Daiwa teszthorgászokat keresünk! Nagy a tét!!!

Daiwa teszthorgászokat keresünk! Nagy a tét!!!

Mint ahogy azt előző akciónkban megígértük, növeljük a tétet és most a Daiwa-Cormoran magyarországi forgalmazójának jóvoltából Daiwa termékek közül válogattunk. E pályázat keretében most nagy értékű Daiwa horgászfelszereléseket lehet kipróbálni, azok tesztelésére lehet jelentkezni. Ha szeretnél egy minőségi Daiwa horgászfelszerelést tesztelni, JELENTKEZZ!!!

Komplett felszerelés

A Cormoran teszthez hasonlóan itt is 4 különböző módszerhez 4 horgászbot és természetesen a hozzájuk illő 4 darab orsó vár a legjobb 4 pályázat beküldőjére. Emellett a felszereléshez illő főzsinórt, sőt még az etetőanyag- és csalicsomagot is biztosítunk!

Négy értékes Daiwa bot és orsó vár a sikeres pályázókra, hogy kipróbálják, leírják élményeiket, cserében megtarthassák a kiválasztott felszereléseket!

Mit adunk ennek a négy embernek?

A beérkező pályázatok alapján kiválasztunk négy horgászt, akik megkapják azt a komplett Daiwa horgászfelszerelést, amelyre pályáztak. Ha már kipróbálják, meg is tarthatják ezeket véglegesen!

Lássuk akkor a legfontosabbat, a listát, hogy mire is lehet jelentkezni!

A finomszerelékes horgászat megszállottjai két módszerhez találnak megpályázható horgászfelszereléseket. Az egyik a match-, míg a másik a feederbotos technika.

A matchbotos horgászat szerelmesei a DAIWA AQUALITE Power Matchbot 3,90 m-es változatára, hozzá a DAIWA Procaster 3500X orsóra pályázhatnak

Matchbotos módszer kategóriában a következő tesztfelszerelésre lehet pályázni:

1 db DAIWA AQUALITE Power Match 3,90 m bot
1 db DAIWA Procaster 3500X
1 db DAIWA sapka
1 db Team Daiwa póló
1 db Haldorádó Pellet Line 0,18 mm / 350 m főzsinór
1 db 5000 Ft értékű Haldorádó termékcsomag (amelyet a horgász választ ki)

A szett összértéke 52.390 Ft

A feeder pecások egy igazi nagyhalas feeder szettre, egy DAIWA AQUALITE 390 Heavy botra és hozzá az EMCAST EVO 5000 orsóra pályázhatnak

Feederbotos módszer kategóriában a következő tesztfelszerelésre lehet pályázni:

1 db DAIWA AQUALITE Feeder 390
1 db DAIWA EMCAST EVO 5000
1 db DAIWA sapka
1 db Team Daiwa póló
1 db Haldorádó Pellet Line 0,22 mm / 350 m főzsinór
1 db 5000 Ft értékű Haldorádó termékcsomag (amelyet a horgász választ ki).

A szett összértéke 63.390 Ft

A bojlis horgászok egy DAIWA BLACK WIDOW 3,9 m hosszú, 3,5 lbs tesztgörbéjű bojlis bot kétrészes változatára, hozzá egy DAIWA Regal-Z 5000BR orsóra pályázhatnak

Bojlis módszer kategóriában a következő tesztfelszerelésre lehet pályázni:

1 db DAIWA BLACK WIDOW 3,9 m 3,5 lbs bojlis bot
1 db DAIWA Regal-Z 5000BR orsó
1 db DAIWA sapka
1 db Team Daiwa póló
1 db Haldorádó Strong Line 0,30 mm / 350 m főzsinór
1 db 5000 Ft értékű Haldorádó termékcsomag (amelyet a horgász választ ki).

A szett összértéke 55.490 Ft

A pergető horgászok egy DAIWA EXCELER 2,40 m hosszúságú 10-40 g dobósúlyú botot, illetve egy DAIWA EXCELER-S 2500 orsót tehetnek próbára

Pergető módszer kategóriában a következő tesztfelszerelésre lehet pályázni:

1 db DAIWA EXCELER pergető bot 2,40 m hosszú 10-40 g
1 db DAIWA EXCELER-S 2500 orsó
1 db DAIWA műcsali csomag 5000 Ft értékben
1 db DAIWA sapka
1 db Team Daiwa póló
1 db Haldorádó Strong Line 0,20 mm / 350 m főzsinór.

A szett összértéke 55.490 Ft

Mit várunk el a teszthorgászoktól?

Cserébe azt várjuk, hogy kiválasztott teszthorgászaink a horgászat közben szerzett tapasztalatokat, élményeiket gyűjtsék össze és fejenként egy látványos fotókkal is illusztrált élménybeszámoló írást készítsenek a termékekről, az azokkal végzett horgászatukról.

