Lurefans, YGK, BKK újdonságok a Haldorádó kínálatában

Lurefans, YGK, BKK újdonságok a Haldorádó kínálatában

Egyre többen vágnak bele a pergetésbe, és közülük sokan keresik az új, prémium minőségű ragadozóhal-horgászatra specializált termékeket. Így aztán mi is megpróbálunk leget tenni vásárlóink elvárásainak és folyamatosan bővítjük a kínálatunkat ebben a kategóriában is. Ismerkedjenek meg a Lurefans műcsalikkal, az YGK fonott zsinórral és a BKK hasznos aprócikkeivel!

Lurefans wobblerek
A Lurefans cég 2007-ben indult a CC60 termékkel, melynek hatalmas sikere volt a horgászok körében, és már az első évben Kína összes tartományában nagy sikerrel forgalmazták. Mostanra a világ minden tájára exportálják termékeiket (pl. USA, Japán, Ausztrália, Európa). Minden termék egyedi tervezésű és bejegyzett védelem alatt áll.

LUREFANS DoubleKill DK5 és DK7 Sinking

A vertikális csalik között egy kiváló variáns, a Lurefanstól megszokott szuper külső kidolgozásban. A nagyobb testű ragadozók is megfoghatóak vele.

Belső súlyozása és kialakítása különbözteti meg az egyéb vertikális csalik között. A mozgását már a vízbe való beérkezés után is egy lassabb imbolygás jellemzi, magasabb frekvenciájú rezgésekkel kiegészülve. A bevontatás során szintén egy finom rezgés jellemzi.
A hátán 2 darab fül található, melynél az elsőbe akasztva, a wobbler mozgása visszafogottabb, a hátsóba kötve zsinórunkat, pedig egy intenzívebb mozgás váltható ki vele.

Süllyedés közben is rendkívül aktív a csali, ez a tulajdonsága teszi vonzóvá vertikális felhasználás során is.

Formája és kialakítása miatt, nem veret túl, szuper csali a süllők és nagyobb csukák horgászata során, de ez a méret a harcsásoknak alternatívát nyújthat.

Kapható 5,5 és 7 cm-es változatban is

LUREFANS Baby Snake Sinking

A hosszított testű wobbler, a nagy sikert arató vertikális sorozat alapjai mentén készült el. A Baby Snake széria egyik univerzálisan használható darab, akár sügér, süllő, csuka és balinok fogásához is szuper variáns. Magának a csalinak az ötlete amerikai sügérhorgászoktól származik, de a hazai vizek ragadozói, a sügereken kívül is jól reagálnak ezen típusokra. Kellően erős BKK horgokkal kerül forgalomba, melyek tűhegyesek, ezáltal könnyedén átütik és megtartják a ragadozó szájat a fárasztások során.

Tavakon és folyókon is tökéletesen alkalmazhatóak. Vontatás közben egy érdekes vibráció jellemzi a mozgását, a külsejéből adódóan pedig még némi plusz ingert is biztosít a színezetével a víz alatt. Érdemes visszaejtve vontatni, ebben a fázisban sokszor meglepő kapásokat lehet velük elérni.

Egyedi kialakítású fém csali, mely érdekes tagja lehet a pergetőtáskáknak.

Univerzálisan használható típus, akár sügér, süllő, csuka és balinok fogásához

LUREFANS F14 Spinnerbait 14 g

Ez a csali egy igazán finoman kidolgozott Spinnerbait, mely kompakt kialakításával, tökéletes méretű Owner horgával és kellően vékony "Willow Leaf" pengéivel abszolút tökéletes a csuka és süllő horgászatáhozKimagasló minőségű műcsali, melynek erős és tűéles Owner horgai biztosítják a tökéletes akadást. Tavakon és folyókon is tökéletesen alkalmazható. Vontatás közben erőteljes vibráció jellemzi a mozgását, a külsejéből adódóan pedig még némi plusz ingert is biztosít a színezetével a víz alatt. A Spinnerbait levelei úgy lettek kialakítva, hogy az egész kar rezgését fokozzák, mely a súlyra, s egyben a fejre is kiterjed.

