Térkép betöltése…
Töröcskei tó
Kezelő Kaposvári Sporthorgász Egyesület,
7400 Kaposvár Berzsenyi D. u. 28-30.
Tel.: 82/411-876,
email: kaposhorg@gmail.com 
Nagysága 11,5 ha
Általános információ a vízről A tó átlagmélysége 1,8 m, a parti 100 cm egyes helyeken 280 cm-re mélyül. A tavon kiépített horgászhelyek vannak. A tó nyugati oldala gépkocsival végig járható, itt a horgászhelyek mögött, az út erdő felőli oldalán szabad parkolni. A keleti oldal gyalog vagy kerékpárral közelíthető meg, a gépkocsit a halőrháznál kell leállítani.
Megközelítés A tó Kaposvár külterületén helyezkedik el. Az Erdősor utca folytatását jelentő szilárd burkolatú úton közelíthető meg. Nyugati oldala gépkocsival végig járható, itt a horgászhelyek mögött lehet megállni. A keleti oldal gyalog vagy kerékpárral közelíthető meg.
GPS kordináták: É 46,332539 K 17,775034
Parkolási lehetőség A tó nyugati oldalán végig lehet parkolni.
Halállomány Ponty, amur, compó, keszegfélék, ezüstkárász, harcsa, süllő, csuka, balin, feketesügér él a tóban nagy mennyiségben. (Törpeharcsa nincs!)
Telepítések Ötször van évente telepítés, ekkor pár nap tilalmat tartunk. A telepítések, versenyek időpontjáról, az esetleges korlátozásokról a Halőrházban bármikor felvilágosítást adnak (Telefon: 82/705-019)
Fajlagos tilalom 02.01. és 05.01. között a ragadozó halakra általános tilalom van, ekkor csak 15 cm-nél nagyobb csalihallal lehet harcsára horgászni. A tavon nincs más tilalmi idő.
Napijegy árak Napijegy felnőtt 24 órás 3 000 Ft 
72 órás jegy 8 000 Ft 
Sportjegy 2 500 Ft
Éjszakai horgászat Május 01-től szombaton (vagy munkaszüneti napot megelőző napon) az éjszakai horgászat engedélyezett. Júniustól augusztus végéig péntek éjjel is lehet horgászni.
Napijegy váltási helyek Kaposvári horgászboltok, egyesület irodája, a tó halőrházánál.
Helyi kiemelt horgászati szabályok A részletes horgászrend a tó honlapján olvasható:
Bojlis horgászat Nincs.
Etetési korlátozások Nem engedélyezett.
Csónak használat Nincs.
Lékhorgászat Nem engedélyezett.
Pergetés Partról engedélyezett.
Sátorozási lehetőség Nincs.
Szállás Kaposváron megtalálható szálláshelyek illetve a tótól 500 m-re a keleti oldalon kemping és büfé működik (Party tábor, 30/9364763), a halőrház emeletén 3 fős vendégszoba található, ennek igénybevételét a halőrrel kell előzetesen egyeztetni.