Új lámpák a Haldorádó kínálatában

Új lámpák a Haldorádó kínálatában

A különböző típusú és felhasználású lámpák a mindennapi életünk részét képezik. Noha nem létkérdés, rengeteg háztartásban található valamilyen akkumulátoros vagy elemmel működő lámpa is, legyen az fejre való, kézben fogható vagy függeszthető. Azonban mindig akadnak olyanok, akiknek szüksége van újabb lámpára. Ezek között rendkívül széles a választék kivitelben, árban és minőségben egyaránt. Ez az írás elsősorban a fejlámpákra koncentrál, de nem csak ezeket mutatja be. Ha kíváncsi vagy, hogy milyen lámpákkal bővítettük kínálatunkat, akkor olvass tovább!

Mindenki ismeri azt a közmondást, hogy a minőségnek ára van. Igaz ez a lámpákra is! A drágább lámpák messze felülmúlják az 1000-2000 Ft-os lámpákat fényerőben, megbízhatóságban és persze élettartamban is. Természetesen az olcsóbb lámpáknak is megvan a létjogosultsága. Ebben az írásban olyan lámpákat mutatunk be, amikkel „látni is lehet”, azonban ezek között is jelentős különbségek mutatkoznak. Kezdjük azokkal, amik fényerejét az autók is „megirigyelnék”!

Trakker Nitelite L5 fejlámpa
A Trakker Nitelife L5 Headtorch egy prémium használati mutatókkal készült, hosszú élettartamú fejlámpa. A világító eszköz 500 Lumen fényforrását egy tölthető, 1 x 3.7V 2600mAh 18650 Li-ion akkumulátor biztosítja. A stílusos és modern design-al rendelkező, szemet gyönyörködtető kompakt fejlámpát nagy teljesítményű, szuper fényes XP-G2 típusú fehér led izzóval látták el. Maximális hatótávolsága 85 méter, ami egyszerűen lenyűgöző! Kiváló akkumulátor élettartalommal bír, mivel folyamatos üzemmód mellett akár 55 órát is képes világítani. Előnyös tulajdonsága, hogy négy beállítható fehér fényerővel (magas, közepes, alacsony, folyamatosan villogó) rendelkezik, amely az első rész bal oldalán elhelyezett praktikus nyomógomb segítségével hozható működésbe. A célszerű eszköz hátoldalán, egy vörös fényű led is helyet kapott. Ez két funkcióval bír (folyamatos és folyamatosan villogó), ami az elemtartón elhelyezett nyomógombbal üzemelhető be. Rendkívül könnyű súlya igazán irigylésre méltó, mivel mindössze 190g. A Nitelife L5Headtorch egyedülálló olíva zöld-fehér színű, tág határok között állítható elasztikus fejpánttal kerül forgalomba. A fejlámpa az akkumulátor belsejében elhelyezett rejtett mikro USB-porton keresztül, tölthető fel.

Méret:

 • első része: 32x71x34 mm
 • hátsó akkumulátor része: 3x102x35 mm
Anyaga: ultra könnyű alumínium váz

Ez a fejlámpa áruházunk jelenlegi csúcstípusa! Nyugodt szívvel ajánljuk mindenkinek, aki valóban kompromisszumok nélküli, maximális minőséget szeretne, a Trakker Nitelife L5-tel hosszú-hosszú évekre kipipálható a fejlámpa kérdés!

Bővebb információ: ugrás az áruházba

FOX Halo MS300c, AL320 és MS250fejlámpa
A FOX fejlámpákat, akárcsak az összes általuk gyártott terméket a kimagasló minőség és praktikum jellemzi. Az új modellek bármelyike megbízható, erőteljes fényforrást nyújt az éjszakában, így rendkívül hasznos társnak bizonyul a horgászatok során. Masszív strapabíró kialakításúak, és kifejezetten kényelmes pántokkal szereltek, ezért biztosak vagyunk benne, hogy aki bizalmat szavaz valamelyiknek, nagyon hamar meg fogja kedvelni. A Halo széria legújabb, legmodernebb típusai számos remek tulajdonsággal rendelkeznek. Ezek a következők:

Halo MS300c

 • Fényerő 300 lumen
 • Állítható fényerő ( Magas – 300, Közepes – 100, Alacsony – 10 lumen + 3 mm LED 15 lumenes állítahatósággal)
 • Egyrészes, rugalmas, állítható fejpánt
 • Az elemek a fejpánt hátulsó részén különálló tokban helyezkednek el, melyen fény helyzetjelző is található (ideális a többi horgász számára, akik látni fogják csónakban tartózkodás közben is)
 • Mozgásérzékelős kapcsoló
 • Két kapcsolóval kezelhető
 • 1 x Luxeo TX fehér LED fényforrás + 2x 3mm Nichia LED fényforrás
 • Tölthető Li-Polymer USB csatlakozós áramforrással és USB töltővel. Az elemet 3 hónaponta fel kell tölteni annak ellenére is, ha nem használta!
 • Tömege: 130 g
 

A FOX Halo MS300c fejlámpát kimagasló minőség és praktikum jellemzi
Magas teljesítményű tölthető Li-Polymer, USB csatlakozós áramforrással és USB töltővel

Bővebb információ: ugrás az áruházba


Halo AL320

 • Fényerő 470 lumen
 • Állítható fényerő ( Magas – 320, Közepes – 150, Alacsony – 25 lumen)
 • Egyrészes, rugalmas, állítható fejpánt
 • Az elemek a fejpánt hátulsó részén különálló tokban helyezkednek el, melyen fény helyzetjelző is található (ideális a többi horgász számára, akik látni fogják csónakban tartózkodás közben is)
 • A lámpa ellenálló elox alumínium anyagból készül
 • Oldalsó kapcsolással
 • 1 x XP-G2 CREE fehér LED fényforrás
 • 3 darab AA elemmel kerül forgalomba.
 • Tömege: 195 g
 

Minőségi fejlámpa, magas fényerővel

Bővebb információ: ugrás az áruházba

Halo MS250

 • Fényerő 250 lumen
 • Állítható fényerő ( Magas – 250, Közepes – 100, Alacsony – 10 lumen + 3 mm LED 15 lumenes állítahatósággal)
 • Egyrészes,rugalmas, állítható fejpánt
 • Az elemek a fejpánt hátulsó részén különálló tokban helyezkednek el, melyen fény helyzetjelző is található (ideális a többi horgász számára, akik látni fogják csónakban tartózkodás közben is)
 • Mozgásérzékelős kapcsoló
 • Két kapcsolóval kezelhető
 • 1 x Luxeo TX fehér LED fényforrás + 2x 3mm Nichia LED fényforrás
 • Csomagolás tartalma 3 x AAA alkalikus elem
 • Tömege: 135 g
 

Aki bizalmat szavaz egy FOX Halo fejlámpának, hosszú időre számíthat hű társra az éjszakai horgászataihoz
Kényelem és praktikum egyben!

 

Bővebb információ: ugrás az áruházba

MacTronic Nippo 1.8 fejlámpa
Az előző fejlámpánál némileg szerényebb tulajdonságokkal bíró (és árban is kedvezőbb) a MacTronic Nippo 1.8. Ebben a fejlámpában középen egy kiemelkedően erős Cree LED található, mely 180 lumenes fényerejű. Ezzel a fényerővel akár 78 méterre is elláthatunk. 100%-os fényerő mellett a csomagban található 3 db AAA méretű elem 3 óráig bírja. Ahogy az előző fejlámpában, ebben is állandó áramerősséget biztosító áramkör került a burkolat alá. Ha nincs szükség a maximális fényerőre, akkor a lámpa jobb oldali gombját folyamatosan nyomva elkezd csökkenni a fényerő, majd villogással jelzi, ha minimálisra csökkent, és fordítva is igaz ez, ha a minimumról a maximumra növeljük. A minimális fényerő 10%-a teljesnek. Ebben az esetben 43 órán keresztül világíthatunk vele. Mellette két oldalon helyet kapott még 2-2 sárga és piros fényű LED is. Hasonlóan a középső LED-hez, ezek fényereje is állítható. A sárga LED-ek 100% (30 Lumen) mellett 20, míg 10% mellett 40 órán át világítanak, míg a piros fényt használva 30 órát bír az elem. Ezek a LED-ek 140 fokban szórják a fényt. A lámpa további lényeges tulajdonsága, hogy vízálló kivitelezésű, így heves esőzés sem tehet kárt benne. Apró figyelmesség a gyártó részéről, hogy a fejpánton belül hosszirányban két vékony gumicsík fut végig. A fejlámpa dőlésszöge 90 fokban állítható. Tömege elemekkel együtt sincs 100 gramm. Három darab 1,5 voltos Duracell, rézfejű tartós elem jár hozzá ajándékba.

