Alias : prologic
Név : Prologic Team
E-mail : [e-mail]

Szerző írásai

Videóval

Prologic pontyozó merítők

Prologic Team 2009-12-13 07:00:00
A horgászat egyik legörömtelibb pillanata a szákolás. A horgász számára legalábbis. A halakat hiába kérdezném, de azért mindannyiunk számára nyilvánvaló, hogy nem tartozhat a kedvenc élményeik közé. Ahhoz, hogy biztosan a miénk legyen a megakasztott, majd sikeresen kifárasztott példány, hogy ne érje több stressz és sérülés, mint amennyi ilyenkor elkerülhetetlen, egy megfelelő merítő szákra lesz szükségünk.
Videóval

Prologic horgok bojlis horgászoknak

Prologic Team 2009-11-30 07:00:00
Az angol szaknyelvben a horgászfelszerelés optimális esetben halhoz legközelebb eső, a hallal kontaktusba kerülő részét nevezik úgy: the business end. Ez a „szúrós vége”. A business, az „üzlet” komoly dolog, a felszerelésnek ez a vége kritikus, hiszen itt dől el minden. Ha ez a vége nem stimmel, mindegy, mi van a zsinór másik végén. Hogy a legbiztosabb legyen az akadás, bemutatjuk a Prologic C sorozatú horgait!
Videóval

Prologic Neoprene melles csizma bemutató

Prologic Team 2009-10-18 07:00:00
Éreztétek már azt, hogy közelebb kéne jutni a halakhoz a jobb eredmény érdekében? Hogy jobb lenne bemenni a nádszélig, és lábbal kitapogatni, hol fürödték keményre a máshol iszapos feneket a halak, és oda etetni? Esetleg messze besétálni az őszi Balatonba, mert vagy 30 méter még hiányzik ahhoz, hogy elérjük a tombolva rabló balinokat?
Videóval

Prologic bakancsok horgászoknak

Prologic Team 2009-10-07 07:00:00
A horgász ruházata a megfelelő lábbelivel válik teljessé. Az ősz és a tél közeledtével három profi bakancsot szeretnénk figyelmetekbe ajánlani, hiszen nem mindegy, hogy mit visel az ember a lábán. Már-már közhelynek számít az a mondás, hogy a lábról fázik fel legkönnyebben az ember, de ha jobban belegondolunk, nagyon sok igazság van a régi mondásban. Hogy ez ne következhessen be, tekintsétek meg a Prologic bakancskínálatát!
Videóval

Survivor „6 in 1” dzseki - Hat az egyben, egy áráért!!!

Prologic Team 2009-09-30 07:00:00
A horgászat kikapcsolódás, lazítás. A siker érdekében azonban mindent be kell vetnünk, a kreativitás ugyanúgy része az eredmény felé vezető útnak, mint a kitartás. Az időjárás adottság, azzal együtt kell élnünk, ellene nem tehetünk. De hogy lehet kikapcsolódni, ha fázunk? Nehezebben jön egy holtpontról kibillentő változtatás ötlete, ha átázott a dzsekink, vagy a nagy szélben a téli ruha sok, a pulóverünk meg már kevés… Száz szónak is egy a vége, nincs rossz idő, csak rossz felkészülés. Jó megoldások pedig vannak.
Videóval

Prologic horgásztáska bemutató

Prologic Team 2009-09-14 07:00:00
Szeretném nektek bemutatni, hogy horgászat során milyen praktikusak lehetnek számunkra a megfelelő horgásztáskák és a kisebb szerelékes táskák. Szerencsére a Prologic e téren sem hagyott cserben minket. Survivor néven egy kimagasló minőségű horgásztáska családot dobott a piacra, és ezek a táskák augusztustól elérhetőek Magyarországon is. Nem ugyanaz a helyzet, ha a partra 4-5 csomaggal, a stég és a kocsi közti 2-3 fordulóval tudunk lecuccolni, vagy 2-3 táskában praktikusan elférnek a botok, orsók, szák, etetőanyagok és minden további kellék, amit egy fordulóval minden gond nélkül el tudunk juttatni a kiszemelt horgászhelyre.
Videóval

Egyedülálló POLYPHONIC kapásjelző szett a Prologictól

Prologic Team 2009-08-26 07:00:00
Végre kapható Magyarországon is az egyedülállóan sokoldalú Prologic Polyphonic kapásjelző szett. 16 különböző hangjelzés közül választhatunk, a szokásos hangjelzések mellett a természet hangjait, valamint emberi hangot is használhatunk kapásjelzésre. Természetesen széles tartományban állítható a készülék hangereje. A vevőegységen is van néma és rezgő üzemmód a vízpart nyugalmának megőrzése érdekében, így a termék számos lehetőséget ad arra, hogy a kapás jelzése mások zavarása nélkül jusson el hozzánk. A vevőegység tesztelt hatótávolsága 150-200 méter. A következő cikk, illetve videó segítségével szeretnénk bemutatni a Prologic Kapásjelző szettet.
Termék katalógus

Haldorádó
Katalógus

Megjelent a Haldorádó 2024 termékkatalógus, lapozz bele!

Tovább

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.