Geoff Anderson ruházat a Haldorádó kínálatában

Geoff Anderson ruházat a Haldorádó kínálatában

Manapság rengeteg gyártó számtalan ruházata érhető el a horgászboltok polcain. Ezek nagy része általános körülményekre szánt és általánosan használható. Bizonyára sokakkal megesett, hogy a vízhatlannak kikiáltott esőruha átázott, a rendkívül melegnek vallott polárokban, thermókban fáztak. Nos, létezik egy márka, amely semmiben nem köt kompromisszumot, mert kizárólag a piacon elérhető legjobb alapanyagok felhasználásával alkotta meg palettáját, amely a legzordabb időjárást is kiállja. Ez nem más, mint a Geoff Anderson, a ruhák Rolls Royce-a.

A Geoff Anderson egy energikusan fejlődő, méretét tekintve kisebbnek tekinthető dán vállalkozás, melynek gyökereit természetesen a sporthorgászatban kell keresni. Az első termékek 1998-ban láttak napvilágot.
A Geoff Anderson termékek szerves velejárója, a gyártási folyamatok nem eltitkolt célja a legkisebb ökológiai lábnyom biztosítása, a fenntarthatóságot lehető legjobban szolgáló megoldások folyamatos kutatása, ezek gyártási folyamatokba illesztése, továbbá a tisztelet a vásárló, a terméket viselő ember felé. A fenntarthatóság biztosítását az a termék segíti, ami hosszú élettartamú. Az anyagok kiválasztása, a dizájn meghatározása, a gyártási eljárás mind e prioritásra épül.
Amennyiben lehetséges, a cég termékeihez kizárólag nem toxikus, „eco” tanúsítvánnyal rendelkező és tesztelt anyagokat alkalmaz. Nagy részük eleve újrahasznosított forrásból származik vagy újrahasznosítható. Fontos kiemelni, hogy a Geoff Anderson egy a rendkívül kevés olyan cég közül, amely környezetbarát, lebomló és újrahasznosítható membrán anyagot gyárt és használ. Minden termékük mentes a káros anyagoktól. Ez kifejezetten vízálló anyagok gyártásánál jelent egyedülálló teljesítményt és céltudatosságot.
A fejlesztések Európán belül zajlanak, a beszállítók mind skandinávok, ez a stabilan kifogástalan minőséget és a folyamatos rendelkezésre állást is biztosítja. A gyakorlatban ez annyit tesz, hogy minden egyes vízálló ragasztás, cipzár, gomb és szerelvény minőségellenőrzése Európán keresztül történik.
A cég napi rutinjának szerves részét képezi még, hogy kifejezetten kevés csomagoló anyagot használnak, és azok is újrahasznosított anyagokból készülnek.
És talán a legfontosabb dolog: kifejezetten büszkék rá, hogy termékeik világszinten elismerést vívtak ki időtállóságukkal, strapabíróságukkal, így a felhasználók hosszú évekig tudják ugyanazt a minőséget élvezni, amit megvásároltak. Ez szöges ellentétben van azzal a hozzáállással, mely sajnos manapság a textil ipart jellemzi. „Dobd el és vegyél egy újat!” – ez egészen biztosan NEM Geoff Anderson!

WizWool 150 – aláöltözet
A Geoff Anderson legújabb fejlesztése az aláöltözetek terén a „WizWool” család. Minden WizWool termék garantálja a prémium puhaságot és lélegző képességet. Tökéletesen szárazon, illetve melegen tartják viselőjüket horgászat közben, legyen szó bármilyen hidegről.
Ez az elképesztő komfortot nyújtó luxus aláöltözet összegyűjti a verejtéket, átszivárogtatja a külső felületre és előkészíti a gyors elpárolgásra vízgőz formájában. A WizWool egy igazi „must have” kategória, hiszen az időjárástól függetlenül kifogástalan hőérzetet és a komfortot nyújt viselőjének. A tökéletes aláöltözet gázlóruhákhoz és horgászdzsekikhez.

Bemutatás
A tökéletes hő- és komfortérzet az egész napos aktív horgászatok egyik alapfeltétele, a Geoff Anderson ezért vezette be fejlesztéseibe a testtérképezés mechanizmusát. Tanulmányozták a test működését, a bőr reakcióit a különböző mozgási szituációkban, és hogy mely részek igényelnek extra figyelmet. Ezekre az eredményekre alapozva fejlesztették ki a WizWool konstrukciót, melyben 3 különböző anyag dolgozik össze kifejezetten az „outdoor” tevékenységek támogatását célozva.
WizWool 150 a testtel érintkezve elvezeti a nedvességet a bőr felületéről és szétteríti az anyagban, majd átvezeti a túloldalra. Nagyobb felületen ugyanis a nedvesség jobban párolog.
Kombinálva középső rétegekkel ez az aláöltözet tökéletes testhő-megtartást biztosít bármilyen időjárási körülményben. De csak és kizárólag prémium középső rétegekkel kombinálható, nem utolsósorban megfelelő héjréteggel befejezve, hogy a nedvesség távozni tudjon öltözetünkből a szabadba. Ezek kiemelten fontos szabályok.
WizWool 150 puha, lélegző, testszag-megelőző, merinó gyapjú öltözet egy nagyon masszív külső befejezéssel. Funkcionális aláöltözet kizárólag prémium szálakból a kellemes érzetű bőrkontaktusért és a nedvesség tökéletes szállításért, valamint a testhő kifogástalan beállításért. A lapos varrások megszüntetik a szintkülönbségeket a ruha felületén és kiszűrik a lehetséges irritációt is. WizWool 150 közvetlenül a bőrön egy szuperkönnyű réteg a verejték elvezetésért napi horgász aktivitásunk kiegészítéséhez.

