Térkép betöltése…
Püspökladányi jóléti tavak
Kezelő Püspökladányi Sporthorgász Egyesület4150. Püspökladány Gábor Áron u. 3.e-mail: csabika3@gmail.comtel: +36303882909weblap: www.pecaladany.hu
Megközelítés http://www.pecaladany.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=21&Itemid=32
Parkolási lehetőség Megoldott.
Halállomány Ponty, amur, dévérkeszeg, szürkeharcsa, busa, süllő.
Telepítések Tavasszal és nyár végén, az 5-ös tavon évente többször 6-8 alkalommal.
Fajlagos tilalom Az országos horgászrend alapján, valamint a helyi szabályzatában foglaltak szerint.
Napijegy árak A weblapon megtalálható az aktuális ár (www.pecaladany.hu), egyeztetés a tógazdával.
Éjszakai horgászat Megengedett, előzetes egyeztetés után.
Napijegy váltási helyek A tógazdánál.
Bojlis horgászat Szokásos.
Etetési korlátozások Nem megengedett.
Csónak használat Nem megengedett.
Lékhorgászat Nem megengedett.
Pergetés Nem megengedett.
Sátorozási lehetőség Van lehetőség.
Szállás http://www.puspokladany.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=91&Itemid=116
1-es tó a horgász víz nagysága: 2.5 haáltalános információ a vízről: a tó gépkocsival is könnyen megközelíthető, körbejárható. Az 1-es tó vízellátása a Keleti-főcsatorna irányából történik. A vízszint közel egyenletesnek mondható. A vízmélység 0.6-1.2 m. Nem akadós, náddal körbevett tó. Püspökladány város déli részén, közvetlenül a város határában található. Szép környezet, csicsergő madárvilág, különböző vízi állatok teszik különlegessé a tavat.a horgász víz megközelítése: http://www.pecaladany.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=21&Itemid=32
2-es tó a horgász víz nagysága: 3.8 haáltalános információ a vízről:a tó gépkocsival is könnyen megközelíthető, körbejárható. Az 2-es tó vízellátása a Keleti-főcsatorna irányából történik. A vízszint közel egyenletesnek mondható. A vízmélység 0.7-1.3 m. Nem akadós, náddal körbevett tavak. A tóban több sziget található. A tó déli részén stégek találhatók. Püspökladány város déli részén, közvetlenül a város határában található. Szép környezet, csicsergő madárvilág, különböző vízi állatok teszik különlegessé a tavakat.
3-as tó a horgász víz nagysága: 4.2 haáltalános információ a vízről: a tó gépkocsival is könnyen megközelíthető, de nem körbejárható gépkocsival. Az 3-as tó vízellátása a Keleti-főcsatorna irányából történik. A vízszint közel egyenletesnek mondható. A vízmélység 0.6-1.2 m. Nem akadós, náddal körbevett tavak. A tóban több sziget található, a déli parton stégek találhatók. Püspökladány város déli részén, közvetlenül a város határában található. Szép környezet, csicsergő madárvilág, különböző vízi állatok teszik különlegessé a tavakat.
5-ös tó a horgász víz nagysága: 5 haáltalános információ a vízről: a tó gépkocsival is könnyen megközelíthető, körbejárható. Az 5-ös tó sósvíztározóként üzemel, magyarul a fürdő elhasznált vizét fogadja be és tárolja. A vízszint közel egyenletesnek mondható. A vízmélység 0.6-1.2 m. Nem akadós, náddal körbevett tó. Püspökladány város déli részén, közvetlenül a város határában található. Szép környezet, csicsergő madárvilág, különböző vízi állatok teszik különlegessé a tavakat.