Yokozuna bot újdonságok a Haldorádó kínálatában

Yokozuna bot újdonságok a Haldorádó kínálatában

A Silstar márkanév bizonyára senkinek nem ismeretlen, hiszen több évtizedes múltra tekint vissza. Ezt figyelembe véve joggal feltételezhetjük, hogy tudják, hogyan is kell egy jó botot készíteni. A Yokozuna széria megalkotásával nem az volt a fő szempont, hogy a világ legjobb botjait hozzák létre, sokkal inkább az, hogy egy remek minőségű, de mindenki számára elérhető árú botcsalád kerüljön forgalomba.

A Silstar cég felsőkategóriás botszériája a Yokozuna. A hosszú ideig tesztelt botcsalád tagjai egytől egyig kiváló teljesítményt nyújtanak és biztosak lehetünk benne, hogy használat során nem hagynak cserben.

Silstar Yokozuna Spin

A Yokozuna Spin bot alapanyaga IM8 karbon, melyen spirál erősítés található, ami ugyanazt a karakterisztikát biztosítja a Yokozuna Spinnek, mint ami a jelenleg alkalmazott japán botoknál is megfigyelhető: gyors és érzékeny spiccakcióval rendelkező, mégis hatalmas terheléseket és terhelésváltásokat elviselő szerkezet. Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy mindezért nem kell egy vagyont fizetni. A boton a viszonylag sűrűn elhelyezett SiC gyűrűk jól bírják a fonott zsinórok által keltett hatalmas hőterhelést. A nyéltag ergonomikus kialakítású, csúszásmentes, kemény EVA borítást kapott. A bottestet három - UV védelmet biztosító - lakkréteg óvja, az orsótartó ütésálló ABS-Grafit alapanyagból készült. A pergető széria széles méretválasztékkal rendelkezik. Az 1,98 és 2,1 méteres Medium (7-28 g) karakterisztikájú botokat elsősorban a finom pergetőknek ajánljuk. A 2,4 méteres Medium-Heavy (12-48 g) egy univerzálisan használható bot, mellyel a kisebb műcsalik is jól dobhatók, de a nagyobb halak erejét is könnyedén őrli fel. Az 1,98; 2,1 és 2,4 méteres Heavy (18-53 g) botok pedig a méretesebb műcsalikhoz igazodnak és a termetesebb ragadozók kemény ellenfelei. A 2,4 méteres Heavy botra ráadásul duplatalpas gyűrűk kerültek, a spiccgyűrű pedig borított. Válassza bármelyik botot, garantáltan nem fog csalódni!

Ez a széria széles méretválasztékkal rendelkezik
Fém végdugó óvja a nyélborítást
A horogbeakasztó szem az orsótartó alatti részen található
Csavaros orsótartója minden orsót stabilan rögzít
A 240H boton duplatalpú gyűrűk…
… és borított spiccgyűrű található

Yokozuna Spin 198M

További infó: ugrás az áruházba.

Yokozuna Spin 198H

További infó: ugrás az áruházba.

Yokozuna Spin 210M

További infó: ugrás az áruházba.

Yokozuna Spin 220H

További infó: ugrás az áruházba.

Yokozuna Spin 240MH

További infó: ugrás az áruházba.

Yokozuna Spin 240H

További infó: ugrás az áruházba.

Silstar Yokozuna Soft Pilk 3 m

Ez egy remek paraméterekkel rendelkező fenekező bot. Anyaga TC24 karbon finom keresztszál erősítéssel. Ez az erősítés erőtartalékot képez, ami a dobásnál is, de főként a fárasztásnál jön igazán jól. Nem utolsósorban ennek az anyagnak köszönhető az átlagosnál könnyebb bottest. Az elegáns sötétkék-sötétzöld bot végében tömör üvegspicc található, amely észrevétlenül olvad össze a bottesttel. Ez a rész az utolsó 4 gyűrű között váltakozva piros, zöld és sárga színű. A spicc színezése az éjszakai horgászatok alkalmával a fárasztást és a dobást is segíti. A bot dobósúlyát 30-135 grammra kalibrálták, így nem csak fenekezésre, de akár nagyméretű műcsalikkal történő horgászatra is alkalmas. A súly csökkentése és a zsinór védelme érdekében a bottesten nagy keménységű, könnyített SiC gyűrűk találhatók. Nyelét kényelmes fogású parafa borítja. Minden olyan horgásznak ajánljuk, akik egy kedvező árú, masszív univerzális botot szeretnének vásárolni.

Ez a bot a fenekező horgászoknak lehet jó választás
Anyaga keresztszálas erősítésű
A kiszélesedő végdugó megóvja parafaborítást és stabilabbá teszi a lendületes dobásokat is

További infó: ugrás az áruházba.

Yokozuna Royal Feeder 360H

A Royal Feeder bot tervezésénél a fő szempont a súly csökkentése mellett a bot karakterisztikájának és egyensúlyának a megfelelő összhangja volt. Éppen ezért a blank alapanyaga - hasonlóan az előző bothoz - TC24 karbon finom keresztszál erősítéssel. Az elegáns sötétkék-sötétzöld bot gerinces, húzásra keményedő. A szokásostól eltérő módon osztott parafa nyelet kapott, mely agresszívabb megjelenést kölcsönöz a botnak, ezzel együtt viszont súlya is csökkent, de a súlycsökkenéshez hozzájárulnak az új, könnyített SiC gyűrűk is. E gyűrűk meggátolják, hogy a zsinór felmelegedjen és károsodjon a nagy távolságra történő dobásoknál. A bothoz 3 db rezgőspicc áll rendelkezésre: 2 db üvegszálas és 1 db karbon, heavy, medium és light érzékenységgel. A bot dobósúlya így maximum 140 gramm.

A Yokozuna széria univerzális feederbotot is kínál
A bot 3 spiccel kerül forgalomba
A nagyméretű gyűrűkön könnyedén siklik át a zsinór

További infó: ugrás az áruházba.

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.