Anyagok
A WizWool 150 a következő 3 anyagból tevődik össze:

1. Polartec® Powergrid® anyag
Egy mértani konstrukció, egy szabadalmazott kétkomponensű dizájn, melyen irányított érintkezési pontok felelősek a kívánt hatás felerősítéséért. A belső felület összegyűjti a nedvességet, a külső felületre vezeti és a párolgást elősegítve szétteríti. A rácsos szerkezet ezzel párhuzamosan utat enged a levegő beáramlásának, ezzel drámaian növeli a lélegzés biztosítását.

2. Polartec® Power Wool gyapjú anyag
Egy forradalmi kétkomponensű kötött anyag, mely egymástól függetlenül, a szálak keveredése nélkül egyesíti a természetes és szintetikus rétegeket. A gyártási sztenderdek – melyek keretében keverednek a gyapjú és szintetikus szálak – gyakran gyengítik a végtermék teljesítményét. A Power Wool technológia kötési mechanizmusában pontosan oda helyezi el a kívánt anyagot, ahol az a maximumot tudja nyújtani. Ez a hibrid dizájn egy könnyű, szagsemlegesítő, merinó gyapjú alapú, strapabíró külső szintetikus felülettel bíró elegyet eredményez. Csakis a legjobbat mindenből!

3. Olasz Merinó keverék
Prémium érintkezési érzet a bőrrel, komfortos, hőszabályozó, jó tapintású. Természetesen ellenáll a kellemetlen szagok kialakulásának, strapabíró és akkor is megtartja a hőt, ha vizes. A szintetikus rész azért felel, hogy extra erőt adjon, és ne engedje összeugrani az anyagot. A fejlesztett szintetikus külső rész Polartec® Power Wool anyaga felelős a víz átvezetéséért, valamint a strapabíróságért és rugalmasságért. A merinó gyapjú / Power Wool gyapjú szabadalmazott kétkomponensű kötés optimalizálja az alsó réteg teljesítőképességét a különböző időjárási kondíciókban vagy aktivitási fokozatokban.

 • Polartec® PowerGrid® oldalpanelek
 • Polartec® Power Wooltechnológia
 • Test térképezés
 • Gyors száradás
 • Oeco-tex tanúsítvány
 • Fejlesztett strapabíróság és rugalmasság
 • Extrém szinten lélegző
 • Újrahasznosított és újrahasznosítható
 • Tagolt dizájn
 • Szabadalmazott Polartec® anyag
 • Dán dizájn
 • EU-ban gyártott
 • Dániában gyártott újrahasznosított exkluzív tartódobozban érkezik
 

A WizWool 150 felső tökéletes választás tavasztól őszig
Megtalálható rajta az ujjbeakasztó is
A WizzWool 150 nadrággal tökéletes aláöltözetet biztosít

WizWool 210 – aláöltözet

Bemutatás
A tökéletes hő- és komfortérzet az egész napos aktív horgászatok egyik alapfeltétele, a Geoff Anderson ezért vezette be fejlesztéseibe a testtérképezés mechanizmusát. Tanulmányozták a test működését, a bőr reakcióit a különböző mozgási szituációkban, és hogy mely részek igényelnek extra figyelmet. Ezekre az eredményekre alapozva fejlesztették ki a WizWool 210 konstrukciót, melyben 2 különböző anyag dolgozik össze kifejezetten az „outdoor” tevékenységek támogatását célozva.
A WizWool 210 a testtel érintkezve elvezeti a nedvességet a bőr felületéről és szétteríti az anyagban, majd átvezeti a túloldalra, illetve funkcionál egy könnyű szigetelő rétegként is. A WizWool 210 használható aláöltözetként és középső rétegként is. A WizWool 210 puha, lélegző, testszag-megelőző merinó gyapjú öltözet egy nagyon masszív külső befejezéssel. Funkcionális aláöltözet kizárólag prémium szálakból a kellemes érzetű bőrkontaktusért és a nedvesség tökéletes szállításért, valamint a testhő kifogástalan beállításért. A lapos varrások megszüntetik a szintkülönbségeket a ruha felületén és kiszűrik a lehetséges irritációt is.

Anyagok
A WizWool 210 a következő 2 anyagból tevődik össze:
1. Polartec® PowerGrid® anyag
Egy mértani konstrukció, egy szabadalmazott kétkomponensű dizájn, melyen irányított érintkezési pontok felelősek a kívánt hatás felerősítéséért. A belső felület összegyűjti a nedvességet, a külső felületre vezeti és a párolgást elősegítve szétteríti. A rácsos szerkezet ezzel párhuzamosan utat enged a levegő beáramlásának, ezzel drámaian növeli a lélegzés biztosítását.

