Alias : balbert
Név : Balogh Albert
E-mail : [e-mail]
Születési dátum : 1996-07-28.
Lakhely : Tiszafüred
Kedvenc horgászmódszerei : spicc,match, feeder
Kedvenc vízterületei : Tisza és csatornái
Legnagyobb halai : ponty 6 kg, keszeg 2kg, csuka 2 kg, süllő 1,5 kg.
Mióta horgászik : 2000 óta

Szerző írásai

Élővízi keszegezés

Balogh Albert 2014-02-15 07:00:00
A finomszerelékes horgászat elterjedésével egyre többen vásárolnak karcsú, de egyben könnyű és erős botokat a jobb fogási élmény és az eredményesség kedvéért. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy más módszerek nem eredményesek, mert ez horgászhelytől, víztől és halaktól is függ. 8 éve horgászom a Tiszán, ebből 2 éve versenyszerűen és az eddigi tapasztalataim azt mutatják, hogy az elmúlt 2 évben több halat sikerült szákba tereltem, mint a megelőző években. E finomszerelékes horgászatnak mutatom be az egyik ágát, az általam alkalmazott spiccbotos technikát…

Spiccbotos keszegezés a Tiszán

Balogh Albert 2013-10-26 07:00:00
A spiccbotos horgászat azon változatát kívánom bemutatni írásomban, amelyet a Tiszaörvény mellett húzódó élő Tiszán művelek. Ezt a horgászatot részesítem előnyben az élővizeken, de szóba jöhet ilyenkor a bolognai vagy a rakós is. E vadvizek halai szerettették meg velem ezt a fajta finomszerelékes technikát. A spiccbot majdnem mindenki számára a gyerekkori pecákat eleveníti fel, ám egy komolyabb kategóriájú bottal bármikor rendkívül izgalmas horgászat folytatható. Remélem, sokaknak tetszeni fog a módszer, amit az alábbiakban mutatok be.

Nyálkás barátaim

Balogh Albert 2013-05-18 07:00:00
Egy szombati reggelen szántam rá magam, hogy kimegyek pár órácskára a közeli élő Tiszára, hogy kipróbálhassam a legutóbbi versenyen nyert feederbotot. Nem szándékoztam kipakolni mindenemet, csak biciklire pattantam egy botzsákkal és egy vödörrel, majd irány a Tisza! Mindenkinek ajánlom a tiszai horgászatot, mert rendkívül eredményeket és élményeket adhat - el is kezdem a mai napom leírását…

7 méteres spiccbottal a tiszai csatornán

Balogh Albert 2013-02-07 07:00:00
Sok horgász elfelejti, hogy a spiccbotos horgászat van olyan izgalmas, mint bármilyen más horgász módszer. Mint minden ember, aki vízpart mellett nő fel - mint én is -, illetve aki beleszeretett a Tisza szépségébe és halállományába, az tudja, hogy a horgászat kezdeti örömeit leginkább egy spiccbot adja. Ezt a kikapcsolódást jelentő fantasztikus szórakozást mutatnám be önöknek az én szemszögemből. Én is versenyhorgász vagyok, de a legtöbb versenyen matchbottal, illetve feederbottal üldözöm a halakat. Ajánlom ezt az írást minden kedves horgásztársaimnak!

Matchbotos élménypeca a Tisza-tóról

Balogh Albert 2012-10-02 07:00:00
Minden egy bizonytalan szép nyári reggelen indult, amikor nagy nehezen fel tudtam kelni a pihe-puha ágyamból, mivel a halakért bármilyen áldozatra képes vagyok, és ezt is elviselem a jó fogás reményében. Mostanában nagyon meleg szokott lenni, és ennek a kánikulának mutattam volna be a matchbotos keszegek horgászatát, de ez közel sem így történt… Amikor kiérkeztem a vízpartra és elkezdtem horgászni, jött a váratlan mennydörgés, amit némi eső is követett. Ez jócskán megváltoztatta a horgászatomat.
Termék katalógus

Haldorádó
Katalógus

Megjelent a Haldorádó 2024 termékkatalógus, lapozz bele!

Tovább

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.