Új Gardner termékek a Haldorádó kínálatában

Új Gardner termékek a Haldorádó kínálatában

A cég 1980 óta gyárt pontyhorgászati kellékeket és egyvalami mindig is jellemezte: elsőként alkotni olyat, amit a többiek csak követni tudnak. Fejlesztés és a tökéletességre való törekvés elve: ez az, ami a Gardner céget megalapítása óta vezérli. A minőség és praktikusság közös metszete adja a termékek igazi esszenciáját. Rengeteg Gardner fejlesztés eredménye lett ma már alapvető kelléke a modern pontyhorgászatnak. Nem véletlenül, a közel 1500 féle terméknek megvan a saját, egyedi előnye.

COVERT APRÓCIKKEK

A Covert aprócikk széria több mint 2 évig tartó fejlesztés és tesztelés után született meg. A végszerelékekhez szükséges kellékek színeit tudatosan választották ki, hogy az minden vízi környezethez tökéletesen illeszkedjen. A Gardner Covert aprócikkek széles palettája a pontyhorgászat magas szintű műveléséhez szükséges összes végszerelék típus elkészítését lehetővé teszi, ráadásul mindezt a legkiválóbb minőségben.

Aprócikkek széles tárháza terül elénk
A Mugga horgot már nem kel bemutatni senkinek
A Covert termékek jelentik a Gardner egyik zászlóshajóját

TARGET APRÓCIKKEK / FEEDER /

A Gardner Tackle a Target Specimen Range kollekcióval egy új fejezetet nyitott az aprócikkek kínálatában. A rendkívül innovatív családot kizárólag a finomszerelékes (feeder- és matchbotos) horgászok igényeinek figyelembevételével fejlesztették ki. A teljes termékpaletta tulajdonképpen nem más, mint a Covert végszerelékek kisebb méretű változata. A kínálatban megtalálhatók a leheletfinom előkezsinórok, horgok, forgók és egyéb gumi, illetve műanyag alkatrészek. Az igen figyelemreméltó és csúcsminőségű termékek kiválóan helytállnak a kapitális halakkal folytatott küzdelem során is.

A Target széria a feederbotos horgászok számára nyújt kínálatot
Kisméretű, ám erős horgok is helyet kaptak a családban

ETETÉSI KELLÉKEK

Nagyon széles a dobócső választék is
Szép kidolgozású és jó minőségű vödrökkel is találkozhatunk
A jó minőségű dobókesztyűre a távoli dobások során lehet szükségünk

ZSINÓROK

A Gardner Tackle a Sure Cast zsinórt teljesítménye alapján eredetileg a tengeri horgászatokra fejlesztette ki, de végül olyannyira sikeresnek bizonyult az édesvizeken, hogy az elmúlt évek folyamán a pontyhorgászok legkedveltebb zsinórjává vált. A Sure Cast egy kimagasló tulajdonságú, prémium kategóriás kopolimer monofil zsinór. A gyártó által garantáltan szavatolt egyenletes átmérővel rendelkezik, amely sok monofil zsinórról egyáltalán nem mondható el.

A nagy kiszerelésű zsinórok több színváltozatban is elérhetőek

A Hydro Flo a kopolimer monofil zsinórok következő, új generációját képviseli. A zsinórt úgy tervezték, hogy minden szempontból a legkiemelkedőbb minőséget képviselje. A gyártás során alkalmazott GT Nano Resin technológia gondoskodik arról, hogy a Hydro Flo páratlan szakítóértékkel, és magas csomótűrő-képességgel rendelkezzen. Hihetetlenül sima felülete miatt a bot gyűrűin szinte átsiklik, ez pedig megnövelt dobótávolságot eredményez.

A Hydro Flo háromszáz méteres kiszerelésű főzsinór

Az Ultra Skin a Gardner Tackle 2015-ben debütált újdonsága, amely egy egyedi és különleges tulajdonságokkal rendelkező, szuper puha és rendkívül rugalmas bevonattal rendelkező előkezsinór. A bevonatos előkezsinórokat már évek óta teljes megelégedéssel használják a pontyhorgászatban, jelenleg a legnépszerűbbek a piacon. Azonban az Ultra Skin már a legújabb generáció képviselője, amely minden szempontból teljesen más, mint az eddigi hámozható előkék.