2. SportWool hibrid anyag
Az anyagot a dán Thygesen & Birk alapanyag-gyártó manufaktúra készíti. A Thygesen & Birk egyike azon kevés gyártóknak, akik a SportWool anyag fejlesztésével is foglalkoznak, az eredmény pedig egy egyedülálló és egyedi termék, amely a Woolmark Company alapjaira épül, és a SportWool védjegy fémjelzi. A SportWool amellett, hogy igazán egyedülállóan puha érzetet nyújt a bőrnek, nagyszerűen kiegyensúlyozott szigetelést is biztosít. Szagmentes, tartós és megtartja a hőt még nedves állapotában is. A rugalmas anyag átöleli a testet és elvezeti a nedvességet, miközben nagyon tartós és a rugalmas viselet.

Használat
Ez a hihetetlen komfortot biztosító luxus aláöltözet elnyeli a nedvességet, a külső felületre vezeti és ott elosztja azt a gyors párolgás érdekében. A WizWool egy igazi „must have” kategória, hiszen az időjárástól függetlenül kifogástalan hőérzetet és a komfortot nyújt viselőjének. A tökéletes aláöltözet gázlóruhákhoz és horgászdzsekihez.

 • Polartec® PowerGrid® oldalpanelek
 • Polartec® Power Wool technológia
 • Test térképezés
 • Gyors száradás
 • Oeco-tex tanúsítvány
 • Fejlesztett strapabíróság és rugalmasság
 • Extrém szinten lélegző
 • Újrahasznosított és újrahasznosítható
 • Tagolt dizájn
 • 4 irányba nyújtható, ultra rugalmas anyag
 • Szabadalmazott Polartec® anyag
 • Dán dizájn
 • EU-ban gyártott
 • Dániában gyártott újrahasznosított exkluzív tartódobozban érkezik
 

 

A WizWool 210 nadrág kiváló választás a hidegebb hónapokra

Thermal3 gyapjú overall
Ez a termék 4 felé nyújtható oldalelemekből épül fel. Kifogástalan középső rétegként. A Thermal3 overall tagja a Polartec® újrahasznosítási technológiának, amivel az anyagtudományok és az öko-fejlesztések határait feszegeti. Ha számodra fontos, milyen ökológiai lábnyommal bír az öltözeted előállítása, ha fontos a fenntarthatóság, akkor arra e termék nyújt megoldást. A 360 g Polartec® ThermalPro® gyapjú a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelel, tökéletesen lélegző, szabályozza a belső hőmérsékletet. Szinte észrevehetetlenül laposak, de rugalmasak a varrások, így az egész szerkezet nagyon kellemes tapintású a kéznek és rendkívül erős. Az oldalsó panel szabad bejutást enged a levegőnek, ez is fokozza a kimagasló lélegző képességet. 4 irányba nyújtható, szuper kényelmes viselet, a hőérzet tökéletes, a mozgás pedig sosem volt ilyen szabad. Erős YKK® cipzár rendszert kapott zip-guard rendszerrel, hogy a bőrt ne irritálja esetleges érintkezéskor. Két irányba nyitható középső cipzár rendszer.

Zsebek
A Thermal3 overallon van egy mellzseb, amely biztonságos védelmet és hozzáférhetőséget nyújt kisebb kiegészítőinknek. Az YKK® automata záró rendszer gondoskodik róla, hogy ne csúszhasson meg semmilyen esetben a cipzár. Minden zseb ellenáll a sós víznek és a finom szemcséjű anyagoknak, legyen szó homokról, porról, sárról.

Anyag
Az anyagban található szálak tökéletes szigetelést biztosítanak. Víztaszító Polartec® szálak azért felelnek, hogy a vizet a legrövidebb idő alatt kipréseljék a ruházatból. Egyszerre meleg és komfortos. A teljesítmény fokozása érdekében együttesen alkalmazott különféle kötési technikák nem mindennapi felületet eredményeznek. Egyedi felületkiképzés biztosítja a kötött áru tökéletes megjelenését és hordási érzetét. Technikai anyagkompozíciók felelősek a sima textúra, a légbuborékos hőszabályozás és a tökéletes lélegző képesség elérésében. A prémium újrahasznosított fonalból kötött Thermal3 kényelmes, rugalmas és stílusos. Nem minden gyapjú készül azonos módon. Gyengébb minőségű gyapjú anyag foszlásra, fakulásra hajlamos, az öltözet pedig mind megjelenésében, mind teljesítményében elmarad a kívánalmaktól. Valódi Polartec® gyapjú esetében csak prémium végtermékről beszélhetünk. A Polartec® világelső az innovatív és fenntartható textil konstrukciók tekintetében.

Használat
A Thermal3 anyag magas fokú testhő-megtartást és lélegzést biztosít, és minden tekintetben melegen tart a hideg téli napokon. Ideális alsó réteg gázló- és horgászruhák alá.

