FOX újdonságok pontyhorgászoknak

FOX újdonságok pontyhorgászoknak

A rendkívül népszerű és neves angol gyártó folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően évről évre számtalan ötletes újítással és újdonsággal áll a nagyközönség elé, legyen szó régebbi szériás termékek továbbfejlesztett, megújított változatáról, teljesen új termékekről vagy akár praktikus és szinte már nélkülözhetetlen kiegészítőkről. Nézzék meg, milyen újdonságokkal lepett meg minket a gyártó!

FOX horgászbotok

FOX Horizon 390 3,5 Lbs

A FOX új pontyozó bot szériája a Horizon és a Horizon XT. Mindkét típusról elmondható, hogy egy igazán gerinces, markáns, kemény kétrészes botot sikerült alkotni. A két szériát főként a blank vastagsága, illetve dobósúlya különbözteti meg. A bot elsősorban nagy távolságok elérésére és kifejezetten nehéz terepen való horgászatra ajánlott.

A FOX Horizon 13 3,5 Lbs egy speciálisan távdobásra kifejlesztett új bojlis bot, amely átlagon felüli használati értékkel bír a magyar vizeken is! A karbonhálós erősítésű botot Fuji orsótartóval szerelték, mely stabilan tartja a legnagyobb orsókat is. A botot osztott nyéllel látták el. A biztos és stabil fogásról a képen látható formatervezett nyél gondoskodik. Elképesztő méretű SLIK keverőgyűrűt kapott a bot, melynek belső átmérője 42 mm. De az egész bottesten hatalmas gyűrűk vannak, még a spiccgyűrű belső átmérője is 12 mm - mindez rendkívüli dobásokat tesz lehetővé. Ezzel a bottal egy 100 grammos ólommal és megfelelő méretű orsóval a 140 méteres dobás egy átlagos dobótechnikával rendelkező horgász számára is könnyedén kivitelezhető! Optimális dobósúlya 90-120 gramm. Ilyen paraméterek hallatán a legtöbb horgász előtt általában egy „kőkemény” bot képe kezd felderengeni. Nos, ami megdöbbentő, hogy olyan akcióval rendelkezik a bot, amely garantáltan átlagon felüli dobótávolság kivitelezését, de mégis érzékeny, finom fárasztást biztosít! A bot rendkívül karcsú, az orsótartó feletti legvastagabb bottest-átmérő csupán 14 mm!

További infó: ugrás az áruházba

A FOX Horizon 390 3,5 Lbs távdobó bojlis horgászbot

A FOX Horizon XT változat tesztgörbéje azonos a „normál” Horizon botéval, ennek ellenére a gyártó az optimális dobósúlyát 100-140 grammban határozta meg. De ez nem is csoda, hiszen nyéltag átmérője 16 mm-re „hízott”.

További infó: ugrás az áruházba

Az erősebb FOX Horizon XT bojlis bottal nincs meghorgászhatatlan távolság

FOX Ranger XT 390 3,5 Lbs

A FOX Ranger XT a már jól bevált FOX Ranger X széria megújított változata. Ez a bot azoknak a horgászoknak készült, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy a legdrágább „luxus” botot vegyék meg, mégis egy remekül használható, kategóriájában páratlan értékű botot szeretnének magukénak tudni. Kézbe véve a botot azonnal szembetűnnek a változások. A nyéltag markolata kézre álló és stabilabb fogást biztosít, mint az előd, az X széria nyéltagja. További jellegzetessége, hogy a nyélrész kifejezetten rövid, angol stílusú (átlagosan 65 cm), ami nem zavarja használóját a fárasztás során, illetve a szákolás pillanatában sem. A bot új, fémes erősítésű, gumírozott orsótartót is kapott. Átdolgozták a zsinórcsíptetőt is. A családra jellemző, hogy tagjai rendkívül könnyű, kifejezetten karcsú, meglehetősen rugalmas, ennek ellenére mégis hihetetlen erős botok. E kivételes tulajdonságokat a távoli dobásoknál tudjuk kamatoztatni, a bot érzékenysége pedig az agyonhorgászott tavakon, a többször megakasztott halak fárasztása során megfizethetetlen, hiszen a kisméretű horgot sem tépi ki a hal szájából. A távoli dobások elérése érdekében a bot nagyméretű, duplatalpú SiC gyűrűket kapott.

További infó: ugrás az áruházba

Az új FOX Ranger XT 390 3,5 Lbs változat karcsúbb, könnyebb, mégis erősebb lett elődjénél

FOX Stalker 360 2,25 Lbs

Számos olyan horgászvíz van már manapság Magyarországon is, ahol engedélyezett a behordásos technika. Erre a technikára nyújt kiváló megoldást a FOX Stalker 360 2,25 Lbs kétrészes pontyozó botja. Ezt a szokatlan karakterisztikájú, de rendkívül előnyös paraméterekkel rendelkező bojlis botot kifejezetten a pontyspecialistáknak ajánljuk! A 3,6 méteres hossz mellé 2,25 Lbs tesztgörbe párosul, emiatt rendkívül lágy és hihetetlenül rugalmas, ami óriási előny egy termetesebb hal fárasztása során. Ennél a típusnál nem kell aggódnunk a szákolás előtti leakadásoktól, hiszen a bot képes arra, hogy kivédje a hal utolsó kirohanásait is. Ezzel a különleges bottal még kisebb horoggal, még finomabb felszereléssel próbálkozhatunk, amely még több kapást eredményez! A karbonhálós erősítésű boton FUJI orsótartó kapott helyet, melybe holtjáték nélkül rögzíthetők a nagyobb orsók is. Ez a bot különösen jó szolgálatot tehet a kisméretű, intenzíven telepített horgászvizeken, ahol nincs szükség nagy dobótávra, ahol a halak óvatosságát a finom megoldásokkal kívánjuk kompenzálni. A botot kellően karcsú bottest, minőségi kidolgozás jellemzi. A nyéltag tökéletes fogásáról a parafa fogórész gondoskodik.

