Nevis orsók teszthorgászoknak!

Nevis orsók teszthorgászoknak!

Nem mindennapi javaslattal, ötlettel kereste meg a Haldorádó horgászportált a Top-Fish 2001 Kft., a Spro és az új Nevis termékek magyarországi forgalmazója. A termékpalettáján lévő Nevis orsókat szeretné az oldalt látogató horgászokkal kipróbáltatni, tőlük véleményt, sőt fejlesztési javaslatokat vár cserébe. Hogy mennyire komolyan is gondolta a forgalmazó a javaslatát? Rendelkezésünkre bocsátott 222.000 Ft értékben összesen 18 darab Nevis orsót, hogy találjunk megfelelő gazdát számukra!

Így adva volt a feladat, hogy keressünk pár olyan horgászt, aki kellően aktív a fórumban, esetleg már néhány írást is készített számunkra, hogy kipróbáltassuk velük a Nevis termékeket.

Hiába van már rendkívül sok regisztrált tagunk, mégis rálátásunk igazán csak azokra van, akik kellően aktívak a fórumunkban. Ez alapján került első körben kiválasztásra az a tíz ember, akinek szeretnék a tesztelésre szánt eszközöket átadni. De ne szaladjunk ennyire előre!

Ez a távdobó Nevis Legend Carp 80 orsó is a tesztre vár

Mit adunk ennek a tíz embernek?

Az általuk kedvelt horgászmódszernek megfelelően megkapnak tesztelésre 1-2 darab különböző Nevis orsót. Ha már kipróbálják, meg is tarthatják őket véglegesen.

Ajándékba a Top-Fish 2001 Kft. ad a tesztelőknek - méretegyeztetés után - egy hímzett Spro pólót, valamint egy szintén hímzett Spro Team baseball sapkát is.

Az így felajánlott orsók összértéke 222.000 Ft. A ruházattal ez az összeg eléri a 250.000 Ft-ot.

Pontyhorgászok igényeinek megfelelően fejlesztették ki az új Navy Carp orsót

Mit várunk el a teszthorgászoktól?

Amit cserébe várunk, hogy „kijelölt” teszthorgászaink a horgászat közben szerzett tapasztalatokat, észrevételeket, fejlesztési ötleteiket gyűjtsék össze, majd orsónként egy élménybeszámoló (és jó fotókkal illusztrált) írást készítsenek a termékről, az azzal végzett horgászatukról.

Univerzális felhasználású nyeletőfékes orsó az Espirit

Fontos megemlíteni, hogy a kiválasztott tíz fő nem tudja még eddig a percig, hogy be szeretnénk vonni őket ebbe a feladatba. Reméljük, kellően gyakran olvassák a Haldorádót, hogy láthassák pár sorral lejjebb a neveiket… :). Amennyiben a kiválasztott tíz főből valaki nem fogadja el felkérésünket, akkor az ő helyét meghirdetjük az íráshoz kapcsolódó fórumban, és újabb teszthorgászt választunk helyette.

Az Espirit Ixxius matchorsóból az első és a hátsó fékes változat is tesztre vár

Fontos megemlíteni, hogy itt most - az eddig megszokott gyakorlattól eltérően - szó nincs sorsolásról! Az általunk alkalmasnak vélt horgászokat kérjük fel erre a feladatra, akik vagy elvállalják, vagy nem…

Lássuk, ki az a tíz ember, akiket felkérünk erre a feladatra:

Hajdu Tamás - matchuszo
Jeszenszki János - jeszy
Koperveisz Sándor - tcar
Muzsik Zoltán - muzo
Vass Endre - endru
Szegedi Levente - levikeee
Pintér Péter - szennyeslelku
Kristyán Róbert - j-9-S
Jung Ádám - juadam
Kürti Zsolt - kurtizulu

Ők azok tízen, akiket szeretnék felkérni arra, hogy próbálják ki a nekik adott Nevis orsókat és osszák meg velünk a tapasztalataikat.

Hogy ki melyik orsót tesztelheti?

Hajdu Tamás - Ixxus Match FD 35, Legend Carp

Hajdu Tamás a gyermek pályázatra beküldött anyagaival hívta fel magára a figyelmünket

Jeszenszki János - Navy Carp 40-60, Legend Carp

Jeszyt sem lehetett kihagyni… A képen ő az, aki mosolyog! A másik egy hal. Azt nem ismerjük!

