Nevis teszthorgászokat keresünk - idén már másodjára - a Nevis 2016 újdonságainak kipróbálására!

Nevis teszthorgászokat keresünk - idén már másodjára - a Nevis 2016 újdonságainak kipróbálására!

Nem is olyan régen ért véget a Nevis pályázat idei fordulója, de a hazai forgalmazónak, a Top-Fish 2001 Kft.-nek köszönhetően ebben az évben még egyszer meg tudjuk hirdetni ezt a népszerű lehetőséget! Ráadásul ezúttal zömében olyan eszközökre lehet pályázni, amik már a Nevis 2016-os kollekciójába tartoznak! Klikk, ha érdekel, mert a határidők szorosak!

Ezúttal 5 komplett szett, valamint 2 külön horgászbot vár gazdára, hogy leendő új tulajdonosaik horgászhassanak ezekkel a felszerelésekkel! E 7 „szerencsésen” kívül természetesen idén is további Haldorádó ajándékcsomagok várják mindazokat, akik a pályázat keretében megjelentetésre alkalmas élménybeszámoló cikkeket küldenek be.

5 szett és 2 további horgászbot várja, hogy a legjobb pályázók megnyerjék és a vízparton próbára tegyék!

Mit adunk ennek a 7 embernek?

A beérkező pályázatok alapján kiválasztunk 7 horgászt, akik megkapják azt a felszerelést, amire pályáztak. Ha már kipróbálják, meg is tarthatják ezeket véglegesen!

Lássuk akkor a legfontosabbat, a listát, hogy mire is lehet jelentkezni!

Nevis Method Carp Feeder 360H / Feeder Runner Pro 5500 orsó

Rögtön az elején a feederezés talán legnépszerűbb stílusához, a method feederezéshez kínálunk egy szettet. A Method Carp botok erős teste kiválóan alkalmas a dinamikus, távoli, célzott dobásokhoz is. Ennek ellenére a bottest karcsú maradt, a spicce rendkívül érzékeny, a legkisebb kapásokat is azonnal jelzi. Ehhez a teszthorgászoknak egy Feeder Runner Pro 5500-as nyeletőfékes orsót kínálunk.

Az igen népszerű method feeder technikához kínáljuk ezt a szettet

Nevis Mistral Carp Feeder 360H / Triada Match 35 orsó

A Nevis Mistral Feeder első kézbevételekor érezhető, hogy egy nagyon precízen elkészített, nem hétköznapi termékről van szó. Az exkluzív olajzöld külső alatt IM10 karbon alapanyag található, amelyet keresztszállal erősítettek meg. Ez az anyag hihetetlen erőt, karcsúságot és rugalmasságot kölcsönöz a botnak. Ideális olyan horgászatokhoz, amikor kiemelkedő hangsúlyt kap a precizitás, pontosság! Ehhez jó társ a Triada Match 35-ös orsó, ami egy igazi különlegesség a Nevis palettáján! Az 5 + 1 csapágyat tartalmazó orsó ideális matchbotos, feeder, vagy épp pergető horgászatokhoz, hiszen futása és zsinórképe kiemeli a versenytársak közül.

A második szettet is a feederezés kedvelőinek állítottuk össze

Nevis Torrent Carp Feeder 360H / Carpex 5000 orsó

A feeder vonalon továbbhaladva a harmadik szett, amire jelentkezni lehet, a Torrent Carp Feeder bot és Carpex orsó duó. A finom pontyhorgászatra kialakított botok legerősebb tagja a Torrent Feeder. A bottest anyaga IM8 karbon, melyre extra keménységű SiC gyűrűk kerültek. Ehhez most egy Nevis Carpex 5000-es orsót adunk, mely egy igen kedvező árkategóriájú, univerzális nyeletőfékes orsócsalád egyik tagja. Hihetetlenül sima futás és nagy teherbírás jellemzi.

Új gazdájára vár a Torrent Carp Feeder és hozzá a Carpex 5000 orsó is

A pontyhorgászat szerelmeseinek is tartogatunk egy különleges párosítást ebben a pályázatban, ráadásul két bot önállóan is megpályázható!

Nevis Trion Carp 360 3,5 Lbs 3 részes / Mistral 6000 orsó

Háromrészes botok is készültek a Trion sorozatból a könnyebb szállíthatóság végett. Nagy erőtartalék és kiváló dobóképesség jellemzi ezt a sorozatot is, akárcsak a kétrészes testvéreit. Valódi élmény a horgászat ezekkel a nagyszerű pálcákkal. A Nano-Carbon technológia közepes árkategóriákban is kiemelkedő tulajdonságokat biztosít a botoknak. Ehhez most egy Mistral 6000-es orsót adunk, amely rendkívül magas műszaki színvonalat nyújt elérhető áron. A tervezés során figyelembe vették a horgászok igényeit, minden apró részletet és alkatrészt ezek alapján dolgoztak ki. 6 rozsdamentes golyóscsapágy és 1 tűgörgős csapágy biztosítja minden fontos helyen a megfelelő alátámasztást, illetve az ilyen árkategóriájú orsóknál eddig nem tapasztalt sima futást.