További infó: ugrás az áruházba

A FOX Stalker 360 2,25 Lbs bolis horgászbot a lágy karakterisztika és a hihetetlen rugalmasság tökéletes kombinációja - kiváló választás a legnagyobb pontyok ellen is!

FOX Warrior S 360 3 Lbs

Erre az évre a cég a Warrior botcsaládot is felújította. A szinte bárki számára elérhető árkategória párosodik a példátlanul magas minőséggel! Kézbe véve a botot azonnal szembetűnnek a változások. Még könnyebb és karcsúbb bottestet sikerült megalkotni. A nyéltag markolata kézre álló és stabilabb fogást biztosít, mint elődje, a Z széria. További jellegzetessége, hogy a nyélrész kifejezetten rövid, angol stílusú (átlagosan 65 cm), ami nem zavarja használóját a fárasztás során, illetve a szákolás pillanatában sem. A kétrészes botot 6 db gyűrűvel látták el, a spiccgyűrű az eddigi 12 mm-es helyett a botcsalád minden tagján egységesen 14 mm-es lett. Szintén egységes, 18 mm-es méretűre készítették az orsótartót, mely fémes erősítést is kapott. Átdolgozták a zsinórcsíptetőt, illetve a blank teljes egészében új sötétszürke (fekete) színezetet kapott. A FOX Warrior S 360 3 Lbs akkor válik nélkülözhetetlenné, amikor nincs lehetőség a szerelék behordására és a meghorgászandó haltanyák 100-110 méternél nem messzebb találhatók - egy ilyen karakterisztikájú, kellően rugalmas és könnyű bot ekkor alkalmazható tökéletesen. A bot olyan speciális tulajdonságokkal rendelkezik, amik révén bármilyen nehéz körülmények között is megállja a helyét.

További infó: ugrás az áruházba

A FOX Warrior S bojlis botcsalád is megújult. Jobb lett a minősége, mégis csökkent az ára! A FOX belépő kategóriás bojlis botcsaládja többféle hosszban és dobósúlyban kerül forgalomba

A többi változat:

FOX Warrior S 360 2,75 Lbs

További infó: ugrás az áruházba

FOX Warrior S 390 3,5 Lbs

További infó: ugrás az áruházba

FOX Warrior S Spod 360 5,5 Lbs

További infó: ugrás az áruházba

A FOX Warrior S bojlis botcsalád legerősebb tagja az etetőrakéta nagy távolságra történő gondtalan bejuttatását szolgálja

FOX FX Match Series Dual Feeder

2 db felső kategóriás feederbottal bővítjük áruházi választékunkat a finomszerelékes horgászat őshazájából, Angliából. Az új FX Match széria a legmagasabb horgászati igényeket hivatott kielégíteni. A Dual feederek legfontosabb jellemzői, hogy változtatható hosszukkal mindig tudunk alkalmazkodni a változó körülményekhez. Ezek a botok a legérzékenyebb keszeg-, illetve végletekig lefinomított pontyhorgászat kiváló eszközei. A 3 méteres bothosszt célszerű olyan helyzetekben használni, mikor igazából egy pickerbot hosszára lenne szükség, de fontos a megfelelő erő és gerincesség is. A rövidebb bottal a partszéli sávtól a 40-50 méteres távolságig kereshetjük a halakat, míg a hosszabb bottal a 60-70 méterre lévő haltanyákat is megcélozhatjuk. A bot érdekessége, hogy noha egy keresztszál erősítést kapott, mégis hihetetlen lágy maradt. Fontos megemlíteni még, hogy ez a bot attól válik igazán különlegessé - hiszen a nagyobb távolságokat más botokkal is könnyedén el lehet érni -, hogy szinte extrém módon érzékeny marad, bármilyen hosszúságban van éppen összerakva. Az érzékenységet az is mutatja, hogy a kisebbik bot leglágyabb spicce 0,5 oz (üveg), az erősebb pedig 1,5 oz (karbon), a hosszabb botnál pedig 0,75-2 oz-s spiccekkel találkozhatunk. Mindkét bothoz 4 különböző erősségű, de 5 db spicc tartozik, mert a legérzékenyebből 2 db-ot rejt a csomag.

FOX FX Match Series Dual Feeder 3-3,3 m

További infó: ugrás az áruházba

FOX FX Match Series Dual Feeder 3,6-3,9 m

További infó: ugrás az áruházba

A két különböző hosszban kapható FOX FX Match Series Dual Feeder egy igazi „csemege” a leheletfinom feederhorgászoknak

FOX FX Match Series Waggler 390

Az új FOX FX Match széria a legmagasabb horgászati igényeket hivatott kielégíteni. Ez a bot a legérzékenyebb keszeg-, illetve végletekig lefinomított pontyhorgászat kiváló eszköze. Igazi felső kategóriás univerzális bot, melyet a folyamatos, gyors fehérhal-horgászatra terveztek. Ez a bot nem ijed meg az etetésre tévedő pontyoktól sem, köszönhetően a keresztszál erősítésnek, mely ellenére rendkívül finom maradt. Az 5-18 grammos dobósúly-tartomány úszók tekintetében lefedi az univerzálisnak tekinthető méretsort. Finom, érzékeny horgászat esetén az kisebb méreteket (5-8 gramm), míg nagyobb távolságú, vagy épp szeles időben történő pontyozáskor a nagyobb úszókkal (12-14-16 gramm) horgásszunk. A boton 17 db SiC gyűrű, ergonomikus orsótartó és parafa bevonatú nyél található.

