Alias : markus555
Név : Márkus Milán
E-mail : [e-mail]
Születési dátum : 1997-01-15
Lakhely : Tolna
Kedvenc horgászmódszerei : bojlizás, pergetés, feederezés
Kedvenc vízterületei : Duna folyó, Akasztói horgászpark, Viktória tavak
Legnagyobb halai : ponty 17,6 kg, süllő 5 kg, compó 2,46kg
Mióta horgászik : 2001 óta

Szerző írásai

Egy tökéletes év tökéletes zárása

Márkus Milán 2016-02-16 06:00:00
Bár már javában benne vagyunk az új évben, mégis szívesen gondolok vissza december végére, az utolsó horgásztúrámra, aminek élményeit veletek most megosztom. Az idő akkor inkább tűnt késő ősziesnek, mint kemény téliesnek, ezért egy barátommal elhatároztuk, hogy elmegyünk egy „évzáró” pecára. A horgászat helyszínül a Dombóvár mellett található Bontovai horgásztavat választottuk, ahol ha az ember mindent jól csinál, sok szép emlékkel és csodás halakról készült fotókkal térhet haza!

Egy eredményes éjszaka a FermentX csalikkal

Márkus Milán 2015-07-15 06:00:00
Július elején 14 órát töltöttem a Sükösdi Viktória-tavakon. Erre a vízrendszerre az a jellemző, hogy nappal szinte alig van egy-két kapás, de ahogy elkezd lemenni a Nap, úgy elevenedik meg a víz. Ehhez igazodva a legfogósabb időszakban, azaz éjszaka ültem le horgászni. Mivel nem egy agyontelepített vízről beszélünk, nem is voltak nagyok az elvárásaim, de elképzeléseimet szerencsére sikerült bőven túlszárnyalni. Ha fel tudtam csigázni az érdeklődésedet, akkor tarts velem!

Fagyos éjszakák a Haldorádó bojlikkal

Márkus Milán 2014-12-17 07:00:00
Igazán hideg van már, és a vizek hőmérséklete is rohamosan csökken. Ilyenkor kezdődik el az igazi nagyhalas szezon, ami engem is horgászatra csábít. Sikerült is eljutnom egy csodálatos tóra, és bár a horgászat forgatókönyvét az időjárás alaposan átírta, szerencsére így is nem mindennapi élményekkel lettem gazdagabb. Ha ezzel a kis bevezetővel fel tudtam kelteni az érdeklődésedet, akkor tarts velem!

3 nap Tolna gyöngyszemén

Márkus Milán 2014-09-28 07:00:00
Még télen eldöntöttem, hogy ellátogatok erre a csodás vízre, amit Bontovai horgásztónak hívnak. Dombóvár mellett található ez a gyönyörű, vadregényes tó, ami csodás halakat rejt. Augusztus elején sikerült is 3 napra eljutnom ebbe a horgászparadicsomba. A 3 napos túrát nagy készülődés és még nagyobb várakozás előzte meg. Nem mindennapi élményekkel lettem gazdagabb e pár nap alatt.
Termék katalógus

Haldorádó
Katalógus

Megjelent a Haldorádó 2024 termékkatalógus, lapozz bele!

Tovább

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.