Alias : aspius44
Név : Nagy Gábor
E-mail : [e-mail]
Születési dátum : 1986-08-17
Lakhely : Siófok
Kedvenc horgászmódszerei : pergetés
Kedvenc vízterületei : Balaton
Legnagyobb halai : csuka 11 kg, süllő 8,6 kg, balin 4,5 kg, harcsa 14 kg
Mióta horgászik : 1990 óta

Szerző írásai

Videóval

Rapala Tippek-Trükkök 6. rész - Ezen (is) múlhat életed hala: zsinór, előkezsinór, kapocs

Nagy Gábor 2019-12-23 06:00:00
Az előző 5 rész során esett szó a balatoni pergetéshez használt kedvenc botjaimról, orsóimról és csalijaimról, most elérkeztünk a kisebb, ám annál fontosabb hozzávalókhoz. A sorozat záró epizódjában a filmeken használt zsinórjaimat és a nagyon fontos utolsó láncszemet, a kapcsot mutatom be, a cikkhez tartozó kisfilmben pedig egy érdekes kísérlettel próbálok segíteni a kapocsválasztásban.
Videóval

Rapala tippek-trükkök 5. rész – Csalivariációk balinra

Nagy Gábor 2019-11-13 06:00:00
A sorozat 5. epizódjában a balatoni balinhorgászat során előforduló szituációkhoz szeretnék javasolni különböző műcsalikat. Azonban biztos vagyok benne, hogy az alábbi cikkben és a végén látható kisfilmben elhangzó információk segítségével nem csak a Balatonon és nem csak balinozás során fognak halat adni bemutatott csalik.
Videóval

Rapala tippek-trükkök 4. rész – Kereső gumihalazás nagy ragadozókra

Nagy Gábor 2019-10-21 06:00:00
A legnagyobb csukámat és harcsámat, több kapitális balatoni fogast és számos más ragadozót köszönhetek a kedvenc gumicsalimnak. Hatrészes sorozatom negyedik epizódjának főszereplője a Storm 360GT Searchbait. Elfogultságtól nem mentes véleményem szerint ez lett a „legütősebb” rész, érdemes végignézni a cikk végén látható filmet! A most következő írásban igyekszem részletesen bemutatni a csalit, sok olyan információt (és halat) is felvillantva, amire a videóban nem jutott idő.
Videóval

Rapala tippek-trükkök 3. rész – A Rapala Shadow Rap wobblercsalád

Nagy Gábor 2019-09-27 06:00:00
A Rapala a világ legtradicionálisabb wobbler márkája, számos olyan terméke van, amelyek legendás hírnévre tettek szert a pergető horgászok körében. Ugyanakkor a cég nem csak a hírnévből él, folyamatosan tervez és dob piacra újabb és újabb csalikat. A fejlesztések sokszor a tengeri körülmények vagy az észak-európai hideg és mély vizek kapitális ragadozóinak megfogására irányulnak, máskor elsősorban a feketesügér-horgászoknak igyekeznek kedvezni. A sok újdonság között a Shadow Rap család az, amelynek minden modelljéről elmondható, hogy a hazai körülmények között fogható legtöbb ragadozó horgászatára ideális.
Videóval

Rapala tippek-trükkök 2. rész – Slab Rap és Rippin’ Rap vertikális wobblerek

Nagy Gábor 2019-08-24 06:00:00
A sorozat második részeként két olyan csalit szeretnék bemutatni, amelyek többféle ragadozóhalra, számos szituációban használhatók eredményesen, ráadásul a kezdő pergetők számára is kifejezetten ajánlhatók. A könnyűpergető csalik közé sorolhatók, de ez nem jelenti azt, hogy csak kisméretű halakat célozhatunk meg velük!
Videóval

Rapala tippek-trükkök 1. rész – Pergető botok és orsók számos helyzetre

Nagy Gábor 2019-07-31 06:00:00
Július elején egy tartalmas hétvégét horgásztam végig Takács Peti társaságában a Balatonon. Nem könnyű feladatra vállalkoztam: célunk volt bemutatni azt a felszerelést, amit a horgászataim során eredményesen használok. A dolog nehézségét az adta, hogy szerettünk volna minél több ragadozót megmutatni a kamerának, mindezt a balatoni időjárás szeszélyeinek igencsak kitett csónakos pergetés során.
Termék katalógus

Haldorádó
Katalógus

Megjelent a Haldorádó 2024 termékkatalógus, lapozz bele!

Tovább

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.