 • Funkcionalitás
 • Polartec® PowerGrid® technológia
 • Meleg, ugyanakkor könnyű
 • Gyorsan szárad
 • Zip-guard rendszerű cipzár
 • YKK® önzáródó zseb
 • Nem bolyhosodik
 • Strapabíróbb, mint bármely gyapjú
 • Nagyon magas szinten lélegző
 • Újrahasznosított és újrahasznosítható
 • Lapos, rugalmas varrások
 • Erős zsebbélés
 • Dán dizájn
 • Dán tulajdonú gyárban készül
 

A Thermal3 gyapjú overall a középső réteg egyberészes változata

Thermal3 Dzseki
Kényelmes viselet, oldalain 4 felé nyújtható anyagból készült panelok találhatóak. Tulajdonképpen egy funkcionális, könnyű gyapjú dzseki vagy egy könnyen használható középső réteg téli időben. A Thermal3 kabát tagja a Polartec® újrahasznosítási technológiának, amivel az anyagtudományok és az öko-fejlesztések határait feszegeti. Ha szeretnéd magasabb szintre vinni a horgászruházatod fenntarthatóságát ökológiai szinten, akkor örömmel jelezzük, hogy megtaláltad az erre alkalmas terméket!
A sűrű szerkezetű 360 g Polartec® ThermalPro® gyapjú tökéletesen lélegző, szabályozza a belső hőmérsékletet. Szinte észrevehetetlenül laposak, de rugalmasak a varrások, így az egész szerkezet nagyon kellemes tapintású a kéznek és rendkívül erős. Az oldalsó panel szabad bejutást enged a levegőnek, ez is fokozza a kimagasló lélegző képességet. 4 irányba nyújtható, szuper kényelmes viselet, a hőérzet tökéletes, a mozgás pedig sosem volt ilyen szabad. Erős YKK® cipzár rendszert kapott zip-guard rendszerrel, hogy a bőrt ne irritálja esetleges érintkezéskor. Rentex® gallérral rendelkezik, hogy a borosta se kezdhesse ki az anyagot.

Zsebek
A Thermal3 dzsekinek 3 zsebe van, egy mellzseb és két cipzárazható zseb az oldalain áll rendelkezésre eszközeink számára. YKK® automata záró rendszer gondoskodik róla, hogy ne csúszhasson meg semmilyen esetben a cipzár. Minden zseb ellenáll a sós víznek és a finom szemcséjű anyagoknak, legyen szó homokról, porról, sárról.

Anyag
Az anyagban található szálak tökéletes szigetelést biztosítanak. Víztaszító Polartec® szálak azért felelnek, hogy a vizet a legrövidebb idő alatt kipréseljék a ruházatból. Egyszerre meleg és komfortos. A teljesítmény fokozása érdekében együttesen alkalmazott különféle kötési technikák nem mindennapi felületet eredményeznek. Egyedi felületkiképzés biztosítja a kötött áru tökéletes megjelenését és hordási érzetét. Technikai anyagkompozíciók felelősek a sima textúra, a légbuborékos hőszabályozás és a tökéletes lélegző képesség elérésében. A prémium újrahasznosított fonalból kötött Thermal3 kényelmes, rugalmas és stílusos. Nem minden gyapjú készül azonos módon. Gyengébb minőségű gyapjú anyag foszlásra, fakulásra hajlamos, az öltözet pedig mind megjelenésében, mind teljesítményében elmarad a kívánalmaktól. Valódi Polartec® gyapjú esetében csak prémium végtermékről beszélhetünk. A Polartec® világelső az innovatív és fenntartható textil konstrukciók tekintetében.

Használat
A Thermal3 anyag magas fokú testhő-megtartást és lélegzést biztosít, és minden tekintetben melegen tart a hideg téli napokon. Ideális alsó réteg gázlóruhák és horgászdzsekik alá.

 • Polartec® PowerStretch® oldalfalak
 • Meleg, tömeg nélkül
 • Gyorsan szárad
 • Zip-guard rendszerrel szerelt
 • 3 db YKK® automata záró rendszerrel szerelt zseb
 • Nem bolyhosodik
 • Strapabíróbb, mint bármely gyapjú
 • Magas szinten lélegző
 • Újrahasznosított és újrahasznosítható
 • Lapos, rugalmas varrások
 • Állítható derék
 • Erős zseb bélések
 • A Rentex® anyagú gallér ellenáll a borostának
 • Dán dizájn
 • Dán tulajdonú gyárban készül
 

A Thermal3 dzseki egy kapucni nélküli, középső rétegként használható gyapjú kabát

Teddy kapucnis kabát
Ha szeretnéd fokozni a horgász ruházatod kényelmét és ökológiai szempontú fenntarthatóságát, akkor ez lehetséges a Geoff Anderson által megalkotott ruhadarabokkal! A Teddy kabát egy 360 gramm Polartec® ThermalPro® juh gyapjú bunda a kor kívánalmainak megfelelő fejlesztésekkel. Úgy tervezték, hogy a legkényelmesebb ruhadarabod legyen, egy funkcionális és mindennapi kényelmet biztosító kapucnis pulóver. 
A Teddy tagja a Polartec® újrahasznosítási technológiának, amivel az anyagtudományok és az öko-fejlesztések határait feszegeti. A Teddy a több rétegű anyagstruktúrának köszönhetően fantasztikusan lélegzik és szabályozza a belső meleget. Rugalmas varrás, finom tapintású anyag, rendkívül strapabíró kivitel és erős YKK® cipzárak jellemzik. A gallér Rentex® anyagból készül, így ellenáll az erős borostával való érintkezésnek.

Zsebek
A Teddy 3 zsebbel rendelkezik, egy mellzseb és két cipzárazható zseb az oldalon bőséges helyet biztosít eszközeinknek. YKK® automatikusan záródó rendszer biztosítja a cipzárak kifogástalan működásét. Minden zsebet úgy fejlesztettek, hogy ellenálljon a sós víznek és az összes olyan anyagnak, amivel homokos vagy saras környezetben találkozhatunk.

