Ringers újdonságok 2019 a Haldorádó kínálatában

Ringers újdonságok 2019 a Haldorádó kínálatában

A saját fejlesztésű termékeink mellett mindig figyelmet fordítunk arra, hogy áruházunk további kínálata is igazodjon az aktuális horgászpiac igényeihez, újdonságaihoz. Az idei évben néhány igazi angol remekművel is bővítettük a palettát, így a Ringers termékcsalád is helyet kapott a polcokon. Ismerkedjetek meg ezzel a modern, kiváló minőségű feederes szortimenttel!

RINGERS Dark Green Groundbait 1 kg
A Ringers Dark Green egy finom szemcsés, zöld színű etetőanyag, mely a nagysikerű Bag Up Mix-re épül. Ez az újdonság egy szinte minden módszerhez használható egyedi keverék. Tökéletesen megállja a helyét önmagában is, de használhatjuk más method etetőanyagokkal keverve is, főleg akkor, ha azok színének sötétebbé tétele a célunk. Elsősorban letisztult vizekben, ősszel, tavasszal hatékony, de más időszakokban is okozhat kellemes meglepetést.

A Ringers Dark Green egy finom szemcsés, zöld színű, egyedi etetőanyag, mely szinte minden módszerhez eredményesen használható

RINGERS Betaine Liquid 250 ml
A Ringers újdonságai között megérkezett webáruházunkba a Betaine Liquid! Mi is ez a folyékony adalék? A betain a horgászok által régóta használt és közkedvelt adalékanyag, talán a legismertebbek közé sorolható. A halak számára sem ismeretlen, természetes formában megtalálható tengeri puhatestűekben, mikroorganizmusokban, egyes növényekben, azaz a halak táplálékául szolgáló számos élőlényben. A táplálék felismerésében a halak főként szaglószervükre hagyatkoznak, amelyet a vízben kioldódó egyes aminosavak, valamint a betain is stimulálnak. Ebből adódóan a betain, a halak számára nagyon vonzó, magas csalogatóaóhatású adalékanyag, mivel számukra egyet jelent a természetes táplálékuk jelenlétével, ráadásul ez a táplálkozási inger sokkal intenzívebben éri őket. A Ringers Betain egy magas minőségű, sötét színű folyékony koncentrátum, amely 250 ml-es kiszerelésben kerül forgalomba.

A Ringers Betain egy magas minőségű, sötét színű folyékony koncentrátum, amely 250 ml-es kiszerelésben kerül forgalomba

RINGERS Chocolate Wafter yellow bojli 10 mm
Manapság kétségkívül az egyik legkedveltebb, legkeresettebb csali szín az élénk citromsárga. Ennek oka, hogy ez a szín, illetve árnyalat nagyon jól kitűnik a mederfenék kontrasztjából, kellően figyelemfelkeltő, viszont egyáltalán nem riasztó a halak számára! A Ringers Wafters Chocolate csalik ezidáig is fogósnak bizonyultak, viszont a gyártó úgy gondolta, hogy ezt még tovább is lehet fokozni, így megalkotta ezen csalik „yellow” azaz sárga verzióját! Ahogy a narancs színű elődök ez is egy olyan félkemény horogcsali, ami nem lebeg, de nem is fekszik el a fenéken. Ez egy úgy nevezett wafters, azaz kikönnyített, kibalanszírozott csali. Ez annyit tesz, hogy a horgot nem emeli meg, sőt még csak meg sem billenti, viszont maga a csali könnyen ellibben a fenéktől a hajszálelőke hosszában. A csali állaga rugalmas, így csalitüskés felkínálásra alkalmas, de akár egy fűzőtű is könnyedén áthatol rajta. Ízesítése és illata is csokoládé. Aromáját, ízét sokáig megőrzi. Igen különleges ízélményt nyújt, ami a pontyok számára is izgalmas.

 • Méret: 10 mm
 • Íz / szín: édes / citromsárga
 

Ez a szín, illetve árnyalat nagyon jól kitűnik a mederfenék kontrasztjából!