További infó: ugrás az áruházba

FOX FX Match széria a legmagasabb horgászati igényeket hivatott kielégíteni

FOX Sátor

FOX Eclipse Euro 2,5 Man Nylon

A Fox a sátrak terén is maradandót alkotott, az Eclipse Euro 2,5 Man Nylon sátor a felső kategóriát képviseli. Remekül bírja a nagyobb esőzéseket is, szinte képtelen arra, hogy beázzon. Ezt a különleges nylon anyag felhasználásával érték el. Tökéletes rögzítési lehetőségeinek köszönhetően a legnagyobb szélviharban is szinte mozdulatlan marad, ellenáll a legnagyobb szélrohamoknak is. A sátor felállítása rendkívül egyszerű, pillanatok alatt „lakhatóvá” válik, mert a sátrat megfelelő ponton megfogva az azonnal kibontja magát. Ezután néhány merevítő kart kell csak a megfelelő helyre tenni. A sátorban 3 ember fér el kényelmesen. Az ajtó átlátszó PVC-ből készült, de mögötte még található szúnyogháló is. A különleges kialakításnak köszönhetően a sátor jól szellőztethető. Súlya 18,5 kg. Méretei: 162 cm magas, 332 cm széles, 310 cm hosszú.

További infó: ugrás az áruházba

A FOX Eclipse Euro 2,5 Man nagyméretű sátorban 3 ember is elfér kényelmesen a felszerelésekkel együtt!

FOX merítőhálók, fejek, nyelek

FOX Warrior rakós merítő nyél 3,3 m

Rakós rendszerű karbon száknyél, amely 3 tagból áll. Különösen pontyos merítő fejekhez ajánlott. Bírja a nagyobb testű halak szákolása utáni kisebb birkózásokat is, nem törik el könnyedén. Erősített toldó felülettel készül. Stabil és bivalyerős, mégis könnyű! A 3,3 méteres karbon száknyél mindössze 280 g!

További infó: 3,3 m ugrás az áruházba

További infó: 4,4 m ugrás az áruházba

A FOX Warrior rakós merítő nyél 3,3 és 4,4 méteres hosszban kapható

FOX Specialist extra nagy merítő fej

A kereskedelmi forgalomban jelenleg kapható egyik legnagyobb, legkönnyebb és legjobb kivitelű „nagypontyos” merítő fej. Az exkluzív kivitelhez és a zseniális megoldásokhoz párosul a nem hétköznapi ár is. A FOX pontyozó szákfeje kellően öblös ahhoz, hogy akár egy kapitális, 10 kiló feletti pontyot vagy amurt is könnyedén megszákoljunk vele!!! A közepesen sűrű szövésű, gumírozott anyagba garantáltan nem akad bele a hal bognártüskéje és uszonya, ráadásul a hal nyálkarétegét sem bántja. A fej formája kissé nyújtott, amely a nyúlánkabb halak szákolása során is nagy segítséget jelent. A fej az extra nagy méretéhez képest igen könnyű (mindössze 270 gramm) - ami a villámgyors szákolás záloga -, mégis rendkívül erős! A fémcső keret szárait egy csavar rögzíti, így soha nem fordulhat elő, hogy egy termetes amur „rugdalózása” közben letörik a keret a menetes csonkról. Kifejezetten ajánlott nagyhalas match, rakós és feeder specialistáknak, amikor a célhalak termetes amurok, pontyok és harcos márnák. A háló és a keret színe nem véletlenül lett zöld! Gondoljunk csak bele, hogy a szákolás előtt a látszólag teljesen kifárasztott amur milyen irtózatos utolsó kirohanásra képes egy világos színű, idegen tárgy láttán - az ilyen kitörés a hal elvesztésével is járhat. Ezzel a hálóval garantáltan nem történhet ilyen végzetes hiba. A háló méretei: 75 x 60 x 55 cm.

További infó: ugrás az áruházba

Ebbe a hálóba garantáltan beleférnek a nagyobb pontyok is

FOX Drip Dry merítő fej

Két méretben kapható, halkímélő anyagból készült fémkeretes merítő fej. Alakja a nyél felől íves, felül pedig szögletes, enyhén hajlított. A háló anyagából adódóan rendkívül gyorsan szárad, és nem dörzsöli le a hal bőrének felületéről a nyálkaréteget. A kisebb méretet a keszegekhez, kisebb pontyokhoz ajánljuk, a nagyobb méretű fejjel pedig akár az 5-6 kilós halak is megmeríthetők. A kisebb fej szélessége 38 cm, hossza: 43 cm, mélysége pedig 30 cm, a nagyobb fej szélessége 46 cm, hossza 53 cm, mélysége pedig 35 cm.

További infó: ugrás az áruházba

További infó: ugrás az áruházba

FOX Drip Dry merítő fej keszegezéshez és pontyozáshoz egyaránt alkalmas

FOX Horizon Bojlis merítőháló extra nagy

A FOX Horizon Bojlis merítőháló extra nagy több szempontból is figyelemre méltó. Az első szembetűnő paramétere a mérete. Nem kell azon szurkolnunk, hogy belefér-e az, amit megfogtunk, hiszen a merítő 127 cm hosszú, mélysége pedig 105 cm. Nem kell a hal alatt lavírozni, hogy valahogy minden része átcsússzon a szák peremén. A háló nagy mélysége azért is előnyös, mert így akár egyben, akár a nyélről levéve, a szák peremét összefogva a vízben tarthatjuk a kifogott halat addig, amíg szükséges. A szák nyele 1,8 méter hosszú, a nyél és a szák pereme is erős karbonból készült. A nyélre egy beakasztó szem is került, amibe beleillik az alul rögzített fül. Az Y-elágazás eleme egyetlen darabból készül, benne és a peremek végén helyet kapott egy furat, amibe világító patront tehetünk. Ez nagyban megkönnyítheti az éjszakai orientációt a szákolás során. A szák oldalának és aljának anyaga is finom szövésű, kíméli a hal bőrét, érzékeny szemét és úszóit, de bírja a mérlegeléssel járó terhelést is.

