Survivor „6 in 1” dzseki - Hat az egyben, egy áráért!!!

Survivor „6 in 1” dzseki - Hat az egyben, egy áráért!!!

A horgászat kikapcsolódás, lazítás. A siker érdekében azonban mindent be kell vetnünk, a kreativitás ugyanúgy része az eredmény felé vezető útnak, mint a kitartás. Az időjárás adottság, azzal együtt kell élnünk, ellene nem tehetünk. De hogy lehet kikapcsolódni, ha fázunk? Nehezebben jön egy holtpontról kibillentő változtatás ötlete, ha átázott a dzsekink, vagy a nagy szélben a téli ruha sok, a pulóverünk meg már kevés… Száz szónak is egy a vége, nincs rossz idő, csak rossz felkészülés. Jó megoldások pedig vannak.

Szeretnénk olvasóink figyelmébe ajánlani a ProLogic Survivor 6 az 1-ben kabátját. Biztosak vagyunk benne, hogy pár éven belül számos horgászon látni fogjuk ezt a terméket a vízparton, ilyen vagy olyan formában. Ez a kabát ugyanis nem egy kabát, ez egy sokoldalú kabát. A kabát maga két színben kapható: a környezetbe jól illeszkedő MAX4 terepszínben és zöld színben.

A ProLogic Survivor 6 az 1-ben kabát 2 színben kerül forgalomba, elegáns zöld színben…
… valamint, a manapság oly divatos terepszínben

Ez egy kapucnis téli dzseki polár béléssel, vagy ugyanaz kapucni nélkül?

Steppelt polár kabát?

Kifordítva, mellényként?

Esetleg őszi dzseki bélés nélkül?

Thermo pulóver akár, vagy mellény kenguruzsebbel? Soroljam még?

Inkább rátérek a lényegre. A ProLogic a piacon fellelhető anyagok javát használta a Survivor 6 az 1-ben készítésekor. Ez a kabát 100%-ban vízálló, a felhasznált laminált membrán vízállóság tekintetében 8000 mm-t, lélegző jellegét illusztrálva 8000 gramm/m2/24 óra értéket mutat.

A kellemes tapintású Survivor zöld vagy MAX4 nagy felbontású technikával készült terepszínű kabát anyaga kétrétegű poliészter (micro 320D típus, akit érdekel), kellemes tapintású. Nem zörög, nem susog. Lélegző alapanyagán túl kellemes belső felülete hálós. Nagyon jól szellőzik, nehezen izzadunk bele.

A nagy, felül nyíló külső zsebek tépőzárral zárhatóak - mögöttük oldalról nyíló zsebek bújnak meg -, a cipzárakat is tépőzáras hajtás védi a szél és víz behatolása ellen. További két cipzáras zseb és egy spéci, vízhatlan belső zseb teszi teljessé a külső dzseki tárolási kapacitását. Az utóbbi zsebnél belülre egy MP3 vagy más fejhallgató kábelének kivezetésére szolgáló megoldást tettek. A lecsatolható kapucni is megérdemel pár szót. A peremét egy hajlékony, de erős és tartós drótszállal kedvünkre alakíthatjuk az időjárás, vagy a kapucni alá vett sapka függvényében. A kapucni belógása persze hátul tépőzárasan is állítható. A kabátujjak vége tépőzárral szűkíthető, és ami még fontosabb, belül egy állítható neoprén mandzsetta bújik meg, ami jó szolgálatot tesz majd hidegben a vízen.

A kivehető polár pulóver cipzáras, kifordítva kenguruzsebe újabb tároló vagy kézmelegítő lehetőség. A videóban részletesen megmutatunk mindent, ha valami kimaradt volna, az azért van, mert a kabát túl sokat tud ezért a pénzért. És még jól is néz ki. Nekem a MAX4-es tetszik. Önöknek?

Persze a kabáthoz jó lenne egy hasonlóan profi nadrág, amit szerencsére nem kell sokáig keresni. Ugyanazon csúcsminőségű anyagokból készült a Prologic bélelt thermo nadrágja, a Survivor termékcsalád másik fontos tagja.

A Prologic bélelt thermo nadrág a Survivor termékcsalád másik fontos tagja

A kényelmes, nadrágtartós kétrétegű nadrág teljesen vízálló, lélegző kivitel. Nyugodtan dacolhatunk benne bármilyen időjárással, a polár bélés melegen fog tartani. A cipzárak itt is vízálló kialakításúak, zsebek terén válogathatunk a vízálló kivitelű és a polárral béleltek között. A deréköv természetesen állítható, oldalt egy rugalmas neoprén betét segíti a nadrág felvételét és könnyíti a derékban erősebb kollégáknak a kényelmes mozgást. Nem maradt ki a csizma kényelmes felvételéhez, viseléséhez elengedhetetlen cipzáras, tépőzáras bővítési és rögzítési lehetőség a nadrág szárának alján. Mindez Survivor zöld és nagy felbontású terepszínben kapható. Szóval jöhet az ősz és a tél! Mert sosincs rossz idő, ha van Survivor ruhánk…

(X)
Prologic Team
Videó: Lanitex Kft.

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.