Alias : ladanyi
Név : Ladányi Tamás
E-mail : [e-mail]

Szerző írásai - 1.oldal

Horgásztúra a 30 kilós pontyok hazájában

Ladányi Tamás 2007-01-04 08:00:00
A bojlis horgászok és a nagy pontyra „vadászók” döntő többsége számára az elmúlt években az álmok horgásztavát a Raduta, a Cassein vagy az Orient jelentette. Ezeken a tavakon reális esély volt a 20-25 kiló feletti pontyfogásokra, de nem volt elérhetetlen akár a 30 kilós álomhatár sem. Mostanában viszont egyre többet hallani a Rainbow-tóról, ahol szinte hihetetlen fogásokat produkálnak a horgászok. Több, 30 kilón felüli pontyfogás mellett világcsúcs eredmények is születtek a tavon! Sokunknak megmozgatta a fantáziáját a Rainbow-tó, de a kijutás, a tavon történő horgászat szinte „lehetetlen küldetés”. Évekre előre le van foglalva az összes állás, bekerülni abba a szűk körbe, akik szerencsét próbálhatnak a tavon, nem egyszerű mulatság. Kovács Krisztiánnak sikerült elérnie azt, amit sokan csak a legtitkosabb álmaikban mernek elképzelni. Egy hetet horgászhatott a Rainbow-tavon! Egy pillantás erejéig tekintsünk rá erre a tóra, mely rövid idő alatt legendás hírnevet vívott ki magának.

Küzdelem a nyurgapontyokkal és az éjszakai hidegekkel

Ladányi Tamás 2006-12-20 08:00:00
Kevés olyan horgászvíz van a világon, amire szinte mániákusan szeretnék visszatérni, de a távolság, vagy a horgászati feltételek korlátozottsága miatt lehetőségem nem igazán adódik rá. Az Ebro e kevés víz közé tartozik! Viszont a közel 2500 km-es távolság és a szigorú horgászati, táborozási feltételek miatt az ember ezerszer is meggondolja, hogy belevágjon-e egy oda tervezett komoly horgásztúrába. Véletlen sorozatoknak köszönhetően - vagy talán a sors rendezte így, írta meg előre? - 2006 novemberének végén és december elején 10 nap erejéig visszatértünk egy nagyon kedves, régi barátunkhoz, az Ebróhoz! Szinte hihetetlennek tűnő fogások, örökké emlékezetes kalandok kísértek bennünket végig ezen időszak alatt. Elemi erővel küzdő nyurgapontyok, hatalmas harcsák jelezték számunkra azt, hogy jó döntés volt visszatérni oda.

Horgászat az Orient-tavon

Ladányi Tamás 2006-11-20 08:00:00
Európában több legendás hírű pontyos víz is található, melyek a 30 kiló feletti pontyfogásaikkal méltán vívtak ki maguknak nemzetközi rangot. Ilyenek például a Cassien vagy akár a Raduta víztározó. A Franciaországban található Orient-tó is ezek közé a legendás vizek közé sorolható. Világhírnevét tulajdonképpen kettő 30 kilón felüli pontynak köszönheti. Bulldozer (33,9 kg) és Willy (34,2 kg) meghozta az áttörést a tónak, ezzel lett Európa egyik leghíresebb pontyozó helyszíne. Az idén kétszer is volt szerencsém a tavon horgászni (egy négynapos ismerkedés, valamint a World Carp Classic pontyfogó világkupa során), ezért pár gondolat erejéig jellemezném ezt a titokzatos, rendkívül rapszodikus és egyben emberfeletti erőfeszítéseket követelő tavat.