További infó: ugrás az áruházba

FOX Horizon a legnagyobb méretű bojlis merítő, amit áruházunkban tartunk

FOX Merítőháló merítőhöz

Ezt a hálót azok a horgászok fogják nagyra értékelni, akiknek valamilyen okból tönkrement a bojlis merítőjükön a háló, de nem szeretnének új merítőt vásárolni. A háló fekete, anyaga kíméletes a halakkal szemben. Ez a háló a 105-110 cm-es hosszúságú merítőkhöz használható.

További infó: ugrás az áruházba

Bojlis merítőkhöz szánt nagyméretű és erős háló

FOX Biztonsági mérőzsák - úszó

Az úszó FOX Biztonsági mérőzsák a halak biztonságos, kíméletes és gyors mérlegelését teszi lehetővé. Felülről körben cipzár határolja, ami elsősorban a halak biztonságos visszaengedésénél játszik szerepet. A mérőzsák alján található egy háló, melyen keresztül mérlegelés előtt a víz kifolyik. Ennek köszönhetően nyugodtan locsolhatjuk friss vízzel a halat a pontos mérlegelés megkezdéséig, az folyamatosan kifolyik a mérőzsákból. Az erős fogantyúk egy-egy szintén erős és rugalmas merevítő rúdra vannak erősítve, amely még biztonságosabbá és pontosabbá teszi a mérlegelést. Ezután a halat bölcsőstől a vízbe helyezve a két rúd kifelé történő feszítésével a víz felé eső cipzárt könnyedén kinyithatjuk, így a beáramló vízben halunkat biztonságosan, kényelmesen és könnyedén engedhetjük útjára. Fontos megemlíteni, hogy a merevítő rúd szivacsbevonattal rendelkezik, ennek köszönhetően a mérőzsák lebeg a vízben, miközben benne a hal teljesen víz alatt van. Ennek akkor van nagy jelentősége, ha éjszaka nem lehet jól lefényképezni a halat, és biztonságosan szeretnénk életben tartani a reggeli fényképezésig. A mérőzsák mérete: 124x75x39 cm.

További infó: ugrás az áruházba

Az úszó FOX Biztonsági mérőzsák mérlegelést és ideiglenes tárolást is lehetővé tevő mérőzsák

FOX kapásjelzők, swingerek

FOX Micron M+

A FOX elektromos kapásjelzők Micron Digital családja a hosszú távra tervező bojlis horgász nélkülözhetetlen kellékeit kínálja. A legjobb minőség, kompromisszumok nélkül! Garantáltan vízálló és azt tudja, amire Önnek szüksége van. Ezen a készüléken egyetlen tekerőgombot talál, amellyel a hangerőt tudja szabályozni. A készülék hátulján található 2 jack dugó csatlakozó hüvely. Az egyikbe a swingert, a másikba egy rádiós kapcsolatot biztosító készülék dugóját lehet tenni. A FOX Micron M+ elektromos kapásjelző működéséért 2 db 1,5 voltos AAA elem felel. A jelzőn található piros színű LED a húzás megszűnését követően is 10 másodpercig jelez.

További infó: ugrás az áruházba

A FOX elektromos kapásjelzők Micron Digital családja a hosszú távra tervező bojlis horgász nélkülözhetetlen kellékeit kínálja

FOX Micron MX+

A FOX elektromos kapásjelzők Micron Digital családja a hosszú távra tervező bojlis horgász nélkülözhetetlen kellékeit kínálja. A legjobb minőség, kompromisszumok nélkül! Garantáltan vízálló és azt tudja, amire Önnek szüksége van. A Micron MX+ kapásjelző a legkedveltebb kategóriájában. Két tekerőgombot talál rajta, amellyel a hangszintet és a hangerőt tudja állítani. A bekapcsoló gomb 1-es állásába helyezve a készülék működésbe lép. Ha 2-es állásba helyezi, akkor finomabb üzemmódra hangolja magát, amely azt jelenti, hogy kisebb húzást érzékelve előbb jelez. A készülék hátulján található 2 jack dugó csatlakozó hüvely. Az egyikbe a swingert, a másikba egy rádiós kapcsolatot biztosító készülék dugóját lehet tenni. A FOX Micron MX+ elektromos kapásjelző működéséért 2 db 1,5 voltos AAA elem felel. A jelzőn található kék színű LED a húzás megszűnését követően is 20 másodpercig jelez.

További infó: ugrás az áruházba

A FOX Micron MX+ kapásjelző a legkedveltebb kategóriájában

FOX Illuminated Vario swinger

A láncos swingerek mintájára készített jelző, amely tapasztalt bojlis horgászok szerint - ellentétben a merevkaros jelzőkkel - sokkal látványosabban jelzi a kapásokat, legfőképpen az ejtőseket! Egyszerűsége és praktikussága miatt nagyon sok horgász kedvencévé vált. A gyártó a jelző készítése során elsősorban az éjszaki horgászokra gondolt, mivel a swingerfejben található egy LED, ami az éjjeli kapások szemmel történő érzékelését segíti. A kábel hossza 20 cm - ennek végén található egy jack dugó, amit az elektromos kapásjelzőhöz tudunk csatlakoztatni (így jut áramhoz a swinger). A kapás pillanatában a fejben található LED működésbe lép és néhány másodpercen át folyamatosan világít, így látható, hogy melyik boton következett be a kapás. Ez előny például akkor, ha nem tartózkodunk közvetlenül a bot mellett. A swinger különlegessége, hogy a vékony fejre egy plusz kupakot lehet húzni (tartozék), melynek köszönhetően még látványosabbá válik a kapás, emellett a fej alatt található 2 részes súly is tetszés szerint megfelezhető vagy eltávolítható. A swingert 5 különböző színben (borostyán, átlátszó, kék, piros, zöld) értékesítjük.