Nagyhalas, komoly igénybevételre összeállított szett: Trion Carp 360 3,5 Lbs 3 részes bot és Mistral 6000 orsó

A bevezetőben szó esett már arról, hogy nemcsak szetteket kínálunk tesztelésre, hanem botokat külön is. Idén két modell közül választhatnak a pályázók.

Nevis Trinity Long Cast 360 3,5 Lbs 2 részes bojlis bot

Igazi nehézfegyverzet az új Trinity sorozat. Az akadós, nehéz terepen történő horgászatra, illetve extra nagy súlyok dobására kiválóan alkalmas. Természetesen nemcsak a nagy súlyok bejuttatására alkalmas, de a nagy halak kifárasztása sem jelent neki akadályt. Az IM6-os karbon bottest egy speciális karbon szövet bevonatot kapott, ami jelentősen javított az akcióján. Ez nemcsak a technikai paramétereit javította, de esztétikus megjelenést is adott. A boton megnövelt méretű SiC gyűrűsor kapott helyet, ráadásul a tökéletes elhelyezésnek köszönhetően még könnyebb távolra röpíteni végszerelékünket. Nyéltagja az átlagosnál hosszabb, mely a távdobást segíti.

Igazi nehézfegyverzet az új Trinity Long Cast 360 3,5 Lbs 2 részes bojlis bot

Nevis Carp Master 360 3,5 Lbs 2 részes bojlis bot

Eddig nem volt lehetséges ebben az árkategóriában ilyen vékony botokat építeni. A Nevis Carp Master 360 karcsú, gyors és komoly erőtartalékokkal rendelkezik. A visszafogott design mögött egy profi blank lapul. A távoli dobásokat segíti elő a nagyméretű keverőgyűrű (melynek belső átmérője 40 mm), illetve az ilyen kategóriájú botoknál szokatlan rugalmasság.

A második bojlis bot, amire önállóan lehet pályázni: Nevis Carp Master 360 3,5 Lbs

Nevis Arwo Spin 240MH bot / Syncro 3500 orsó

A végére maradt egy szett, ami viszont a ragadozóhal-horgászok figyelmére tarthat számot! Az Arwo Spin klasszikus pergető bot a legújabb gyártástechnológiával készült, ezért is volt lehetséges ebben az árkategóriában ilyen kis átmérőjű botokat készíteni. Az érzékeny spiccakció miatt szinte a kezünkben érezzük a műcsali minden rezdülését! Ehhez párosításnak a Nevis Syncro 3500-as orsóját adjuk. Exkluzív kivitel és magas színvonalú technikai újítások egészítik ki egymást ebben az orsócsaládban. Nemcsak pergető horgászok részére készítették ezeket a remek darabokat, hanem mindenkinek, aki előszeretettel használ első fékes orsókat bármely horgászmódszerhez.

A pergető horgászok számára is van egy szettünk ebben a pályázati körben!

Mit várunk el a teszthorgászoktól?

Cserébe azt várjuk, hogy kiválasztott teszthorgászaink a horgászat közben szerzett tapasztalatokat, élményeiket gyűjtsék össze és fejenként egy látványos fotókkal is illusztrált élménybeszámoló írást készítsenek a termékekről, az azokkal végzett horgászatukról.

A jelentkezés feltételei - FONTOS INFORMÁCIÓK

A Nevis teszthorgászokat keresünk pályázatra jelentkezni egy komplett írás elküldésével lehet, azaz egy képekkel illusztrált horgász élménybeszámolót várunk. FONTOS, hogy kizárólag olyan pályázati anyaggal lehet jelentkezni, ami még nem jelent meg nyomtatott sajtóban vagy bármelyik weboldalon. Az írás formátuma letölthető innen: Haldorádó cikkminta.doc, továbbá vissza kell küldeni a jelentkezési lapot is.

Kétségkívül a feeder szettek lesznek a legnépszerűbbek ebben a körben, így nagyon fontos, hogy milyen anyaggal pályáznak majd a horgászok!