Aprómagvak előkészítése a ponty és amur horgászatához

Ladányi Tamás 2006-09-11 08:00:00
Az aprómagvak jelentősége a horgászatok során megkérdőjelezhetetlen, függetlenül attól, hogy az utóbbi években kissé talán háttérbe szorultak. A különböző bojlik és pelletek előretörése csökkentette az aprómagvak szerepét a ponty és amur horgászatánál is, pedig a szerepük, jelentőségük a több napig tartó horgászatok és versenyek során felbecsülhetetlen. Nincs ez másképpen nálam sem, de aprómagvak nélkül nem kezdek el egyetlen horgásztúrát, vagy akár versenyt. Előkészítésük, elkészítésük és tárolásuk nem igényel különösebb trükköket, de azért pár apró részletre nem árt odafigyelni. Nézzük át együtt, hogy nálam milyen úton jutnak el az aprómagvak a végső fázisba, mikor különböző versenyeken nagy segítséget nyújtanak a jó helyezések eléréséhez.

VII. Maconka-Mosella-K.Karp Bojlis Kupa beszámoló

Ladányi Tamás 2006-09-08 08:00:00
Az augusztusban megrendezett maconkai bojlis versenyre a megszokottnál is jobban próbáltam felkészülni, melynek tulajdonképpen kettő fő oka volt. Kétszeres bajnokként (2005. szeptemberi és 2006. májusi győzelem) nem tehettük meg, hogy lazára vesszük a felkészülést, illett komolyan odafigyelni az újabb megmérettetésre. A másik lényeges szempont pedig a jövő évi, magyar pontyfogó csapattal kapcsolatos válogató versenyek helyszíne. Könnyen elképzelhető, hogy ezek a versenyek 2007-ben Maconkán és Palotáson kerülnek megrendezésre. Több bojlis csapatnak is szíve vágya a válogatott keretbe történő bekerülés! Ha az út ehhez Maconkán keresztül vezet, akkor a tározót bizony nem árt tökéletesen megismerni!

Peugeot a horgászokért

Ladányi Tamás 2006-08-03 20:10:00
Nemcsak a nagybetűs életben, a munkánk, utazásaink során van nagyon nagy jelentősége egy megbízhatóan működő autónak, hanem a horgászataink alkalmából se mindegy, hogy milyen autóval vágunk neki egy-egy horgásztúrának. Fontos, hogy megbízhatóan működjön, ha lehet, minél kevesebbet fogyasszon, és a rengeteg horgászfelszerelés is gond nélkül elférjen benne. A Peugeot több ilyen, szinte minden igényt kielégítő autóval áll a horgászok rendelkezésére. De a salgótarjáni Peugeot márkakereskedés és szerviz még ennél is többet kínál! 5-8% kedvezményt ad az autók árából és 10% kedvezményt a szervizelésből minden regisztrált Haldorádós felhasználónak!

A BEHO etetőhajók praktikus használata a parti horgászatok során

Ladányi Tamás 2006-08-02 08:00:00
Mivel számos olyan tavon horgászom, ahol nem engedélyezett a csónakhasználat, mostanában felettébb érdekelni kezdett az etetőhajók és a rajtuk található különböző segédeszközök felépítése, használata. Éppen ezért egy szigorúan szakmai jellegű tesztelésre szántam el magam, melynek során komoly vizsgálat alá kerültek a Beho etetőhajók. A próba, a tesztelés meggyőzött arról, hogy az etetőhajók használata nem is olyan bonyolult feladat, alkalmazásuk esetén lényegesen nőhet egy horgászat eredményessége.

Palotás Big Carp Nemzetközi Bojlis Kupa 2006.

Ladányi Tamás 2006-07-28 08:00:00
Idén hatodik alkalommal rendezték meg a Palotás Kupát, Magyarország első és egyben a mai napig egyedülálló, 7 napon át tartó bojlis versenyét. A 20 kilón felüli fogások, a rengeteg kapitális ponty és a felhőtlen hangulat több csapatot is annyira magával ragad, hogy ők visszatérő vendégek ezen a rangos megmérettetésen.

