Alias : access_denied
Név : Polónyi Attila
E-mail : [e-mail]
Születési dátum : 1972-06-26
Lakhely : Budapest
Kedvenc horgászmódszerei : rakós, spicc, match, pergetés
Kedvenc vízterületei : Veresegyházi Pamut tó, RDS, Tisza
Legnagyobb halai : ponty 8,5 kg, amur 8 kg, csuka 6 kg
Mióta horgászik : kb. 1980 óta

Szerző írásai

Videóval

Vízfelszíni pontyok, avagy a leglátványosabb pontyhorgászat!

Attila Polónyi 2011-11-18 07:00:00
A nyári kánikulákban a pontyhorgászok nagy része kora reggel vagy délután, este horgászik legszívesebben, hiszen ez számukra a legfogósabb időszak, ez adja a legtöbb halat. Hova tűnnek napközben a pontyok, mit tegyünk a rekkenő hőségben a siker érdekében? Egy olyan, hazánkban kevésbé ismert módszert szeretnék bemutatni, amellyel ebben az időszakban különösen eredményesek lehetünk.

A Daiwa Connoisseur G8 és az igazi erőpróba

Attila Polónyi 2009-11-07 07:00:00
Talán emlékeztek még az első rakós botos írásomra. Magyarországon a Haldorádó kínálatában először jelentek meg az itthon újdonságnak számító Daiwa termékek, nekem jutott a megtisztelő feladat, hogy bemutassam a Daiwa legerősebb rakós botját, a Connoisseur G8-at. A teszthorgászat alatt ugyan nem sikerült a bot igazi erejét megmutatni, de az írásnak köszönhetően megismerkedtem egy horgásszal, aki olyan horgászvízre invitált, ahol szinte garantált a nagytestű hal fogása. Hogyan sikerült a közös horgászat? Az írásból mindent megtudhattok…
Videóval

Ponty a végén, avagy Daiwa Connoisseur G8 rakós bot éles bevetésen

Attila Polónyi 2009-04-11 07:00:00
A Daiwa márkanév hallatán a hazai horgászok nagy része a kiváló minőségű pergető botokra, pergető orsókra gondol. Egyáltalán nem véletlen, hogy akik a legjobb felszereléseket keresik ebben a műfajban, azok először e márka a termékeire összpontosítanak. A Japánban gyártott orsóknak - nyugodtan állíthatjuk - nincs párja. A Daiwa finomszerelékes horgászeszközeinek hazája viszont nem Japán, hanem a legnagyobb horgászkultúrával, horgászmúlttal rendelkező ország, Anglia. Az itt készített horgászeszközök ugyanazt a magas minőséget nyújtják, mint a Japánban gyártott testvéreik. Mostani írásomban egy ilyen extra magas igényeknek is megfelelő, a maga kategóriájában egyedülálló rakós bottal, a Daiwa Connoisseur G8-cal szeretnélek megismertetni benneteket.

Daiwa Morethan Branzino 3000 kulisszatitkok

Attila Polónyi 2009-03-05 07:00:00
Amikor csúcskategóriájú orsókról beszélünk, általában két márkanév kerül szóba, a Shimano és a Daiwa. A két gyártó szinte minden évben bemutat újdonságokat, folyamatos fejlesztésekkel próbálja maga alá gyűrni a másikat. Az itthoni horgászmédia - talán méltatlanul - eddig nem nagyon foglalkozott a horgászok számára elérhetetlennek tűnő csúcskategóriás orsókkal, botokkal. Használható információt is csak nagyon kevesen tudtak ezekről a termékekről adni. Nagy örömömre a Haldorádó csapata szakít ezzel a hagyománnyal és a horgászok érdeklődését, igényeit figyelembe véve, több más igényes orsóval egyetemben, megjelentette a termékpalettáján az egyik sokak számára a horgászorsók etalonját jelentő orsót, a Daiwa Morethan Branzinot. Megtisztelő volt számomra a felkérés, amikor az általam is nagy megelégedéssel használt orsóról kérték a Haldorádó a szakértői véleményemet és tapasztalataimat. Aki kíváncsi, hogy mit tud a világ egyik legjobb orsója, tartson velem!
Termék katalógus

Haldorádó
Katalógus

Megjelent a Haldorádó 2024 termékkatalógus, lapozz bele!

Tovább

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.