További infó: ugrás az áruházba

A FOX Illuminated Vario swinger 5 különböző színben kapható

FOX táskák, botzsákok

A FOX ez évi egyik fő újdonságai közé tartozik a teljesen felfrissített táska, bottok és kiegészítő kollekció. Az eddig jól bevált Warrior és Evolution X szériát a friss Royale és FX váltja fel. A két széria minden tagja a legmagasabb minőségben áll majd a horgászok rendelkezésére, természetesen két különböző árkategóriában. Minden táskatípus egyformán megtalálható lesz a mindkét kínálatban, a különbség inkább a kidolgozásban jelenik majd meg - és természetesen az árban. Míg a Royale széria minőségben és árban inkább az átlaghorgász számára válik elérhetővé, addig az FX egy exkluzív minőséget képvisel.

FOX Vario Swinger táska

Ebben a tokban 4 db Illuminated Vario swingert lehet biztonságosan szállítani. A tok belsejéből felülről kivehető a szivacs, mely alatt egy tépőzárral nyitható hálós rész található. Ide vékonyabb dolgokat (pl. iratokat) lehet tenni. A tok vízálló. Mérete: 21 x 15 x 5 cm.

További infó: ugrás az áruházba

A FOX Vario Swinger táska 4 swinger biztonságos tárolását és szállítását teszi lehetővé

FOX Royale bottáska 205 cm 4 + 4 botos

Ez egy prémium kategóriás botzsák, ami teljesen vízhatlan, strapabíró alapanyagból készült. Belső része és az elválasztó rész is párnázott. A masszív és strapabíró botzsák 4 db szerelt (orsóval ellátott) és 4 db szereletlen bot kényelmes tárolását teszi lehetővé. A legjobb minőségű anyagokból készült. Főként a 2 részes 3,9 méter hosszú bojlis botokkal horgászóknak ajánljuk. A szerelt botok orsói külön-külön, egymástól elhatárolt (szivaccsal bélelt) fachokban kapnak helyet. Szállítás közben garantált, hogy nem verődnek össze. A botzsák mellett található még egy 3 részből álló merevítő rúd, melyet a bottáska gerincébe lehet bújtatni. A nagyméretű oldalzsebbe a bojlis merítő, vagy akár a rod-pod egyes tartozékai is belehelyezhetők. A cipzár borítása mindig tökéletes fogást biztosít. A táska mérete: 209 x 30 x 39 cm.

További infó: ugrás az áruházba

A FOX Royale bottáskában összesen 8 bot és 4 orsó szállítható

FOX Royale Single bottáska 12 ft

A FOX Royale Single bottáska azok számára válhat hasznos útitárssá, akik egyetlen botot szeretnének a rászerelt orsóval vinni, vagy ha több botot visznek magukkal, de szeretik azokat egymástól szeparáltan, áttekinthetően, biztonságosan szállítani. Ebben a magas minőségű bottáskában garantáltan biztonságban szállítható a legdrágább orsóval ellátott bojlis botunk is!!! Minden olyan tulajdonsággal felvértezték, amire egy ilyen botzsáknak szüksége lehet. Anyaga erős, vízálló, hosszú idő után sem fakul ki, vastagon párnázott és ellenáll a kosznak is. Cipzárjai is állják a sarat (szó szerint!) az időjárással szemben, hidegben és melegben egyaránt! Ez a bottáska a 3,6 méteres (kétrészes) bojlis botokhoz készült. Sötétzöld kivitelben kapható.

További infó: ugrás az áruházba

FOX Royale Single bottáska 1 bot és 1 orsó biztonságos szállítását teszi lehetővé

FOX Royale Rig Wallet - Előketartó táska

A horgászatra történő felkészüléseinket könnyíthetjük meg, ha felszereléseinket rendben tartjuk, megfelelő módon tároljuk. Ez alól nem kivétel az előre megkötött bojlis végszerelék sem. A FOX Royale Rig Wallet - Előketartó táskában 8 PVC tasakban összesen 12 végszerelék tárolható külön-külön. A tasakok mellett a táskában van még hely néhány aprócikknek, zsinórnak is. A vízhatlan belső borítás lehetővé teszi, hogy még a legzordabb időjárási körülmények közepette is a szabadban hagyjuk a táskát, bármikor használni tudjuk a benne elhelyezett előkéket.

További infó: ugrás az áruházba

A FOX Royale Rig Wallet táskában előkéknek és más aprócikkeknek is jut hely bőven

FOX Royale Stiff Rig Wallet XL - Előketartó táska

A FOX Royale Stiff Rig Wallet XL - Előketartó táska remek segédeszköz lehet a bojlis aprócikkek (ezek a képen csak illusztrációk!) tárolására. A táska mindkét oldalán egy-egy fach található, melyek egymástól függetlenül nyithatók. Az egyik oldalon 8 db ellenálló PVC tasakban akár 12 db előkét is elhelyezhetünk. Ezen az oldalon található még egy hálós rész, melyben az előkezsinórokat, horgokat, forgókat és fűzőtűket tárolhatjuk. A másik oldalon egy előketartó tábla kapott helyet, ennek mérete: 27 x 15 cm. Tipp: ha az egyik oldala elhasználódott, akkor a szivacsot csak meg kell fordítani a keretében. A táska mérete: 32 x 16 x 9 cm.

További infó: ugrás az áruházba

A FOX Royale Stiff Rig Wallet táska egyik oldalán előketartó tábla van, a másikon PVC tasakok kaptak helyet

FOX Royale ólomtartó táska

A FOX Royale ólomtartó táska egyik nagy előnye, hogy az ólmokat saját belátásunk szerint külön fachokban tárolhatjuk, akár csoportosíthatjuk is őket horgászati jellegüknél fogva. A tépőzáras, kemény és egyben merev válaszfalak segítségével három részre lehet osztani a táskát, bármilyen méretelrendezésben. A megerősített varrásnak köszönhetően nem jelent problémát több ólom, a nagyobb súly szállítása sem. Belül, a táska tetején található különálló zseb egyéb, fontos kiegészítők tárolását szolgálja. (Tartalom nélkül szállítjuk!)