RINGERS Chocolate-Yellow wafter pellet 6 mm
Egy igazi kuriózum a Ringers-től! A Ringers Wafters Chocolate-Orange egy olyan félkemény horogcsali, ami nem lebeg, de nem is fekszik el a fenéken. Ez egy úgy nevezett wafters, azaz kikönnyített, kibalanszírozott csali. Ez annyit tesz, hogy a horgot nem emeli meg, hanem tökéletesen kiegyensúlyozza azt, így könnyedén ellibben a fenéktől a hajszálelőke hosszában. A csali állaga rugalmas, így csalitüskés felkínálásra alkalmas, de akár egy fűzőtű is könnyedén áthatol rajta. Ízesítése, így illata is csokis, amit orrunkkal azonnal érezni fogunk, ha beleszagolunk a dobozba. Ha megízleljük a csalit, akkor a halas íz mögül a kesernyésen csokoládés íze köszön vissza. Igen különleges íz élményt nyújt, ami a pontyok számára is izgalmas. Aromáját, ízét sokáig megőrzi és gyakorlatilag minden évszakban használható horogra való! A fogósság maximalizálása érdekében a csali élénk citromsárga színt kapott, ami köztudottan az egyik legeredményesebb methodos csali szín.

Tipp: A csali felhajtóerejéhez optimális például a Guru QM1 12-es méretű horog, ezzel tökéletesen kiegyensúlyozható.

 • Méret: 6 mm
 • Íz / szín: csoki / citromsárga
 

Finom csoki aromáját, ízét sokáig megőrzi, gyakorlatilag minden évszakban használható, élénk citromsárga színű horogra való!

RINGERS Wafter mini termékek
Ez egy úgy nevezett wafters, azaz kikönnyített, kibalanszírozott csali. Ez annyit tesz, hogy a horgot nem emeli meg, hanem tökéletesen kiegyensúlyozza azt, így könnyedén ellibben a fenéktől a hajszálelőke hosszában. A csali állaga rugalmas, így csalitüskés felkínálásra alkalmas, de akár egy fűzőtű is könnyedén áthatol rajta. Ízesítése, így illata is csokis, amit orrunkkal azonnal érezni fogunk, ha beleszagolunk a dobozba. Ha megízleljük a csalit, akkor a halas íz mögül a kesernyésen csokoládés íze köszön vissza. Igen különleges íz élményt nyújt, ami a pontyok számára is izgalmas. Aromáját, ízét sokáig megőrzi és gyakorlatilag minden évszakban használható horogra való!

Annak érdekében, hogy minden időszakra és helyzetre találjon a horgász fogós változatot, ezt a csalit többféle színben alkotta meg a gyártó. Ezek mindegyike a method-os pontyhorgászatban bevált, kiváló attraktor szín.

Tipp: A csali felhajtóerejéhez optimális például a Guru QM1 12-es méretű horog, ezzel tökéletesen kiegyensúlyozható.

 • Méret: 6 mm
 • Elérhető íz / szín változatok: csoki-narancs / narancssárga, csoki / citromsárga, csoki / fehér, halas / barna
 

A Ringers termékek zászlóshajói a narancssárga színű, csoki-narancs ízesítésű csalik, így természetesen ez a változat a mini wafterek között is megjelenik
A Wafter White mini egy élénk fehér színű, elsősorban csokoládé aromájú pontyos csali, mely némi halas háttérízzel is rendelkezik
Nem maradhatot ki ebből a szériából sem a citromsárga szín, ami a fehér típussal azonos ízvilágot képvisel
A letisztult vizekhez jó alternatívát nyújt a visszafogott, matt barna színű, édes-halas aromájú Wafter mini