Ár/érték aránya kiváló


Bővebb információ: ugrás az áruházba

Coast FL60 Fejlámpa
Ez a típus a Coast fejlámpák legújabb modelljei közé tartozik. Az FL60-as fejlámpa a Wide Angle Flood Beam technológiának köszönhetően ideális választás, ha nagyméretű terület, széles bevilágítására van szükség. Kör alakú fénye tökéletesen megvilágítja az előttünk elterülő területet, így minden számunkra érdekes részlet egy gombnyomásra láthatóvá válik. A lámpa tetején található nyomógombbal három féle üzemmód közül kalibrálhatjuk a számunkra leginkább megfelelőt. Rendelkezésre áll magas, közepes és alacsony fényerejű funkció. Időjárásálló háza és masszív, biztonsági fejpántja a legzordabb körülményeknek is ellenáll. A lámpa 3 db AAA-s elemmel működik.

A Coast FL60 fejlámpa főbb jellemzői:

-    Fényerő: 39-300 lumen
-    Távolság: 10-29 méter
-    Üzemidő: 2,45-22 óra
-    Súly: 92 gramm

A Coast FL60-as fejlámpa ideális választás, ha nagyméretű terület, széles bevilágítására van szükség

Bővebb információ: ugrás az áruházba

Coast HL6 Bullseye Feljámpa
A Coast HL6 fejlámpájának különlegessége az a Bullseye funkció mellyel egy gombnyomásra, egész pontosan tekerésre koncentrálhatjuk a fény fókuszát egy adott pontba. A lámpa tetején található kapcsolóval az egészen alacsony és a maximális fényerők közül választhatunk, míg az elején helyet foglaló gyűrű eltekerésével a fókusztávolság módosítható. Három darab AAA-s elem működteti, melyek gyári tartozékai a fejlámpának.

A Coast HL6 Bullseye fejlámpa főbb jellemzői:

-    Fényerő: 4-285 lumen
-    Bevilágított távolság: 13-119 méter
-    Üzemidő: 1,5-70 óra
-    Tömege: 124 g

A HL6 fejlámpájának különlegessége az a Bullseye funkció mellyel egy gombnyomásra, egész pontosan tekerésre koncentrálhatjuk a fény fókuszát egy adott pontba

Bővebb információ: ugrás az áruházba

Coast HL5 Multiled Feljámpa
A Coast HL5 Multiled egy akár mindennapi használatra is tökéletesen alkalmas, öt ledes fejlámpa. Ez a praktikus fényforrás 175 lumen maximális fényerő kibocsátására képes. Utility Beam Optics technológiája szórt fényt biztosít, így tökéletes választás közeli tárgyak, felületek megvilágítására. A lámpa háza ütés- és időjárásálló, a benne található led pedig gyakorlatilag törhetetlen.

-    Három darab AAA-s elem működteti, melyek gyári tartozékai a fejlámpának.
-    Bevilágított távolság: 56 méter
-    Üzemidő: 200 perc.

A HL5 Multiled egy akár mindennapi használatra is tökéletesen alkalmas, 5 ledes fejlámpa

Bővebb információ: ugrás az áruházba

PROLOGIC Lumiax fejlámpa
Prologic Lumiax fejlámpa 3W-os LED-el! Ha csak ennyi lenne a termékleíró, már lehetne azt tudni, hogy igen, ez az a fejlámpa, ami nagyon jó fényerővel bír, amire kétségkívül szükségünk van az éjszakai horgászatokon, túrákon. Ha azonban még azt is hozzátesszük, hogy ez a 3W-os LED az úgynevezett magas fényű Cree LED, ami 150 lumennel világít, ráadásul a fénysugár a lámpafej eltekerésével fókuszálható (hosszú és rövid sugár), máris egy kiváló világítóeszközt kapunk. Érdemes megnézni a kínálatban a lumen értékeket, a 150 lumen kimagaslik, stílszerűen világít a többi között. Két használati opciója van a lámpának: “on” (be) (állítható fényerővel); “flash” (villanófény, állítható fényerővel). Állítható hajlásszög (90 fokban), hogy mindig oda világítsunk, ahova kell. A lámpa 3 db AAA elemmel működik, (nem tartozék), amik a tarkórészen elhelyezett tokban kaptak helyet, így osztva el a lámpa súlyát 2 részre. A lámpa teljesen vízálló, így a hajnali pára, vagy eső sem tesz benne kárt. Búvárkodásra, úszásra viszont nem alkalmas.

