Energizer lámpák horgászoknak

Energizer lámpák horgászoknak

Mindenképpen szükségesnek tartottuk egy közismert, garantáltan jó minőségű termékeiről híres lámpagyártó céggel is kibővíteni az Áruház amúgy sem szegényes kínálatát! Azért döntöttünk az Energizer cég mellett, mert rendkívül széles termékpalettával van jelen a hazai piacon. Az egyik olyan neves cég, ami minőségi lámpáinak jelentős részét egy meghatározott célközönségnek készíti. Ezek között az egyik legnagyobb felhasználók a horgászok. Ez az írás a rendkívül nagy választékból csupán azokat a termékeket szándékozik bemutatni, amelyeket az éjszakai horgászok is eredményesen használhatnak.

Az Energizer volt az egyik úttörője a LED-technológia meghonosításának és széles körben történő alkalmazásának. De mit is jelent valójában a LED szó? A betűszó eredete az angol Light Emitting Diode, azaz magyarul: fényt sugárzó (világító) dióda (félvezető eszköz). A LED-ek tehát olyan egyedi teljesítőképességgel ellátott különleges diódák, amik az őket felépítő félvezető anyagtól függő színű fényt bocsátanak ki, miközben elektromos áram áramlik át rajtuk. A piros, kék és zöld színűek a leggyakoribbak. A legfényesebb és egyúttal legdrágább LED diódák fehér színnel világítanak. A LED-ek előnyei: a hagyományos izzókhoz szükséges energia töredékét igénylik, nincs izzószál, ami kiéghetne, működés közben kevés hő keletkezik, és nem kell kicserélni, mert 8000 órán keresztül működőképes! Nem véletlenül alkalmazzák a legtöbb Energizer lámpánál…

Ismerkedjünk meg azokkal a minőségi Energizer termékekkel, amelyek mostantól az Áruház választékában is fellelhetők!


Energizer HI-Tech LED lámpás fém kulcstartó

Sokan azért nem kedvelik a különféle lámpákat, mert nagy helyet foglalnak, nehezek, és csak tovább növelik az amúgy sem kevés horgászkellékeink számát. „No meg úgysem szeretek sötétben horgászni!”, mondják sokan. A folytatást már mindenki tudja, hiszen a legtöbb horgász már nem egyszer járt úgy, hogy az alkonyat közeledtével kezdtek el kapni a halak. „Na még egy…, na még egy hal, és már megyek is!” A nem tervezett késői horgászat után nincs annál kellemetlenebb, mint amikor a sötétben kell az autónkhoz botorkálni. Jó szolgálatot tehet ekkor (is) ez a spéci kulcstartó, amely egy megdöbbentően erős fényű kis lámpa is egyben. Jó tudni, hogy mindig velünk van, és ha szükségünk van rá, bármikor használatba vehető! A kis lámpában található LED szinte örökéletű, amit várhatóan soha nem kell majd cserélnie gazdájának. A benne található 2 db Energizer lítium gombelemnek köszönhetően pedig akár 30 órán keresztül működtethető elemcsere nélkül!

Kicsi, mégis nagyon erős a fénye, helyigénye pedig szinte nulla!


Energizer Hardcase Spotlight 4C elemlámpa

A világon talán egyedülálló paraméterekkel rendelkező, elképesztően strapabíró lámpa! A világítótestet fedő és fényerőt fokozó lencse törésálló, és a kritikus pontokon gumírozott is. A Luxeon III LED 4000%-kal fényesebben világít, mint a hagyományos LED-ek, emellett természetesen örökéletű! Nem kell kétségbeesni akkor sem, ha a szabad ég alatt dolgozva esetleg elered az eső, mert a lámpa vízálló! Búvárlámpának ugyan alkalmatlan, de ha kint marad az esőben, vagy beleesik véletlenül a vízbe, utána még tökéletesen használható. A gyártó ajándékként ad hozzá egy vállpántot, ami segítségünkre lehet például létrán történő munkavégzésnél. Így nyakunkba vagy vállunkra akasztva biztos mindig kéznél lesz. Ha pedig ügyetlenségünk miatt kiesne a kezünkből, az 5 méteres zuhanás meg sem kottyan neki! Nagy teljesítménye ellenére rendkívül takarékos, 12 órán keresztül működtethető elemcsere nélkül. A lámpa bekapcsolt állapotban tökéletesen egy helyre fókuszál és akár 665 méter (nem elírás!) távolságra lévő célpont megvilágítását is lehetővé teszi. Hasznos lehet olyan horgászoknak, akik etetőbóját használnak horgászataik során. Az etetőkaróra felerősített prizma jó célpont lehet éjszakai bevetéseken is. Rávilágítva azonnal látjuk, hol található az etetésünk! Erős fénye a sűrű párán is „átküzdi” magát, és garantáltan megmutatja a bóját. Talán nem véletlen, hogy az Energizer cég egyik legsikeresebb terméke, amelyet a horgászok is igen nagyra értékelnek! 4 db baby (C) elemmel üzemeltethető.