Hámozható lágy (!) előkezsinór
Előkezsinórok széles tárháza

TÁSKÁK

A kiváló minőségű, vastagon párnázott és vízhatlan anyagból készített táskában tépőzáras elválasztó panelek találhatók, amik segítségével a belső rész többféleképpen, akár különböző méretekre is osztható. A cipzárral nyíló tető belső oldalán egy hálós zseb található, amely további kihasználható helyet biztosít, így a táska rendkívül sok kellék megfelelő tárolását teszi lehetővé. Az erős és strapabíró Lead/Accessories Pouches pontos varrási illesztésekkel, ízléses sötétzöld színben, minőségi cipzárral és természetesen a már jól ismert Gardner emblémával kerül forgalomba. Három méretben kapható, kifejezetten a vevői igények figyelembevételével.

Jó minőségű, strapabíró anyagú táskakínálattal rendelkezik a Gardner
A táskák elosztása is megfelelő

MERÍTŐHÁLÓK ÉS TARTOZÉKOK

Az Out Reach Landing Net egy fantasztikusan magas színvonalú merítőháló, amely megfelel valamennyi követelménynek. Az egyedülálló, sötétzöld színű, tiszta karbon anyagú, hihetetlenül merev és szilárd, 170 cm-es hosszúságú nyeléhez, egy 50 cm-es „Out Reach” toldó nyél is jár tartozékként.

Profi bojlis merítőháló…
… és a hozzá illő lebegtető szivacs

A praktikus és rendkívül erős, úgynevezett „csepp” kialakítású merítőhálóval még a legnagyobb márnák, nyurgapontyok és a kapitális keszegek szákolása sem okoz problémát. Merev és strapabíró vázzal rendelkezik, amely bizalmat ad bármely körülmények között. A merítő gyártásánál - igazodva a magas szintű technológiai elvárásokhoz - csak a legkiválóbb minőségű alapanyagokat használták fel.

A feederbotos horgászok kedvence lehet ez a merítő fej

CSALIGYÁRTÁSI KELLÉKEK

A Rollaball Baitmaster egy rendkívül erős és masszív, óriási méretű bojli roller, amellyel a kinyomópisztoly segítségével elkészített hurkákból szabályos golyó formájú bojlik készíthetők. Az igényes kialakítású, praktikus segédeszköz kiváló minőségű és strapabíró műanyagból készül, így tartós használat során sem fog tönkremenni. A Rollaball Baitmaster már évek óta töretlen népszerűséggel bír, a szigetországban teljes megelégedéssel és bizalommal használják. Bizonyítottan a legjobb jelenleg kapható roller a mai piacon. Kialakításánál fogva egy sodrással még akár 80 db bojli is elkészíthető, ezért egyedülálló hatékonysággal rendelkezik.

A nagyméretű roller meggyorsítja a csalikészítést
Pontos illeszkedésével gyorsan szabályos golyókat formálhatunk

HORGOK

Az Incizor az egyik klasszikus és legsokoldalúbban felhasználható egyenes szárú horogtípus, amelynek népszerűsége már évek óta töretlen. Nagynevű, híres horgászok kedvenc horogtípusaként tartják számon. A hazai vizeken az utóbbi időben is egyre jobban kezdik megkedvelni, noha a magyar pontyhorgászok először kissé idegenkedtek a használatától.

A Mugga Hook a Gardner Tackle legsikeresebb és legeredetibb horogtípusa: maga a legenda, amely egyediségével néhány éve alatt világszerte meghódította a pontyhorgászokat. Páratlan és kivételes akadási készségét elsősorban egyedi formájának köszönheti, amely egy forradalmi újítást eredményezett. A Mugga fő jellemzője a kissé hajlított szár és az enyhén megtört horogszem, amelyhez egyenes és rendkívül éles horoghegy párosul.

