Peugeot a horgászokért

Peugeot a horgászokért

Nemcsak a nagybetűs életben, a munkánk, utazásaink során van nagyon nagy jelentősége egy megbízhatóan működő autónak, hanem a horgászataink alkalmából se mindegy, hogy milyen autóval vágunk neki egy-egy horgásztúrának. Fontos, hogy megbízhatóan működjön, ha lehet, minél kevesebbet fogyasszon, és a rengeteg horgászfelszerelés is gond nélkül elférjen benne. A Peugeot több ilyen, szinte minden igényt kielégítő autóval áll a horgászok rendelkezésére. De a salgótarjáni Peugeot márkakereskedés és szerviz még ennél is többet kínál! 5-8% kedvezményt ad az autók árából és 10% kedvezményt a szervizelésből minden regisztrált Haldorádós felhasználónak!

Mielőtt még jobban megismernénk a salgótarjáni márkakereskedést és szervizt, kissé nézzük át talán horgászati szemmel, hogy milyen autókat ajánl a horgászoknak. Bár szinte valamennyi Peugeot (107, 1007, 206, 307, 407, 607, 807, Partner, Expert, Boxer) alkalmas arra, hogy kinevezzük horgászautónak, párat emeljünk ki közülük, és vizsgáljuk meg kissé alaposabban!


Peugeot 206

A Peugeot 206 árban az egyik legkedvezőbb lehetőség azon horgászoknak, akik új autó vásárlásán gondolkoznak. Bár első ránézésre talán kicsit szűknek bizonyulhat az autó és raktere egy horgászathoz, de amikor sorban nyeli el a horgászfelszereléseket, rádöbbenhetünk valós értékére. A csomagtér 245 liter befogadóképességű, könnyedén pakolható, teljesen kárpitozott, valamint nagy padlólemez-felülettel rendelkezik. Az alacsony küszöb könnyű hozzáférhetőséget biztosít. Egy könnyed, hétvégi horgászatra tökéletes az autó, akár két ember horgászfelszerelése is elfér benne. A vízparton, terepen is nyugodtan használhatjuk az autó nem fog tönkremenni, melyet kiváló lengéscsillapítóinak köszönhet. A Peugeot lengéscsillapítók nagyobb élettartalma egy különleges technológiának köszönhető, melynek során nitrogénnel végzik a lengéscsillapítók nyomás alá helyezését.

Ízléses és praktikus belső elrendezés jellemzi az autókat
Az elektromos ablakemelők már-már az alapfelszereltség kategóriájához tartoznak a Peugeot-nál
A kisebb személyautók közül, még az 1007-es is alkalmas lehet arra, hogy horgászautónak nevezzük ki


Peugeot 407 SW

A jelenleg forgalomban lévő kombi személygépjárművek közül talán a Peugeot 407 SW az egyik legjobban terhelhető, legnagyobb raktérrel rendelkező típus. A fektetett lengéscsillapítókkal ellátott több lengőkaros hátsó felfüggesztés különleges kiképzésének köszönhetően nem vesz el helyet a csomagtérből, ezért ez a technikai megoldás egyben szélesebb csomagteret is eredményez. A 407 SW csomagterét tovább bővíthetjük a hátsó üléspad ledöntésével. Így akár 1365 literesre is növelhető raktér. A kialakított, lapos felületen nagyobb tárgyakat (bottartó zsákok) is kényelmesen, praktikusan szállíthatunk. Számos rakodási lehetőség áll még a horgászok rendelkezésére elől és hátul az utastérben, illetve a csomagtartó kétoldali rakodórekeszeiben.

A személyautókra is jellemző a nagy csomagtér
Peugeot kombikban az eldönthető hátsó üléseknek köszönhetően rengeteg horgászfelszerelés elfér, akár még a botok is


Peugeot 807

Full extrás autó, minden kényelemmel ellátva, melyre esetleg szükség lehet utazásaink során. A 807-es csomagterét igény szerint alakíthatjuk át, a hátsó üléseket kivéve akár több ezer literes rakodóteret is létrehozhatunk. Az autóban még közel 40 tároló helyet alakítottak ki, melyek remek kihasználhatóságuknak köszönhetően egy többfős horgászcsapat összes csomagjának elhelyezését is megoldhatják.