A legjobb bójakereső lámpa, amely akár 665 méterig is elegendő fényt adhat!


Energizer Hardcase LED 2AA elemlámpa

E modell hasonlóan jó tulajdonságokkal rendelkezik, mint a Hardcase Spotlight, de mérete és súlya miatt mégis alkalmasabb egy hétköznapi felhasználónak. A lámpában található 1 db LED fogyasztása elenyésző, akár 50 órán keresztül működtethető elemcsere nélkül. Hihetetlen fényerejét a LED elé helyezett törésálló lencsének köszönheti. Súlya is minimális, ezért (ellenben a Hardcase Spotlight-tal) nem csak 5, hanem akár 10 méteres zuhanást is túlél! Munkavégzés közben segítségünkre lehet egy praktikus övtáska, amit a gyártó ajándékba ad a lámpa mellé, így nem kell keresgélni, mert mindig a kezünk ügyében lesz. És ne feledkezzünk meg egy, a horgászat szempontjából fontos dologról sem: mivel vízálló, nyugodtan vihetjük vízpartra, a tartós eső vagy hajnali pára sem tud kárt tenni benne. 2 db ceruzaelemmel (AA) üzemeltethető.

A Hardcase lámpa kézi változatáshoz övtáska is jár

Aki kíváncsi arra, hogy mire képesek az Energizer Hardcase lámpák, kattintson az itt letölthető kisfilmre! Garantáltan nem hétköznapi látványban lesz része!


Energizer Impact 2AA elemlámpa

Érdemes tudni, hogy a strapabíró Energizer lámpákra speciális helyzetekben is számíthatunk. Az Impact 2AA egy nagyon kedvező árú modell, amire bármikor, bárhol szükség lehet. Törésálló lencséjének, ütésálló gumiburkolatának és vízálló képességének köszönhetően akár a legcudarabb időjárási körülmények között is megbízhatóan fog működni. Megvásárlás után azonnal használható, mert a csomag 2 db Energizer ceruzaelemet (AA) is tartalmaz. Az erős fényű Krypton izzóknak köszönhetően 70%-kal erősebb fénye van, mint hagyományos társainak! Szabadidős használatnál (horgászat, sátorozás) mindig legyen nálunk egy megbízható zseblámpa - ezt az igényt kielégíthetjük ezzel a kiváló modellel!

Univerzális, strapabíró, mindennapos használatra való elemlámpa


Energizer Impact 2D elemlámpa

Egy kedvező árú, megbízható elemlámpa! Olyan felhasználóknak ajánljuk, akik sok időt töltenek szabadban, és szeretik a kiváló, megbízható minőségű termékeket. Annyiban tér el az Impact 2AA modelltől, hogy lényegesen nagyobb mind a mérete, mind pedig a teljesítménye. Mivel 2 db góliát (D) elemet csomagoltak hozzá, azonnal használatba vehető. Természetesen alaptulajdonságai közé tartozik a víz- és ütésállóság is, mert anyaga a legtöbb Energizer elemlámpa készítése során használt speciális ABS műanyag. A masszív lámpát egy nagy fényerejű Krypton izzó teszi teljessé. Tökéletes társ lehet az éjszakai horgászhely megközelítésénél, de egy esetleges otthoni áramszünet alkalmával is azonnali segítséget nyújt használójának.

Az Impact család víz- és ütésállóságát a speciális ABS műanyagnak köszönheti


Energizer Advanced 3 és 6 LED-es fejlámpák 3AAA

Két újabb, kedvesen futurisztikus külsejű, 3 és 6 LED-es változatban kapható fejlámpával lett gazdagabb az áruházunk! A lámpát olyan túrázóknak, horgászoknak fejlesztették ki, akik nem akarnak egy vagyont áldozni, de mégis a legjobb, EREDETI minőségre vágynak. Ha egy valóban tartós és megbízható, elenyésző súlyú, hosszú élettartamú, meggyőző fényerejű lámpát szeretne, figyelmébe ajánljuk új ENERGIZER fejlámpákat. A LED-eknek köszönhetően rendkívül alacsony a fogyasztásuk. A 3 LED-es változatnál a két fehér LED fényforrás hatótávolsága egyedülálló módon 65 méter (!), amely a LED-ek elé helyezett két lencsének köszönhető. Ugyanez a 6 LED-es változatnál 137 méter (ez nem elírás!). A plusz vörös LED(ek) hatótávolsága 15 méter mindkét modellnél.