Koperveisz Sándor - Navy Carp 40-60, Legend Carp

Koperveisz Sándor rutinos pontyhorgász

Muzsik Zoltán - Navy Carp 40-60, Espirit 40

Muzo gyakran kendőzetlenül mondja ki a véleményét

Vass Endre - Legacy FD 40

Vass Endre kezei között le lesz tesztelve a pergetőorsó

Szegedi Levente - Ixxus Match FD 35, Espirit 40

Fiatal kora ellenére egyre ügyesebb horgász Levente

Pintér Péter - Legacy FD 35, Ixxus Match RD 35

Péter arcát még nem ismerjük, de következetes munkássága jól nyomon követhető a fórumban. Ugyanilyen precizitást várunk tőle a tesztek során is

Fotót sajnos nem sikerült Róla szerezni, csak egy olyan képet, amit Ő fotózott. Mivel Péter főleg matchbotozik, egy matchorsót, valamint egy 40-es elsőfékes pergető orsót küldünk neki, hogy mindkettőt tegye próbára, akár a matchboton. Mivel igen sokan használnak precíz elsőfékes orsókat matchbotjaikon, arra gondoltunk, ezt is kipróbáltatjuk valakivel: hogyan vizsgázik a fékrendszere a vékony előkékkel.

Kristyán Róbert - Legacy FD 35

Hozzászólásai alapján választottuk ki Róbertet, hiszen sokat perget a Dunán. Fotót sajnos nem találtunk Róla, de bízunk benne, hogy a teszt során tud majd miről fotót készíteni. Ehhez egy pergető orsót adunk Neki!

Jung Ádám - Ixxus Match RD 35, Espirit 50

Ádám az oldalon megjelent írásában pont egy feeder kontra matchbot horgásztörténetről írt… most adunk hozzá egy-egy orsót

Kürti Zsolt - Legacy FD 40, Espirit 50

Halas fotót Kurtizuluról nem sikerült szereznünk, de reméljük, eredményesen tudja majd tesztelni a neki szánt Legacy FD pergetőorsót, valamint az Espirit nyeletőfékes orsót is

Amennyiben a teszthorgászok elvállalják a felkérést, kérjük jelezzék ezt az íráshoz kapcsolódó topicban egy „elvállalom” (vagy „nem vállalom el”) bejegyzéssel. Továbbá küldjék el pontos címüket a palyazat@haldorado.hu email címre, hogy tisztázzuk, miként jut el hozzájuk az összesen 18 darab Nevis orsó és a megfelelő méretű Spro ruházat.

Igazán sima futású és igényes pergető orsó a 8 csapágyas Legacy FD

A tesztírás leadásának határideje: 2009. 05. 30.

Biztosak vagyunk benne, hogy sokáig fogják eredményesen használni a teszthorgászaink a nekik adott orsókat.

A teszthorgász akció ezzel még nem ér véget!!!

Mivel a Nevis orsók között hamarosan újabb modellek jelennek meg, a Top-Fish 2001 Kft.-nek köszönhetően ezek tesztelése során is mindenképpen számítunk a Haldorádó (eddig kevésbé ismert) „teszthorgászaira”.

Miként kerülhet valaki kiválasztásra?

Már most várjuk a horgászattal kapcsolatos, jó fényképekkel illusztrált élménybeszámoló írásokat, amiket (ha megjelentetésre alkalmas) örömmel tárunk a nagyközönség elé. Biztosak vagyunk benne, hogy az oldalunkat látogatók között számos olyan ügyes horgász van, akik tehetségesek és jól tudnak fogalmazni. Az általuk készített írásokat örömmel teszünk közkinccsé, és a következő tesztekben már ők is mint lehetséges teszthorgászokként jöhetnek számításba. Mivel egy korábbi pályázatnál kizárólag a fiataloknak szóló lehetőséget kínáltunk, ennél az alsó korhatár 18 év!

Az élménybeszámolókat a palyazat@haldorado.hu email címre várjuk!

Újabb érv, ami miatt érdemes minden nap a Haldorádót látogatni!!!

(X)
Haldorádó Team

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.