Lurefans, YGK, BKK újdonságok a Haldorádó kínálatában

Lurefans, YGK, BKK újdonságok a Haldorádó kínálatában

Egyre többen vágnak bele a pergetésbe, és közülük sokan keresik az új, prémium minőségű ragadozóhal-horgászatra specializált termékeket. Így aztán mi is megpróbálunk leget tenni vásárlóink elvárásainak és folyamatosan bővítjük a kínálatunkat ebben a kategóriában is. Ismerkedjenek meg a Lurefans műcsalikkal, az YGK fonott zsinórral és a BKK hasznos aprócikkeivel!

Lurefans wobblerek
A Lurefans cég 2007-ben indult a CC60 termékkel, melynek hatalmas sikere volt a horgászok körében, és már az első évben Kína összes tartományában nagy sikerrel forgalmazták. Mostanra a világ minden tájára exportálják termékeiket (pl. USA, Japán, Ausztrália, Európa). Minden termék egyedi tervezésű és bejegyzett védelem alatt áll.

Lurefans A5 Floating
Az A5 Airfang széria egy kisebb méretű, snecit tökéletesen utánzó wobbler. Kiváló dizájnnal és egyedi formával rendelkezik, melynek köszönhető agilis a mozgása is. Normál tempóban is vezethető, lassan vontatva, de twichelve kelthető igazán életre, a cikázó mozgással a legóvatosabb ragadozók érdeklődését is felkelti. Felúszó kivitel, de terelőlapjának köszönhetően a bevontatás során akár 1,5-2 méteres mélységig is lejuttatható. Kellően erős BKK horgokkal kerül forgalomba, melyek tűhegyes ágai könnyedén átütik és megtartják a ragadozók száját a fárasztás során. Süllőre, csukára kifejezetten ajánlott wobbler, de domolykózáshoz és jász horgászatához is megéri próbát tenni velük, plusz balinozáshoz se egy elhanyagolható darab!

A5 Floating 5 cm - 55
A5 Floating 5 cm - 44
A5 Floating 5 cm - 57

Lurefans CC50S Sinking
A Cunning Cup egy sokoldalú csali a Lurefantól. Hazájában külön rajongó klubot alapítottak a típusnak, mert e műcsalik nemcsak igen fogósak, de rendkívül mutatósak is.
A „CC50 S” a „ravasz kölyök” sorozat legkisebb képviselője. Univerzális csali, gyakorlatilag minden ragadozó megfogható vele. Ezzel a crankbait csalival gyakorlatilag három különböző felhasználást alkalmazhatunk. Különleges alakja egy kicsit farnehézzé teszi, emiatt megállításnál tőlünk eltávolodva süllyed, mint egy kanál, de belepöccintve újra vad táncba kezd, úgy rázza a fenekét, mint egy szamba táncos. Jerkelhetünk, fűrészfogazhatunk vele, de akár folyamatosan is bevontathatjuk.

CC50S Sinking 5 cm - 14
CC50S Sinking 5 cm - 16
CC50S Sinking 5 cm - 2
CC50S Sinking 5 cm - 6
CC50S Sinking 5 cm - 7

Lurefans R70 Floating 7 cm
Az R70 Rumor egy speciális felúszó típusú wobbler. Alakja a megnyerő minnow forma, amivel a felső vízrétegekben úszó keszegeket imitálja. A mérete univerzális, 7 centis kivitel. Sodrásban húzva, twichelve és lassan vontatva is igazán fogós darab, az akadók feletti részek vallatására egy kitűnő választás. Felúszó kivitel, de terelőlapjának köszönhetően a bevontatás során akár 1,5-2 méteres mélységig is lejuttatható. Kellően erős BKK horgokkal kerül forgalomba, melyek tűhegyes ágai könnyedén átütik és megtartják a ragadozók száját a fárasztás során. A süllőre pergető horgászok favoritja lesz igazán, főleg a nyáresti pergetéseken, de a lehűlő vizekben is érdemes a felső rétegeket vallatni vele.

R70 Floating 7 cm - 10
R70 Floating 7 cm - 14
R70 Floating 7 cm - 4

YGK G-Soul X8 Upgrade Braid fluo zöld 150 m
Az YGK G-Soul X8 zsinór a legjobb minőségű szálak összefonásával és a legfejlettebb technológia felhasználásával készült. Rendkívül sima felülettel büszkélkedhet. Teljesen mérethű átmérőjű zsinór, amit Ultra 2 PE szálak felhasználása garantál. Akár 40%-kal erősebb, mint egy hagyományos fonott zsinór. Vastag, tartós bevonatot kapott, így nehezen gubancolódik és az emiatt kisebb súrlódás miatt kiváló kopásállóság is jellemzi.
Az YGK WX fonási technológiának köszönhetően egyáltalán nincs nyúlása, szorosan összefont szálai nem hajlamosak a meglazulásra. 8 szálból készült, így rendkívül csöndes zsinórnak mondható. Bizonyított minőség, jól látható élénkzöld szín, és méterenkénti fehér csíkok jellemzik. E Japánban készített termék a következő méretekben érhető el: 0,128 mm, 0,148 mm, 0,165 mm, 0,205 mm.

YGK G-Soul X8 Upgrade Braid fluo zöld

BKK Nemezis horog
A Black King Kong Nemesis Extra széles ívű offset horog a plasztik csalis horgászatokon lehet nagy segítség. A horogszár különleges íve biztosítja, hogy a vastagabb húsú csalik használata esetén is biztosított legyen a tökéletes akasztás.
Kifejezetten javasoljuk dinger és swimbait csalik használatához, sőt a Texas-rig kifejezetten igényli ezt a horgot, ugyanis az extra tág öböl biztosítja, hogy elegendő hely legyen a szár és a hegy között a horog megfelelő beállításához. Az ilyen nagy öblű horgoknak extra erős a „húsuk”, mert a nagyobb erőkar miatt fokozott terhelés nehezedik a horgok szárára. Ugyanakkor e horgok kecsesek, közepesen könnyűek maradtak, így nem nehezítik el a csalit.
A BKK horgok él- és hegy-kiképzése új fogalmat teremt, ezeket nevezzük ragadós horognak. Elég, hogy e tűhegyes horog éppen csak megérintsen valamit, nyomban bele is áll. A tökéletes akadás érdekében kapott egy Super Slide bevonatot, ami a súrlódás csökkentésével jelentősen megkönnyíti az akasztást! A kínálatban elérhető 2/0, 3/0, 4/0 és 5/0-s méretekben.

BKK Nemezis horog
A Nemezis horgok 4 féle méretben érhetők el a Haldorádó kínálatában

BKK Infinity Swivel
A BKK Infinity forgókapocs kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül, hogy ellenálljon a rozsdának és a korróziónak. A zsinór károsodásának elkerülése érdekében az összes felület alaposan polírozott, a csavarodást pedig az átlagosnál jóval simább forgatómechanizmusa akadályozza meg. Elérhető 3-as, 4-es és 5-ös méretekben.
Kiszerelés: 2 db/csomag
Teherbírás: 130 kg

BKK Infinity Swivel

Haldorádó Team

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.