Rend a lelke mindennek!

Rend a lelke mindennek!

Régebben bevett szokás volt, hogy a horgászközeink szállítására tökéletesen megfelelt egy TESCO-s reklámtáska vagy 1-2 kiürült diszperzites vödör is. Van, akinek megfelel ez mind a mai napig, de most már nyugodtan kijelenthető, hogy a nagy többség ennél többet akar! Sokan szeretik, ha egy praktikus tároló dobozban vagy egy jól megtervezett táskában mindent megtalálnak egy helyen. Ez az írás a hasznos tárolóeszközöket és praktikus táskákat gyűjti össze, segítséget nyújtva mindazoknak, akik szeretik a rendet és az átláthatóságot. Végül, de nem utolsó sorban karácsonyi ajándéknak is kiválók a bemutatásra váró termékek.

CARP ACADEMY Exclusive Camping szett Large

Az utazó horgászokra, túrázókra és családtagjaikra is gondolt a gyártó. Ez a táska elsősorban a hosszabb idejű horgászatok és túrázások során nélkülözhetetlen eszközök és evőeszközök, valamint élelmiszerek kulturált és igényes tárolását, szállítását biztosítja. A nyári melegben sem tud megromlani a bele helyezett finomság, hiszen a szigetelt, hőálló táska hűtőtáskaként is funkcionál (néhány jégakku segítségével). Az óriási táska legnagyobb részében egy 30 x 30 x 25 cm-es hűthető rekesz található, mellette pedig egy 30 x 15 x 25 cm-es rekeszt alakítottak ki a hűtést nem igénylő nagyobb dolgoknak. A táska két oldalán 1-1 kisebb doboznak kialakított fach és 1-1 kivehető kulacstartó kapott helyet. A táska elejében találhatók az étkezéshez szükséges eszközök, melyek mindegyike rozsdamentes anyagból készült, az evőeszközök nyele igényes kialakítású műanyag bevonatot kapott. A kényelmes fogásról a neoprén bevonatú fogantyú vagy a vastagon párnázott vállpánt gondoskodik. A táska mérete: 66 x 35 x 32 cm.

Az Exclusive Camping szett táska a hosszabb idejű horgászatok és túrázások során nélkülözhetetlen

CARP ACADEMY Exclusive Camping szett Medium

Ha e táska „Large” változata túlságosan nagynak bizonyulna és elegendő egy kisebb, de hasonlóan sok praktikus eszközt (kést, villát, tányért, bögrét stb.) tartalmazó táska, akkor sem kell máshol keresgélni. A „Medium” változat is tartalmazza azokat nélkülözhetetlen eszközöket, amelyek a kulturált étkezéshez elengedhetetlenek. A táska külseje merev, így a benne lévő dolgok garantáltan nem sérülnek meg. A táskában található fém eszközök mindegyike rozsdamentes anyagból készült, az evőeszközök nyele igényes kialakítású műanyag bevonatot kapott.

A „Medium” változat is tartalmazza azokat nélkülözhetetlen eszközöket, amelyek a kulturált étkezéshez elengedhetetlenek

CARP ACADEMY Feeder szerelékes táska lábakkal

Ez egy rendkívül praktikus táska, amely első ránézésre egy utazótáskára hasonlít, de belseje remek kiegészítőket és ötletes megoldásokat rejt. Legszembetűnőbb tulajdonsága, hogy lábakkal látták el, így a táskát nem kell a földre tenni. A lábak viszont nem a táskához, hanem egy tálcához lettek erősítve, mely igény esetén ki is vehető és szerelékes asztalként is használható. A tálca mérete: 50 x 30 cm, a lábak maximális hossza 22 cm, a helytakarékosság érdekében pedig lehajthatók. A táska elején található egy 35 x 25 cm-es zseb, melybe törölközőt, laposabb dobozt vagy más kiegészítőket lehet tenni. A legnagyobb rekesz teteje teljesen hátranyitható, de két tépőzáras pánt segítségével szabályozhatjuk, hogy milyen szögben álljon a támla, kényelmessé téve ezzel a hozzáférést. A fedélen belülről található egy 26 x 17 cm-es előketartó tábla, 5 db előketartó tasak, valamint 4 szivacsos pánt, melybe toll, fűző vagy egyéb apróság fér el. A táska belsejében található 2 kivehető táska, egyenként 3 rekeszesek, melyekbe rendezetten tehetünk ólmokat, kosarakat, ollót, stoppert, de előkezsinórt is. A táskák mellett egy PVA háló tartó cső kapott helyet. Emellett egy szintén kivehető, 1 nagyobb és 4 kisebb rekeszes szivacsos tartót is talál, melyben 4 dipes doboz kapott helyet. A táska a hozzá adott kényelmes vállpánttal jól szállítható.

Sok ötletes megoldást és remek pakolási lehetőséget kínál a Feeder szerelékes táska
Amely ráadásul még egy csalizó asztalkát is magában foglal

CARP ACADEMY Hűtőtáska és csalitartó diptartó flakonokkal

A legjobb minőségű anyagokból készült. Egy jó táska legyen természetesen strapabíró, vízálló, UV-álló és ellenálló a kosszal szemben. A táska bírja a hideget és a meleget is, cipzárjai is állják a sarat, és az időjárással szemben ellenállóak. Többször varrott, a legjobb minőségű poliészter anyagokból készül. Szigetelt belső anyagának és alumíniummal ellátott belső bevonatának köszönhetően a csalik mindig frissek, és ha kell, hűvösek maradnak. Remek pakolási lehetőség és tökéletes rendezettség jellemzi a táskát. A táskában 10 db dipes doboz található. Ebben garantáltan elférnek és frissen maradnak kedvenc csalijai és dipjei!