Magas fényerejű, Cree LED-es fejlámpa, ami 150 lumennel világít, ráadásul a fénysugár a lámpafej eltekerésével fókuszálható!

Bővebb információ: ugrás az áruházba

GARDNER Fejlámpa Phazor
A Phazor Torch a Gardner Tackle újdonsága, amely egy tökéletesen kiegyensúlyozott, kissé merész külső design-al rendelkező fejlámpa. A könnyű súllyal rendelkező, vízálló világító eszköz gyakorlatilag három erős fényforrást kínál. Egy nagyon világos fehér, egy távolsági erős „reflektort”, amely szintén fehér, és egy nagy látószögű piros fényt. A Phazor Torch 1W típusú fehér fényű és 2 db SMD piros led-el kerül forgalomba. Különlegességét képezi, hogy 50 Lumen fényerővel rendelkezik, amely a kompakt fénycsövek világítóerejével egyezik meg. Működéséhez AA jelű ceruzaelem szükséges. A rendkívül takarékos működésű fejlámpa 10 órányi folyamatos világítást is kibír. Állítható, kényelmes viseletet biztosító polyester anyagú fejpánttal kerül forgalomba. A pánt maximum 70cm-t állítható. Kedvező árához kivételes minőség, és tartósság párosul.

A Gardner Phazor egy tökéletesen kiegyensúlyozott, kissé merész külső design-al rendelkező fejlámpa
Ez a kompakt típus 1W típusú fehér fényű...
...illetve 2 db SMD piros led-el kerül forgalomba
Rendkívül takarékos működésű fejlámpa, akár 10 órányi folyamatos világítást is kibír az éjszakában!

Bővebb információ: ugrás az áruházba

ENERGOTEAM Outdoor Mercury akkumulátoros fejlámpa
A legtöbb fejlámpánál az elemek, akkumulátorok a fejegységben elől kaptak helyet. A Mecury fejlámpa esetében ez a súly a hátsó részre került, így amellett, hogy kényelmes viseletet biztosít, nem fog előre bukni sem. Nagy fényerejével a távolban lévő tárgyakat is könnyedén szemügyre vehetjük, ehhez használjuk a zoom funkciót. A lámpában egy LED található, mely 3 módon tud világítani: maximális fényerő (200 Lumen), fél fényerő és villogás funkcióban.

Az Outdoor Mercury akkumulátoros fejlámpa főbb jellemzői:

-    Cseppálló
-    Több funkciós
-    Tölthető
-    Fókuszálható

A Mercury fejlámpa kényelmes viseletet biztosít és segítségével a távolban lévő tárgyakat is könnyedén szemügyre vehetjük

Bővebb információ: ugrás az áruházba

ENERGOTEAM Outdoor Neptune fejlámpa
Praktikus cseppálló fejlámpa három (két fehér és egy piros) LED-del. Kicsi, könnyű kivitelének köszönhetően még több órás használat után sem válik kényelmetlenné. 3 db AAA elemmel működik (nem tartozék). A dönthető lámpafejnek köszönhetően tökéletes csalizáshoz, fárasztáshoz is.

Praktikus cseppálló fejlámpa, mely tökéletes csalizáshoz és fárasztáshoz is

Bővebb információ: ugrás az áruházba

ENERGOTEAM Outdoor Uranus fejlámpa 3W
Egy igazán könnyű, praktikus fejlámpa került a boltok polcaira, fényerejének köszönhetően kiválóan alkalmas csalizásra és a fárasztás nyomon követésére egyaránt. Cseppálló kivitelben kerül forgalomba. 2 LED és 3 állítási lehetőség biztosítja számunkra, hogy megfelelő fényerővel fáraszthassuk a horgon lévő halat, vagy éppen csalizhassuk fel kedvenc végszerelékünket. Fényereje 120 lumen, ráadásul az ára is kedvező. Nagyon-nagyon könnyű, így nem zavar minket, ha egész éjszaka a fejünkön van. Gumis pántja és a fej dőlésszöge 45 fokban állítható, a további kényelemért. 3 db AAA méretű elemmel működik (nem tartozék).