Tavakon és folyókon is tökéletesen alkalmazható

Lurefans A5 Floating
Az A5 Airfang széria egy kisebb méretű, snecit tökéletesen utánzó wobbler. Kiváló dizájnnal és egyedi formával rendelkezik, melynek köszönhető agilis a mozgása is. Normál tempóban is vezethető, lassan vontatva, de twichelve kelthető igazán életre, a cikázó mozgással a legóvatosabb ragadozók érdeklődését is felkelti. Felúszó kivitel, de terelőlapjának köszönhetően a bevontatás során akár 1,5-2 méteres mélységig is lejuttatható. Kellően erős BKK horgokkal kerül forgalomba, melyek tűhegyes ágai könnyedén átütik és megtartják a ragadozók száját a fárasztás során. Süllőre, csukára kifejezetten ajánlott wobbler, de domolykózáshoz és jász horgászatához is megéri próbát tenni velük, plusz balinozáshoz se egy elhanyagolható darab!

A5 Floating 5 cm - 55
A5 Floating 5 cm - 44
A5 Floating 5 cm - 57

Lurefans CC50S Sinking
A Cunning Cup egy sokoldalú csali a Lurefantól. Hazájában külön rajongó klubot alapítottak a típusnak, mert e műcsalik nemcsak igen fogósak, de rendkívül mutatósak is.
A „CC50 S” a „ravasz kölyök” sorozat legkisebb képviselője. Univerzális csali, gyakorlatilag minden ragadozó megfogható vele. Ezzel a crankbait csalival gyakorlatilag három különböző felhasználást alkalmazhatunk. Különleges alakja egy kicsit farnehézzé teszi, emiatt megállításnál tőlünk eltávolodva süllyed, mint egy kanál, de belepöccintve újra vad táncba kezd, úgy rázza a fenekét, mint egy szamba táncos. Jerkelhetünk, fűrészfogazhatunk vele, de akár folyamatosan is bevontathatjuk.

CC50S Sinking 5 cm - 14
CC50S Sinking 5 cm - 16
CC50S Sinking 5 cm - 2
CC50S Sinking 5 cm - 6
CC50S Sinking 5 cm - 7

Lurefans R70 Floating 7 cm
Az R70 Rumor egy speciális felúszó típusú wobbler. Alakja a megnyerő minnow forma, amivel a felső vízrétegekben úszó keszegeket imitálja. A mérete univerzális, 7 centis kivitel. Sodrásban húzva, twichelve és lassan vontatva is igazán fogós darab, az akadók feletti részek vallatására egy kitűnő választás. Felúszó kivitel, de terelőlapjának köszönhetően a bevontatás során akár 1,5-2 méteres mélységig is lejuttatható. Kellően erős BKK horgokkal kerül forgalomba, melyek tűhegyes ágai könnyedén átütik és megtartják a ragadozók száját a fárasztás során. A süllőre pergető horgászok favoritja lesz igazán, főleg a nyáresti pergetéseken, de a lehűlő vizekben is érdemes a felső rétegeket vallatni vele.