RINGERS Chocolate-Orange Gel Spray
Bátran kijelenthetjük, hogy a Ringers csokoládé-narancs ízkombinációja elnyerte a horgászok, a halak és a szakma tetszését is. Hosszas kísérletezés és megannyi jól sikerült próbahorgászat után elérkezett az ideje, hogy a nagyközönség elé léphessen e fantasztikus íz gél spray változata! Ez a folyadék rendkívül édes, és a már jól ismert csoki-narancs aroma köszön vissza, ha megízleljük, megszagoljuk. Felhasználási módja nagyon egyszerű. Praktikus, spray kiszerelésének köszönhetően lokálisan is alkalmazható. Főleg a method kosaras horgászatnál van ennek jelentősége, amikor a töltet közepére – ahol a csalink és a horgunk található – kell felhívnunk a halak figyelmét. Könnyen tudjuk a csalira, megtöltött kosára fújni, rendkívül jól tapad. A hosszan tartó aroma jól terjed a vízben, ami utat mutat a halnak, ha az addig nem találta volna meg az etetőanyag gombócunkat.

Egy igazi bomba újdonság, a Chocolate-Orange Gel Spray

RINGERS Chocolate-Orange Liquid
Egy újabb folyékony adalék, mely biztosra vesszük, hogy hamar a horgászok kedvencei közé emelkedik, méghozzá az eredményességével! Ennek a nagy kiszerelésű, édes, hamisítatlan csoki-narancs illatot árasztó aromának igen sok felhasználási módja létezik. Kitűnően megízesít, illetve még tapadósabbá tesz minden kosárba valót, így kifejezetten ajánlott etetőanyagok és micro pelletek tuningolásához. Mindemellett tökéletesen aromásíthatunk vele etetésre vagy csalizásra szánt főtt magvakat, pelleteket, mini bojlikat, tehát szinte bármit fogósabbá tehetünk a használatával. Nagy töménysége okán használhatjuk akár dipként is, ebben az esetben csupán bele kell mártani a felcsalizott horgunkat, és máris egy fokozottan koncentrált ízbombát kínálhatunk a pontyoknak!

Nagy kiszerelésű, édes, hamisítatlan csoki-narancs illatot árasztó aroma rengeteg felhasználási lehetőséggel

RINGERS Chocolate-Orange Wafter
A Ringers Wafters Chocolate-Orange egy olyan félkemény horogcsali, ami nem lebeg, de nem is fekszik el a fenéken. Ez egy úgynevezett wafter, azaz kikönnyített, balanszírozott csali. Ez annyit tesz, hogy a horgot nem emeli meg, sőt még csak meg sem billenti, viszont maga a csali könnyen ellibben a fenéktől a hajszálelőke hosszában. A csali állaga rugalmas, így csalitüskés felkínálásra alkalmas, de akár egy fűzőtű is könnyedén áthatol rajta. Ízesítése és illata is csokoládé-narancs. Aromáját, ízét sokáig megőrzi. Ha megízleljük a csalit, akkor a halas íz mögül a narancs illóolajának kesernyésen fanyar íze köszön vissza egy kis csokoládéval kísérve. Igen különleges ízélményt nyújt, ami a pontyok számára is izgalmas. A fogósság maximalizálása érdekében a csali narancssárga színt kapott, ami köztudottan az egyik legeredményesebb methodos csali szín.

 • Elérhető méretek: 6, 10 és 12 mm
 • Íz / szín: csoki-narancs / narancssárga
 

A Ringers termékskála egyik zászlóshajója a csoki-narancs wafter, mely elérhető 6 mm-es pellet…
… illetve 10 és 12 mm-es méretű bojli változatban

RINGERS Allsorts Boilies és Allsorts Pop Ups boilies 8-10 mm
A Ringers Allsorts csalik között találunk vegyes méretű és színű pelletet, illetve mini bojlit. Ha egy ilyen doboz csali nálunk van, nehezen érhet meglepetés, mert mindenféle helyzetre kaphatunk megoldást általa. Egy dobozon belül többféle színű, valamint vegyes méretű (8 és 10 mm) csalit találunk. A Ringer Allsorts csalik pop-up (lebegő, kiegyensúlyozott) és természetesen hagyományos süllyedő kivitelben egyaránt a horgászok rendelkezésére állnak. Mindegyik csali kagyló- és rákkivonatot tartalmaz!