Különleges csalizási technikák

Ladányi Tamás 2006-07-14 08:00:00
A minél sikeresebb horgászatok érdekében szinte mindenki próbál valami újat kitalálni, csaliját vonzóbbá tenni. Persze ilyenkor jó, ha tíz esetből egy beválik, és igazán fogós lesz valamilyen új, a megszokottól eltérő csalizási technika. Teljesen újat a mai, technikailag robbanásszerűen fejlődő világban kitalálni szinte lehetetlen. Hallani olyan rosszindulatú megjegyzéseket, hogy egyesek azt hiszik, feltalálták a kereket vagy esetleg a spanyolviaszt. Az ilyen jellegű hangokkal nem kell törődni! Érdemes a már meglévő, sikeres és bevált ötleteket továbbfejleszteni, kissé csiszolni, tökéletesíteni. A bátor kísérletezőt, a széles csalizási repertoárral rendelkező horgászt a siker nem kerüli el, a szép fogások hamarabb a „nyakába szakadnak”, mint azt gondolná!

Újabb SBS termékek az áruházban

Ladányi Tamás 2006-07-07 08:00:00
Az SBS termékek nyugat-európai hódításuk után, úgy néz ki, Magyarországon is véglegesen befutnak, tért nyernek. Manapság már alig látni a vízparton olyan bojlis horgászt, aki ne próbálta volna ki valamelyik SBS terméket. Az SBS termékpaletta rendkívül széles, mindegyik többször bizonyította már a fogósságát, de mégis akad köztük igazi, frekventált termékcsoport. Ez pedig a híres M-es széria. Vizsgáljuk meg egy kicsit közelebbről ezeket a termékeket és a hozzájuk tartozó kiegészítőket!

Hasznos tanácsok a bojlikészítéshez

Ladányi Tamás 2006-07-06 08:00:00
A bojlikészítés nem egyszerű feladat, megfelelő tapasztalat és rutin nélkül komoly problémákkal szembesülhetünk a golyók gyártása során. Főleg a kezdő, a bojlikészítéssel még csak ismerkedő horgászok kapkodhatják a fejüket a rengeteg gyártási segédeszköz és a különféle alapanyagok láttán. És akkor még nem beszéltem a keverési arányokról, tárolásról, főzésről, száraz és folyékony összetevők százalékos arányáról, színezésről, méretről. Információhoz jutni viszont nagyon nehéz, hisz’ szinte minden bojlis horgász féltve őrzi a „csodagolyójának” titkát. Most „lehullik a lepel” az egyik nagy titokról, mert az SBS-SziKo Team két jeles tagja, Szigetfalvi András és Kovács Zoltán megosztja Önökkel szinte minden, bojlikészítéssel összefüggő tudományát, melyeknek birtokában van. Mélyedjünk kissé jobban el abban, hogy vajon minek is köszönheti ez a csapat az utóbbi évek kiemelkedő eredményeit.
Videóval

Palotási - víztározó

Ladányi Tamás 0000-00-00 00:00:00
Kevés olyan horgásztó található Magyarországon, ahol rövid időn belül annyi 20 kilón felüli ponty megfogásának örülhetnek a horgászok, mint a palotási víztározón. Több mint 50 darab kapitális méretű, húsz kilón felüli pontyfogás három éven belül! Persze nem mindenkinek az álma egy 20 kilón felüli ponty, de akinek esetleg ilyen irányú vágyai vannak, az jó helyen jár Palotáson. A megfelelő helyismeret, helykiválasztás viszont szinte elengedhetetlen az eredményes horgászathoz. Nem árt tisztában lenni a helyi szabályokkal sem, az esetleges különleges rendeleteket is jó szem előtt tartani. Ezekben próbálunk megfelelő segítséget nyújtani a teljesség igénye nélkül, hisz egy tavat tökéletesen kiismerni szinte lehetetlen, ahhoz egy élet is kevés lehet.