Igazán futurisztikus külsőt kölcsönöz a fejlámpának a LED-ek elé helyezett lencse

A lámpa a lencséktől kicsit futurisztikus kinézetű, de nagyszerű az ötlet, mert a világítótest fényét párhuzamos nyalábbá alakító optikai elemek az energiatakarékos, de kis teljesítményű LED-ek hatékonyságát megsokszorozzák. A LED-ek élettartalma hihetetlen módon 8000 óra!!! A kisméretű fejlámpa a jó minőségű pántnak és a homlokrészen elhelyezett szivacsos bevonatnak köszönhetően kényelmesen használható. A 3 LED-es fejlámpa önsúlya félelmetesen kevés, csak 43,9 gramm, amihez természetesen hozzáadódik még az elemek 3 x 11,5 grammja. A fejlámpa leírása szerint a csomagolásban található 3 db AAA - LR03 (E92 Micro) - 1,5 voltos elemmel 50 órát világít! A főkapcsolóval tudjuk a kívánt számú fehér vagy vörös LED(ek)-et bekapcsolni. A lámpa által szolgáltatott vörös fény ahhoz is elegendő, hogy a fárasztás során partközelbe csalt amurokat (is) nagy magabiztossággal, szinte észrevétlenül tereljük szákba! Praktikusságához hozzájárul, hogy a lámpafej csaknem teljesen előrebillenthető, ami különösen hasznos lehet, például csalizásnál.

Az Energizer Advenced 6 LED-es fejlámpa hatótávolsága 137 méter!!! Ilyen erős fényű fejlámpával még nem találkoztunk!


Energizer Waterproof (vízálló) elemlámpa 2AA

A horgászoknak is bizonyára felcsillan a szeme egy ilyen zseblámpa láttán! Hihetetlenül masszív, és ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy 10 méteres vízoszlop terhelése alatt kezd csak a lámpába víz beszivárogni. Így bátran ki lehet jelenteni, hogy - noha ez sem búvárlámpa - tökéletes társa bármilyen vízi sportot kedvelőnek. A csuklópántnak köszönhetően bármikor üzembe helyezhetjük, ha szükség van rá. A lámpatest strapabíró, külső hatásoknak ellenálló ABS műanyagból készült. Kis méretnek köszönhetően nem sok helyet foglal horgászdobozunkban. Meglepően alacsony ár és a már megszokott Energizer minőség jellemzi!

Akár 10 méter magas vízoszlop nyomásának is ellenáll a Waterproof (vízálló) elemlámpa!


Energizer Disney mintás elemlámpák 2AA

Bizonyára jót mosolyognak azok a horgászok, akiknek még nincs gyermekük, és elképzelni sem tudják, hogy mit keresnek ezek a lápmák a „horgászlámpák” között. A gyakorló családapák már jól tudják, hogy zavartalanul csak akkor használhatják saját lámpájukat, ha gyermekük kezébe is adnak egyet. Az Energizer gondolt a horgászok csemetéire is, és nekik szolgál egy kis meglepetéssel.

A horgászok gyermekeire is gondoltak az Energizer lámpák készítői

A Disney mintás csuklópántos elemlámpa minden kisgyermeknek igazi ajándék, amit azonnal használhatnak is, mert Energizer elemeket is csomagoltak melléjük. Szó sincs azonban hasznavehetetlen játékról - ezek a lámpák is azokkal a Krypton izzókkal készülnek, amelyek a hagyományos izzóknál 70%-kal több fényt adnak le! A lámpák használata viszont - a puha kapcsológomb miatt - szó szerint gyerekjáték. A lányoknak a Hercegnős változatot ajánljuk. Ennél a modellnél csillogó és fénylő kövecskék díszítik a lámpatestet. Kisfiúknál a Micimackós mézes csupros lámpának lesz nagy sikere! 2 db ceruzaelemmel (AA) működtethető.

A Micimackós mézes csupros lámpa garantáltan nagy sikert arat a kisfiúk körében


Energizer ULTRA+ elemek

Az Energizer ULTRA+ termékek közé a legújabb fejlesztésű alkáli (lúgos) elemek tartoznak. A cég különös hangsúlyt fektet a megbízhatóságra és a kimagasló minőségre. Mindennapi életünk és a horgászat során számos elektromos készülékekben lehet rájuk szükség, legyen az egy zseblámpa, elektromos kapásjelző vagy egy horgász fejlámpa. Tesztelések során az extrémnek tekinthető időjárási körülmények között is hosszú időn keresztül működőképesnek bizonyultak, magas energiaigényű készülékekbe is ideálisak.

Az Energizer ULTRA+ tartós elemek ideálisak magas energiaigényű készülékekbe

(X)
Írta és fotózta: Egedi Róbert
Videó: Energizer Magyarország Kft.

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.