Anyag
A több rétegű anyag felelős a tökéletes hőszigetelésért, a víztaszító Polartec® rostok pedig a döbbenetesen gyors száradást segítik. Tökéletes hőérzetet, komfortot biztosít. 
A teljesítmény fokozása érdekében együttesen alkalmazott különféle kötési technikák nem mindennapi felületet eredményeznek. Egyedi felületkiképzés biztosítja a kötött áru tökéletes megjelenését és hordási érzetét. Technikai anyagkompozíciók felelősek a sima textúra, a légbuborékos hőszabályozás és a tökéletes lélegző képesség elérésében. A prémium újrahasznosított fonalból kötött Teddy kényelmes, rugalmas és stílusos. Nem minden gyapjú készül azonos módon. Gyengébb minőségű gyapjú anyag foszlásra, fakulásra hajlamos, az öltözet pedig mind megjelenésében, mind teljesítményében elmarad a kívánalmaktól. Valódi Polartec® gyapjú esetében csak prémium végtermékről beszélhetünk. A Polartec® világelső az innovatív és fenntartható textil konstrukciók tekintetében.

Használat
Ez a döbbenetesen finom gyapjú bunda tökéletesen dolgozik külső rétegként hűvös, csípősebb időben, illetve kiváló szolgálatot tesz alsó rétegnek hideg, esős időben. A Teddy magas fokú testhő-megtartást és lélegzést biztosít, és minden tekintetben melegen tart a hideg téli napokon. Ideális alsó réteg gázlóruhák és horgászdzsekik alá.

 • Meleg és ultra könnyű
 • Rendkívül gyorsan szárad
 • 3 YKK® automatikusan záródó zseb
 • Nem foszlik
 • Strapabíróbb, mint bármely más gyapjú
 • Maximálisan lélegző
 • Újrahasznosított anyagból készül és újrahasznosítható
 • Sima rugalmas varrások
 • Állítható derék
 • Erős zsebszigetelés és bélés
 • A Rentex® anyagú gallér ellenáll a borostának
 • Polartec® anyag
 • Dán dizájn és fejlesztés
 • Dán tulajdonú manufaktúrában készül
 

A Teddy kabát elérhető zöld színben
A kapucni tökéletes illeszkedik a fejre
Ezek a modellek is ujjbeakasztóval ellátottak

Hoody3 kapucnis dzseki
Hoody3 egy egyedülálló gyapjú dzseki, melyet egy nem mindennapi, 4 irányba nyújtható anyagból készítenek. Minden alkalommal visszanyeri a formáját, bármilyen aktivitás is kényszerítette ideiglenes alakváltozásra. Az anyag magába gyűjti a nedvességet, egységesen végigvezeti a felületen, hogy a lehető leggyorsabban elpárologhasson, így te nem hűlsz ki, a dzseki pedig nagyon rövid idő alatt kiszárad. Az anyagok egyedülálló kompozíciója teszi lehetővé, hogy a dzseki minden részén lélegző legyen, miközben egy speciális építési technikának köszönhetően az elülső része teljesen szélálló. A mandzsettánál van egy kivágás a hüvelykujjnak, így szükség esetén a tenyér csuklóhoz közeli szakasza elbújtatható és stabilan marad. A Hoody3 egy tökéletes középső réteg is egyben. Imádni fogod a komfortot, amit aktivitástól függetlenül használat közben érzel. A kellemes meleg, a nedvesség elvezetése, a rugalmas varrások és tulajdonképpen ezek összessége a recept egy olyan dzsekihez, ami védelmet, kényelmet és tartósságot képes adni tökéletes egyensúlyban. 90%-ban újrahasznosított anyagokból készül.

Zsebek
A 3-mas verzión található egy nagy mellzseb, melyben helyigényes dobozokat tudsz eltüntetni, illetve 2 belső zseb. Minden zseb poliamid réteggel van megerősítve, valamint YKK® cipzárral szerelt. Nem kell aggódnod a homok, a sár vagy a sókristályok miatt, hosszú ideig megbízhatóan fog működni. A kapucni kifogástalanul együtt használható sapkával.

 • Állítható derékméret
 • Megerősített zsebek
 • Sós vizet is álló tervezés
 • YKK® cipzárak
 • 3 cipzárral szerelt zseb
 • Nem tartalmaz mérgező kemikáliát
 • 4 irányba nyújtható anyag
 • Meleg még akkor is, ha vizes
 • Szélálló a mell résznél
 • Nagymértékben lélegző
 • 90%-ban újrahasznosított anyagokból készül
 • Félkesztyű kialakítás
 • Rugalmas, szinte alig érezhető varrások
 • Dán fejlesztés
 

A Hoody3 dzseki elérhető Leaf…
… és Blackleaf színben
Ez a modell is ujjbeakasztóval ellátott

PolyBrush2 horgászing
Nagyon gyorsan és könnyen elcsomagolható, rendkívül könnyű, emellett mosást követően rövid idő alatt megszárad, tökéletes társ utazáshoz. Elöl található egy YKK® cipzárral szerelt zseb kisebb dobozok, pénztárca vagy telefon tárolására.