A jelentkezés feltételei - FONTOS INFORMÁCIÓK

A Dawia teszthorgászokat keresünk pályázatra jelentkezni egy komplett írás elküldésével lehet, azaz egy képekkel illusztrált horgász élménybeszámolót várunk. FONTOS, hogy kizárólag olyan pályázati anyaggal lehet jelentkezni, ami még nem jelent meg nyomtatott sajtóban vagy bármelyik weboldalon. A Cormoran pályázatra beküldött anyagokkal újra pályázni nem lehet. Az írás formátuma letölthető innen: Haldorádó cikkminta, továbbá küldd vissza kitöltve a jelentkezési lapot is.

Fontos megjegyezni, hogy ha a bojlis felszerelésre pályázol, akkor ne egy matchbotos írást küldj! Valószínűleg sokan fognak élni ezzel a lehetőséggel és elküldik bemutatkozó írásukat, azonban „csak” 4 horgász lesz, aki végül megkaphatja a komplett, nagy értékű felszereléseket, majd a tesztelés és újabb írás elkészítésének lehetőségét. Biztosra vesszük, hogy négynél lényegesen több megjelenésre alkalmas bemutatkozó írást kapunk. Ezeket sem hagyjuk veszni, még akkor sem, ha nem ők lesznek a nyertesek! Ha bemutatkozó írásod megjelenésre alkalmas, leközöljük azt a Haldorádó Horgászportálon. Minden ilyen írás szerzőjét egy 5000 Ft értékű Haldorádó ajándékcsomaggal díjazzuk.

A látványos, a horgászfelszereléshez kapcsolódó szép képanyag már fél siker a pályázat során

A bemutatkozó íráshoz (és a későbbi pályázathoz) külön jpg fájlként csatolni kell minimum 10 db horgászképet, ami a pályázót horgászat közben, annak fogásait, a kiválasztott horgászvizet ábrázolja. A képek maximális mérete:1024 x 768 pixel. Figyelem! Csak saját készítésű fotókat lehet beküldeni! Internetről letöltött fényképekkel pályázni TILOS!

Termetes halakon szeretnénk teszteltetni a felszereléseket

A bemutatkozó írást és a kitöltött pályázati adatlapot, valamint a fényképeket a palyazat@haldorado.hu email címre várjuk!

Fontos megemlíteni, hogy itt szó nincs sorsolásról! A tesztelők kiválasztása a beérkezett bemutatkozó írások formai és tartalmi értékelése alapján történik. A pályázatra való jelentkezés alsó korhatára a 16. betöltött életév, felső korhatár nincs.

A Haldorádó Team a Daiwa-Cormoran Magyarországi Képviseletével egyeztetve az alkalmasnak vélt horgászokat e-mailben értesíti a pályázatuk sikerességéről.

Néhány szó a határidőkről…

  • A jelentkezés (pályázat beérkezés) határideje: 2011. június 27. 16:00 óra
  • A döntési értesítés 2011. június 29-ig megtörténik az ehhez az íráshoz tartozó fórumban, valamint a nyerteseket e-mailben is értesítjük (legyen ő a felszerelés nyertese, vagy az 5000 Ft-os csomag nyertese). A felszerelések átadása 2011. július 4-ig megtörténik, melynek módjáról e-mailben értesítjük a pályázót.
  • A tesztírások leadásának határideje: 2011. július 31.

Munkában a pergető bot és a pergető horgász :)

Korábbi tapasztalatok!

Néhány olyan tapasztalatot is megosztanánk a pályázni szándékozókkal, amit a Cormoran teszthorgász kiírással kapcsolatban gyűjtöttünk össze. A cél ezzel is, hogy minél több érdekes, látványos írás közül választhassuk ki a legjobbakat, vagy díjazhassuk a megjelenésre alkalmas írásokat! A tét nem kicsi, tehát arra kérünk mindenkit, hogy törekedjen a tökéletes pályázati anyag elküldésére!

A legfontosabb: OLVASNI! Tehát a pályázni szándékozó olvassa el és értelmezze a pályázati kiírást! Számos olyan e-mail érkezett, amit a kiírás megjelenését követő órában küldtek el részünkre. A levélben egy darab csatolt jelentkezési lap volt (jobb esetben), írásnak, fényképeknek híre-hamva sem volt! Az ilyen hibás pályázati anyagot beküldőket NEM figyelmeztetjük a hibára, hanem majd a beküldési határidő lejárta után automatikusan formai hiba miatt kizárjuk.

Fontos a megfelelő formátum beküldése! Ezt részletesen tartalmazza a Haldorádó cikkminta nevű letölthető file. Az írás formátuma letölthető innen: Haldorádó cikkminta.

Újabb érv, ami miatt érdemes minden nap a Haldorádót látogatni!!!

(X)
Haldorádó Team

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.