Harcsás eszközök a Haldorádó kínálatában

Harcsás eszközök a Haldorádó kínálatában

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy áruházunkban biztosítsuk az állandóan változó és fejlődő igényeknek megfelelő termékkínálatot mindegyik horgászmódszerhez. 2024-től a Haldorádó paletta lehetőségei már nemcsak a rezgőspicces, úszós vagy épp a bojlis nagyponty-horgászatot fedik le, hanem a különféle ragadozóhalas technikákat is. E fejlesztésünk keretein belül büszkén mutatjuk most be a Haldorádó Predator Catfish Rig termékcsaládot!

ÚJDONSÁG 2024! – Haldorádó Catfish Rig
Harcsahorgászat – igazi extrém kaland a fanatikus horgászok számára! Ennek az „életstílusnak” a szépsége, hogy bármikor megjelenhet az igazán nagy ellenfél a horgunkon hazánkban is éppúgy, mint Európa híres harcsás folyóinak, illetve tavainak egyikén! A kapitális harcsa bizony az az ellenfél, amely garantáltan megmutatja felszerelésünk gyenge pontját – már ha van –, s rosszabb esetben ki is használja azt. Innentől kezdve ez már egy komoly kihívás mind a horgásznak, mind a felszerelésnek, ezért nem mindegy, milyen felszereléssel vágunk neki a kalandnak, melynek végén életünk hala várhat! A piacon található kiegészítők tárháza szinte végtelen, ember legyen a talpán, aki ezeknek az útvesztőjében eligazodik… Ebben is kiváló segítséget kínál a most bemutatásra kerülő új termékcsaládunk!
A Haldorádó Predator Catfish Rig kollekció minden egyes terméke szorgos magyar kezek munkáját dicséri. A legjobb minőségű, számunkra már bizonyított és bevált komponensekből készítettük őket, amelyeket mi is eredményesen használunk, illetve ami a legfontosabb, jó szívvel ajánlunk! Ez a professzionális, készre szerelt, a mai kor technikáihoz tervezett harcsázó előke válogatás számos álló- és folyóvízi módszerhez kínál garantáltan megbízható, könnyen használható megoldást.

A teljes Haldorádó Catfish Rig kollekció ide kattintva érhető el!

A Haldorádó Predator Catfish Rig kollekció professzionális, készre szerelt, a mai kor technikáihoz tervezett harcsázó előkéket kínál
A kapitális harcsa bizony az az ellenfél, amely garantáltan megmutatja felszerelésünk gyenge pontját…
… ezért nem mindegy, milyen felszereléssel vágunk neki a kalandnak, melynek végén életünk hala várhat!

Catfish Rig 1 – Stupekes kombi előke
A készre szerelt előke a csomagolásba már úgy kerül, hogy nekünk a bevetése előtt már csak végfület kell kötnünk az előkénk végére. A teljes előke a hossza 100 cm, ezt szabadon és egyedileg tudjuk beállítani az adott vízterület adottságaihoz.
TIPP: A második (fenti) horgot érdemes a csalihal orrlyukában vagy mellúszójában rögzíteni, az első (lenti) horgot pedig a csalihalunk hátsó felén. E felkínálási módnak köszönhetően biztosak lehetünk benne, hogy ha a harcsa rászív a táplálékra, akkor az így elhelyezett horgoknak köszönhetően az akadás garantált!
Felhasznált alapanyagok:

 • BLACK CAT Front Zone Leader – 0,80 mm
 • BLACK CAT Ghost Rig Hook 5/0
 • BLACK CAT Rig Tube red
 • BLACK CAT Rig Tube yellow
 • OWNER 5111 lándzsahegyű füles horog – 7/0
 

Tekintsd meg a Catfish Rig 1 – Stupekes kombi előke bemutató videóját!