HALDORÁDÓ győzelem a TRESETISTE Bojlis Kupán

Ladányi Tamás 2006-06-28 08:00:00
A tavalyi és idei maconkai győzelmünket, valamint a májusi Európa Kupa elsőséget követően sokat gondolkoztam a sikerek titkán, több kérdésre is bőszen kerestem a választ. Vajon miért nyertünk mindegyik versenyen komolynak mondható előnnyel? Az biztos, hogy a bojli tökéletesen összeállt, az etetőanyagokat is megfelelően választottuk ki. A szerencsére sem panaszkodhattunk a sorsolást követően, az időjárási körülmények is szinte mindig támogattak bennünket. A kitartásunkkal, hozzáállásunkkal sem lehetett baj, nem egyszer előfordult, hogy a 100 óra alatt pár órát aludtunk csak. Szerencse, véletlenek sorozata? Mivel kérdéseimre nem igazán találtam választ, egy újabb próbára szántam el magam. Szerbiában a helyi és bosnyák élcsapatok részvételével megrendezett Tresetiste Bojlis Kupán tettem egy újabb próbát, s került górcső alá a Haldorádó Team tudása. Ismét győztünk, ám bátran kijelenthetem, hogy egy lépéssel sem kerültem közelebb a megoldáshoz, a sorozatos győzelmek teljes körű megértéséhez, megfejtéséhez.

SBS termékek a Haldorádón

Ladányi Tamás 2006-06-09 08:00:00
A bojlis horgászok nagy örömére Magyarországon, már szinte minden fajta európai termék kapható, mely nélkülözhetetlen a horgászatok, vagy akár a bojlikészítések során. Ezek közé tartoznak az SBS termékek is, melyek tulajdonképpen két éve tettek szert nagy népszerűségre, köszönhetően a román és szerb csapatok maconkai versenysikereinek. Kettő világrekord versenyeredmény (100 óra alatt több mint 1 tonna ponty, és 100 óra alatt több mint 300 db ponty) azonnal felkeltette a horgászok érdeklődését, megkezdődött egy igazi sikersztori. Manapság már nem hiányozhatnak egyetlen komoly bojlishorgász kelléktárából sem az SBS termékek, éppen ezért időszerű volt, hogy felkerüljenek ezek a csúcsminőségű bojlis termékek a Haldorádó áruházába is.

Az SBS-SZIKO Team

Ladányi Tamás 2006-06-08 08:00:00
Hosszú évek óta figyelemmel kísérem a hazai bojlis társadalmat a horgászataim vagy akár a bojlis versenyek során. Mindig örülök, ha feltűnik egy-egy új arc vagy csapat, és szép eredményeket ér el a különböző hazai megmérettetéseken. A feltörekvő ifjú horgásznemzedéknek köszönhetően a bojlis versenyek nem válnak belterjessé, mindig érkeznek újabb és újabb csapatok, melyek nem csak a részvételükkel irányítják magukra a figyelmet. Persze akár több év is eltelhet, míg végleg befutnak, megfelelő rutint szereznek. Ritka az olyan kivétel, mint az SBS-SZIKO Team! Szinte egyik pillanatról a másikra, alig egy év alatt robbantak be a hazai élmezőnybe! A látványos, roppant eredményes előretörésük kíváncsivá tett, ezért egy rövid riport erejéig faggatóra fogtam az SBS-SZIKO Team két rendkívül fiatal tagját, Kovács Zoltánt és Szigetfalvi Andrást.

Győzelem az Európa Kupán!

Ladányi Tamás 0000-00-00 00:00:00
Az elmúlt egy évben elért komoly sikereken felbuzdulva (győzelmek, több dobogós helyezés a magyar pontyfogó, bojlis versenyeken) igazán kíváncsi voltam arra, hogy külföldön, nemzetközi szinten mire lennénk képesek a Haldorado-Peugeot Team tagjaiként. Erre hamarabb lehetőség is adódott, mint gondoltam volna. Idén májusban meghívást kaptunk a Szerbiában megrendezésre kerülő Pontyfogó Európa Kupára! A verseny nem mindennapi izgalmak közepette zárult, de végül is hatalmas küzdelmet követően boldogan kiáltottunk fel, Győztünk!

