Ismerd meg a DEEPER Start okos halradart!

Ismerd meg a DEEPER Start okos halradart!

Talán egyidejű a horgászattal az a dilemma, hogy hol is találjuk meg a halakat. Mára ez annyiban módosult, hogy melyik halradart használjuk a halak és haltartó helyek feltérképezéséhez, hiszen a XXI. századra már olyan technológiák váltak széles körben elérhetővé, melyek lehetővé teszik a partról történő halkeresést egy mandarin nagyságú eszközzel és okostelefonunkkal. Ebben a cikkben a DEEPER halradarok legújabb generációjának belépő modelljét, a Start típust próbáltam ki, és szeretném nektek megmutatni tudását.

Haldorádó Centrumban hozzánk intézett leggyakoribb kérdéseket megválaszolva szeretnék a DEEPER Start halradarról még részletesebb bemutatást adni. Ha pedig mindez nem lenne elég informális, egy rövid videóban is bemutatom ezt a halradart, amit az írás alján található meg.

Az eddig megszokott kialakítástól eltérő a Start, mivel nem szétcsavarható

Mit érdemes tudni a DEEPER Start okos halradarról?
Először is azt, hogy ez egy partról, horgászbottal bedobható, Wi-Fi kapcsolat segítségével, az okostelefonunkkal vagy táblagépünkkel kommunikáló halradar, mely alkalmas a mederviszonyok, növényzet/vegetáció, esetleges akadók és persze a halak, valamint azok elhelyezkedésének felderítésére.

Mágneses és gyorscsatlakozós a töltőt kapunk a halradarhoz
Powerbankról akár telefonnal egy időben is tölthető

Mi van a halradar mellé csomagolva?
A gyári dobozban természetesen a DEEPER Start halradar kapott helyet, amelynek a zsinórhoz csatlakoztatását egy nagyméretű forgós karabinerre bízza gyártó, valamint helyet kapott még egy mágneses gyorscsatlakozóval szerelt töltőkábel, amely azonnal a helyére talál, ha közelítünk a csatlakozási pontja felé. Eltéveszthetetlen! Ezeken felül pedig használati utasítás és műszaki leírás is található még a dobozban.

Van esetleg valamilyen extra kiegészítő, amit érdemes használni?
Lényegében a DEEPER Start halradar nem igényel semmilyen extra kiegészítőt, azonnal és hiánymentesen használatba vehető. Viszont a legkényelmesebb és egyben legkézenfekvőbb használati lehetőség, ha a kiszolgáló telefont nem kell fognunk. Ennek érdekében a DEEPER egy olyan hasznos rögzítő pántot is kínál, mely segítségével az orsótartó fölé tudjuk helyezni a kijelzőként funkcionáló telefont. Ez olyan stabil tartást biztosít, hogy a legerőteljesebb dobások alkalmával sem engedi el a telefonunkat. Így nem kell összevissza kapkodni tekintetünket, és kényelmesebb is úgy a radar használata, ha nem kell a telefont is tartanunk. Ez a termék a DEEPER okostelefon rögzítő. További információk a termékről: https://www.haldorado.hu/termekek/halradar-viz-alatti-kamera-c26/vezetek-nelkuli-halradar-c206/deeper-okostelefon-rogzito-i28555 #

A DEEPER okostelefon rögzítő nagyban megkönnyíti a radar használatát…
… segítségével a bot nyelére tudjuk a kijelzőként működő telefont rögzíteni
Olyan stabil rögzítést biztosít, hogy a legnagyobb telefonok sem mozognak benne

Mi szükséges a DEEPER Start okos halradar beüzemeléséhez?
Gyakorlatilag csakis a feltöltött halradarra és egy szintén megfelelő töltöttségi szintű akkumulátorral rendelkező okostelefonra vagy táblagépre. Nem szükséges SIM kártya sem a telefonba vagy táblagépbe, hiszen az a nélkül is elindítható, és a Wi-Fi modul sem igényel mobilhálózati kapcsolatot, tehát nincs szükség még térerőre sem. Viszont szükséges a DEEPER SMART SONAR alkalmazás letöltése a használt eszközre.

Bevetésre készen már a botra rögzítve a telefon

Milyen felszereléssel érdemes bedobni a DEEPER Start okos halradart?
A halradar súlya 65 gramm, ennek megfelelő erősebb horgászbotra és lehetőleg vastagabb fonott zsinórra van szükség a biztonságos használatához.

DEEPER SMART SONAR alkalmazás letöltése és a halradar beüzemelése után ezt a részletes képet láthatjuk a DEEPER Start működése közben

Hogyan működik a DEEPER Start okos halradar?
Ez már egy olyan összetett kérdés, amelyet nem tudnék pár mondatba foglalni, így inkább egy rövid videóval szeretném a DEEPER Start okos halradar működését bemutatni:

Írta: Haszilló István
Fotók: Haszilló István, Kókai Rita, Csapi Károly
Videó: Haszilló István, Kókai Rita, Csapi Károly, Takács Péter

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.