Íme, a Haldorádó Predator Catfish Rig 1 – Stupekes kombi előke!
A teljes előke a hossza 100 cm, ezt szabadon és egyedileg tudjuk beállítani az adott vízterület adottságaihoz
A készre szerelt előke a csomagolásba már úgy kerül, hogy nekünk a bevetése előtt már csak végfület kell kötnünk az előkénk végére
A második (fenti) horgot érdemes a csalihal orrlyukában…
… vagy mellúszójában rögzíteni…
… az első (lenti) horgot pedig a csalihalunk hátsó felén
E felkínálási módnak köszönhetően biztosak lehetünk benne, hogy ha a harcsa rászív a táplálékra…
… akkor az így elhelyezett horgoknak köszönhetően az akadás garantált!

Catfish Rig 2 – Állítható U-Float szerelék
Ez az előke univerzális felkínálási módot teszi lehetővé. Használhatjuk élő halas vagy akár puha testű csalik felkínálásához. A szereléken található U-Float lebegő úszónak köszönhetően csalink a fenék felett fog lebegni, az úszótest nem hagyja az iszapba süllyedni. Az extra csalogatóhatás érdekében az EVA anyagot akár aromásíthatjuk is. A teljes előke hossza 125 cm.
TIPP:

 1. Alkalmas nagyobb csalihalak felkínáláshoz, hiszen amíg az alsó horgunk fixre szerelt, addig a fenti horog távolságát tetszőlegesen tudjuk beállítani. Így nem okozhat gondot egy extra nagy méretű csalihal feltűzése sem.
 2. Alkalmas puha testű csalik (nadály, giliszta stb.) felkínálásához. A fenti, tetszőlegesen állítható horgot érdemes lehúzni teljesen az alsó horog szárához, így egy tekintélyes méretű csalicsokrot tudunk felkínálni a harcsák számára.
 3. Alkalmas dupla csalihalas felkínáláshoz; az állítható horognak köszönhetően a csalihalakat tetszőleges távolságban tudjuk felkínálni, az előke merevsége miatt pedig biztosak lehetünk benne, hogy a csalihalak nem tudnak majd összegubancolódni.
 

Felhasznált alapanyagok:

 • MAD CAT Mono Leader Ultra-Soft 1 mm
 • MAD CAT Crimp Sleeves 1 mm
 • BLACK CAT Rig Tube red
 • BLACK CAT Rig Tube yellow
 • BLACK CAT Power Rig Hook 6/0
 • BLACK CAT X-Strong Ball Bearing Swivel 97 kg
 • NEVIS Power Cat Harcsás U-Float úszó 10 g
 • OWNER 5111 lándzsahegyű füles - 8/0
 

Tekintsd meg a Catfish Rig 2 – Állítható U-Float szerelék bemutató videóját!

Íme, a Haldorádó Predator Catfish Rig 2 – Állítható U-Float szerelék!
Nagyobb csalihalak felkínáláshoz is használható, mivel a fenti horog helyzete tetszőlegesen állítható. A teljes előke hossza 125 cm
Ez az előke univerzális felkínálási módot teszi lehetővé. Használhatjuk élő halas vagy akár puha testű csalik felkínálásához

Catfish Rig 3 – Puha testű Pop-up szerelék
Ez az előke remek megoldás lehet olyan helyzetekre, amikor a harcsák nem a fenék közelében, hanem vízközt vagy a vízfelszín közelében táplálkoznak. A leghatékonyabbak akkor lehetünk, ha ezzel az előkével puha testű csalit kínálunk fel. Az előkét úgy állítottuk össze, hogy a felhasznált anyagoknak köszönhetően a csali nem fog az iszapba süllyedni, mindvégig abban a magasságban lebeg, amelyet beállítunk. A teljes előke hossza 80 cm.
Felhasznált alapanyagok:

 • MAD CAT Mono Leader Ultra-Soft 1 mm
 • MAD CAT Crimp Sleeves 1 mm
 • MAD CAT Stainless BB Swivels 90 kg
 • BLACK CAT Rig Tube red
 • BLACK CAT Rig Tube yellow
 • BLACK CAT Gripper Hook 1/0
 • U-Float 4 g
 • Szivarólom 20 g
 

Tekintsd meg a Catfish Rig 3 – Puha testű Pop-up szerelék bemutató videóját!