Funkciók

 • PolyBrush magas UV védelemmel rendelkezik (+50)
 • Az ujjak felhajthatók és rögzíthetők
 • YKK® cipzárral szerelt zseb értékeinknek
 • Olyan sűrű szövése van, hogy vérszívó rovarok számára nehezebben áthatolható
 • PolyBrush általános fazonnal bír, mely elősegíti a kényelmes felhasználhatóságot, könnyed mozgást, komfortot és nem utolsósorban megnyerő megjelenést biztosít
 

Anyag
100% bolyhozott újrahasznosítható poliészter. Vékony és könnyű szövet olyan kialakítással, hogy a nedvességet összegyűjtse és a ruhán eloszlassa annak érdekében, hogy a párolgás a lehető leggyorsabb legyen. Mindezek mellett a PolyBrush szövete rendkívül strapabíró és időtálló anyag. Kemény bánásmód mellett és több mosást követően is kifogástalan állapotban marad. A kifejezetten könnyű struktúra ellenére anyagában rejlő ereje a legértékesebb tulajdonsága, sok éven át szolgál kifogástalanul. Nagyon könnyű elcsomagolni, ultra könnyű, nem kell vasalni és rendkívül gyors száradása ideális ruhadarabbá teszi utazásainkhoz.

PolyBrush2 horgászing kiváló választás a melegebb hónapokra
Az ujjrésze felgombolható

Barbarus vízálló dzseki, nadrág
Ha keresel egy kifejezetten „old school” megjelenésű, ultrakönnyű és tökéletesen vízhatlan öltözetet, akkor mindképp vegyél kezedbe egy Barbarus terméket.

Zsebek

Barbarus egy olyan modern, innovatív technológiával előállított anyagból készült, mely tökéletes védelmet nyújt az elemekkel szemben. A strapabíró és erős poliamid külső réteg kifogástalan vízhatlanság mellett lélegző képességet is biztosít, ezzel segít kialakítani és fenntartani az ideális komfortérzetet a különböző hőmérsékleti szituációkban. Ez az anyag lehetővé teszi a felesleges meleg elvezetését, valamint az izzadság átszivárgását a felületen vízgőz formájában, miközben tökéletesen beázás-mentes marad a ruha. Ennek köszönhetően a bőrfelület száraz marad, ami az egész napos kényelem záloga. 10.000 mm-es vízoszloppal tesztelve (ISO0811-as szabvány) – vagy ahogy a Geoff Anderson mondja: Garantált vízhatlanság. 100% fluorit- és PFC-mentesség.

 • Garantált vízhatlanság
 • Lélegző
 • Fluorit- és PFC-mentes
 • Legújabb technológiájú anyag
 • Nagyon ellenálló
 • Könnyű
 • YKK® cipzárak
 • Szabad mozgás
 • Dán dizájn
 

A Barbarus kabát…
… és nadrág garantáltan lélegző és vízálló párosítás

Dozer6 vízálló profi dzseki az Urus6 vízálló nadrág párja!
A 20. születésnapját ünnepli a Dozer kabát és az Urus nadrág. Bátran állíthatjuk, hogy ez a változat az eddigi 6 verzió „királya”. Észre fogod venni, hogy minden olyan, mint eddig, csak még annál is jobb. Tökéletes egyensúly az anyagminőség és a dizájn között, funkcionalitása pedig az elvárt prémiumot tükrözi most is, legyen szó csónakos vagy parti horgászatról. Ikonikus és klasszikus megjelenés, jól pozícionált mellzsebekkel. Letisztult, de határozott dizájn, egyszerűségében nagyszerű, azaz a fókusz továbbra is a tökéletes céleszköz funkción maradt.

Funkcionalitás
A Geoff Anderson célul tűzte ki, hogy a 6-os verzióval egy környezettudatos, ugyanakkor a legerősebb verziót prezentálja, ami még elődeinél is tovább tart. Ennek érdekében a fejlesztések, tesztelések során kifejlesztették azt az anyagot, aminek élettartama és a víznek való ellenálló képessége drámaian fejlődött. Részleteiben gazdagabb szabászati megoldások hozzáadásával elérték, hogy a dzseki a funkciójából eredő megpróbáltatásoknak még sikeresebben ellenálljon, megtoldva az amúgy is rendkívül hosszú élettartamot. 20 évnyi Dozer/Urus fejlesztés rengeteget tanított a cégnek, és nagyon sok sikert értek el e termékekkel. Mostantól ez a kihívás kibővül azzal a perspektívával, hogy a lehető legkevesebb ökológiai lábnyomott hagyja magunk mögött a gyártási mechanizmus. A Geoff Anderson azt vallja, hogy azzal tesz legtöbbet a környezetért, ha termékeiket elnyűhetetlenre tervezzi. A 6-os verzió azt a masszív tapasztalást tükrözi, ami minden elhivatott természetjáró horgászt éltet: találkozni álmai halával. A 100%-ban vízhatlan és lélegző anyag száraz és maximális komfortérzetet nyújt viselőjének akár a legvadabb szélben és esőben is. A Dozer6 és Urus6 nem riad vissza a sós víztől sem. Tökéletes sós víz ellenállás jellemzi a kialakítást, megerősítve az YKK® AquaGuard® vízhatlan és korrózióálló cipzár rendszerrel.