VI. Maconka-Mosella-K-Karp Bojlis Kupa

Ladányi Tamás 2006-05-17 08:00:00
Címvédőként készülni egy versenyre nagyobb teher, mintha normálisan, „csak nyerni” szeretnénk. Az ismételt bizonyítási vágy (hogy nem volt véletlen a tavalyi győzelem), néha görcsös állapotot idézhet elő az emberben, bizony álmatlan éjszakákat is okozhat. Éppen ezért nagyon komoly felkészülés előzte meg az idén tavasszal megrendezett maconkai versenyt. Mivel Kracsál Feri barátom kerek perec kijelentette, hogy ő nem csinálja végig még egyszer ezt a hatalmas fizikai igénybevétellel járó versenyt, megfelelő, új társ után kellett nézem. Végül is Ponyi Zsoltra esett a választásom, akit már kellően megismertem a Cassienen történő közös horgászatunk során, és alkalmasnak találtatott arra, hogy belépjen a Haldorádó-Team bojlis, pontyhorgász csapatába.

Gigant Baits Bojlis Találkozó

Ladányi Tamás 2006-05-02 08:00:00
A bojlis horgászok legnagyobb örömére Magyarországon is egyre több bojlis versenyt rendeznek. Palotás, Maconka, Háromfa és Merenye mellett szinte gomba módra szaporodnak a bojlis rendezvények. Van, ahol nagyon komoly, vérre menő küzdelmekkel találkozhatunk komoly téttel, de előfordul olyan is, hogy az eredmény másodlagos, háttérbe szorul a baráti kapcsolatok ápolása mellett. A Gigant Baits „szülőatyja”, Polgár Károly a Hedrehely melletti Tüttöspusztai-tavon egy ilyen jellegű, ötnapos baráti összejövetelt rendezett április közepén. Létrehozta a Gigant Baits Bojlis Találkozót!

FOX Micron EOS elektromos kapásjelző család

Ladányi Tamás 0000-00-00 00:00:00
A Fox minden évben piacra dob valamilyen újdonságot, szinte mindig szolgál egy-egy olyan termékkel, mely sokkolja a horgászközönséget. Ez 2006-ban sem volt másképpen, hisz megjelentek az EOS elektromos kapásjelzők! Ez a jelző magában hordozza a Micron család összes jó tulajdonságát! Hihetetlen precizitás, kiváló minőség, Fox garancia! Az EOS elektromos kapásjelzők mégis egy kissé különböznek, kiemelkednek a Micron családból. Kecsesebb, karcsúbb lett az elődjeinél, új külsőt kapott. A Micronokra jellemző precizitás mellett a termékek továbbfejlesztésével pár olyan plusz tulajdonság lett elérhető, mellyel eddig nem igazán találkozhattunk. Nézzük át együtt, hogy vajon mire is képes ez a 2006-os csúcsmodell!

Lucernás amurok Kiskunhalasról

Ladányi Tamás 2006-03-17 08:00:00
Nem hiszem, hogy hazánkban található még egy olyan hal, mint az amur, melynek horgászatánál oly sok csalizási és etetési variáció áll a rendelkezésünkre. A kifogása érdekében még a legelképesztőbb, talán első hallásra, látásra kissé vadnak, morbidnak tűnő csalikkal is érdemes egy próbát tenni. Szinte hihetetlennek tűnhet, de eredményesek lehetünk az édes, érett gyümölcsökkel (szőlő, szilva, ringló), zöldségekkel (borsó, kelbimbó), vagy akár a friss nádhajtással is. Az amur szinte megőrül az édes ízekért, de felettébb kedvel minden olyan jellegű növényt, mely ízben, illatban emlékezteti a nádra, sásra vagy akár a hínárra. Éppen ezért lehet fantasztikusan fogós csali a lucerna!