A hűtőtáskában minimum 20 doboz csali és dip fér el. A táska a hidegtől és melegtől egyaránt megvédi értékes csalijainkat
A kivehető párnázott rekesz alatt a nagyobb méretű tároló dobozok is elférnek

CARP ACADEMY Exclusive orsó- és pótdob-tartó táska

A táskát arra tervezték, hogy szállítás és tárolás közben teljes védelmet nyújtson a benne lévő orsó számára. A bélelt orsótartó tok ütés- és vízálló. Az orsót egy 20 x 20 x 11 cm-es rekeszbe tehetjük, emellett 2 nagyméretű pótdobot is szállíthatunk benne. A fedélre belülről egy hálós zsebet is varrtak. A kényelmes fogás érdekében a fogantyút neoprén borítással látták el.

Legértékesebb felszerelésünk megérdemli a kiemelt figyelmet

CARP ACADEMY Csalitartó táska

A bojlis horgászati módszer általában több napos elfoglaltságot, ezzel együtt komoly mennyiségű felszerelést igényel. Itt nemcsak a szoros értelemben vett horgászfelszerelésre kell gondolni, hanem az élelmiszerre, a ruházatra, az egyéb kényelmi kiegészítőkre. Ezeket egymástól és a környezeti körülményektől is védeni kell, ezért célszerű rendszerezésük. Ez a táska tulajdonképpen nem más, mint egy speciális, nagy teherbírású csaliszállító táska. Teteje egy cipzár segítségével zárható, ami nagyon jól jön abban az esetben, ha büdös bojlikat vagy esetleg erjesztett magvakat tárolunk benne. A táska különlegessége, hogy a belseje egy tépőzár segítségével kivehető, így az sokkal könnyebben mosható, illetve a dupla rétegnek köszönhetően erőteljes napsütés mellett is lényegesen nehezebben melegszik fel. Alsó része merevítést és vízálló talpat kapott.

Nagy mennyiségű csali vagy etetőanyag tárolására képes ez praktikus táska
A kivehető betétnek köszönhetően könnyű tisztán tartani, illetve a dupla réteg erőteljes napsütés mellett is lényegesen nehezebben melegszik fel

NEVIS Keverőedény fedeles merevítővel

Elegáns megjelenés, rendkívül jó minőség és reális ár jellemzi ezt a merevítővel ellátott vászon keverőedény családot. A széria minden darabja 1800D Oxford nylonból készül, emiatt rendkívül strapabíróak és vízállóak. A vászon keverőedényeket azok a horgászok szeretik, akik nem tudnak sok felszerelést kivinni a vízpartra. Ez a probléma adódhat a gépjármű méretei miatt is vagy egész egyszerűen azért, mert balesetveszélyes motorunk vagy kerékpárunk kormányán rögzíteni etetőanyagos vödrünket. A legnagyobb méretű keverőedényt egy cipzáras fedővel látták el, így a már benedvesített etetőanyag sem tud kiszáradni, és kellemes vagy esetleg kellemetlen szagot árasztani az autóban. Mindegyik jellemzője, hogy a vastag, jó minőségű anyagnak és a merevítőnek köszönhetően igen jó a tartása, megvan a megfelelő merevsége. Így még könnyebb benne a kaját keverni, illetve alkalmas víz vagy élő csali tárolására is.

A vászon keverőedény remekül helyettesíti a vödröket, ráadásul a lecipzárazható fedél miatt nem süti a nap annak tatalmát, így nem szárad ki idő előtt

CARP ACADEMY Komplett szerelékes box

A gyors és hatékony horgászat egyik fontos feltétele a rend és a precizitás. Rengeteg idő spórolható meg azzal, ha a horgász pontosan tudja, mit hol talál a dobozában. Ebben az angol típusú dobozban a horgok, forgók, kapcsok és egyéb aprócikkek szortírozását 6 darab, hatféle osztásban gyártott doboz (10,5 x 6,5 x 2,3 cm) segíti. Az előre megkötött előkék haszna éjjel, rossz időben érezhető igazán. Ezek szakszerű, sérülésmentes tárolására készült a doboz belsejében található előketároló (34 x 8 x 2,3 cm). A doboz belsejében igény szerint alakítható ki a fachok mérete. Összesen 6 kicsi és 4 nagy rekeszelválasztó található a dobozban. A rugalmas, strapabíró anyag, a megbízható villámzárak hosszú élettartamot biztosítanak. A klasszikus, elegáns vonalvezetés vonzóvá teszi ezt a dobozt. Megbízhatóságának, minőségének és elérhető árának következtében a Carp Academy termékcsalád nagy népszerűségnek örvend a horgászok körében. A rohamos léptekben fejlődő márka igazi ínyencségekkel szeretne örömet szerezni a ponty- és a békéshal-horgászat kedvelőinek. A termék kapható „nagy” és „közepes” méretben.

A nagy szerelékes dobozban minden szükséges aprócikkünk, kellékünk garantáltan rendezetten elpakolható

(X)
Haldorádó Team

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.