Sasame horgok a Haldorádó kínálatában

Sasame horgok a Haldorádó kínálatában

A horgok világában könnyű eltévedni, hiszen megannyi gyártó számtalan modelljével lehet találkozni a horgászboltokban. A választást néhányszor a megszokás vagy a márkahűség, néhányszor pedig az új megoldások keresése indokolja, sőt a legtöbbször az ár/érték arány is döntő lehet. Ez utóbbi is nagy erénye a Sasame horgoknak, amelyek hamisítatlan japán minőséget képviselnek, ráadásul mostantól új pontyozó horgokkal bővül kínálatunk.

A Sasame horgok a megbízhatóságukkal, széles kínálatukkal és kedvező árukkal hívják fel magukra a horgászok figyelmét. Legyen szó nagyméretű bojlikról vagy tradicionális csalizásról, esetleg modern csalitüskés módszerről, mindegyik módszerhez lehet megfelelő horgot találni az alábbiak közül.

Sasame Mastery
A Mastery egy erős, füles pontyozó horog, amely fekete nikkel bevonatot kapott. Rendkívül éles hegye hosszú, így mélyre akad, és nagy öble miatt jól is tart a ponty szájában. Ideális a hajszálelőkés csali-felkínáláshoz. Nagy előnye ennek a modellnek, hogy jól tartja a hegyét, így kavicsos, kagylós mederben is jól használható.

A Sasame Mastery erős, füles pontyozó horog

Sasame Thinner's
A Thinner’s egy rugalmas, erős, füles pontyozó horog, amely fekete nikkel bevonatot kapott. Rendkívül éles hegye hosszú, így mélyre akad, és nagy öble miatt jól is tart a ponty szájában. Ez a horog attól különleges, hogy a hegye oldalra kifelé is hajlított, így a ponty sehogy sem tudja akadás nélkül kifújni. Mivel könnyű horog, a balanszírozott csalik kiválóan működnek a Thinner’s horgokkal.

A Sasame Thinner's kerek öblű, jól balanszírozható horog

A Sasame Thinner’s kapható szakáll nélküli, azaz Barbless kivitelben is. Ez a kivitel sokkal mélyebbre akad, mint szakállas testvére. A szakáll nélküli horgok használata ráadásul sok népszerű tavon már előírás.

A Thinner’s elérhető szakáll nélküli, azaz Barbless változatban is

Sasame Beak
A Beak egy rövid szárú, erős, füles pontyozó horog, amely fekete nikkel bevonatot kapott. Vastaghúsú modell, így jól tart a ponty szájában. Főleg akkor ajánlott, ha olyan terepen horgászunk, ahol keményebben kell bánni a hallal. Mivel nehezebb horog, a lebegő csalikat is lent tartja a fenéken, így könnyedén palástolható a horog súlya. Nagyobb méretben a bojlis horgászok számára lehet jó választás, míg a kisebbek ideálisak lehetnek akár a feederesek pop-up csalijaihoz.

A Beak nehezebb, de annál erősebb horog!

Sasame Iseama Ringed
Az Iseama egy klasszikus formájú, erős, füles pontyozó horog, amely fekete nikkel bevonatot kapott. Rendkívül éles hegye hosszú, így mélyre akad, és nagy öble miatt jól is tart a ponty szájában. Hosszabb szára alkalmassá teszi akár nagyobb csalikombinációk felkínálására is. Vastaghúsú modell, így jól tart a ponty szájában. Főleg akkor ajánlott, ha olyan terepen horgászunk, ahol keményebben kell bánni a hallal. Mivel nehezebb horog, a lebegő csalikat is lent tartja a fenéken, így könnyedén palástolható a horog súlya. Nagyobb méretben a bojlis horgászok számára lehet jó választás, míg a kisebbek ideálisak a feederesek pop-up csalijaihoz.

