirror az egyik legprofibb horgászszemüveg
Szürke színű, kék tükröződő bevonatos lencséje 100%-os védelmet nyújt a káros UV-sugarak ellen
Formatervezéséből adódóan tökéletesen simul a fejre, nagyon kényelmes viseletet biztosít
A Green Mirror szín is népszerű változat
Modern, esztétikus összeállítás
Vékony, könnyed szárának (is) köszönhetően nagyon csekély a szemüveg súlya, gumírozott szárvégei pedig fokozzák a kényelemérzetet
A Fathom széria harmadik tagja a Copper
Ez a lencse nem tükörbevonatos, de természetesen rendelkezik a Fathom modellek minden pozitívumával
Könnyed, elegáns viselet minden körülmények között

További információ a COSTA Fathom Blue Mirror napszemüvegről: ugrás az áruházba

További információ a COSTA Fathom Green Mirror napszemüvegről: ugrás az áruházba

További információ a COSTA Fathom Copper napszemüvegről: ugrás az áruházba

COSTA Oyster Bay Gray, Blue Mirror és Copper napszemüvegek
A szolid elegancia jegyében tervezett Oyster Bay szemüvegek bármelyike tökéletes választás azoknak, akik egy horgászathoz és hétköznapi, általános használatra is jól használható, ám korántsem hétköznapi szemüvegre vágynak. Ebben az esetben a klasszikus, finomvonalas megjelenést ötvözték olyan elemekkel, melyek csak a magasabb árkategóriájú napszemüvegeken találhatók. A lencsék nemcsak a káros UV sugarakat szűrik ki, hanem a víz csillogását is, hiszen polarizáltak! Profi kiképzésének köszönhetően úgy simul a fejre, hogy szinte észrevétlenné válik, miközben teljesen lezárja a szemüreget, s ezzel meggátolja a napfény bejutását. Rendkívül kényelmes és könnyű viselet! Ezt az ízléses kivitelű, modern szemüveget nem kell levenni akkor sem, ha az utcán vagy autóval közlekedik az ember!
A COSTA Oyster Bay napszemüvegek főbb jellemzői:

 • Keret anyaga: rugalmas, nagy terhelhetőségű műanyag
 • Lencse anyaga: karcálló polikarbonát (580P)
 • Lencse színe: szürke (Gray), szürke, kék tükröződő bevonattal (Blue Mirror), barna (Copper)
 • Tartozékok: kemény tok, törlőkendő
 

A szolid elegancia jegyében tervezett Oyster Bay szemüvegek bármelyike tökéletes választás horgászathoz és hétköznapi, általános használatra is
Klasszikus színváltozat a Gray típus
Könnyed, finomvonalas formatervezés teszi egyedivé
A Gray lencsék garantáltan megóvják szemünket a vakító és káros sugaraktól, miközben nyugtató hatással is bírnak
Az Oyster Bay extravagáns színe a Blue Mirror
A vékony kerethez is szépen passzol a kék tükörbevonatos lencse
Profi kiképzésének köszönhetően úgy simul a fejre, hogy szinte észrevétlenné válik
Ebből a szériából sem hiányzik a Copper variáció
Sokak kedvence ez a jellegzetes, tükörbevonat nélküli barna lencse
Hétköznapi használthoz is kitűnő, ám koránt sem hétköznapias, kiváló minőségű napszemüveg!

További információ a COSTA Oyster Bay Gray napszemüvegről: ugrás az áruházba

További információ a COSTA Oyster Bay Blue Mirror napszemüvegről: ugrás az áruházba

További információ a COSTA Oyster Bay Copper napszemüvegről: ugrás az áruházba

Alaptartozékok minden COSTA napszemüveghez
A gyártó figyelmességét tükrözi, hogy minden szemüvegéhez olyan kellékeket társít, melyek egyszerűek, ám mindenki számára hasznosak! Legyen szó bármelyik COSTA termékről, e kiváló napszemüvegek alapvető tartozéka a cipzáras kemény tok, valamint egy törlőkendő, ami egyben összehúzható puha tartóként is funkcionál.

Minden COSTA napszemüveghez alapvető tartozék a cipzáras kemény tok…
… valamint a törlőkendő, ami egyben összehúzható puha tartóként is használható

Hasznos COSTA kiegészítők
COSTA Kemény vízálló napszemüveg tok
Jártál már úgy, hogy tárolás, szállítás közben méltatlanul megsérült kedvenc napszemüveged és szinte használhatatlanná vált? Hidd el, tudjuk, mennyire bosszantó tud lenni! A Costa természetesen gondolt azokra is, akik ezt szeretnék megelőzni, sőt, olyan extra biztosítékot kínál értékes szemüvegedhez, amivel garantáltan nem fog baja esni. Erre kínál tökéletes megoldást ez a kemény, vízálló napszemüveg tok. Ebben a szemüveged szinte elpusztíthatatlanná válik, mivel kemény külseje és finom anyaggal borított belseje maximálisan óvja a belehelyezett napszemüveget. Így nem fognak többé gondot okozni a külső behatások, például ütések, törések és karcolások sem! Nagyméretű gyorszárral ellátott tok.

A COSTA gondolt azokra is, akik extra védelemmel szeretnék bebiztosítani értékes szemüvegük sértetlenségét, ehhez tökéletes megoldás ez a kemény, vízálló tok
Nagyméretű gyorszárral szerelték, könnyedén nyitható és zárható, viszont „magától” sosem nyílik ki!

További információ a COSTA Kemény vízálló napszemüveg tokról: ugrás az áruházba

COSTA Neoprén nyakpánt
Ez a kiegészítő rendkívül hasznos lehet azok számára, akik szeretnék folyamatosan kézközelben és nem mellesleg maximális biztonságban tudni értékes napszemüvegüket. Nem másról, mint a praktikus, kényelmes nyakpántról van szó, ami bármely Costa napszemüveggel kompatibilis, mindössze a rugalmas, gumis végeit rá kell húzni a napszemüvegünk száraira, és már el is készült az extra biztosítékkal ellátott szemüveg. Ezt nyugodtan a nyakunkba akaszthatjuk, a sapkánkra vagy a fejünk tetejére helyezhetjük, biztosak lehetünk benne, hogy a szemüvegünk nem fog a földre vagy rosszabb esetben a vízbe esni!

Bármely szemüveghez praktikus kiegészítő ez a kényelmes nyakpánt

További információ a COSTA Neoprén nyakpántról: ugrás az áruházba

COSTA Waves maszk
A Costa Waves maszk egy multifunkcionális fejfedő, mely kiválóan használható sálként, fejpántként, vagy ha úgy tetszik, maszk készíthető belőle. Anyaga puha, 100% poliészter mikroszál, ami lélegző, így szárazon és kényelmesen tartja a bőrt hosszas viselés esetén is, valamint további előnye, hogy ha vizes lesz, gyorsan szárad. Rugalmas kialakításának köszönhetően könnyű fel- és levenni, igazán kényelmes hordani. Könnyed, nyárias viselet, amihez kiválóan illik a kék hullám mintás dizájnja is.

A Costa Waves maszk egy könnyed, multifunkcionális fejfedő, nyárias kék hullám mintás dizájnnal

További információ a COSTA Waves maszkról: ugrás az áruházba