Savage Gear újdonságok a Haldorádó kínálatában

Savage Gear újdonságok a Haldorádó kínálatában

A ragadozóhalas technikák fejlődése töretlen. Nap mint nap jelennek meg különféle módszerekhez újdonságok, a gyártók ontják magukból az innovatív kreációkat melyeket napjainkban nem csupán a halakhoz, hanem a horgászok igényeihez is hozzá kell igazítaniuk. A Savage Gear márka elsősorban az eredeti prédákra tökéletesen hajazó, 3D hatású imitációival hívta fel magára a figyelmet, ám nem elhanyagolható a cég egyéb felszerelések terén mutatott kínálata sem. Éppen ezért a mi kínálatunkat is bővítettük néhány remek eszközzel. Ebben az írásban minden részletes információt megtalálhatnak ezekről az érdeklődő ragadozóhalas horgászok!

Savage Gear Black Savage Spin

A Black Savage Spin könnyű, érzékeny bot, amelyet a modern pergető horgászat igényeihez szabtak. A stílusos „terepszínű” design és csúcsminőségű alkotóelemek igazán kiemelkedő szériává teszik a Black Savage botcsaládot. Hihetetlen erő, érzés és precízió! CCS SiN gyűrűkkel és magas modulusú karbon blankkal készül. Matt karbon felülete elegánssá teszi a botot, míg az EVA nyél biztonságos fogást biztosít.

A Black Savage Spin könnyű, érzékeny bot, amelyet a modern pergető horgászat igényeihez szabtak, ráadásul nagyon stílusos a megjelenése is!

ugrás az áruházba

ugrás az áruházba

ugrás az áruházba

Savage Gear Black Savage Dropshot

A Black Savage Dropshot könnyű, érzékeny bot, amely a modern pergető horgászat igényeihez szabtak. A stílusos „terepszínű” design és csúcsminőségű alkotóelemek igazán kiemelkedő szériává teszik a Black Savage botcsaládot. Hihetetlen erő, érzés és precízió! CCS SiN gyűrűkkel és magas modulusú karbon blankkal készül. Matt karbon felülete elegánssá teszi a botot, míg az EVA nyél biztonságos fogást biztosít.

A Black Savage Dropshot ideális pálcája lehet a módszer kedvelőinek!

ugrás az áruházba

ugrás az áruházba

Savage Gear Black Savage Jerk

Könnyű, érzékeny blank, a modern pergető horgászat igényeire szabva! Stílusos „terepszínű” designja, csúcsminőségű alkotóelemei igazán kiemelkedő szériává teszik a Black Savage botcsaládot. Hihetetlen erő, érzés és precízió jellemzi! CCS SiN gyűrűkkel van szerelve. A magas modulusú karbon blank matt felület kapott. A Savage Gear Tournament revolvernyeles orsótartóba minden orsó illeszkedik. A bot 1 részes kivitelű. Kettő változatban kapható, 198H, valamint 198XH méretekben, melyek dobósúlyát maximum 60 és 100 grammban határozták meg.

Hihetetlen erő, érzés és precízió jellemzi ezt a típust! A botokon elhelyezett Savage Gear Tournament revolvernyeles orsótartóba minden orsó illeszkedik

ugrás az áruházba

ugrás az áruházba

Savage Gear Finezze Mono Clear 150 m

A Savage Gear Finezze Mono egy kifejezetten pergetéshez tervezett kopolimer zsinór, mely elképesztő kopásállósággal rendelkezik. A modern technológiai eljárás és a precíziós tekercselés kevesebb zsinórcsavarodást és gubancolódást eredményez, így a zsinór igen hosszú élettartammal bír! Különlegessége és nagy előnye, hogy üvegszerűen átlátszó. Ez annak köszönhető, hogy a fénytörési indexe vízben az 1-hez közelít, így gyakorlatilag láthatatlan. Alacsony nyúlás és memória jellemzi, illetve magas szakítószilárdsági értéke csomózott állapotban is csupán minimálisan csökken. Selymesen lágy, sima felülete rendkívül jó dobási tulajdonságokkal ruházza fel, a teszteken jóval hosszabbat és pontosabbakat sikerült dobni, mint más, hagyományos monofil zsinórokkal. 150 méteres kiszerelésben és széles méretskálában kapható, így mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelő változatot.