Valószínűleg sokan fognak élni ezzel a lehetőséggel és elküldik bemutatkozó írásukat, azonban „csak” 7 horgász lesz, aki végül megkaphatja a felszereléseket, majd a tesztelés és újabb írás elkészítésének lehetőségét. Biztosra vesszük, hogy hétnél lényegesen több megjelenésre alkalmas bemutatkozó írást kapunk. Ezeket sem hagyjuk veszni, még akkor sem, ha nem ők lesznek a nyertesek! Ha bemutatkozó írásod megjelenésre alkalmas, leközöljük azt a Haldorádó Horgászportálon. Minden ilyen írás szerzőjét egy minimum 5.000, maximum 10.000 Ft értékű, Haldorádó termékekből álló csomaggal jutalmazzuk. Az ajándékcsomag összegéről a pályázat értékelése után e-mail-ben értesítjük a pályázót. Hogy mi kerül a csomagba? Az, amit a szerző magának választ, egy kritérium van csupán, mégpedig, hogy kizárólag Haldorádó márkajelzésű terméket választhat.

Termetes halakkal szeretnénk teszteltetni a felszereléseket

A bemutatkozó íráshoz (és a későbbi pályázathoz) külön jpg fájlként csatolni kell minimum 10 db horgászképet, ami a pályázót horgászat közben, annak fogásait, a kiválasztott horgászvizet ábrázolja. A képek maximális mérete: 1280 x 1024 pixel. Figyelem! Csak saját készítésű fotókat lehet beküldeni! Internetről letöltött fényképekkel pályázni TILOS!

A bemutatkozó írást és a kitöltött pályázati adatlapot, valamint a fényképeket a palyazat@haldorado.hu email címre várjuk!

Az email tárgya: „Nevis teszthorgászokat keresünk 2015-II - pályázat” legyen!

Fontos megemlíteni, hogy itt szó nincs sorsolásról! A tesztelők kiválasztása a beérkezett bemutatkozó írások formai és tartalmi értékelése alapján történik. A pályázatra való jelentkezés alsó korhatára a 14. betöltött életév, felső korhatár nincs.

A Haldorádó Team az alkalmasnak vélt horgászokat e-mailben értesíti a pályázatuk sikerességéről.

Egy mobiltelefonnal is lehet készíteni, szép, különleges perspektívájú fényképeket, a jó fogalmazás mellett így elengedhetetlenek ezek is!

Néhány szó a határidőkről…

  • A jelentkezés (pályázat beérkezés) határideje: 2015. október 12. 12:00 óra
  • A döntési értesítés 2015. október 15-ig megtörténik az ehhez az íráshoz tartozó fórumban, valamint a nyerteseket e-mailben is értesítjük (legyen ő a felszerelés nyertese, vagy az ajándékcsomag nyertese). A felszerelések átadása 2015. október 23-ig megtörténik, melynek módjáról e-mailben értesítjük a pályázót.
  • A tesztírások leadásának határideje: 2015. november 30.

Korábbi tapasztalatok!

Néhány olyan tapasztalatot is megosztunk a pályázni szándékozókkal, amit a korábbi teszthorgász pályázatokkal kapcsolatban gyűjtöttünk össze. A cél ezzel is az, hogy minél több érdekes, látványos írás közül választhassuk ki a legjobbakat, vagy díjazhassuk a megjelenésre alkalmas írásokat! A tét nem kicsi, tehát arra kérünk mindenkit, hogy törekedjen a tökéletes pályázati anyag elküldésére!

Homályos, életlen, nem megfelelő tartalmú képekkel nincs esély nyerni!
Pláne ilyen tartalommal

A legfontosabb: OLVASNI! Tehát a pályázni szándékozó olvassa el és értelmezze a pályázati kiírást! Számos olyan e-mail érkezett, amit a kiírás megjelenését követő órában küldtek el részünkre. A levélben egy darab csatolt jelentkezési lap volt (jobb esetben), írásnak, fényképeknek híre-hamva sem volt! Az ilyen hibás pályázati anyagot beküldőket NEM figyelmeztetjük a hibára, hanem majd a beküldési határidő lejárta után automatikusan, formai hiba miatt kizárjuk. De, hogy mennyire nem olvasnak sokan, a mai napig érkeznek be jelentkezések több éve lejárt pályázatokra!

Még egy szimpla mobillal is lehet készíteni olyan képet, ami tükrözi a halakkal való kíméletes bánásmódot

Fontos a megfelelő formátum beküldése! Ezt részletesen tartalmazza a Haldorádó cikkminta nevű letölthető file. Az írás formátuma letölthető innen: Haldorádó cikkminta.doc.

Nem sok idő van tehát a megfelelő pályázati anyag elkészítésére, irány horgászni, és ha van kedvetek tesztelni, akkor fotózni és jó cikket készíteni! Hajrá!

Akkor pályázatra fel!

Újabb érv, ami miatt érdemes minden nap a Haldorádót látogatni!!!

(X)
Haldorádó Team

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.