Prologic Neoprene melles csizma bemutató

Prologic Neoprene melles csizma bemutató

Éreztétek már azt, hogy közelebb kéne jutni a halakhoz a jobb eredmény érdekében? Hogy jobb lenne bemenni a nádszélig, és lábbal kitapogatni, hol fürödték keményre a máshol iszapos feneket a halak, és oda etetni? Esetleg messze besétálni az őszi Balatonba, mert vagy 30 méter még hiányzik ahhoz, hogy elérjük a tombolva rabló balinokat?

Esetleg csónakkal, vagy gyalog megközelíthetetlen helyre begázolni egy úszós pontyozó felszereléssel, majd mint egy gém, a vízben állva mozdulatlanul várni a kapást? Vagy ott pergetni, ahol senki más, egy elhagyatott, gazzal, náddal körbevett sekély kis tavon? Vagy épp egy lapos partra kaptunk helyet kedvenc boljis tavunkon, és nem akarjuk a szákoláshoz kikényszeríteni a nagy öreget a 30 centis vízbe?

Úgyis tudjátok, ehhez egy melles csizma vagy gázlónadrág kell. Nem árt, ha olyan, ami ellenáll a hidegnek és kellően rugalmas. Ja, és a csizma része se hűljön át. Pont, mint a Prologic neoprén gázlónadrágja.

A Prologic Neoprene melles csizmája 2 színben készül. A hagyományos zöld…
… valamint a MAX-4 terepszínben

A melles csizma a forradalmian új varrástechnikával, az úgynevezett S-Seal rendszerrel készül. Az S-Seal varrás során, kihasználva a jó minőségű poliuretán előnyeit, annak kiinduló anyagait folyékony formában felviszik a varrás túloldalára, így a polimerizáció után a varrás teljesen vízhatlan lesz, miközben megtartja rugalmasságát is.

Az S-Seal varrási technikának köszönhetően garantáltan erős, vízhatlan, de mégis rugalmas marad a Prologic Neoprene 5 mm-es melles csizma
A legtöbb igénybevételt a térdrésznél kapja a melles csizma, ezért ott dupla réteg került

Az 5 mm vastag, skandináv hőmérsékleti viszonyokhoz méretezett neoprén 100%-ig vízálló és jól tartja a hőt. Speciális hőtartó képessége révén nem tud áthűlni, akár több órán keresztül megőrzi a test melegét. Különösen fontos ez azok számára, akik sok időt töltenek a hideg vízben. A széles, elasztikus vállpánt kényelmesen tart, erős, minőségi csattal van ellátva.

A külső zseb vízhatlan cipzárt kapott, ami megvédi a benne elhelyezett tárgyainkat a víztől
A belső zsebbe iratokat, mobiltelefont tehetünk vízmentesen

A felül nyíló elülső zsebben rengeteg minden elfér, legyen az irat, engedély, telefon, horogszabadító, kis szerelékes doboz vagy további műcsalik. Bélése hálós és vízálló cipzárakkal van ellátva. Kényelmünk érdekében és egészségünk érdekében a klórálló gumicsizmát neoprén béléssel látták el, talpa csúszásgátló.

A csizma talpa csúszásgátló gumiból készül, valamint acél erősítést kapott, mindez a köves mederben való biztosabb mozgást szolgálja

(X)
Prologic Team
Videó: Lanitex Kft.