Nyári lábbelik   csak horgászoknak!

Nyári lábbelik csak horgászoknak!

A nyári meleg napokon nagyon sokan a zárt cipő helyett a nyitottabb lábbeliket, a szandálokat és papucsokat választják. Így van ez a horgászok körében is. E termékek kiválasztásánál a fő szempontok közé tartozik a praktikusság, a kényelem és a tartósság. Az általunk kínált lábbelik maximálisan megfelelnek ezeknek a követelményeknek.

ABM Terepszínű papucs

A többnapos túrákon a hálózsákból kiugorva egy-egy éjszakai kapáskor örök probléma a megfelelő lábbeli, amiben kijövünk a sátorból. A cipőt felhúzni nincs idő, hiszen a horgon van a hal, és már rohannánk. Erre jó megoldás ez a papucs.

Kedvező árú, vízhatlan kivitelű papucs

A sarkot rögzítő pántot vissza lehet hajtani a papucs tetejére, de akár le is lehet venni, így elég csak belelépnünk és már indulhatunk is. Tökéletes, lábra simuló ergonomikus kivitelének köszönhetően átlagon felüli kényelmet és biztonságot nyújt viselőjének. A papucs formáját úgy alakították ki, hogy teljesen körbefogja viselője bokáját, megóvva ezzel a papucsból kicsúszás veszélyétől. De ha van rá időnk, használjuk a hátsó pántot is, ezzel még vizes állapotban sem tud kicsúszni belőle lábunk, emiatt kényelmesen állhatunk vele köves vízparton vagy épp horgászcsónakban, garantáltan nem fog kifordulni a bokánk. Anyaga gumi és műanyag keveréke, melynek köszönhetően gyorsan szárad, higiénikusan tisztítható. Vastag talprésze ellenáll a kagylók, kövek vágó hatásának, így vízbe is begyalogolhatunk vele, ha a fárasztás úgy kívánja! 41-46-os méretig kapható.

Vastag talprésze ellenáll a kagylók, kövek vágó hatásának
A papucson található egy lehajtható, sarkot rögzítő pánt, mely tépőzár segítségével a láb méretéhez igazítható
Ergonomikus kivitelének köszönhetően átlagon felüli kényelmet biztosít

További infó: ugrás az áruházba

Az angol TF GEAR (Total Fishing Gear) az elmúlt években igazán komoly hírnevet szerzett magának a rengeteg horgászeszköz mellett különleges ruházatai révén is. Nincs olyan helyzet, szituáció, amire ne lenne megoldása a sziklás tengerparti horgászattól a nyári forró tópartokon való pontyhorgászathoz megfelelő ruházatig, lábbeliig. Jöhet eső, szél, 35 fok, vagy csúszós sziklák, a TF GEAR kínálatában lesz alternatíva!

A minőségi ruházat gyártója

TF GEAR Terepszínű szandál

Hasonlóan a papucshoz, ez a szandál is terepszínű kivitelben készült és kényelmes viseletet biztosít minden körülmény között. Ebbe a szandálba egyszerűen szinte csak bele kell lépnünk, a kicsit lazábbra hagyott hátsó pántot a bokánkra felhúzni és már indulhatunk is. A csúszásmentes talp segít, hogy mólókon, stégeken is stabilan tudjunk állni, és zárt elejének köszönhetően előre sem tud kicsúszni a láb. Aki már guggolt egy rézsűn a víz mellé és a strandpapucsban előrecsúszott a talpa, az tudja, miért is hasznos ez a tulajdonság.

Népszerű, terepszínű kivitelben készített kedvező árú szandál

A sarokrésznél lévő tépőzár segítségével tudjuk megfelelően megszorítani a szandált, míg a felső fűzővel erősebbre is vehetjük a szandálunkat. Nagyon gyorsan szárad, így ideális akkor is, ha valami miatt kénytelenek vagyunk a vízbe menni. Anyaga gumi és műanyag keveréke, ezért tömege kifejezetten alacsony, így tényleg kényelmes viseletet biztosít. 39-46-os méretig kapható.

A talp bordázatának köszönhetően nem kell a megcsúszástól félni
A tépőzár segítségével tudjuk megfelelően szorítani a szandált
A logó minden termékükön megtalálható

További infó: ugrás az áruházba

TF GEAR Crossbreed Szandál

Tökéletes kényelmet biztosít lábunknak a TF GEAR szandálja, ami késő tavaszi, nyári viseletnek kiváló. Könnyű, sokoldalú és elegáns lábbeli, ami ideális a mindennapi nyári használatra, akár az utcán a városban, akár a homokos vízpartokon, kavicsos terepen, vagy ha egyszerűen csak meg szeretné tapasztalni a kényelmes, természetes járást.

Kiváló minőség, extra kényelem, akár utcai használatra is

Extra párnázott talprésze kiemelkedő kényelmet biztosít talpának és elosztja a súly okozta terhelést a sarok és a lábujjak között, kíméli ízületeit. A szandál talprésze biztos tapadást ad, akár egyenetlen, akár nedves talajon lépkedünk benne.

Főbb tulajdonságai:

  • Szabad mozgás - séta akár kilométereket is abszolút kényelemben
  • Kiváló minőségű párnázott talp - luxus védelem kemény talajon
  • Állítható pántok - pontosan illeszthető viselője lábára
  • Multi-Activity design - tökéletes minden vízparti terepen
  • Rugalmas talprész, biztos tapadás nedves talajon
  • 42-46-os méretig kapható

Bárhol lépkedhetünk benne, nem fogunk megcsúszni
A tépőzárat szorosra húzva stabilan tartja lábunkat
A párnázott talprész különös kényelmet biztosít
A gumírozott orr-rész megvédi a szandál elejét az esetleges sérülésektől
A fűzővel sorosabbra állítható a szandál
A logó erről a szandálról sem hiányozhat

További infó: ugrás az áruházba

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.