Több Peugeot autó is tolóajtóval van felszerelve, mely a szűk helyeken is megkönnyíti a ki-és bepakolást


Peugeot Partner

A Peugeot Partnerrel nem jelenthet gondot a szűk utcákban, kis helyen való rakodás. Ha a 180 fokban nyíló hátsó ajtók nem nyithatóak, akkor sincs gond. Tolóajtóinak köszönhetően oldalról is könnyedén elérhetők a raktérbe pakolt csomagok. A zsiráftető a hosszú tárgyak szállítását teszi lehetővé. A 3 köbméteres rakodótere (változattól függően) 600 vagy 800 kg-ig terhelhető. Szinte kizárt dolog, hogy ne férjen el ebben a raktérben akár egy hosszabb horgásztúra teljes felszerelése!

A Peugeot Partner akár nagycsaládos autónak is beillene
A Partner megállja a helyét, a nehezebb terepeken is


Peugeot Expert

A Peugeot Expert kiválóan alkalmas akár külföldi, hosszabb utazást igénylő horgásztúrákra. Egy 4-5 fős horgászcsoport teljes felszerelésével kényelmesen elfér az autóban, a több mint 900 kg-os hasznos terhelhetőség garantálja a felszerelések szállíthatóságát. A 4 köbméterre is kialakítható raktérben csónak, csónakmotor és még egyéb nagy teret kitöltő horgászfelszerelés is elhelyezhető, a legtávolabbi vizekre is sérülésmentesen szállítható.

Hatalmas raktérrel rendelkezik a Peugeot Expert


Peugeot Boxer

Igazi nagyágyú! Az új Boxer tervezését számtalan tapasztalat irányította, s a végeredmény önmagáért beszél: kategóriájában az egyik legalacsonyabb rakodási küszöb, maximálisan kihasználható belső tér, a rakodást megkönnyítő hatalmas és 270 fokban nyitható ajtók olyan újító formatervvel párosulnak, mely dinamikusabb külsőt kölcsönöz az új Boxernek. A többi Peugeot haszonjárműhöz hasonlóan a Boxer is a legszigorúbb előírások szerint készült, hogy mind a vezető, mind a rakomány szempontjából megfeleljen a robosztusság és a biztonság tekintetében támasztott igényeknek.

Az új Peugeot Boxer gigantikus méreteivel, de mégis könnyen kezelhetőségével azonnal magára irányítja a figyelmet

Minden egyéb hasznos információt a Peugeot autókkal kapcsolatosan - legyen szó akár külső megjelenésről, szállításról, biztonságról, kényelemről, belső térről, teljesítményről - megtalál a Peugeot magyarországi honlapján (www.peugeot.hu).

Egyedülálló akció a Haldorádó regisztrált felhasználóinak!

A salgótarjáni Peugeot márkakereskedés és szerviz, gondolván a horgászokra, egy különleges és egyben rendkívül kedvező akcióval állt elő, egyedülálló lehetőségeket biztosít a Haldorádó regisztrált felhasználóinak. Autóvásárlásra és szervizelésre akciókat hirdetett meg a regisztrált tagoknak!

  • 5%-os vásárlási kedvezmény új személygépjárművek vásárlása esetén.
  • 8%-os vásárlási kedvezmény új haszongépjárművek vásárlása esetén.
  • 10%-os kedvezmény szervizelés esetén.

Az akció nyújtotta kedvezményeket minden olyan vásárló igénybe veheti, aki a Haldorádón regisztrált felhasználó, névvel és jelszóval rendelkezik!

A salgótarjáni Peugeot márkakereskedés és szerviz komoly akciókkal várja a Haldorádó regisztrált felhasználóit
A szervizelésre is vonatkozik az akció!


Elérhetőség, kapcsolatfelvétel a Salgótarjáni Peugeot kereskedéssel

Szerviz

Tel: 06-32-512-200/109 mellék
Fax: 06-32-512-201
E-mail: peugeotmartha@enternet.hu

Alkatrész értékesítés

Tel: 06-32-512-200/110 mellék
Fax: 06-32-512-201
E-mail: peugeotmartha@enternet.hu

Értékesítés

Tel: 06-32-512-200/111 mellék
Fax: 06-32-512-201
E-mail: peugeotmartha@enternet.hu

Nyitva tartás

H-P: 8-18
Sz: 8-13

Cím

Salgótarján, Hősök útja 2.

Udvarias kiszolgálás, szakértő tanácsadás várja a vásárlókat Salgótarjánban, a Peugeot kereskedésben
A „Vezess engem” program keretén belül több tesztautót is kipróbálhatnak az érdeklődők

(x)