Alias : nash01
Név : Csörgő Tamás
E-mail : [e-mail]
Születési dátum : 1979-08-17
Lakhely : Budapest
Kedvenc horgászmódszerei : hajszálelőkés pontyhorgászat
Kedvenc vízterületei : Balaton
Legnagyobb halai : ponty
Mióta horgászik : 1986 óta

Szerző írásai

TT Rig Station - A legpraktikusabb horgászdoboz

Csörgő Tamás 2015-11-11 06:00:00
Horgászatunk során számtalan aprósággal kell felkészülnünk, legyünk bojlis vagy akár feederhorgászok. Rengeteg apróságot igényel egy-egy horgászat és mindig magunkkal kell vinnünk mindent, mert ugye mindig pont arra van szükség, ami otthon maradt…

Nekem a Balaton a Riviéra

Csörgő Tamás 2015-02-19 06:00:00
Nagyon szeretek különböző típusú tavakon horgászni, szeretem az akadós, tökleveles extrém vizeket, de valahogy mindig visszahúz a szívem a magyar tengerhez. Minden évben minimum két-három hetet töltök el Európa egyik legnagyobb állóvízén. Szerintem kis országunkban azon kevés állóvíz közé sorolhatjuk, ahol komoly múltja miatt nem tudhatjuk, mekkora hallal hoz össze bennünket a sors. Úgy gondolom, ez olyan plusz, amit nem sok tavon könyvelhetünk el. Szinte száz százalékig biztos vagyok benne, hogy világrekord méretű pontyok is élnek a Balatonban!
Videóval

A láthatatlan végszerelék

Csörgő Tamás 2015-02-01 07:00:00
A horgászatban igen sokféle végszerelék közül választhatunk: módszertől függően rengeteg változattal találkozunk és a bojlis horgászatban is rendkívüli már a kínálat. Folyamatosan fejlődnek a végszerelékek mind kialakításukban, mind a felhasznált anyagokban. A Nash Tackle egy igazi újdonsággal lepte meg a horgászokat: egy olyan végszerelékről van szó, ami a legjobb rejtőzködést biztosítja a horgászvilágban.
Videóval

NASH Siren R3 bemutató

Csörgő Tamás 2015-01-29 07:00:00
Az elektromos kapásjelzők nagy segítségünkre vannak. Használatukkal kényelmesebbé tettük horgászatainkat, így mindig van „valaki, aki figyel a botokra”. A boltok polcain rengeteg kapásjelzővel találkozhatunk, melyek közül mindig is nehéz lesz megtalálni a számunkra megfelelőt. A Nash Siren R3 az egyik legújabb kapásjelző, melynek a legfontosabb tulajdonságait mutatom most be Önöknek.
Videóval

Hasznos tippek a biztos akadás érdekében, avagy hogyan használom én a Nash horgokat

Csörgő Tamás 2015-01-20 07:00:00
A bojlis horgászat szerelékeit számtalan módon tudjuk összeállítani, nagyon sok variáció létezik különböző helyzetekre. Mégis van bennük valami közös, a horog! Számtalan formájú és méretű horog kapható a horgászboltokban és mindegyiket különböző szerelékekhez formázták meg. De mikor melyiket kell használni? Ebben kívánok most segítséget nyújtani, hogy az akadás a legjobb legyen és az igazán nagyok is partra kerülhessenek!

Késő őszi horgásztúra a Szücsi Völgy-tavon

Csörgő Tamás 2015-01-09 07:00:00
November második hetében lehetőségem adódott gyönyörű környezetben eltölteni néhány napot nagy pontyokra horgászva. A horgászat helyszínét egy különleges víz adta, a Szücsi Völgy-tó. Halfaunáját tekintve szinte minden őshonos hal megtalálható benne, de kiemelkedő a ragadozóhal- és a pontyállománya. A tó közel ötven éves múltjára visszatekintve nem ritka a tíz kiló feletti csukák és a 15 kiló feletti pontyok fogása sem.

Tökéletes ajánlat a hideg napokra, avagy ismerd meg NASH H-Gun Thermoruha szettet!

Csörgő Tamás 2014-12-09 07:00:00
Az ősz véget ért, a tél erejét és hűs arcát lassan-lassan megtapasztalhatjuk. Még nincs késő a hidegre felkészülni a megfelelő ruházattal. Nincs is annál rosszabb, amikor kimozdulunk a meleg lakásból és rövid időn belül elkezdünk fázni a nagyobb hidegben, és inkább visszakívánkoznánk. Érdemes tehát olyan ruházatban gondolkozni, amivel nem kell kompromisszumot kötni. Ilyen a Nash H-Gun Thermoruha szettje.

Egy téma, amely fontosabb, mint valaha - A halvédelmi eszközök

Csörgő Tamás 2014-12-06 07:00:00
Nagyon sok témával foglalkoztunk már, de talán az egyik és legfontosabb dologról még nem nagyon, vagy csak kevésszer esett szó. Ez nem más, mint a halvédelem, és halkímélő eszközök használata. Sokaknak ezt nem kell bemutatni, de tapasztalataim szerint nagyon sokan nem fektetnek rá elegendő hangsúlyt, vagy nem kellően foglalkoznak a halkímélés témával.
Termék katalógus

Haldorádó
Katalógus

Megjelent a Haldorádó 2024 termékkatalógus, lapozz bele!

Tovább

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.