Íme, a Haldorádó Predator Catfish Rig 3 – Puha testű Pop-up szerelék!
Az előkét úgy állítottuk össze, hogy a felhasznált anyagoknak köszönhetően a csali nem fog az iszapba süllyedni, mindvégig abban a magasságban lebeg, amelyet beállítunk. A teljes előke hossza 80 cm
Remek megoldás lehet olyan helyzetekre, amikor a harcsák nem a fenék közelében, hanem vízközt vagy a vízfelszín közelében táplálkoznak

Catfish Rig 4 – Élő halas előke „Haarmontage”
Ez az előke rendkívül sokoldalú. Mire gondolunk? Számos módszerhez használhatjuk és a legtöbb vízterületen felhasználható. Mondhatjuk azt is, hogy az igazi „mindenes” előke.
Legyen szó folyó- vagy állóvízi horgászatról, ezt az előkét a legtöbb módszerhez ajánljuk. Csalihal felkínálását teszi lehetővé, amelyet az alsó horoggal tudunk rögzíteni. Ez a horog egy lágyabb, ám de rendkívül erős fonott zsinórra van kötve, míg az előke többi része merev előkezsinór felhasználásával készült. Érdemes a horgot a csalihal orrába akasztani, hiszen így mindvégig szabadon mozoghat a kishalunk. A felhasznált alapanyagoknak köszönhetően attól sem kell tartatunk, hogy időközben az előkénk összegubancolódik, hiszen az előke merevsége miatt ez szinte lehetetlen. Hossza 180 cm, ezáltal csalihalunk a lehető legnagyobb sugarú körben szabadon tud mozogni anélkül, hogy feltekerné magát.
TIPP: Ha stupekkal szeretnénk használni az előkét, akkor mindenféleképpen minimum 200 cm hosszú stupekot válasszunk, mert így átalakítás nélkül tudjuk bevetni a készre szerelt előkénket. Ha ennél rövidebb stupekkal használjuk, akkor megvan az esély arra, hogy csalihalunk belekeveredik a stupek másik végétől induló főzsinórunkba, így gubancot okoz!
Felhasznált alapanyagok:

 • MAD CAT Mono Leader Ultra-Soft 1 mm
 • MAD CAT Crimp Sleeves 1 mm
 • MAD CAT Rig Tube Green
 • BLACK CAT Front Zone Leader – 0,80 mm
 • BLACK CAT Rig Tube red
 • BLACK CAT Rig Tube yellow
 • BLACK CAT Mega Hook 8/0
 • BLACK CAT Rigging Hook 5/0
 • BLACK CAT X-Strong Ball Bearing Swivel 97 kg
 

Tekintsd meg a Catfish Rig 4 – Élő halas előke „Haarmontage” bemutató videóját!

Íme, a Haldorádó Predator Catfish Rig 4 – Élő halas előke „Haarmontage”!
Hossza 180 cm. A felhasznált alapanyagoknak köszönhetően attól sem kell tartatunk, hogy előkénk összegubancolódik, hiszen az előke merevsége miatt ez szinte lehetetlen
Ez az előke rendkívül sokoldalú: sokféle módszerhez alkalmas és a legtöbb vízterületen felhasználható, egy az igazi „mindenes” előke
Érdemes a horgot a csalihal orrába akasztani…
… hiszen így mindvégig szabadon mozoghat…
… és a stabilitás is garantált
Legyen szó folyó- vagy állóvízi horgászatról, ezt az előkét a legtöbb módszerhez ajánljuk