Dozer6
Legkorszerűbb kapucni dizájn egy kézzel állítható szorító betétekkel. Az elasztikus állító rendszer lehetővé teszi, hogy kényelmesen, de tökéletesen a fejed formájára alakítsd a kapucni rendszert, akár kedvenc sapkád vagy szemüveged használatával együttesen. Az új csukló/mandzsetta lezárás az új Hypalon rendszerrel a Velcro® szabadalommal működik. A dzseki illeszkedése a fejlesztéseknek hála jelentősen finomult, hogy még tökéletesebb élmény legyen használni bármilyen aktív kihívás esetén. Érezhetően több a hely a 6-os verzióban a vállaknak és a karoknak, redők és ráncok teszik teljessé a szabad mozgás megélésének lehetőségét.

Zsebek

 • Két vízhatlan első zseb mellmagasságban
 • Két rejtett belső zseb Ykk® cipzár rendszerrel
 • Egy nagyméretű hátsó zseb
 • Napoleon rendszerű belső zseb a hajtókák alá rejtve, teljesen vízhatlan
 

Természetesen a vízhatlan zseb addig igaz, míg a dzseki víz alá nem merül, illetve amíg a cipzár tökéletesen be van zárva – ellenkező esetben a zsebek megtelhetnek vízzel, de a dzsekin nem engedik tovább.

Karbantartás
Használatot követően minden esetben teljesen ki kell szárítani a dzsekiket, és időközönként mosni kell őket. A felületet csak az erre megfelelő impregnáló szerekkel szabad kezelni, mint amilyen a Granger spray. Kizárólag spray formátumot szabad használni! Ne használj Nikwax XT és hasonló, úgynevezett „wash in” típusú szereket, mert ezek olyan anyagokat tartalmaznak, melyek tönkreteszik a membránt. A dzseki nedves helyen tárolása fokozza a „berohadás” veszélyét, ami egyértelműen rövidíti a dzsekik élettartamát. Ennek jelei az apró fekete pontok és fokozatosan kialakuló dohos pinceszag. A só fehér foltok formájában rakódik ki a termékekre. Az előírásoknak megfelelően kell tisztítani. Sós víznek és folyamatos napsugárzásnak való kitettség színvesztéshez és az anyag idő előtti elroncsolódásához vezet.

Mosás
Javasolt hőmérséklet 30 fok. Időközönként érdemes a dzsekit kimosni finom/gyapjú programmal, és ha lehet, mosószer nélkül. Kifordítva helyezzük a gépbe a dzsekit! Amennyiben a halszag megszüntetése a cél, akkor megfelelő mosószert használjunk. Alternatívaként használhatunk normális tisztítószert, de klórt ne tartalmazzon! Ne használj kompakt tisztítókat vagy anyaglágyító adalékokat! Minden esetben kövesd a termékhez megadott instrukciókat! Mosás előtt zárj be minden cipzárt és Velcro részt!

A Dozer6 a vízálló kabátok királya
Minden részlete a legprecízebben kidolgozott

Urus6
Magas derék-kialakítása révén jól takarja a hátadat. Az állítható nadrágtartók mellett az elasztikus Velcro elemek kombinációjának köszönhetően a derék is igazodik a méretedhez. A jól szabott és kényelmes térd- és fenékrészeket úgy alakították ki, hogy védjenek a hidegtől akkor is, ha térdelsz vagy ülsz. Az elülső részen vízhatlan YKK® cipzár található. Egy vékony szigetelést kapott a nadrág, hogy aktivitástól függően mindig komfortosan érezhesd magad. A lábak extra hosszú vízhatlan cipzár rendszer kaptak, egy új zárási rendszerrel a csizmára. Nagyon könnyű ki és bebújni a nadrágba.

Zsebek
Két vízhatlan ferde zseb. Két nagyméretű, formához simuló zseb, egyikben további belső zseb található eszközeink számára.

 • Megerősített térd és ülep
 • 100% vízálló
 • Lélegző
 • Bővíthető doboztároló zsebek
 • Elasztikus nadrágtartók
 • Könnyű mikro szálas gyapjúbélés
 • Elasztikus Velcro derék
 • Zsebek YKK® cipzár rendszerrel
 

Karbantartás
Használatot követően minden esetben teljesen ki kell szárítani a nadrágokat. Impregnálni csak az erre meglelő, termékleírásban ajánlott, spray formátumú anyaggal szabad! Ne használj Nikwax XT vagy hasonló „wash in” típusú terméket, mert ezek olyan kémiai anyagokat tartalmaznak, melyek tönkreteszik a membránt. A nedves helyen tárolás fokozza a „berohadás” veszélyét, ami egyértelműen rövidíti az élettartamot. Ennek jelei az apró fekete pontok és fokozatosan kialakuló dohos pinceszag. A só fehér foltok formájában rakódik ki a termékekre. Az előírásoknak megfelelően kell tisztítani. Sós víznek és folyamatos napsugárzásnak való kitettség színvesztéshez és az anyag idő előtti elroncsolódásához vezet.

Mosás
30 fokon kell mosni, kímélő gyapjú programban. Használj olyan mosószert, ami nem tartalmaz klórt, esetleg moss mosószer nélkül. Semmiképp ne használj kompakt mosószereket, melyek anyaglágyítót tartalmaznak! Minden esetben kövesd a címkén található információt!