Ez a horogtípus különösen ajánlott hajszálelőkés csali-felkínáláshoz

Sasame Gure Ringed
A Gure Ringed egy klasszikus formájú, erős, füles feeder horog, amely fekete bevonatot kapott. Rendkívül éles, hajlított hegye hosszú, így mélyre akad, és nagy öble miatt jól is tart a ponty szájában. Hosszabb szára alkalmassá teszi, akár nagyobb csalikombinációk felkínálására is. Vastaghúsú modell, így jól tart a ponty szájában. Főleg akkor ajánlott, ha olyan terepen horgászunk, ahol keményebben kell bánni a hallal. Mivel nehezebb horog, a lebegő csalikat is lent tartja a fenéken, így könnyedén palástolható a horog súlya.

Széles öble miatt a Gure Ringed nagy felületet fog a hal szájában, így annak „kiszakadása” elképzelhetetlen

Sasame Carp Revo
A Carp Revo egy különleges formájú, erős, füles pontyozó horog, amely fekete nikkel bevonatot kapott. Rendkívül éles, hajlított hegye mélyre akad, és extrém formája miatt jól is tart a ponty szájában. A horog szára úgy van meghajlítva, hogy akadás után folyamatosan befelé fordítja a horog hegyét a ponty szájába. Olyan, mint egy bilincs, erről nincs menekvés!

A Carp Revo olyan, mint egy bilincs, nincs róla menekvés!

Sasame Screw Cut Gure
A Screw Cut Gure egy klasszikus formájú, erős, lapkás pontyozó horog, amely barna bevonatot kapott. Rendkívül éles, hajlított, lándzsa formájú hegye hosszú, így mélyre akad, és nagy öble miatt jól is tart a ponty szájában. Klasszikus csalikhoz ajánlott. Legyen szó csemegekukoricáról vagy ízesített kukoricáról, ezen a horgon kitűnően felkínálhatóak. Vastaghúsú modell, így jól tart a ponty szájában. Főleg akkor ajánlott, ha olyan terepen horgászunk, ahol keményebben kell bánni a hallal. Feederbotos pontyhorgászok számára lehet ez a horog jó választás.

A Screw Cut Gure kerek öblű, könnyű horog, amely a feederbotos horgászok számára lehet jó választás. Ideális a Soft Pelletes method horgászathoz!

Sasame Boil ST Teflon
A Boil ST Teflon egy különleges formájú, erős, füles pontyozó horog, amely sötétszürke teflonbevonatot kapott. Rendkívül éles, hajlított hegye mélyre akad, és extrém formája miatt jól is tart a ponty szájában. A horog szára úgy van meghajlítva, hogy akadás után folyamatosan befelé fordítja a horog hegyét a ponty szájába. Olyan, mint egy bilincs, erről nincs menekvés! Mivel könnyű horog, a balanszírozott csalik felkínálására különösen ajánlott.

A Bolil ST Teflon hosszú szára folyamatosan feszíti a horog hegyét a hal szájába, így a halvesztés veszélye szinte teljesen megszűnik

Sasame Boil RX Teflon
A Boil RX Teflon egy acélos, erős, füles pontyozó horog, amely sötétszürke teflonbevonatot kapott. Rendkívül éles hegye hosszú, így mélyre akad, és nagy öble miatt jól is tart a ponty szájában. Vastaghúsú modell, így alkalmas kikönnyített csalik felkínálására is. Vastag anyaga miatt ajánlott keményebb terepre is.

A Boil RX Teflon vastaghúsú, acélos horog

Sasame Koaji Marujiku
A Koaji Marujiku egy általános formájú horog. Rendkívül éles, hajlított hegye mélyre akad és jól is tart a ponty szájában. A mediterrán országokban ez a legkedveltebb pontyozó horogforma. Egyaránt alkalmas kukorica és élő csali felkínálására. Leginkább a finomszerelékes pontyozások során kerülhet előtérbe ez a horog.