További infó: ugrás az áruházba

A FOX Royale ólomtartó táskában ólmok mellett más apróságok is elférnek

FOX Royale orsótartó táska XL

A FOX Royale orsótartó táskát arra tervezték, hogy szállítás és tárolás közben teljes védelmet nyújtsanak a drága orsók számára. A bélelt orsótartó tok ütés- és vízálló. Egy darab nagyméretű orsó tárolása 100%-os biztonsággal megoldható. A tok mérete: 22 cm széles, 16 cm hosszú, 10,5 cm magas.

További infó: ugrás az áruházba

FOX Royale orsótartó táskába a legnagyobb orsó is belefér

FOX Royale 6 dobozos diptartó táska

Mint általában az összes FOX táskára, a FOX Royale 6 dobozos diptartó táskára is jellemző a kiváló minőség, a hosszú élettartam. Viszonylagos kis mérete ellenére - ami nem mindig jelent hátrányt - kényelmesen elfér benne a hat szivárgásmentes műanyag flakon. Még a „legbüdösebb”, halas jellegű aromák kiáramlását is meggátolják a légmentesen záró fedelek. Különböző mártogató dipek, előre beáztatott csalizásra szánt bojlik és akár aromásított lebegő bojlik tárolására is alkalmas. A táska fedelén belülről egy hálós rekesz található, mely cipzárral nyitható.

További infó: ugrás az áruházba

FOX Royale 6 dobozos diptartó táska dobozaiban a dipek mellett bojlik és más csalik is rendezetten tárolhatók

FOX Royale aprócikk táska

Ebbe a táskába a legfontosabb apróságokat válogathatjuk össze, így azok mindig kéznél lehetnek. A táska fedelét belülről egy hálós résszel látták el. A táska 3 méretben kapható. (A táskában található termékek illusztrációk!)

A FOX Royale aprócikk táska kicsi mérete: 16 x 10 x 8 cm

További infó: ugrás az áruházba

A FOX Royale aprócikk táska közepes mérete: 22 x 13 x 8 cm

További infó: ugrás az áruházba

A FOX Royale aprócikk táska nagy mérete: 26,5 x 17 x 8 cm

További infó: ugrás az áruházba

FOX Royale Szerelékes táska nagy

Hosszabb horgásztúrák alkalmával elengedhetetlen, hogy eszközeinket, felszerelésünket rendezetten és biztonságosan tudjuk szállítani. Ebbe a nagy táskába minden belefér, amire akár egy hosszabb túra alkalmával, vagy amire esetleg egy egynapos horgászat alatt szükség lehet. A számos külső tároló mind a kényelmes és praktikus pakolást szolgálja. Anyaga enyhén vízálló poliészter. Minden rekeszen erős, vastag dupla cipzár biztosítja a tökéletes zárást. Kényelmes vállpánt és finom tapintású fül gondoskodik arról, hogy a cipekedés a legkisebb mértékben legyen kényelmetlen. A táska űrtartalma 80 liter. Mérete: 61 x 39 x 30 cm.

További infó: ugrás az áruházba

FOX Royale Szerelékes táskába a botokon kívül szinte minden belefér, amire egy horgászat során szükség lehet

FOX FX Stiff Rig Wallet Large - Előketartó táska

A FOX FX Stiff Rig Wallet - Előketartó táska remek segédeszköz lehet a bojlis aprócikkek (ezek a képen csak illusztrációk!) tárolására. A táskában az egyik oldalon 10 db ellenálló PVC tasakban akár 15 db előkét is elhelyezhetünk. Található még benne 2 db PVC borítású rész, melyben az előkezsinórokat, horgokat, forgókat és fűzőtűket tárolhatjuk. A másik oldalon egy előketartó tábla kapott helyet, ennek mérete: 28 x 19 cm. Tipp: ha az egyik oldala elhasználódott, akkor a szivacsot csak meg kell fordítani a keretében. A táska mérete: 33 x 22 x 8 cm.

További infó: ugrás az áruházba

FOX FX Stiff Rig Wallet Large táskában az előkék mellett sok apróság is elfér

FOX FX 8 dobozos diptartó táska

Mint általában az összes FOX táskára, a FOX FX 8 dobozos diptartó táskára is jellemző a kiváló minőség, a hosszú élettartam. Viszonylagos kis mérete ellenére - ami nem mindig jelent hátrányt - kényelmesen elfér benne a hat szivárgásmentes műanyag flakon. Még a „legbüdösebb”, halas jellegű aromák kiáramlását is meggátolják a légmentesen záró fedelek. Különböző mártogató dipek, előre beáztatott csalizásra szánt bojlik és akár aromásított lebegő bojlik tárolására is alkalmas. A táskában 4 db nagy és 4 db kicsi méretű doboz található. A táska fedele belülről átlátszó PVC rekeszes, mely cipzárral nyitható.

További infó: ugrás az áruházba

FOX FX 8 dobozos diptartó táska 4 kisebb és 4 nagyobb dobozt rejt

FOX FX Botösszefogó és spiccvédő tok

A botok spicce szállítás közben könnyen sérül(het). Erre a kellemetlen problémára kínál 100%-os megoldást a FOX FX Botösszefogó és spiccvédő tok. Kifejezetten a bojlis, pergető és 2-3 részes botokhoz készült. Méretei miatt a hagyományos teleszkópos botokhoz alkalmatlan. A párnázott botvédő belső átmérője 4,5 cm, hossza 39 cm. Használatával nincs többé sérült spicc szállítás közben!

