Tökéletes ajánlat a hideg napokra, avagy ismerd meg NASH H-Gun Thermoruha szettet!

Tökéletes ajánlat a hideg napokra, avagy ismerd meg NASH H-Gun Thermoruha szettet!

Az ősz véget ért, a tél erejét és hűs arcát lassan-lassan megtapasztalhatjuk. Még nincs késő a hidegre felkészülni a megfelelő ruházattal. Nincs is annál rosszabb, amikor kimozdulunk a meleg lakásból és rövid időn belül elkezdünk fázni a nagyobb hidegben, és inkább visszakívánkoznánk. Érdemes tehát olyan ruházatban gondolkozni, amivel nem kell kompromisszumot kötni. Ilyen a Nash H-Gun Thermoruha szettje.

Csak néhány éve kezdte meg a Nash a magyarországi forgalmazást, de ez idő alatt a piac egyik meghatározó szereplőjévé vált. Ez annak is köszönhető, hogy számos innovációt hoztak a horgásziparba, de emellett a minőségre is nagy hangsúlyt fektetnek minden terméküknél. A Haldorádó kínálatába most felkerülő Nash termékekből az elsők között a H-Gun Thermoruha szettet mutatjuk be részletesen.

Ha olyan ruházatot keresel, melyben garantáltan nem fázol még a nagy hidegekben sem, akkor a Nash thermoruhája lesz a jó választás

Egy jó thermoruhától a következők várhatók el: legyen meleg, de ne izzadjunk bele, legyen kényelmes és könnyű, valamint legyen tartós. Ezeknek az elvárásoknak tökéletesen megfelel ez a thermoruha, sőt a legzordabb időjárási körülmények között is maximális védelmet nyújt viselőjének. A Nash H-Gun Thermoruha szettjében találkozik a minőség és a stílus.

Ebben a ruha szettben találkozik a minőség és a stílus

A divatos dzseki teljesen vízálló és ellenáll a legerősebb szeleknek is! Viselete kényelmes, zsebei cipzárral és esővédővel vannak ellátva. A kabát mandzsettája tépőzárasan állítható, emellett meleg érintést adó, polár bevonatú gallérja a kapucnit is magában rejti. A kapucni a benne futó zsinór segítségével szűkíthető. Apróságnak tűnik, de fontos megemlíteni, hogy a cipzár tetején a polár anyag egy picit visszahajlik, így a cipzár garantáltan nem tudja becsípni a nyakat. Szintén érdemes megemlíteni, hogy a cipzár kétutas, azaz alulról is nyitható. Ennek akkor van nagyobb jelentőssége, ha „folyóügyeinket” szeretnénk intézni. A kabáton kívül 2, belül 1 zseb található. A kabát alja zsinórral szűkíthető.

A mellrészen egy szolid logó jelzi a márkát
A terméket kiváló minőségű cipzárral…
… azokat pedig esővédővel látták el
Ha szükség van a kapucnira, pillanatok alatt elő tudjuk venni a gallérból
A gallér belseje puha és meleg tapintású polár bevonatot kapott

A kantáros nadrág is teljesen víz- és szélálló. Férfiaknak tervezték, patentos gombolású és cipzáras sliccel van ellátva. A derékrész gumírozott a kényelmes viselet érdekében, és övvel is tudjuk viselni. Zsebei cipzárral és esővédővel ellátottak, a bokarésznél pedig tépőzárral tudjuk szűkíteni. A kabát és nadrág anyaga kívül és belül is 100% poliészter, de a külsejére PVC bevonat is került. A szett tartalmaz egy kényelmes pólót is.

A kantáros nadrág pont akkora, amekkorának lennie kell, ezáltal kényelmes viseletet biztosít
Hátulról is jól áll a nadrág
A kantár össze van kötve, így „ok nélkül” nem csúszik le vállunkról
A nadrágon is helyet kapott egy logó

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.