Big Carp Bloodworm széria az áruházban

Ladányi Tamás 2006-03-07 09:50:00
A bloodworm, a tűzőszúnyog pontyozó etetési alapanyagok a tavalyi évben alapjaiban rengették meg a bojlizás őshazájának számító Angliát. Tán egyetlen termék nevéhez sem köthető oly gyors és hihetetlen méretű felemelkedés, mint a Bloodworm. Az elképesztő sikersztori mögött nem reklám, hírverés áll, hanem azok a döbbenetes fogások, melyek ehhez a termékcsaládhoz köthetőek. Gyorsan elterjedt a híre a Bloodworm fogósságának, szinte sorban álltak a horgászok a termékért. Örömteli, hogy Anglia után nálunk is végre kapható a Bloodworm széria, a Big Carp termékpalettáján ez a termék is megtalálható. A Bloodworm Bag Mixek, Plasma Dip, extract, aroma és folyékony dip áll azon horgászok rendelkezésére, akik bátran mernek kísérletezni, fogékonyak az újdonságra. Biztos vagyok benne, hogy a halakra is az újdonság erejével fog hatni!

Etetőhajók alkalmazása a parti horgászatok során

Ladányi Tamás 0000-00-00 00:00:00
Az olyan vizeken, ahol nem engedélyezett a csónak használata, komoly problémákkal szembesülhetünk az etetések alkalmával. A végszerelék, csali akár 140-150 méterre történő bedobásánál, speciális, távdobó szerelékek használata esetén nincs probléma, a feladat egy kis gyakorlással, rutinnal megoldható. Viszont ekkora távolságokra már lehetetlen a partról történő etetés, az etetőrakétával, dobócsővel fizikailag képtelenség 150 méterre eljuttatni az etetőanyagot. Az ilyen helyzetekben nyújthatnak hatalmas segítséget, növelhetik meg jelentős mértékben horgászatunk eredményességét a Beho etetőhajók.

FOX termékek az áruházban - 4. rész

Ladányi Tamás 0000-00-00 00:00:00
A Fox hihetetlenül sok terméket készít, szinte “öngyilkos” vállalkozás lenne az összes bemutatása, részletes ismertetése. Persze egy-egy népszerű Fox termék kiemelésével, használati útmutatókkal történő bemutatásával már megfelelő segítséget lehet nyújtani azon horgászoknak, kik a Foxot részesítenék előnyben. Ezúttal egy újabb sátorral, bottartó állvánnyal, a méltán híres Fox Box-szal és még több apró és nélkülözhetetlen segédeszközzel ismerkedhetnek meg. Rendkívül fogos végszerelékek is terítékre kerülnek, melyek mind elősegíthetik a horgászatok eredményességét.

Léki csukázás „Viperával”

Ladányi Tamás 2006-02-15 08:00:00
Általában minden évben felkérnek párszor VIP horgásztatásra, egy-egy híresebb sportolóval vagy nevesebb közéleti személlyel. Nem igazán rajongok az ilyen jellegű horgászatokért, s többnyire udvariasan kimentem magam. Legutóbb viszont győzött a kíváncsiság, képtelen voltam nemet mondani egy felkérésnek. Egy profi bokszolónak, Kovács „Vipera” Attilának kellett egy kis változatosságot, felüdülést vinni a monoton felkészülések, edzések közé. A neve hallatán egyből beugrott egy érdekes jelenet. A legutóbbi mérkőzésén egy brazil fiú menekült, szinte futott előle a ringben. Elképesztő látvány volt! Rendben! Nézzük meg a fiút, dobjuk be a mélyvízbe! Irány a jég birodalma!

Karácsonyi visszatérés a Cassienre

Ladányi Tamás 2006-02-09 08:00:00
Nem igazán hittem abban, hogy alig két hónap elteltével ismételten a Cassienen horgászhatok, de egy váratlan ötlettől vezérelve december 22-től december 29-ig ismét a pontyhorgászok zarándokhelyén találtam magam. Ezt az újabb horgászatot tulajdonképpen két fő ok motiválta. A Cassein - Európában szinte egyedülálló módon - még télen sem fagy be, a legzordabb időkben is jégmentes a víz. A másik fő indok a horgászatra a decemberi iskolai szünet volt. Jégmentes víz, nem kell tanítanom, szünet van! Irány Franciaország!

