Alias : superdanee
Név : Novák Dániel
E-mail : [e-mail]
Születési dátum : 1977-06-13
Lakhely : Budapest
Kedvenc horgászmódszerei : bojlizás
Kedvenc vízterületei : Balaton, nagy víztározók
Legnagyobb halai : ponty 23 kg
Mióta horgászik : 1983 óta

Szerző írásai

Videóval

Pontybánya, avagy amikor az álmok valóra válnak

Novák Dániel 2015-03-30 07:00:00
Kétféle víz vonz igazán: a vadregényes, nagy kiterjedésű természetes vizek, illetve a változatos mederalakulatokkal bíró bányatavak. Ezek olyan helyek, ahol akár könnyen betlizhetünk is, éppen ezért minden megfogott halnak komoly értéke van. Bár az ecsédi Vég-tó rendkívüli halállománnyal bír és a tó mérete sem óriási, a hatalmas víztömeg, a számolatlan víz alatti akadó, a néhol 25 méteres vízmélység és a változatos mederalakulatok a tapasztaltabb horgászoknak is kihívást jelentenek.
Videóval

Kötelező gyakorlat

Novák Dániel 2013-10-28 07:00:00
Az idei évben sajnos kevés idő jutott a horgászatra, néhány 12 órás feederes „gyorspeca” mellett, egyedül a késő tavaszi ABK Bojlimpiára állt össze a Happy Carp Gang egy háromnapos versenyre. Annak ellenére, hogy nem bővelkedtünk a horgásztúrákban, hagyományosan kötelező és kihagyhatatlan gyakorlattá vált az az egy hét, amelyet évről évre Ecséden töltünk. A naptárba már jó előre bevéstük az augusztus utolsó hetére eső időpontot és tavasszal, a húsvéti havazásban azzal nyugtattam magam, hogy ennek a túrának is eljön egyszer az ideje.
Videóval

Z-CODE aktiválva!

Novák Dániel 2013-01-11 07:00:00
A modern pontyhorgászatban már-már közhelynek számít az a kijelentés, amely szerint a siker kulcsa sokszor abban rejlik, ha egy adott vízen a megszokottól eltérő taktikával vesszük üldözőbe a halakat. Versenykörülmények között is gyakran tapasztaljuk, hogy egy átlagosnál kisebb horoggal, vékonyabb előkével vagy egy újszerű csalival, etetőanyaggal, módszerrel kiemelkedő fogási eredményeket érhetünk el.
Termék katalógus

Haldorádó
Katalógus

Megjelent a Haldorádó 2024 termékkatalógus, lapozz bele!

Tovább

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.