További infó: ugrás az áruházba

A FOX FX Botösszefogó és spiccvédő tok tökéletesen védi botunk spiccét

FOX FX aprócikk táska

Ebbe a táskába a legfontosabb apróságokat válogathatjuk össze, így azok mindig kéznél lehetnek. A táska fedelébe belülről egy PVC tasakot varrtak, mely cipzárral nyitható. A táska anyaga CORDURA, mely rendkívül kopásálló. A táska 3 méretben kerül forgalomba. (A táskában található termékek illusztrációk.)

FOX FX aprócikk táska kicsi mérete: 15 x 12 x 9,5 cm

További infó: ugrás az áruházba

FOX FX aprócikk táska vékony mérete: 29 x 9,5 x 9,5 cm

További infó: ugrás az áruházba

FOX FX aprócikk táska nagy mérete: 26,5 x 16 x 9,5 cm

További infó: ugrás az áruházba

FOX FX Övtáska bojlinak

A FOX FX szériára jellemző vízhatlan anyagú övtáska 3 kg (15 mm-es) bojli gondtalan tárolását teszi lehetővé. Nagyon praktikus táska ez, hiszen dobócsövezésnél, csúzlizásnál folyamatosan kéznél van a bojli. A vízhatlan belső résznek köszönhetően könnyedén tisztítható. A táska belül 1 rekeszes. A táska mindkét oldalán egy gumis pánt található, mely a csúzli tárolására szolgál. 2 db kisebb rekesz is helyet kapott a derékpánton, melybe mobiltelefont vagy egyéb apróságokat lehet tenni. Derékbősége 60-140 cm-ig állítható.

További infó: ugrás az áruházba

A FOX FX Övtáskában akár 3 kg bojli is tárolható

FOX FX Szerelékes táska nagy

Ezt a táskát olyan horgászok számára tervezték, akik esetleg hosszabb horgásztúrákra vállalkoznak, s ennek következtében sok felszerelést szeretnének magukkal vinni. Ebbe a nagy táskába minden belefér, amire szükség lehet. Tovább növeli a tároló helyek számát a 4 külső zseb. Kétoldalt azonos méretű zsebek találhatók, melyeken kívülről 1-1 hálós rekesz is helyet kapott. Az oldalsó zsebek 29 x 30 x 10 cm-esek. A táska tetején található zseb 35 x 25 x 6,5 cm-es, míg a táska elején található, 45 fokban lenyitható rekesz mérete 44 x 31 x 10 cm-es. A táska másik praktikus megoldása az a speciális kemény talprész, amely a FOX táskák védjegye is egyben. Ez a speciális, merev, vízhatlan talprész garantáltan megvédi a táska beltartalmát még sáros, vizes területen is. Tehát nem tud felázni, felnedvesedni a táska. Minden rekeszen erős, vastag dupla cipzár biztosítja a tökéletes zárást. Kényelmes vállpánt és finom tapintású fül gondoskodik arról, hogy a cipekedés a legkisebb mértékben legyen kényelmetlen. A táska mérete: 64 x 43,5 x 40 cm.

További infó: ugrás az áruházba

A FOX FX Szerelékes táskába a boton kívül szinte minden belefér, ami a horgászathoz kell

FOX FX Barrow Bag - talicskatáska

Igényes szerelékes táska igényes pontyspecialistáknak - röviden így lehetne jellemezni a FOX FX Barrow Bag táskáját. Hatalmas mérete miatt rengeteg horgászcuccot tudunk szállítani benne. Minden oldala merevített, ami rendkívüli tartást biztosít számára, emiatt akár a nehezebb sátortartozékokat is szállíthatjuk benne. Ha ilyen táskákat helyezünk (minimum 2 darabot) a FOX talicskára, a merev, erősített tető(k)nek köszönhetően újabb súlyos tárgyakat, pl.: botzsákot, sátrat, széket, ágyat stb. helyezhetünk rájuk, miközben nem kell azon aggódni, hogy összerogynak vagy lecsúsznak róla további értékes felszerelési tárgyaink. A belső és külső oldalán található fachokba (összesen 10 db) rengeteg fontos aprócikket tudunk rakni. A könnyű szállíthatóságot a párnázott vállpánt segíti. A táska két méretben kapható.

A FOX FX Barrow Bag közepes táska mérete 39 x 66 x 40 cm

További infó: ugrás az áruházba

A FOX FX Barrow Bag nagy táska mérete 49 x 79 x 39 cm

További infó: ugrás az áruházba

FOX Horizon Pod táska

Kiváló minőségű anyagból készült a táska, mely elsősorban a FOX Horizon Podhoz való. A táskába belefér a rod-pod a rajta lévő kapásjelzőkkel együtt. A táska 1 rekeszes, de belül egy szivacs válaszfal van, így az alkatrészek nem verődnek össze. A táska neoprén fogantyút kapott. Mérete: 102 x 20 x 6 cm.

További infó: ugrás az áruházba

A FOX Horizon Pod táska a FOX Horizon bottartó állványhoz készült

FOX Aprócikkek

FOX Rage Zsinórfeszítő és hurokrögzítő

A FOX cég minden kiegészítőre gondol. A Rage zsinórfeszítő és hurokrögzítő egy olyan hasznos kis eszköz, amivel a megkötött csomókat garantáltan szorosra lehet húzni oly módon, hogy a kampórészt akár a horog öblébe, akár a forgó karikájába akasztva könnyedén meghúzhatjuk. Segítségével a zsinórból készített kisméretű (kézzel szinte megfoghatatlan) hurkot is rendkívül gyorsan elkészíthetjük. Kis helyet foglal, praktikus, használat közben fogása nagyon kézre esik és gyerekjáték a használata!