Léki süllőzés

Ladányi Tamás 2006-01-24 08:00:00
A léki horgászatoknak olyan különleges varázsa van, melyet csak az érthet meg igazán, aki már rámerészkedett a jégre, próbára tette szerencséjét és tudását a jég hátán. A jég birodalmában a horgászok teljesen másképpen viselkednek, mint a tavaszi, nyári vagy akár az őszi hónapokban a vízparton. Az esetleges rájuk leselkedő veszély, az egymásrautaltság szoros közösségé kovácsolja a máskor, néha bizony széthúzó horgászokat. A léki horgászatoknál nem mindig a fogás a lényeg, napokat el lehet tölteni a jégen kapás nélkül, de elégedetten, boldogan. Ha meg esetleg jelentkezik egy csuka vagy akár egy süllő, az csak „hab a tortán”.

FOX termékek az áruházban - 2.rész

Ladányi Tamás 2006-01-20 08:00:00
A Fox nemcsak a stratégiailag rendkívül fontos termékeit (swinger, elektromos kapásjelzők, sátrak stb.) részesíti megkülönböztetett figyelemben. Az aprócikkeknél, a kevésbé látványos, de felettébb hasznos termékeknél is kötelező számukra a Fox garancia! Jó minőségű anyagokból készült, szinte “örök darab” táskák, mérethű zsinórok, kifogástalanul működő horgok és végszerelék kombinációk, minden horgászati helyzetre adott ólom sorozat, hogy csak párat emeljünk ki a rengeteg termék körül. Egy valami azért szinte biztos! Nagyon kevés azon horgászok száma, akik csalódtak a Foxban. Nem hiába, a név kötelez!

FOX termékek az áruházban - 1.rész

Ladányi Tamás 0000-00-00 00:00:00
A 90-es években, még csak vágyakoztunk, hiú ábrándokat kergettünk egy-egy Fox termékkel kapcsolatosan, nem igazán hittünk abban, hogy valaha is kaphatóak lesznek Magyarországon ezek a horgászati csúcstermékek. Pár év elteltével viszont gyökeres változások következtek be, a külföldi beszerzéseken kívül már a fővárosban is kaphatóak voltak a Fox felszerelések. Most pedig elérkeztünk egy újabb mérföldkőhöz! Nem kell keresni, kutatni és esetleg több száz kilométert utazni, mivel már a portál Áruházában is megvásárolható Fox termékek jelentős hányada. Rövid áttekintés erejéig ismerkedjünk meg a hatalmas Fox birodalom néhány jeles képviselőjével, mivel az egész palettán végigmenni, a bőség zavara miatt szinte lehetetlen vállalkozás lenne.

Pergetett csukák Csővárról

Ladányi Tamás 2006-01-09 08:00:00
Ha tehetném, egész évben évszaktól függetlenül keresném, kutatnám és horgásznám meg a pontyokat, szabadidőm jelentős részét erre áldoznám. Viszont a tél közeledtével egyszer csak befejeződik a ponty horgászatának igazi szezonja, elérkezik számomra is a rablóhalas horgászat ideje. Idén - legnagyobb meglepetésemre - Kracsál Ferenc barátom is feltűnő érdeklődést mutatott a ragadozó halak irányában, különösen a csuka és a pergetés keltette fel az érdeklődését. Nagyon kíváncsi voltam a hirtelen jött stílusváltás (bojlis horgászatról pergetésre történő áttérés) okára, ezért vallatóra fogtam Ferit, hogy jellemezze, értékelje a váltást.
Termék katalógus

Haldorádó
Katalógus

Megjelent a Haldorádó 2022 termékkatalógus, lapozz bele!

Tovább

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.