A Finezze Mono egy kifejezetten pergetéshez tervezett kopolimer zsinórcsalád, mely elképesztő kopásállósággal rendelkezik, ráadásul gyakorlatilag üvegszerűen átlátszó

ugrás az áruházba

ugrás az áruházba

ugrás az áruházba

ugrás az áruházba

ugrás az áruházba

ugrás az áruházba

ugrás az áruházba

ugrás az áruházba

ugrás az áruházba

Savage Gear Fluorocarbon 100% 50 m

A Savage Gear 100% Fluorocarbon egy prémium minőségű japán fluorokarbon zsinór, mely a hosszan tartó gondos fejlesztésnek és speciális gyártástechnológiának köszönhetően kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkezik. A Savage Gear fluorokarbon egy extrém lágy zsinór, melynek alig van memóriája. Ideális bármilyen horgászstílushoz, ahol tökéletes csali- vagy műcsali-prezentációra van szükség, legyen szó akár édesvízről, akár tengerről. Ez a 100% fluorokarbon zsinór sokkal kevésbé tűnik fel a víz alatt, mint a monofil damilok, a halak számára gyakorlatilag láthatatlan a vízéhez hasonló fénytörési indexe miatt. Szintén a termék minőségét dicséri, hogy igen jól ellenáll az UV sugárzásnak, vegyszereknek, illetve egyáltalán nem szív magába vizet, így a hideg időjárás sem tesz kárt benne.

A Savage Gear 100% Fluorocarbon egy prémium minőségű japán fluorokarbon zsinór, mely extrém lágysággal bír

ugrás az áruházba

ugrás az áruházba

Savage Gear Black Coated Wire

A zsinórunk utolsó métere minden esetben kulcsfontosságú szereppel bír és nagymértékben befolyásolhatja sikerességünket. A Savage Gear Last Meter Accessories szekcióban forgalmazott termékei mind-mind segítik csalink tökéletes prezentálását, felkínálását, illetve növelik a végszerelék álcázottságát és strapabíróságát. A Black Coated Wire egy fekete bevonattal ellátott, rendkívüli teherbírású és kopásállóságú előkezsinór. 7 rozsdamentes acélszálból készült előke, mely meglehetősen lágy, ugyanakkor alakját minden körülmények között megtartja. A zsinór vastagsága 0,70 mm, a doboza pedig tartalmaz még 20 db 1,6 mm átmérőjű krimpelő csövecskét is.

A Black Coated Wire egy fekete bevonattal ellátott, rendkívüli teherbírású és kopásállóságú, 7 rozsdamentes acélszálból készült előkezsinór

ugrás az áruházba

Savage Gear Black Stinger

A Savage Gear Black Stinger az új Black Coated Wire, fekete bevonatos előkezsinór felhasználásával készült, 7 acélszálból font patkoló előke. Ezt a csúcsminőségű stingert elsősorban nagyméretű gumihalakhoz ajánljuk. Ez a termék több változatban kapható, az egyik 2-2 db 5 és 9 cm hosszúságú, míg a másik méret 2-2 db 8 és 12 cm-es, precízen elkészített előkét tartalmaz 4-es és 1-es méretű hármashorgokkal, valamint 3 db rögzítő karikát.

A Savage Gear Black Stinger az új Black Coated Wire, fekete bevonatos előkezsinór felhasználásával készült, 7 acélszálból font patkoló előke, mely két méret-összeállításban érhető el

ugrás az áruházba

ugrás az áruházba

Savage Gear Big Fish Treble

A Savage Gear horogkínálata sokévnyi kutatás, tesztelés és kemény munka eredménye. A Savage Gear műcsalik iránti egyre növekvő igény drámaian megnövelte a tökéletes minőségű hármashorgok kínálatát is. A Savage Gear horgok szuper minőségűek, a tökéletesség igényével készültek és 100%-os minőségellenőrzésen estek át. A legfinomabb, precíziósan formált és kovácsolt japán és koreai rozsdamentes acél alapanyagból készültek. Csúcstechnológiás, számítógéppel ellenőrzött hőkezelés és bevonatozás biztosítja a hibátlan eredményt, a megbízható horgokat, amelyeket nyugodtan tehetünk fel a műcsalijainkra! Kapható 2-es, 1-es és 1/0-s méretekben.