A Koaji Marujiku a legkedveltebb formájú horogtípus, ha finomszerelékes pontyhorgászatról van szó

Sasame Chinu
A Chinu klasszikus formájú, erős, lapkás pontyozó horog, amely fekete bevonatot kapott. Rendkívül éles, hajlított, lándzsa formájú hegye hosszú, így mélyre akad, és nagy öble miatt jól is tart a ponty szájában. Klasszikus csalikhoz ajánlott. Legyen szó csemegekukoricáról vagy ízesített kukoricáról, ezen a horgon kitűnően felkínálhatóak. Vastaghúsú modell, így jól tart a ponty szájában. Főleg akkor ajánlott, ha olyan terepen horgászunk, ahol keményebben kell bánni a hallal.

A Chinu kerek öblére bármilyen csali könnyen feltűzhető

Sasame Chinu Ringed
A Chinu kapható füles változatban is. Ez egyrészt könnyebbé teszi felkötését, másrészt lehetővé teszi arra, hogy hajszálelőkés csali felkínálással alkalmazhassuk ezt a horgot.

A Chinu elérhető füles kivitelben is, így fűzött csalikkal is használható

Sasame Chinu Ringed Gold
Ez a horog formailag megegyezik a Chinu család többi tagjával. Egyedüli különbség, hogy ez a modell aranyszínű. Kukoricás horgászatoknál kedvelt ez a horogszín.

A Chinu Ringed Gold aranyszínű pontyozó horog, kifejezetten a kukoricás horgászatokhoz ajánlott

Természetesen nem lenne teljes a kínálat, ha nem lennének előkötött Sasame horgok is. Ezekből a legnépszerűbb modelleket választottuk ki, olyanokat, amelyek alkalmasak a hazai pontyhorgászathoz.

Sasame Koaji Marujiku előkötött horog, fekete
A Koaji Marujiku egy általános formájú horog. Rendkívül éles, hajlított hegye mélyre akad és jól is tart a ponty szájában. A mediterrán országokban ez a legkedveltebb pontyozó horogforma. Egyaránt alkalmas kukorica és élő csali felkínálására. Leginkább a finomszerelékes pontyozások során kerülhet előtérbe ez a horog. Előkötött változata mérettől függően, a hozzáillő vastagságú, 50 centiméteres monofil előkére van kötve. 

A Koaji Marujiku előkötött változatban is elérhető

Sasame Chinu előkötött horog fekete
A Chinu klasszikus formájú, erős, lapkás pontyozó horog, amely fekete bevonatot kapott. Rendkívül éles, hajlított, lándzsa formájú hegye hosszú, így mélyre akad, és nagy öble miatt jól is tart a ponty szájában. Klasszikus csalikhoz ajánlott. Legyen szó csemegekukoricáról vagy ízesített kukoricáról, ezen a horgon kitűnően felkínálhatóak. Vastaghúsú modell, így jól tart a ponty szájában. Főleg akkor ajánlott, ha olyan terepen horgászunk, ahol keményebben kell bánni a hallal. Előkötött változata mérettől függően, a hozzáillő vastagságú, 50 centiméteres monofil előkére van kötve.

A Chinu éles, hajlított, lándzsa formájú hegye hosszú, így mélyre akad

Sasame Chika előkötött horog ezüst
A Chika név igazi fogalom a horgok piacán. E horgot célzottan az úszós finomszerelékes horgászati módszerekhez fejlesztették, így eredményesen használható matchbotos, bolognai, rakós botos, vagy épp spiccbotos horgászat során! Ezüstszínű, hosszú szárú, tökéletesen ívelt, gömbölyű öblű, lapkás horog. Hosszú szárának köszönhetően könnyen, gyorsan lehet bármilyen fehérhalból kiakasztani, ezért a versenyzők is előszeretettel használják az ilyen alakú horgokat. Az egészen kicsi méretek a pinki és szúnyoglárva használata során jöhetnek számításba, de kiválóan lehet csontival, apró gilisztával is használni. Előkötött változata mérettől függően, a hozzáillő vastagságú, 50 centiméteres monofil előkére van kötve.

Versenyzők is előszeretettel használják ezt a típust

(X)
Haldorádó Team

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.