A Mugga horog kisebb méreteit a feederbotos horgászok is előszeretettel használják

A Wide Gape Talon Tip az egyik legkedveltebb, klasszikus Wide Gape horogtípus legújabb verziója, amelynek jellemzője a rövid szár és a nagy öböl. Gyakorlatilag a fűzött csalik felkínálásának egyik valaha kitalált legjobb horga. A horoghegy ennél a típusnál visszahajtott, amely még tökéletesebb akadást biztosít. Kiválóan alkalmas a lebegő, süllyedő és a hóember csalikombinációk felkínálására. A tökéletes akadás természetesen még fokozható zsugorcső vagy Line Aligner használatával is. Lágy fonott és merev fluorokarbon előkékhez egyaránt alkalmazható.

Erős horgok a kemény pályákra!

FŰZŐTŰK

A Braided Hair Needle fűzőtű a pontyhorgászat ikonikus darabja, amelyet a Gardner Tackle a speciális és egyedi igények alapján fejlesztett ki. Kizárólag a kisebb méretű csalikhoz tervezték, amelyeket általában lágy fonott hajszálelőkén kínálnak fel. A fűzőtű lekerekített formájának, sima felületének köszönhetően nem sérti meg a fonott előkéket. Többek között Ian Russel, a Gardner vezető teszthorgászának az egyik kedvenc eszköze. A tű behúzható kialakítása miatt biztonságos, és ezáltal sokkal kevésbé sérülékeny, mint konkurens társai. A rendkívül praktikus fűzőtű hihetetlenül vékony, mégis erős, rozsdamentes anyagból készül.

Praktikus fűzőtűk is helyet kaptak a palettán
Ez a fűzőtű fej még pelletek csalizására is alkalmas

PVA TERMÉKEK

A Micromesh egy különleges, jelenleg a piacon kapható egyik legjobb ár/érték aránnyal rendelkező PVA háló rendszer. Ez a PVA háló szuper erős, kiváló minőségű és a lehető legpontosabb koncentrált etetést teszi lehetővé. Még a leghidegebb vízben is tökéletesen és pillanatok alatt oldódik. Szövésének köszönhetően nemcsak bojlik, hanem a kisebb, micro méretű pelletek, por alapú etetőanyagok és stick mixek használatánál is kiválóan alkalmazható. A „behordásos” technikával és a partról való dobások során egyaránt használható.

Ötletes megoldás 2 in 1!

A Fluoro Dissolving Foam egy fantasztikus és praktikus PVA segédeszköz. A szinte pillanatok alatt oldódó, színes habszivacs rendkívül sokrétegű felhasználást tesz lehetővé, és számos helyen nagyon jól alkalmazható. A használta indokolt a sűrű vízinövényezettel benőtt, valamint a vastag iszapréteggel borított medrű vizeken. A horog öblébe akasztva az a csalival vízbe érkezéskor szép lassan süllyed a fenékre, így az iszap, illetve a növényzet fölött marad a csali. A horogra húzva teljes mértékben kiküszöböli, hogy a horogelőke feltekeredjen a szerelékünkre, így kiváló alternatívát kínál a partról végzett hosszú és erőteljesebb dobások során. A biztonsági ólomkapcsos szerelékre húzva elnyeli a vízbe csapódásakor a kapocsra ható erő egy részét, így a kapocs nem old ki. Rikító, feltűnő, szinte világító színe miatt a vízbe érkezésig pontosan nyomon követhető. A csomag 150 db PVA habszivacsot tartalmaz, amely egy ajándék tárolóedénnyel kerül forgalomba. Íztelen, szagtalan és környezetbarát.

A gyártó nem feledkezett meg a kis PVA „kukacokról” sem, melyek megvédik a horgot a törmelékes aljzaton
Boros Tamás, a márka egyik hazai teszthorgásza is a Gardner termékeket ajánlja

Írta: Haldorádó Team

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.