R70 Floating 7 cm - 10
R70 Floating 7 cm - 14
R70 Floating 7 cm - 4

YGK G-Soul X8 Upgrade Braid fluo zöld 150 m
Az YGK G-Soul X8 zsinór a legjobb minőségű szálak összefonásával és a legfejlettebb technológia felhasználásával készült. Rendkívül sima felülettel büszkélkedhet. Teljesen mérethű átmérőjű zsinór, amit Ultra 2 PE szálak felhasználása garantál. Akár 40%-kal erősebb, mint egy hagyományos fonott zsinór. Vastag, tartós bevonatot kapott, így nehezen gubancolódik és az emiatt kisebb súrlódás miatt kiváló kopásállóság is jellemzi.
Az YGK WX fonási technológiának köszönhetően egyáltalán nincs nyúlása, szorosan összefont szálai nem hajlamosak a meglazulásra. 8 szálból készült, így rendkívül csöndes zsinórnak mondható. Bizonyított minőség, jól látható élénkzöld szín, és méterenkénti fehér csíkok jellemzik. E Japánban készített termék a következő méretekben érhető el: 0,128 mm, 0,148 mm, 0,165 mm, 0,205 mm.

YGK G-Soul X8 Upgrade Braid fluo zöld

BKK Nemezis horog
A Black King Kong Nemesis Extra széles ívű offset horog a plasztik csalis horgászatokon lehet nagy segítség. A horogszár különleges íve biztosítja, hogy a vastagabb húsú csalik használata esetén is biztosított legyen a tökéletes akasztás.
Kifejezetten javasoljuk dinger és swimbait csalik használatához, sőt a Texas-rig kifejezetten igényli ezt a horgot, ugyanis az extra tág öböl biztosítja, hogy elegendő hely legyen a szár és a hegy között a horog megfelelő beállításához. Az ilyen nagy öblű horgoknak extra erős a „húsuk”, mert a nagyobb erőkar miatt fokozott terhelés nehezedik a horgok szárára. Ugyanakkor e horgok kecsesek, közepesen könnyűek maradtak, így nem nehezítik el a csalit.
A BKK horgok él- és hegy-kiképzése új fogalmat teremt, ezeket nevezzük ragadós horognak. Elég, hogy e tűhegyes horog éppen csak megérintsen valamit, nyomban bele is áll. A tökéletes akadás érdekében kapott egy Super Slide bevonatot, ami a súrlódás csökkentésével jelentősen megkönnyíti az akasztást! A kínálatban elérhető 2/0, 3/0, 4/0 és 5/0-s méretekben.

BKK Nemezis horog
A Nemezis horgok 4 féle méretben érhetők el a Haldorádó kínálatában

BKK Infinity Swivel
A BKK Infinity forgókapocs kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül, hogy ellenálljon a rozsdának és a korróziónak. A zsinór károsodásának elkerülése érdekében az összes felület alaposan polírozott, a csavarodást pedig az átlagosnál jóval simább forgatómechanizmusa akadályozza meg. Elérhető 3-as, 4-es és 5-ös méretekben.
Kiszerelés: 2 db/csomag
Teherbírás: 130 kg

BKK Infinity Swivel

BKK Curve Extreme
A BKK Curve Extreme horog kialakítása ihlette a díjnyertes Lone Diablo-t. Széles öböllel rendelkezik a megnövelt akasztási potenciál érdekében, és nagyívű kialakítású, amely egyenletesen osztja el a terhelést a szár mentén, maximalizálva az erőt és az ellenállást. Süllyedő, wafter és pop up csalikkal is használható.

Curve Extreme

BKK Beak Point

A BKK Beak Point horgot használhatjuk süllyedő csalikhoz, wafterekhez és pop upokhoz egyaránt. Kifejezetten a hajszálelőkés csalifelkínáláshoz lett kifejlesztve. Különösen hasznos abban az esetben, ha kavicsos aljzaton horgászunk, mivel a kicsit befelé fordított hegye nem csorbul ki.

Beak Point

BKK Titan Diver

Rendkívül széles öböllel rendelkező, ragadozóhalak horgászatához fejlesztett, különleges kialakítású horog spirállal kiegészítve. A horgon található könnyű ólom tökéletesen kiegyensúlyozza a horog-műcsali kettőst. A súlyhoz kapcsolt hosszú szárú forgón egy kisméretű villantó kanál található. A hosszú és erős spirál tökéletesen helyén tartja a lágy plasztik csalit. A horog formájából, valamint a csali rögzítéséből adódóan csalivezetés közben nem akad meg a horog semmiben, csak akkor, ha a ragadozóhal a szájába veszi. Akkor viszont kíméletlen!