További infó: ugrás az áruházba

A FOX Rage Zsinórfeszítő és hurokrögzítővel garantáltan szorosra húzható a csomó

FOX Szilikon cső horogra

Ezek a szilikon csövek tökéletesen megfelelnek arra, hogy a hajszálelőkét a horog szárán a kívánt helyen rögzítsék. Használatuk leginkább a teflonos horgokhoz ajánlatos. Kétféle méretben kerül forgalomba. A 0,4 mm-es csövek (600 db) a 7-10-es méretű horgokhoz valók, míg a 0,8 mm-es csövek (350 db) az 1-6-os méretű horgokhoz használhatók.

További infó: ugrás az áruházba

A FOX Szilikon cső segítségével a horgon bárhol rögzíthető a hajszálelőke

FOX Kapocsvédő szilikon hüvely

E nagyobb falvastagságú és 3 mm-es belső átmérővel rendelkező szilikon hüvely a szerelékeinkre kerülő kapcsok és forgókapcsok beborítására szolgál. Adott esetben az eredetileg 2,5 cm-es csövecskéket érdemes lehet méretre vágni. Felhelyezésük előtt mindig nedvesítsük meg a beborítandó alkatrészt (praktikusan ez benyálazást jelent). 20 db van egy csomagban. Két színben értékesítjük.

További infó: ugrás az áruházba

FOX Kapocsvédő szilikon hüvely meggátolja a zsinór felcsavarodását a karabinerre vagy forgóra

FOX Bojlis forgókapocs nagy karikával

A Bojlis forgókapocs használatának alapelve az, hogy a merev szerelékbe legalább egy olyan pontot tegyünk, ami körül szabadon mozoghat az előke: ez nagyban megnöveli a csalink természetes hatását. Ezt a karikás forgót inkább a végszerelék előke előtti részének összeállításában használják. 10 db van a csomagban. 3 méretben kínáljuk.

További infó: ugrás az áruházba

A FOX Bojlis forgókapocs nagy karikával 7, 10, 11-es méretekben kapható

FOX Etetőrakéta - Exocet bojli rakéta

A FOX Exocet Boilie Rocket etetőrakéta olyan horgászvizeken nyújt plusz segítséget, előnyöket a horgászoknak, ahol nem engedélyezett a csónakból etetés és horgászat. A partról jelentős, akár száz méter feletti távolság is megetethető ezzel a rakétával, persze megfelelően erős felszereléssel. Nem elhanyagolható a rakétával egyszerre bejuttatható bojli mennyisége sem. Akár 10 db 14 mm-es vagy 8 db 18 mm-es golyó is bejuttatható egy bedobással! Pellet vagy szemes magvak is belehelyezhetőek. Bedobás után, vízbe érést követően az etetőrakéta felbillen, tartalma szétszóródik az etetésen. A rakéta felbillenését biztosító „sapkák” háromféle színben találhatóak a csomagolásban (fekete, piros, citromsárga).

További infó: ugrás az áruházba

FOX Exocet Boilie Rocket egyszerre akár 10 db bojli bejuttatására is képes

FOX Choddy Bin zsugorcső készítéshez

Ez a termék a híres angol zsugorcsöves végszerelék, a Whity Pool Rig elkészítéséhez nyújt segítséget. Nem kell mást tenni, mint a horgot ráakasztani a műanyag csőre, majd a szereléket rátekerni a formára és rögzíteni a huroknál a tűvel. Ezután a zsugorcsöves részt hővel kell kezelni (pl. gőz fölé kell tenni), és pillanatok alatt kész is a végszerelék. 3 különböző méretű végszereléket készíthetünk a Choddy Bin segítségével.

További infó: ugrás az áruházba

Ez a termék a híres angol zsugorcsöves végszerelék, a Whity Pool Rig elkészítéséhez nyújt segítséget

FOX Ruházat

FOX Peaked Beanie sapka

A hideg napokon nélkülözhetetlen egy kellően meleg fejfedő. A FOX Peaked Beanie sapkája elegáns és nagyon meleg téli sapka, amelynek a bélése hőtartó anyagból készült. Ez nagyon kellemes viseletet biztosít, továbbá garantálja, hogy a szél sem tud rajta átfújni. Ebben garantáltan nem fog fázni a feje! Előnye a hagyományos téli sapkákhoz képest, hogy egy simlivel is ellátták. Hétköznapi használatra is tökéletesen alkalmas!

FOX Peaked Beanie sapka egyszerűen elegáns…

További infó: ugrás az áruházba

… és divatos!

További infó: ugrás az áruházba

FOX Baseball sapka

A Fox a ruhák és a sapkák terén is törekedett a kiváló minőség kialakítására. Ez a sapka sem kivétel ez alól - a sapka elején és a hátulján is egy-egy igényes Fox hímzés található. A fejmérethez tetszés szerint állítható egy fémkapocs segítségével.

FOX Washed baseball sapka klasszikusnak számít

További infó: ugrás az áruházba

Míg a FOX Chunk baseball sapka az új divatirányzat hírnöke

További infó: ugrás az áruházba

FOX EVO Kapucnis pulóver

A FOX EVO kapucnis pulóver strapabíró és erős anyaga remek hőtároló képességű, amely kellemesen meleg viseletet biztosít. Kevésbé meleg időben önállóan, zordabb körülmények között pedig kabát alatt is hordható. A Pulóver karján és a bal mellén található 1-1 hímzett EVO felirat. Rugalmas derékrésszel és ujjal van ellátva. A kapucniban egy fűző található, melynek segítségével szűkebbre is húzhatjuk a nyílást. A pulóver az elöl található kétoldali zsebbel válik teljessé. Nem csak horgászat során viselhető, ízléses ruhadarab. Anyaga 80% pamut, 20% poliészter.

További infó: ugrás az áruházba

FOX EVO Kapucnis pulóver kényelmes viseletű „utcai” ruhadarab

Ha bármelyik termék megtetszett, akár már most megrendelheti, és néhány munkanapon belül otthonába küldjük!

(X)
Haldorádó Team