A kényelem érdekében gumis fejpántot és állítható dőlésszögű fejet kapott az Uranus fejlámpa

Bővebb információ: ugrás az áruházba

ENERGOTEAM Outdoor Mars fejlámpa 3W
Egy igazán könnyű, praktikus kis fejlámpa éjszakai horgászathoz. A fejlámpában mindössze 1 COB LED található, mely megfelelő fényerőt biztosít halunk fárasztásához, hogy láthassuk a horgon lévő halat, vagy éppen csalizhassuk fel kedvenc végszerelékünket. 3 különböző fényerő állítható be a fejlámpán, melynek maximális fényereje 120 lumen. Ráadásul ára is kedvező. A fejlámpa 45 fokban dönthető. Cseppálló kivitelben kerül forgalomba. 3 db AAA méretű elemmel működik (nem tartozék).

Ebben a fejlámpában mindössze 1 COB LED található, az viszont mindent megvilágít, amit látni akarunk

Bővebb információ: ugrás az áruházba

DEMON CARP DC1241 Fejlámpa
Ez a típus a Demon Carp fejlámpák legújabb modelljei közé tartozik. Számos előnyös tulajdonsága közül kiemelkedik, hogy nyomókapcsolóval és infravörös mozgásérzékelővel egyaránt rendelkezik. Ezutóbbi lehetővé teszi, hogy kézzel integető mozdulattal is be- és kikapcsoljuk. Különösen praktikus, ha kesztyűben vagy vizes kézzel esetleg sötétben tapogatózva kellene keresni a lámpa kapcsolóját. A lámpában 2 db LED található, melyek közül az egyik egy nagyteljesítményű CREE LED, 160 lumen fényerővel, a másik pedig egy COB LED. Az előbbi tekintélyes 150 méter látótávolsággal rendelkezik, míg az utóbbi egy 120 lumen fényerejű, szórt fényt biztosító izzó, ami ideális a közeli megvilágításra.

A Demon Carp DC1241 Fejlámpa főbb jellemzői:

-    Nagy erejű CREE LED, 160 lumen fényerővel és 150 méter hatótávolsággal
-    Szórt fényt adó COB LED
-    Infravörös mozgásérzékelő
-    Környezetbarát erős ABS műanyag ház
-    7 óra folyamatos világítás
-    IP 44 vízállóság (fröccsenő víz, eső, stb.)
-    Kényelmes gumis fejpánt
-    Állítható világítási szög: 0-60 fok
-    Két fokozatban állítható fényerő
-    Villogó fény funkció
-    3 db AAA elem működteti (nem tartozék)

Magas minőségű, mozgásérzékelős fejlámpa a Demon Carp-tól

Bővebb információ: ugrás az áruházba

DEMON CARP DC1240 Fejlámpa
Ez a típus a Demon Carp fejlámpák legújabb modelljei közé tartozik. Számos előnyös tulajdonsága közül kiemelkedik, hogy nyomókapcsolóval és infravörös mozgásérzékelővel egyaránt rendelkezik. Ezutóbbi lehetővé teszi, hogy kézzel integető mozdulattal is be- és kikapcsoljuk. Különösen praktikus, ha kesztyűben vagy vizes kézzel esetleg sötétben tapogatózva kellene keresni a lámpa kapcsolóját. A lámpában 1 db nagyteljesítményű CREE LED található. Ez 180 lumen fényerővel rendelkezik, amelynek hatótávolsága 170 méter!

A Demon Carp DC1240 Fejlámpa főbb jellemzői:

-    Nagy erejű CREE LED
-    180 lumen fényerő
-    170 méter hatótávolság
-    Infravörös mozgásérzékelő
-    Környezetbarát erős ABS műanyag ház
-    7 óra folyamatos világítás
-    IP 44 vízállóság (fröccsenő víz, eső, stb.)
-    Kényelmes gumis fejpánt
-    Állítható világítási szög: 0-60 fok
-    Két fokozatban állítható fényerő
-    Villogó fény funkció
-    3 db AAA elem működteti (nem tartozék)

Ez a nagy teljesítményű lámpa 180 lumen fényerővel bír, amelynek hatótávolsága 170 méter!

Bővebb információ: ugrás az áruházba

Falcon Eye HL-BW1WATT fejlámpa 1 + 1 LED-es
Fényerejét egy magas lumen értékű 1 W-os LED biztosítja. Feje billenthető, hogy megfelelő szögbe tudjuk állítani. Első gombnyomásra kis fényerővel, következő gombnyomásnál már maximális fényerővel világít, míg újabb gombnyomásnál az alul található piros LED kezd el villogni. Folyamatos használat mellett 10 órán át képes világítani. Működéséhez 3 db AAA méretű elemre van szükség (nem tartozék).