Titan Diver

BKK Makaira Trolling

A BKK Makaira Trolling HD horgot kifejezetten a tengeri horgászathoz tervezték, de hazai vizeken nehéz terepen, a legnagyobb harcsák ellen is jó választás lehet. Élő csalik, haldarabok és kagylók befogadására is alkalmas. Az ultra hegyes horog füle le van forrasztva. A horog kapott egy ónbevonatot, mely korrózió ellen véd.

BKK Makaira Trolling

BKK Puka Livebait HD

A BKK Puka Live Bait horgot kifejezetten az élő csalival végzett horgászathoz tervezték. Rendkívül nagy teherbírású, nagy öböllel rendelkező horog, amely haldarabokat, kagylókat is képes befogadni, de alkalmas gilisztához, nadályhoz is. Anyaga a sós víz korrodáló hatásával szemben is ellenáll.

BKK Puka Livebait

BKK Red Octopus Beak

A BKK Red Octopus Beak egy rendkívül sokoldalú horog, amely édesvízre és sós vízre egyaránt alkalmas. A horog különösen nagy öböllel rendelkezik, így terjedelmesebb csalikat, például haldarabokat, kalmárdarabokat és kagylókat is képes befogadni, de alkalmas gilisztához, nadályhoz is. A horog hegye kissé kihajlított, így rendkívül megbízható az akadása. A speciális, vörös bevonat nemcsak álcázza a horgot, hanem a sós víz korrodáló hatásával szemben is ellenállóvá teszi azt.

Red Octopus Beak

BKK Raptor-Z

A BKK márka zászlóshajója a Raptor-Z. Mind minőségében, mind megjelenésében a prémium kategóriájú ez a termék. Azoknak a ragadozó halas horgászoknak ajánljuk, akik biztosra akarnak menni a hal megakasztása után. Ezt a hármashorog szériát úgy tervezték, hogy Big-Fish-t fogjon! Prémium minőségű acélból készült, a horog hegye pedig extra élesítést kapott. A horgok a megmunkálás után úgynevezett AntiRust bevonatot kaptak, ami növeli az élettartamot és a hegy élességét.

Raptor-Z

BKK O3 Light Camouflage arcmaszk + nyaksál légzőnyílással

A csősálak viselete horgászat során nem csak a téli hidegekben, hanem nyáron is ajánlott. Ez a terepszínű, vékony, szellős anyagból készült sál kánikulában is komfortos viselet, és speciális anyaga miatt védelmet nyújt a nap káros UV sugarai ellen (40+). A száj, és az orr részen szellőzőnyílások vannak, melyek szabad utat engednek a levegő áramlásának. Nagyon rugalmas anyagból készült, így univerzális a mérete. Különösen praktikus pergető horgászoknak, vagy versenyzőknek, akik huzamosabb ideig tartózkodnak a napon egy-egy horgászat során.

Kapható Camouflage...
...és kék színben is

BKK Cargo QD Camo Rövidnadrág

A BKK Cargo QD Camo rövidnadrág azoknak a horgászoknak készült, akik elsősorban nyári melegben hódolnak szenvedélyüknek. A nadrág, különleges TerraTex® szövetből készült, amely rugalmasságának köszönhetően szabad mozgásteret biztosít horgászat közben, és nagyon gyorsan szárad. Oldalanként 1-1 nagy, tépőzáras zsebbel, és 1-1 normál zsebbel rendelkezik, ezen kívül pedig a derék részen sok, úgy nevezett D-ring található, amelybe a karabinerrel ellátott kiegészítőket lehet akasztani.

Esztétikus szabású, és halas mintázata igazi szabadidőruhává teszi

Haldorádó Team

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.