Catfish Rig 5 – Fireball szerelék 110 g
Ez az előke egy olyan felkínálási módot tesz lehetővé, amely a téli harcsahorgászatok verhetetlen fegyvere. Az egyre enyhébb téli időjárásunk lehetővé teszi, hogy szeretett hobbinkat szinte egész évben művelhessük. Köztudott, hogy amikor a hőmérő higanyszála tartósan leesik, akkor a harcsák összeállva várják a tavaszi felmelegedést. Ekkor jó támpont lehet egy mélyebb gödör, amelyet ezzel az előkével tüzetesen át tudunk vizsgálni.
Folyóvizekre, illetve mélyebb vizű tavakra ajánljuk. Az egyszerű csalihalas felkínálás mellett lehetővé teszi az extra méretű csalihalak feltűzését is. Az előke lelke egy speciális ólomsúly, amellyel a csalit nagy pontossággal, centiről centire tudjuk léptetni a különböző mélységű gödrökben. A csalihal feltűzése: az ólom melletti horgot az orrában, a távolabbit pedig a csalihal hátsó felénél érdemes rögzíteni. A teljes előke hossza 90 centiméter.
Felhasznált alapanyagok:

 • BLACK CAT Front Zone Leader – 0,80 mm
 • BLACK CAT Gripper Hook 2/0
 • BLACK CAT Ghost Rig Hook 6/0
 • BLACK CAT X-Strong Ball Bearing Swivel 125 kg
 • MAD CAT Rig Tube Green
 • Fireball ólom 110 g
 

Tekintsd meg a Catfish Rig 5-6-7 – Fireball szerelék 110-150-200 g bemutató videóját!

Íme, a Haldorádó Predator Catfish Rig 5 – Fireball szerelék 110 g!
Az előke lelke egy speciális ólomsúly, amellyel a csalit nagy pontossággal, centiről centire tudjuk léptetni a különböző mélységű gödrökben. A teljes előke hossza 90 centiméter
Ez az előke egy olyan felkínálási módot tesz lehetővé, amely a téli harcsahorgászatok verhetetlen fegyvere
A csalihal feltűzése: az ólom melletti horgot az orrában…
… a távolabbit pedig a csalihal hátsó felénél érdemes rögzíteni

Catfish Rig 6 – Fireball szerelék 150 g
Ez az előke egy olyan felkínálási módot tesz lehetővé, amely a téli harcsahorgászatok verhetetlen fegyvere. Az egyre enyhébb téli időjárásunk lehetővé teszi, hogy szeretett hobbinkat szinte egész évben művelhessük. Köztudott, hogy amikor a hőmérő higanyszála tartósan leesik, akkor a harcsák összeállva várják tavaszi felmelegedést. Ekkor jó támpont lehet egy mélyebb gödör, amelyet ezzel az előkével tüzetesen át tudunk vizsgálni.
Folyóvizekre, illetve mélyebb vizű tavakra ajánljuk. Az egyszerű csalihalas felkínálás mellett lehetővé teszi az extra méretű csalihalak feltűzését is. Az előke lelke egy speciális ólomsúly, amellyel a csalit nagy pontossággal, centiről centire tudjuk léptetni a különböző mélységű gödrökben. A csalihal feltűzése: az ólom melletti horgot az orrában, a távolabbit pedig a csalihal hátsó felénél érdemes rögzíteni. A teljes előke hossza 90 centiméter.
Felhasznált alapanyagok:

 • BLACK CAT Front Zone Leader – 0,80 mm
 • BLACK CAT Gripper Hook 2/0
 • BLACK CAT Ghost Rig Hook 6/0
 • BLACK CAT X-Strong Ball Bearing Swivel 125 kg
 • MAD CAT Rig Tube Green
 • Fireball ólom 150 g
 

Tekintsd meg a Catfish Rig 5-6-7 – Fireball szerelék 110-150-200 g bemutató videóját!