Kompakt kivitelű fejlámpa, mely bárki számára elérhető árcédulát kapott

Bővebb információ: ugrás az áruházba

Falcon Eye Spook alumínium fejlámpa
Kompakt kivitelű fejlámpa a Falcon Eye FHL0031 Spook típus. Mindössze 1 LED található a lámpában, de az 5 W-os, és 200 Lumen fényerejű. 3 különböző módban tud működni: 100%-os és 50%-os fényerővel tud világítani, valamint villogó funkcióval is ellátták. Az energiatakarékosság érdekében mozgásérzékelővel van ellátva, mely annyit jelent, hogy nem kell a lámpát ki-be kapcsolni, elég a lámpa elé tenni a kezünket, és máris ki, vagy be kapcsol. A lámpa elem (vagy akkumulátor) tartó dobozkája a fej tarkórészén foglal helyet. Ennek a megoldásnak a különlegessége, hogy a világító (LED-et tartalmazó) fejrész, így tulajdonképpen súlytalanná vált. A súlyt képező elem (vagy akkumulátor) tartó hátra került, amely viszont így is nagyon könnyű és komfortos viseletet biztosít, köszönhetően a párnázott és megvastagított fejpántnak és burkolásnak. A fejlámpa burkolata alumíniumból készült. Feje 70 fokban billenthető, hogy megfelelő szögben tudjunk magunknak világítani. A lámpa 3 db AAA méretű elemmel működik (nem tartozék).

Ebben a fejlámpában mindössze 1 LED található, de az 5 W-os, és 200 Lumen fényerejű!

Bővebb információ: ugrás az áruházba

Falcon Eye FHL0011 fejlámpa
Ahogyan azt a Falcon Eye lámpáknál már megszokhattuk, ezzel a termékkel is egy kompakt kivitelezésű, egyszerűen használható, minőségi eszközt kap kézbe tulajdonosa. A HL-0011-es típusban 1+2 LED került elhelyezésre. A középen található nagy fehér LED 3W-os és 110 Lumen fényerejű. Mellette jobb és bal oldalon kettő piros LED helyezkedik el. Négy különböző módban képes világítani, mellyel magunk szabályozhatjuk az üzemidejét. A nagyobb méretű fehér LED esetében 100%-os fényerő mellett 7,5 órán át működik, míg 50% energiafelhasználás mellett 12 órát. A piros LED-ek üzemideje 18 óra, villogó üzemmódban pedig 32 órán keresztül képes fényt biztosítani. A fejlámpa súlya mindössze 40,5 gramm, így elemekkel együtt sem válik nehézzé, kényelmetlenné viselője számára. Működéséhez 3 db AAA méretű ceruzaelem szükséges (nem tartozék).

Kompakt kivitelezésű, egyszerűen használható, minőségi fejlámpa, kék dizájjnal
A középen található nagy fehér LED 3W-os és 110 Lumen fényerejű, illetve jobb és bal oldalon további kettő piros LED helyezkedik még el mellette
Dönthető kilakatásának köszönhetően, a pozíciója tetszés szerint beállítható, egy pillanat alatt

Bővebb információ: ugrás az áruházba

O’REEL Cree Compact Zoom fejlámpa
Ebbe a fejlámpába 1 darab kiváló minőségű, magas fényű LED került, mely 120 lumen fényerőt biztosít. A lámpa különlegessége, hogy közelre és távolra is jól használható. A bura teljesen betolt helyzetben szórt fényt biztosít, amit közelre célszerű használni, a teljesen kihúzott burával távolabbra világíthatunk vele. 1. gombnyomásra maximum erővel világít a LED, 2. megnyomásra jelentősen csökkentett fényerővel világít, míg 3. gombnyomásra villogni kezd. A jobb súlyelosztás érdekében az elemek egy külön „házba” kerültek, mely a tarkórészen helyezkedik el. A fejlámpa működtetéséhez 3 db AAA méretű elemre van szükség, mely nem tartozék. A fej dőlésszöge 90 fokban állítható.

Ezzel a fejlámpával közeli és távoli témákat is egyaránt jól láthatjuk


Bővebb információ: ugrás az áruházba

O’REEL CL-2626 Zoom fejlámpa
Ez a fejlámpa meglehetősen hasonlít az előzőre, azonban az elemek ennél már a világítóegységben kaptak helyet. Többi paraméterét tekintve megegyezik az előzővel.