 • Íz / szín: kagyló-rák / vegyes
 

Egy dobozka Ringers Allsorts csalival mindenféle helyzetre kaphatunk megoldást! Elérhető süllyedő…
… valamint lebegő változatban egyaránt

RINGERS Allsorts Wafter pellet
A Ringers Allsorts wafter pellet egy olyan félkemény horogcsali, ami nem lebeg, de nem is fekszik el a fenéken. Ez egy úgy nevezett wafter, azaz kikönnyített, balanszírozott csali. Ez annyit tesz, hogy a horgot nem emeli meg, sőt még csak meg sem billenti, viszont maga a csali könnyen ellibben a fenéktől a hajszálelőke hosszában. A csali állaga rugalmas, így csalitüskés felkínálásra alkalmas, de akár egy fűzőtű is könnyedén áthatol rajta. Ízesítése és illata is csokoládés, amelyet sokáig megőriz a vízben is. A dobozban vegyes színű, hordó formájú pelletecskék vannak, amelyek élénk színeket kaptak. Method horgászathoz kifejlesztett csali, amely a kisebb horgokkal harmonizál a legjobban.

 • Elérhető méretek: 6 és 10 mm
 • Íz / szín: csokoládé / vegyes
 

A vegyes színű, csokoládé ízű Ringers Allsorts wafter pellet egy olyan félkemény horogcsali, ami nem lebeg, de nem is fekszik el a fenéken

RINGERS Banded Allsorts Pellet és Banded Allsorts Pop Ups pellet
A Ringers Banded Allsorts pelletek esetében 7 mm-es, vegyes színezetű csalikat találunk egy dobozon belül. Ha egy ilyen doboz csali nálunk van, nehezen érhet meglepetés, mert mindenféle helyzetre kaphatunk megoldást általa. Kifejezetten ajánlott csalitüskével való method feeder horgászathoz. A Ringers Allsorts csalik pop-up (lebegő, kiegyensúlyozott) és természetesen hagyományos süllyedő kivitelben egyaránt a horgászok rendelkezésére állnak. Mindegyik csali kagyló- és rákkivonatot tartalmaz!

 • Méret: 7 mm
 • Íz / szín: kagyló-rák / vegyes
 

A Ringers Banded Allsorts pelletek esetében 7 mm-es, vegyes színezetű csalikat találunk egy dobozon belül
Természetesen lebegő változatban is elérhető

RINGERS Wafter pellet 6 és 8 mm
A Ringers Wafter pellet egy olyan félkemény horogcsali, ami nem lebeg, de nem is fekszik el a fenéken. Ez egy úgy nevezett wafter, azaz kikönnyített, balanszírozott csali. Ez annyit tesz, hogy a horgot nem emeli meg, sőt még csak meg sem billenti, viszont maga a csali könnyen ellibben a fenéktől a hajszálelőke hosszában. A csali állaga rugalmas, így csalitüskés felkínálásra alkalmas, de akár egy fűzőtű is könnyedén áthatol rajta. Aromáját, ízét sokáig megőrzi. Ízesítése, így illata is édes-halas, amit orrunkkal azonnal érezni fogunk, ha beleszagolunk a dobozba. Ha megízleljük a csalit, akkor a halas íz mögül egy igazán édes, egyben fanyar íz köszön vissza. Igen különleges íz élményt nyújt, ami a pontyok számára is izgalmas. Minden évszakban használható horogra való!

 • Méret: 6 és 8 mm
 • Íz / szín: édes-halas / barna
 

Édes-halas ízvilágú, kisméretű method csali, mely a kapásszegény időszakokban is okozhat meglepetést
Hajszálelőkén és csalitüskén egyaránt kiválóan használható, 4 évszakos wafter csali a Ringers palettáról!

 

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.