Cipzár-karbantartás, fontos tudnivalók
A „kocsi” erőszakos feszegetése károsodást okoz a cipzár szerkezetének. A következő anyagokkal lehet könnyíteni a húzóka mozgását: parafin vagy „Fastenermate”. A cipzár „bele tud harapni” az anyagba. Ezt kizárólag ellenkező irányú húzással és finom igazgatással lehet orvosolni. A cipzár élettartamát azzal lehet megőrizni, hogy a csúszka mozgatása előtt a két sínt párhuzamosan közel helyezzük egymáshoz, így megszűnik a feszítő hatás, és a csúszka könnyeden jár. Mosás előtt be kell zárni minden cipzárazható részt, így a fogak nem tudnak kárt tenni az anyagban. Ha mosást követően nem működik megfelelően a cipzár, parafinnal vagy „Fastenermate” termékkel kell kezelni.

Az Urus6 a Dozer6-tal együtt a legjobb minőségű szettet alkotja
Minden részlete precízen kidolgozott
Mindkét oldalán tépőzárral állítható a nadrág bősége

Reboot merinó zokni
A Reboot egy közepes hosszúságú zokni a kényelmes, akár a leghosszabb sétákhoz is. Célja, hogy elvezesse a verejtéket, ugyanakkor a lábfejen fokozza a vérkeringést. Nagyon kellemes, meleg zokni, önmagában is teljes értékű, erősebb dizájn. A legjobb zoknid, ami valaha volt! A zoknik mindig lekötötték a Geoff Anderson figyelmét, de kevés az olyan gyártó, aki mellé letették volna a voksukat, ezért végül saját fejlesztésbe kezdtek és több év kemény munkája után e termékkel olyan hozzáadott értékeket tudnak felvonultatni, ami egyedi a piacon. Az új dizájn megtartotta a merinó gyapjútól jól ismert komfortot, emellett példátlan kopásállóságot adott a terméknek. A témával kapcsolatos tapasztalatokat, kutatásokat kombinálva, valamint a világ legmagasabb szintű kötési technológiáját ötvözve a prémium merinó gyapjú előnyeivel nagyon magas sztenderdet sikerült felállítani. A stratégiai fontosságú pontokon elasztikus elemek biztosítják a kényelmet. Az ESS garantálja a lábfej zavartalan vérkeringését, valamint az elnyűhetetlenséget, melynek hiánya a zokni végét jelentené. 117 évnyi történelem áll minden pár kézi szövésű zokni mögött, ami piacra kerül, így érthető, miért ilyen strapabíróak és kényelmesek. Magas ellenálló képességű merinó gyapjú, erős csillapítás, megerősített kontaktrészek, rugalmas illeszkedés és kifinomultan illeszkedő kötött lábszárrész biztosítja a vélhetően minden szempontból tökéletes termék első osztályú tulajdonságait:

 • Erős, de kényelmes illeszkedés a lábszáron
 • Maximális csillapítás biztosítja a legmagasabb komfortérzetet és a kellemes „mikroklímát”
 • Y sarok illeszkedés, hogy a zokni ne mozdulhasson meg. ESS elasztikus támogató rendszer a felsőbb részeken, hogy a mozgás tökéletesen szabad maradhasson
 • Comfort Zone csillapítás és megerősített zónák a nagyobb igénybevételnek kitett részeken
 • Elasztikus boltív az elülső részen
 • Varrásmentes befejezés a lábujjaknál
 

Az elasztikus támogató rendszer lényege, hogy a stratégiai pontokon a zokniba elasztikus részeket építenek gyártáskor, hogy a funkcióját a legmagasabb szinten tölthesse be a termék. Az ESS további támogatásokat jelent a lábszáron és a lábfejen, melynek lényege, hogy a legkisebb kompressziót okozva (nem akadályozva a vérkeringést) a legstabilabb tartást adja a zokninak, így nem mozdulhat el a lábon heves igénybevétel esetén sem.

Miért TechnicalMerino? A merinó szálak természetes, harmonikus érzetet adnak hordáskor, talán a legjobb dolog, amivel a bőr érintkezhet. A Geoff Anderson kizárólag a legjobb merinó alapanyagot vásárolja meg, és csakis etikus állattartóktól. Ez az anyag ultra könnyű, erős, nedvesség-elvezető hatású és lélegző. Természetes összetevői garantálják a bőr számára a kényelmet, komfortérzetet és eliminálják az irritációt. A bőrrel a Geoff Anderson termékek esetében csak természetes anyagok érintkezhetnek, kizárólag a külső felületen használnak szintetikus anyagokat a kopásállóság és elnyűhetetlenség elérése érdekében. A Geoff Anderson TechnicalMerino technológiája mindezt lehetővé teszi.

Ígéretek:

 • Kiváló ellenállóság a kikopás ellen
 • 100% természetes új-zélandi merinó gyapjú
 • Kimagasló puhaság és komfort
 • Alacsony tömeg
 • Szagmegelőző hatás
 • Hőmérséklet & verejték menedzsment
 • Extra rugalmasság a finom léptekért
 • Kimagaslóan kellemes „mikroklíma”
 

A Reboot merinó zokni az átmeneti időszakra a legjobb választás

 

Haldorádó Team

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.