Na, végre! Íme, egy elegáns és megfizethető horgásznadrág!

Na, végre! Íme, egy elegáns és megfizethető horgásznadrág!

Örök dilemma nekünk, horgászoknak, hogy mit vegyünk fel horgászat során. Az elmúlt években kedvenc időtöltésünk már jócskán túlnőtt azon, hogy „mindegy milyen a ruha”, vagy jó lesz a kinyúlt mackónadrág, esetleg kopott munkásnadrág is… Azok, akik valóban sokat horgásznak, már rájöttek arra, hogy nagyon nem mindegy, miben töltjük el a vízparton az időt, hogy az kényelmes és komfortos, ugyanakkor strapabíró, időtálló, praktikus és erős is legyen. Ha ilyen igényekkel betérnénk egy szakboltba, bizonyára azonnal találnánk megfelelőt, csak a szemünk - meglátva az árakat - ki is kerekedne, mint a csigának, pedig mi nem készülünk a Mont Blanc-ra hegyet megmászni… a másik véglet pedig az, amikor olyan gyenge, hogy már akkor elszakad, amikor ránézünk.

Régóta - de talán még pontosabb kifejezés, hogy folyamatosan - kerestük azokat a ruházati gyártókat, márkákat, termékeket, amik megfelelnek a vízpart és a horgászat támasztotta kihívásoknak, viszont az árcédulájuk alapján eladhatóak. Mivel a Haldorádó Centrum dolgozói szinte kivétel nélkül valamennyien aktív horgászok is, hamar kiderült az, ha egy termék nem felelt meg az általunk támasztott kihívásoknak és a próbáknak. Legalább tucatnyi nadrág próbája után már megvolt az a pontos elképzelés, hogy milyet is keresünk igazán: ami bírja a vízparti terhelést, az UV sugárzást, az esőt, a sarat, a halnyálkát, az emiatti sok-sok mosást, de még sorolhatnánk. A megoldást végül az Extreme Outdoor márkában találtuk meg, ami a természetjárók és a szabadtéri sportok kedvelőinek már régóta ismerős lehet. A „referenciák” mellett a valódi próbák győztek meg minket, hogy e terméknek az áruházunkban van a helye, így került fel a kínálatba az Extreme Outdoor Jake lecipzárazható horgásznadrág.

Elegáns megjelenést…
… és kényelmes viseletet biztosít ez a nadrág
Dolgozóink nem kímélték az új ruhadarabot!
Csak azután kerülhetett fel az áruházunkba, miután kiállta a nehéz próbákat

A gyártó kifejezetten olyan termékeket ad ki a keze közül, amelyek nem csak az átlagos, hanem magasabb igényeket is kielégítik. Ezt a kiváló minőségű - és valóban kipróbált - alapanyagok felhasználásával és az egyszerű, a nadrág viselése közben a komfortérzetet mégis növelő megoldásokkal érik el.

Ez a nadrág erős, 100%-ig pamutvászonból készült, amivel a természetes anyagok kedvelői is elégedettek lesznek. Ennek köszönhetően rendkívül jól szellőzik, valóban kényelmes és kellemes viseletet biztosít. Ezenfelül a lecipzárazható szárainak köszönhetően a melegebb időben is használhatjuk úgy, mint egy rövidnadrágot. Ha hirtelen rosszra fordul az idő, akkor csak elő kell vennünk a táskánkból a nadrág szárait és pillanatok alatt újra hosszú szárú nadrágunk lesz. Így egy nyári zápor sem ronthatja el a horgászat örömét.

A szárakat egy mozdulattal le lehet cipzárazni…
… így nyáron is kényelmes viseletet biztosít

Praktikus megoldás még a nadrág derekának belső oldalára varrt puha pamut betét. A zsebek belső része is ezzel a puha anyaggal borított, ezáltal nem dörzsöli ki viselőjének bőrét hosszabb túrákon sem. A nadrág szárain, a térd felett elhelyezett egy-egy nagyméretű oldalzsebet, egy közepes méretű farzsebet, valamint a két kézzsebet olyan anyagból alakították ki, ami kulcsok, apróbb fém tárgyak hosszantartó koptató hatására sem foszlik szét.

A nadrág mindkét oldalán található 1-1 mélyebb zseb…
… hátulra pedig egy cipzáras zseb került
Belülről a derékrész és a zsebek bélése is puha anyagú, nem dörzsöli ki viselője bőrét
A nadrág ellenáll a kulcsok és apróbb fémtárgyak hosszantartó koptató hatásának

Ám mit sem érnének ezek a tartósságot és komfortot biztosító megoldások, ha nem lenne elegáns a nadrág. Erre is figyeltek a készítők, és olyan terméket adtak ki a kezük közül, ami a viselőjének komoly, divatos és praktikus megjelenést biztosít. Ezzel a nadrággal nyugodtan sétálhatunk akár az utcán is, nem fogják lépteinket furcsálló szempillantások követni.

Méretezés:

S - derék: 78 cm, hossz (teljes): 105 cm, hossz (rövidnadrág): 47 cm

M - derék: 84 cm, hossz (teljes): 110 cm, hossz (rövidnadrág): 49 cm

L - derék: 89 cm, hossz (teljes): 113 cm, hossz (rövidnadrág): 51 cm

XL - derék: 97 cm, hossz (teljes): 115 cm, hossz (rövidnadrág): 52 cm

XXL - derék: 105 cm, hossz (teljes): 115 cm, hossz (rövidnadrág): 52 cm

Ez a márka a kiváló minőséget és a megfizethető árat párosította

Kora tavasztól késő őszig kényelmes és praktikus viseletet biztosít vízparton, túrázás közben és a városok utcáit járva egyaránt. Azoknak ajánljuk, akik a szabadidejüket egy kényelmes és sokoldalú nadrágban szeretnék eltölteni.