Íme, a Haldorádó Predator Catfish Rig 6 – Fireball szerelék 150 g!
Folyóvizekre, illetve mélyebb vizű tavakra ajánljuk. Az egyszerű csalihalas felkínálás mellett lehetővé teszi az extra méretű csalihalak feltűzését is

Catfish Rig 7 – Fireball szerelék 200 g
Ez az előke egy olyan felkínálási módot tesz lehetővé, amely a téli harcsahorgászatok verhetetlen fegyvere. Az egyre enyhébb téli időjárásunk lehetővé teszi, hogy szeretett hobbinkat szinte egész évben művelhessük. Köztudott, hogy amikor a hőmérő higanyszála tartósan leesik, akkor a harcsák összeállva várják tavaszi felmelegedést. Ekkor jó támpont lehet egy mélyebb gödör, amelyet ezzel az előkével tüzetesen át tudunk vizsgálni.
Folyóvizekre, illetve mélyebb vizű tavakra ajánljuk. Az egyszerű csalihalas felkínálás mellett lehetővé teszi az extra méretű csalihalak feltűzését is. Az előke lelke egy speciális ólomsúly, amellyel a csalit nagy pontossággal, centiről centire tudjuk léptetni a különböző mélységű gödrökben. A csalihal feltűzése: az ólom melletti horgot az orrában, a távolabbit pedig a csalihal hátsó felénél érdemes rögzíteni. A teljes előke hossza 90 centiméter.
Felhasznált alapanyagok:

 • BLACK CAT Front Zone Leader – 0,80 mm
 • BLACK CAT Gripper Hook 2/0
 • BLACK CAT Ghost Rig Hook 6/0
 • BLACK CAT X-Strong Ball Bearing Swivel 125 kg
 • MAD CAT Rig Tube Green
 • Fireball ólom 200 g
 

Tekintsd meg a Catfish Rig 5-6-7 – Fireball szerelék 110-150-200 g bemutató videóját!

Íme, a Haldorádó Predator Catfish Rig 7 – Fireball szerelék 200 g!
A 200 g-os verzió erős sodrású és mély folyóvízen is megállja a helyét, szó szerint!

Catfish Rig 8 – Csalikarikás élőhalas előke

Ez az előke egy olyan felkínálási módot tesz lehetővé, amely a lehető legkisebb sérülést okozza csalihalunknak, így az tovább marad életben. A készre szerelt előke a csomagolásba úgy kerül, hogy nekünk a bevetése előtt már csak végfület kell kötnünk az előkénk végére. A teljes előke hossza 100 cm. Használható egyaránt szakítós és stupekes módszerhez. Csalihasználat tekintetében pedig tűzhetünk vele kisebb - nagyobb élőhalat, de akár küszcsokrot is. 

Tipp: Küszcsokor használata előtt érdemes kicsit megfenni a Baitclip hegyét.

Felhasznált alapanyagok:

 • BLACK CAT Front Zone Leader - 0,80 mm
 • BLACK CAT Mega Hook 8/0
 • MIKADO Cat Territorry Gumicső 7x3 mm 1 m
 • BLACK CAT Rig Tube yellow 1 m 4 mm
 • BLACK CAT Front Zone Weight Glow 30 g
 • BLACK CAT Baitclips - M
 

Tekintsd meg a Catfish Rig 8 – Csalikarikás élőhalas előke bemutató videóját!

Íme, a Haldorádó Predator Catfish Rig 8 – Csalikarikás élőhalas előke
Ez az előke egy olyan felkínálási módot tesz lehetővé, amely a lehető legkisebb sérülést okozza csalihalunknak, így az tovább marad életben
Használható egyaránt szakítós és stupekes módszerhez

Köszönjük szépen a Predator Catfish Rig előkéinkbe vetett bizalmat, eredményes harcsahorgászatot kívánunk Mindenkinek! Ha szeretnéd megosztani velünk tapasztalataidat vagy az élményeidet és a fogásaidat, kérjük, küldd el nekünk a rövid beszámolót, illetve a fotókat a  fogas@haldorado.hu címre!

Haldorádó Team

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.