Alias : Bjamin23
Név : Pásztor Benjámin
E-mail : [e-mail]
Születési dátum : 2003-07-23
Lakhely : Bojt
Kedvenc horgászmódszerei : feederbotos horgászat
Kedvenc vízterületei : Pazonyi Horgásztanya, Gyékényes horgásztó (Komádi), Millér főcsatorna
Legnagyobb halai : ponty 10,5 kg, amur 7.33 kg, afrikai harcsa 5.5 kg, tokhal 12 kg,
Mióta horgászik : 2013

Szerző írásai

Lazackedvelő tokhalak

Pásztor Benjámin 2022-04-24 06:00:00
Szerintem sokan vannak olyan horgászok, akiknek van egy kedvelt halfaja, amire nagyon szeretnek pecázni. Így voltam ezzel én is, amikor eljött a tokhalak időszaka, amikor kifejezetten érdemes rájuk horgászni. Vizeink lehűltek, ezáltal sokkal élénkebbekké és aktívabbakká váltak. A Gyékényes Horgásztó tokhalak szempontjából nem egyszerű eset. Szép számban vannak ugyan benne, de mivel sokan megfogták már őket, ez nagyban megnehezíti a dolgunkat, nem könnyű ezeket a halakt horogvégre csalni. Az igazság az, hogy én is sokat próbálkoztam a többi évszakban is, ez idáig eredménytelenül. Mostanra viszont összeállt egy olyan etetőanyag és csali válogatás, amivel egy nap több halat is sikerült elcsípnem.

Az esővel jöttek a nagy halak

Pásztor Benjámin 2021-10-31 06:00:00
A nyár végén, egy kis kihagyás után újra sikerült ellátogatnom egyik kedvelt vízterületemre, a Gyékényes Horgásztóra. Szerettem volna tesztelni a Haldorádó újdonságait ezen a vízen is. Nos, nagyon élménydús pecában volt részem, ugyanis a tó rengeteg nagytestű halat rejt magában. Igazából egy élménytóról beszélünk, mégsem adja könnyen magát ez a víz, hiszen nagyon front- és időjárás-függő, ráadásul ezek a halak már rengetegszer szákba kerültek. Azonban, ha megfelelő időben és jó minőségű termékekkel próbálkozunk, az eredmény nem marad el.

Pontyhorgászat a Gyékényes Horgásztavon

Pásztor Benjámin 2021-08-27 06:00:00
Egy számomra ismert, többször meghorgászott vízre látogattam el a nyáron. Ezúttal a Gyékényes Horgásztavat vettem célba, ahol egy rapid horgászatot szerettem volna megejteni. A rendelkezésre álló pár órából próbáltam kihozni a maximumot a jól bevált method technikát alkalmazva.

Nagy szélben a halakért

Pásztor Benjámin 2021-05-02 06:00:00
Arra voltam kíváncsi, hogy a Haldorádó újdonságait hogyan fogadják a Gyékényes Horgásztó halai. Olyan etetőanyagokat és csalikat vetettem be ezúttal, amelyekkel a tó pontyai ilyen összetételben még nem találkozhattak, így kíváncsian és reményteljesen indultam neki a horgászatnak!

Válogatós, avagy kitanult halak

Pásztor Benjámin 2021-03-09 06:00:00
Úgy gondolom, sokan vannak, akiknek a hétköznapi teendőik miatt csak egy pár órás, rapid pecára van módjuk leülni a vízpartra. A többség ebben az esetben egy olyan horgásztavat választ magának, ahol gyorsan és hamar lehetőség adódik arra, hogy halat tudjon fogni. Nos, így voltam én is, hisz a hétköznapi elfoglaltságaim miatt legtöbbször csak a hétvégén van alkalmam horgászni. Ebben a cikkben azt szeretném bemutatni, hogy miképp lehetünk sikeresek egy ilyen intenzíven telepített tavon néhány óra leforgása alatt.
Termék katalógus

Haldorádó
Katalógus

Megjelent a Haldorádó 2024 termékkatalógus, lapozz bele!

Tovább

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.