Egyszerű kivitelű fejlámpa, remek fényerővel


Bővebb információ: ugrás az áruházba

Carp Expert Neo Mozgásérzékelős lámpa
Egy sokszínű felhasználást lehetővé tevő, praktikus eszköz jelent meg a Carp Expert Neo szériában. A lámpa egy beépített érzékelő szenzorral rendelkezik, ami ha mozgást érzékel, működésbe lép és világítani kezd a Led. Ez a metódus nagyon praktikus lehet, mivel a lámpa alsó részén lévő klipnek hála, könnyen bármire felhelyezhető - akár baseball sapka elejére, de a kiegészítők által a csuklónkra, vagy praktikus lehet, ha a merítőszák háló része elé rakjuk fel, mivel így éjjel a merítésnél kapunk egy plusz támpontot, hogy ne veszíthessük el életünk halát az utolsó pillanatban, minimalizálva a leakadás veszélyét.

A mozgásérzékelős lámpához járó tartozékok:

 • 1 db szilikon karpánt, így akár csalizás közben is praktikusan használható éjszaka
 • 1 db tépőzáras pánt, ami maximalizálja a további eszközökre, helyekre való elhelyezést
 • USB-microUSB kábel, amivel könnyedén feltölthető a beépített akkumulátor. A lámpa micro USB aljzattal rendelkezik, így használható hozzá akár telefonunk töltője is. (Adapter nem része a csomagnak)
Mindent egybevetve, a termék egy rendkívül praktikus kis eszköz, ami segíti az éjszakai horgászatok komfortját.

Egy igazán sokrétűen használható, praktikus kis fényforrás, a Carp Expert-től

Bővebb információ: ugrás az áruházba

MACTRONIC Akkumulátoros Ledes reflektor
Ez a lámpa jó szolgálatot tehet minden helyzetben, legyen szó horgászatról, kempingezésről vagy vadászatról. A lámpa 2 módon használható. Ha 1-es állásba kapcsoljuk, akkor az 1 W-os szuperfényes led csak 50%-os erősséggel világít. 2-es állásban viszont már teljes fénnyel világít. A lámpa mellett talál egy hálózati csatlakozót és egy szivargyújtó csatlakozót, amelyekkel az akkumulátort lehet feltölteni. A lámpa oldalán található egy pici LED, mely a töltést jelzi, ha ez kialudt, akkor vehető le a hálózatról a lámpa. A lámpa vízálló kivitelű. Különlegessége még a lámpának, hogy a fogantyú két állásban használható, valamint egy műanyag pánt segítségével fel is akasztható. Működési ideje a lámpának akár 24 óra is lehet.

Brutál nagy fényerejű, akkumulátoros reflektor, vízálló kivitelben
A fogantyúja két állásban használható, valamint egy műanyag pánt segítségével fel is akasztható

Bővebb információ: ugrás az áruházba

TF GEAR Night Spark Sátorlámpa távirányítóval
A TF GEAR Night Spark egy nagy teljesítményű sátorlámpa és egy tápegység, amely minden pontyhorgásznak és kempingezőnek nagy hasznára lehet. Akik rendszeresen töltik szabadidejüket a természetben, azok tudják, hogy mekkora érték egy megbízható fényforrás, ráadásul ez a termék nem csak egy lámpa, hanem tápegységként is szolgálhat telefonok, tabletek töltéséhez (kapacitása 3000mAh). Micro USB kimeneti pontján keresztül bármilyen készüléket rá lehet csatlakoztatni. Újratölthető akkumulátorával, egy töltéssel akár 100 óra folyamatos világítást tud biztosítani. A sátorban rögzíthető mágnessel, vagy biztonsági kampóval. A Night Spark nem kompatibilis Sony telefonokkal! A gyártó mellékel a lámpa mellé egy távirányítót is (CR2025-ös elemmel működik - tartozék), melyen 3 gomb található, ki-bekapcsoló, fehér, illetve vörös fény gomb. Fehér fénye 2 erősségben állítható. Vörös fénye szintén két erősségben állítható, de 3. gombnyomásra villogni kezd a vörös fény. Figyelmesség a gyártó részéről, hogy a sátorlámpát és távirányítót egy merev cipzározható tokban szállítja.