A Savage Gear horgok szuper minőségűek, a tökéletesség igényével készültek és 100%-os minőségellenőrzésen estek át

ugrás az áruházba

Savage Gear Cork Screw Heads

A Savage Gear Cork Screw Heads egy dugóhúzós adapterrel csatlakoztatható ólomfej, mely remekül használható bármilyen fejformájú plasztik csalival. Használata rendkívül egyszerű, csupán bele kell csavarni a kiválasztott csaliba (annak fejébe), majd az alján található fülbe egy patkoló előkét kötni. Igazán szabad, intenzív mozgást kölcsönöz a csalinknak. 3 db található a csomagban.

A Savage Gear Cork Screw Heads egy dugóhúzós adapterrel csatlakoztatható ólomfej, mely remekül használható bármilyen fejformájú plasztik csalival

ugrás az áruházba

Savage Gear Crazy Blades S

A cserélhető Crazy Blade lemezek majdnem minden jigfej vagy akár wobbler elé is szerelhetőek. Vontatás közben így a műcsali a legvadabb vergődő mozgást fogja adni, mely a legletargikusabb ragadozót is támadásra ingerli! A lapkák felülete holografikus, így bármilyen szögből is nézzük, mindig más és más színt fog visszatükrözni. A csomagban 3 db lapka található.

A cserélhető Crazy Blade lemezek majdnem minden jigfej vagy akár wobbler elé is szerelhetőek. Vontatás közben így a műcsali a legvadabb vergődő mozgást fogja adni, mely a legletargikusabb ragadozót is támadásra ingerli!

ugrás az áruházba

Savage Gear Crazy Blade Jighead

Ezek a gömb alakú wolfram jigfejek a plasztik műcsalik lehető legérzékenyebb felkínálásához nyújtanak lehetőséget, extra tulajdonságokkal felvértezve azokat. Az ólomnál nagyobb sűrűségű alapanyag miatt az azonos súlyú fejek kisebb térfogatúak, mint az ólomfejek. Ezekbe ultra vékony húsú, erős Savage Gear versenyhorgokat szereltek, valamint a gömbfejek fülébe egy-egy vékony, fémesen csillogó pengét rögzítettek. Ezáltal extra intenzív mozgást és vibrációt adhatunk a vezetett csalinknak. A Crazy Blade Jigheadet használva garantált az ideális csali-felkínálás és az akasztási hatékonyság! Több méretben kapható, így mindenféle méretű műcsalihoz megtalálható az ideális súly- és horogméret.

Ezek a gömb alakú wolfram jigfejek a plasztik műcsalik lehető legérzékenyebb felkínálásához nyújtanak lehetőséget, a Crazy Blade Jigheadet használva garantált az ideális csali-felkínálás és az akasztási hatékonyság!

ugrás az áruházba

Savage Gear LRF Micro Sandeel Jighead

Ezzel a „homoki angolna” fejformájú jigfejjel különleges, cikázó mozgást adhatunk a vezetett műcsalinknak. Elsősorban kisméretű és gumihal-farkú, garnéla vagy twiszterfarkú csalikhoz javasoljuk.

Ezzel a „homoki angolna” fejformájú jigfejjel különleges, cikázó mozgást adhatunk a vezetett műcsalinknak

ugrás az áruházba

Savage Gear 3D Sardine Jigfej

Igazi szardínia 3D szkennelésén alapuló formával készült, extra minőségű jigfej, melyet ultra hegyes és éles jighoroggal szereltek. A csomagban 2 db jigfej található.

Igazi szardínia 3D szkennelésén alapuló formával készült, extra minőségű jigfej, melyet ultra hegyes és éles jighoroggal szereltek

ugrás az áruházba

ugrás az áruházba

Savage Gear 3D Sardine

A 3D Sardine egy szardínia ivadék 3D szkennelése alapján készült. Szuper mozgás, szuper kidolgozottság és élethű színek jellemzik ezt a csalit, amely minden szardíniára - vagy más, hasonló kistestű halra - vadászó ragadozóhal megfogásához jó választás. Az ultra hegyes, szabadon álló jighorog a hátban megbízható akadást biztosít. A műhal nagy, vérző szeme figyelemfelkeltő. Ultra lágy anyagból készült. A csomagban 2 db gumihal test és 1 db hozzá illő jigfej található.

Szuper mozgás, szuper kidolgozottság és élethű színek jellemzik ezt a csalit, amely egy szardínia ivadék 3D szkennelése alapján készült

ugrás az áruházba

ugrás az áruházba

ugrás az áruházba

ugrás az áruházba

Savage Gear TPE Mullet

Egy valódi tengeri pér 3D szkennelésén alapul a csali formája. Ez az ultra realisztikus tengeri pér utánzat provokáló kígyózó mozgást produkál. A 3D TPE Mullet csalit sekély vízi horgászatra tervezték, a Slow Sink változat 30-60 cm-rel a felszín alatt vezethető, a Wake verzió pedig teljesen a felszínen úszik csábító hullámokat keltve a ragadozóknak. A szívós, tartós TPE anyag a megerősített csuklórészekkel nagyon ellenállóvá teszi ezeket a műcsalikat, még az éles fogú ragadozók szájában is! Az elálló, nagy öblű 4X erősségű horog kiváló megakasztási arányt biztosít!

Ez az ultra realisztikus tengeri pér utánzata. A 3D TPE Mullet csalit sekély vízi horgászatra tervezték, a Slow Sink változat 30-60 cm-rel a felszín alatt vezethető, a Wake verzió pedig teljesen a felszínen úszik csábító hullámokat keltve a ragadozóknak. Négy különböző színben érhető el

ugrás az áruházba

ugrás az áruházba

ugrás az áruházba

ugrás az áruházba

ugrás az áruházba

Savage Gear 3D Trout Rattle Shad SS 225 g

A 3D szkennelést és 3D modellezést kombinálva alkották meg a tökéletes megjelenésű és mozgású csalit. Egy valódi pisztráng lemásolásával és geometriai formákkal való kombinálásával a Savage Gear egy olyan műcsalit alkotott, amelynek kinézete és mozgása annyira hasonlít a valódi haléhoz, amennyire csak lehetséges. A 3D Trout Rattle Shad - a 3D szkennelési technikának köszönhetően - egy valódi pisztráng kiköpött mása. Szuper billegő és élethűen úszó mozgás jellemzi folyamatos bevontatáskor és ejtéskor is - tökéletes menekülő viselkedésforma, amely a legóvatosabb ragadozóhalat is támadásra készteti.

Egy valódi pisztráng lemásolásával és geometriai formákkal való kombinálásával a Savage Gear egy olyan műcsalit alkotott, amelynek kinézete és mozgása annyira hasonlít a valódi haléhoz, amennyire csak lehetséges. Nagy mérete miatt az igazi nagy halra vadászóknak ajánljuk!

ugrás az áruházba

Savage Gear 4Play Herring Liplure SS 66 Koi

Heves, verető mozgását az oldalt felvillantó színek teszik látványossá. Vezesse meg-megállva vagy folyamatosan, gyorsabb tempóban. Kb. 1-2,5 m mélységbe megy le. Egész évben kitűnő választás lehet.

Különleges, igényes kidolgozású wobbler, mely egy koi ponty színeit viseli. Két méretben kerül forgalomba

ugrás az áruházba

ugrás az áruházba

Savage Gear Dying Minnow Drop Shot Pro Pack Kit

A drop shot technika térhódítása elsődlegesen a süllőre horgászók között vált jelentőssé. A módszer lényege, hogy a műcsali és a szükséges ólom külön-külön helyezkedik el végszerelékünkön, ezáltal a műcsali sosem ér a fenékre, hanem az ólomtól aktuálisan beállított távolságban, vízközt helyezkedik el. Ennek igen nagy jelentősége van, hiszen hagyományos twisteres pergetésnél nem tudjuk megállítani vízközt a csalit, hogy támadási pontot adjunk a halnak, ellenben a drop shot technikát alkalmazva ez könnyedén kivitelezhetővé válik. A Savage Gear Dying Minnow Drop Shot Pro Pack Kit összeállítással egy kiváló és komplett szettre tehetnek szert a módszer után érdeklődő kezdő és haladó horgászok, hiszen darabjait a maximális minőségi színvonalat szem előtt tartva válogatták össze.

A szett tartalma:

  • 2 db süllyesztőólom (9 és 12,5 g-os méretekben)
  • 4 db piros színű erős drop shot horog (4-es és 6-os méretekben)
  • 4 x 3 db 6 cm-es gumihal (Pearl Silver, Baby Mac, Blue Pearl Gold, Ragworm színekben)
  • 4 x 3 db 8 cm-es gumihal (Pearl Silver, Baby Mac, Blue Pearl Gold, Ragworm színekben)

A Savage Gear Dying Minnow Drop Shot Pro Pack Kit összeállítással egy kiváló és komplett szettre tehetnek szert a módszer után érdeklődő kezdő és haladó horgászok, hiszen darabjait a maximális minőségi színvonalat szem előtt tartva válogatták össze

ugrás az áruházba

Savage Gear Vertical Pro Pack Kit

A Savage Gear Vertical Pro Pack Kit egy abszolút professzionális elemekből összeállított, komplett vertikális pergető szett, melyet a módszer után érdeklődő kezdő és haladó horgászok figyelmébe egyaránt ajánlunk.

A készlet tartalma:

  • 5 db nagy szemű Stand Up jigfej (3/0-s horogméret 2 x 20 g, 2 x 24 g, 1 x 28 g)
  • 5 db Tournament patkoló előke, 6-os horoggal
  • 30 db válogatott Savage Gear gumicsali (6 különböző színben, 1 db Deceiver 2 db V-Tail és 2 db Seducer színenként)

A Savage Gear Vertical Pro Pack Kit egy abszolút professzionális elemekből összeállított, komplett vertikális pergető szett, melyet a módszer után érdeklődő kezdő és haladó horgászok figyelmébe egyaránt ajánlunk
A szett darabjaiból több lehetőséget lefedve készíthetünk tökéletes műcsalikat vertikális pergetéshez

ugrás az áruházba

Savage Gear Ti-Flex SpinnerBait

A Savage Gear Ti-Flex SpinnerBait egy különleges felépítésű, rugalmas titán kar és rozsdamentes acél váz kombinációjával készült műcsali. Ez a kialakítás szuper intenzív, „beteges” látszatot keltő akciót és rezgést kölcsönöz a csalinak bevontatáskor. Az ovális fő kanál remek örvényeket és impulzusokat kelt, a japán gyártmányú szilikon szoknyát hihetetlenül csábító módon kelti életre! A hajlékony kar kiváló akasztási hatékonyságot és pulzáló mozgást biztosít. Az ólomfej versenyszintű 3X jighoroggal szerelték, valamint külsejét részletes 3D-s kidolgozás jellemzi. A Ti-Flex SpinnerBaiteket a küsz, az európai vizek egyik legfontosabb táplálékhala ihlette. Több színváltozatban kapható, melyek elsősorban csuka, sügér és feketesügér horgászatához ajánlottak.

A Savage Gear Ti-Flex SpinnerBait egy különleges felépítésű, rugalmas titán kar és rozsdamentes acél váz kombinációjával készült műcsali, elsősorban csuka, sügér és feketesügér horgászatához ajánljuk

ugrás az áruházba

ugrás az áruházba

ugrás az áruházba

ugrás az áruházba

ugrás az áruházba

ugrás az áruházba

Savage Gear Evil Napszemüveg

Szuper napszemüveg horgászőrülteknek! Érezd jól magad a vízparton, legyél divatos és védd a szemeidet egyszerre! Minőségi polarizált lencsék, ütésálló, könnyű kerettel és minőségi tartozékokkal. Horgászok készítették horgászoknak! Az „Amber” verzió a klasszikus, barna színű, könnyű keretben lévő borostyánszínű lencsével direkt felhős-napos időre készült, míg a „Dark Grey” sötétszürke lencse kifejezetten a napos időben biztosít ideális védelmet (CAT3, 400-as UV védelem). A belső tükröződésvédelmet a tökéletes 180 fokos látómező érdekében fejlesztették. A kemény védőtokban biztonságosan szállítható a szemüveg és a vízen úszó nyakpánttal egyszerűen képtelenség elveszteni. Törlőkendő is mellékelve van, amivel a törölgetés könnyedén, karcmentesen elvégezhető.

Kiváló minőségű, sportos napszemüveg a Savage Gear Evil, mely két változatban készül. Az „Amber” borostyánszínű lencse direkt felhős-napos időre készült. (Figyelem, a lencse külső, tükrös bevonata nem a valós színt érzékelteti a képen, az eredeti szín a szemüveget viselve, belülről nézve látható!)
A „Dark Grey” lencse sötétszürke színe kifejezetten a napos időben biztosít ideális védelmet. (Figyelem, a lencse külső tükrös bevonata nem a valós színt érzékelteti a képen, az eredeti szín a szemüveget viselve, belülről nézve látható!)
A szemüveghez járó kemény védőtokban biztonságosan szállítható a szemüveg, valamint a vízen úszó nyakpántjával egyszerűen képtelenség elveszteni

ugrás az áruházba

ugrás az áruházba

Savage Gear Savage Napszemüveg

Az Evil napszemüveghez hasonlóan a Savage nevet kapó szemüveg is egy sportos, kényelmes, kiváló minőségű termék, mely bárki számára hasznos lehet a vízparton. Minőségi polarizált lencsék, ütésálló, könnyű keret jellemzi és ehhez is minőségi tartozékokat mellékel a gyártó. Az „Amber” verzió esetében a sportos, fekete-narancssárga keretben lévő borostyánszínű lencse direkt felhős-napos időre készült, míg a „Dark Grey” sötétszürke lencséje a kifejezetten napos időben biztosít ideális védelmet (CAT3, 400-as UV védelem).

A Savage „Amber” napszemüveg sportos, fekete-narancssárga keretében lévő borostyánszínű lencse felhős-napos időre készült. (Figyelem, a lencse külső tükrös bevonata nem a valós színt érzékelteti a képen, az eredeti szín a szemüveget viselve, belülről nézve látható!)
A Savage „Dark Grey” sötétszürke lencséje a kifejezetten napos időben biztosít ideális védelmet. (Figyelem, a lencse külső tükrös bevonata nem a valós színt érzékelteti a képen, az eredeti szín a szemüveget viselve, belülről nézve látható!)
A Savage szemüvegekhez is kemény tok, illetve úszó nyakpánt jár, melyekkel garantáltan biztonságban tudhatjuk a szemüvegünket

ugrás az áruházba

ugrás az áruházba

Savage Gear Black Savage Jacket

Tartós, modern kinézetű, 2 rétegű horgászkabát, ami maximális védelmet biztosít viselőjének. Tartós, 100% nylon taslon anyagból készült 2 színtónusban, DWR (tartósan vízlepergető) felületkezeléssel. A szigetelt varrásoknál sem ázik be! Puha, teljes testre kiterjedő 100%-os poliészterhálós béléssel rendelkezik, míg az ujjakban 100% poliészter taft bélés található. Erős, vízálló első cipzárja az alatta lévő szélvédő szalaggal együtt tökéletesen zár. Új kialakítású, levehető kapucnija elöl állítható, így rendkívül kényelmes a viselete. Mindkét oldalon vízálló cipzáras zseb található, amely polárral bélelt, így kézmelegítőként is használható. A mellrészen található zseb is puha polárral van bélelve. Széles tépőzárral állítható a kabát ujja, így garantáltan nem fúj be a szél, nem ázik be.

Tartós, modern, 2 rétegű horgászkabát, ami maximális védelmet biztosít viselőjének. Minőség, elegancia és praktikum egyben!

ugrás az áruházba

Savage Gear Black Savage póló

Divatos Black Savage terepszínű póló, nyomtatással és hímzésekkel díszítve. Minőségi, puha, 100% pamutszövetből készült. Hengerelt nyomtatási eljárással gyártották a puhaságért. Klasszikus formavezetésű, rövid ujjakkal, puha, bordázott gallérral. Nyomtatott belső címke van a nyakon irritáló varrások nélkül! Mindössze egy állkapcsos logó díszíti a pólót.

Divatos Black Savage terepszínű póló, amit nyomtatással és hímzésekkel díszítettek, anyaga 100% puha pamutszövet

ugrás az áruházba

Savage Gear Black Savage Sapka

Black Savage terepszínű minta - szuper laza megjelenés! Remek napellenzős sapka 97% pamut és 3% elasztán szövetből. Szublimációs nyomtatási technikával készült a minta. Előhajlított műanyag patenttel állítható a sapka mérete. Kényelmes, puha belső pereme nem vágja a fejet. Univerzális méret!

Igényes, laza megjelenésű sapka, mely a Black Savage széria elmaradhatatlan tartozéka. Minden Savage Gear terméket kedvelő horgásznak ajánljuk!

ugrás az áruházba