 TF GEAR Night Spark egy nagy teljesítményű sátorlámpa és egy tápegység, amely minden pontyhorgásznak és kempingezőnek nagy hasznára lehet

Bővebb információ: ugrás az áruházba

Falcon Eye Retro Camping lámpa 15 LED-es
Sokoldalúan használható, „retro” kivitelű, de elemmel működő kempinglámpa 15 db LED-del. Használható egészen kicsi fényerővel is, szinte csak helyzetjelzőként, de fényereje tetszés szerint állítható, így minden helyzetben jó szolgálatot tehet. Használatához 2 db D méretű (góliát) elemre van szükség (nem tartozék). Mérete: 24 x 15 x 11,5 cm.

Modern belső, „retro” külső

Bővebb információ: ugrás az áruházba

Falcon Eye MC-16A Camping lámpa 16 LED-es
Modern megjelenésű, elemes camping lámpa 16 db LED-del. Hasonlóan az előzőhöz, ennek fényereje is tetszés szerint állítható. Maximális fényerő mellett akár 8 órán át képes folyamatosan világítani. Használatához 4 db AA méretű elemre van szükség (nem tartozék). Mérete: 165 x 66 mm, tömege 236 gramm (elemmel mérve).

Tetszetős kivitelű, könnyű kempinglámpa

Bővebb információ: ugrás az áruházba

Coast HP7 Keresőlámpa
Ez a típus a Coast lámpák legújabb modelljei közé tartozik. A HP7-es a modell a forma és a magas teljesítmény tökéletes kombinációja, ezért igen kedvelt a nagy fényerejű keresőlámpák közt. A Pure Beam Focusing System és a Slide Focus technológiákat ötvözve született meg ez a sokoldalú fényforrás. Magas, közepes és alacsony fényerők közül választhatunk, melyek mindegyike változtatható fókusztávolságú. A lámpán található csúszka segítségével könnyedén kalibrálhatjuk a fókuszt, miközben folyamatosan megvilágítva marad a kiszemelt terület. A lámpa 4 db AAA-s elemmel működik.

A Coast HP7 keresőlámpa főbb jellemzői:


-    Fényerő: 49-345 lumen
-    Távolság: 76-211 méter
-    Üzemidő: 2-10 óra
-    Súly: 204 gramm

Ez a modell a forma és a magas teljesítmény tökéletes kombinációja, ezért igen kedvelt a nagy fényerejű keresőlámpák közt

Bővebb információ: ugrás az áruházba

Coast PolySteel 600 keresőlámpa
A PolySteel 600 modell egy megbízható, elnyűhetetlen, kimondottan mostoha körülményekre tervezett keresőlámpa. Értékét és rátermettségét emeli, hogy vízálló és törésálló. Rozsdamentes acélból készült ház és csúszásmentes bevonat teszik még ellenállóvá ezt a lámpát minden külső behatással szemben. Állítható fókusztávolsága a lámpa fejének elforgatásával módosítható, így egyetlen mozdulattal kedvünkre váltogathatunk a szórt, illetve az egy pontba fókuszált fénysugár között. A lámpa 4 db AA-s elemmel működik.

A Coast PolySteel 600 keresőlámpa főbb jellemzői:


-    Fényerő: 64-220-620 lumen
-    Távolság: 74-134-234 méter
-    Üzemidő: 2-4,5-34 óra
-    Tömeg: 340 gramm
-    Vízálló kivitel

A PolySteel 600 egy megbízható, elnyűhetetlen, kimondottan mostoha körülményekre tervezett keresőlámpa
Nagyon masszív, strapabíró kivitel, mely természetesen vízálló is

Bővebb információ: ugrás az áruházba

CARP ZOOM Forgatható fejű lámpa
Univerzális lámpa, nemcsak horgászoknak! Ebbe a Carp Zoom lámpába 2 féle led lett beépítve: a 3W teljesítményű COB leddel nagyobb területet tudunk bevilágítani, a 2X0.5W-os ledekkel pedig fokuszált helyre tudunk világítani. Gumis háza úgy lett kialakítva, hogy minden időjárási körülménynek ellenálljon, s emellett a stabil fogást is segíti, vizes kézben sem csúszkál. Fejrésze 360 fokban elforgatható és 180 fokban dönthető. Hátsó része mágneses, így fémfelületeken is tudjuk rögzíteni. Kampója segítségével akár fel is akasztható.
Működtetni 4 darab AAA-s elemmel tudjuk. (Nem tartozék.)

360 fokban elforgatható és 180 fokban dönthető fejjel rendelkező lámpa, nem csak horgászoknak!

Bővebb információ: ugrás az áruházba

Kommentek
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: