Alias : rentu
Név : Fazekas Tamás
E-mail : [e-mail]
Születési dátum : 1976
Lakhely : Sajókaza
Kedvenc horgászmódszerei : feeder, match
Kedvenc vízterületei : Harsányi horgásztó, Sajó
Legnagyobb halai : ponty 21,95 kg
Mióta horgászik : 1990

Szerző írásai

Egy szép hétvége a Verbán

Fazekas Tamás 2013-05-11 07:00:00
A barátnőm szerint nagyon sok hétvégét töltök a tóparton, és mivel már ő is szeretett volna egy kicsit kikapcsolódni, felvetette, hogy menjünk el hétvégén a Nyíregyházi Állatparkba. Egy kis gondolkodás után - mivel most is a horgászaton járt az eszem - eszembe jutott a Verba tanya, ahol el tudunk tölteni egy hétvégét, és mindenki kívánsága teljesülni fog.

Szép emlékek Harsányból

Fazekas Tamás 2011-08-30 07:00:00
Sajnos a pályázat megjelenése és lezárási ideje alatt csak egy alkalom volt, amit el tudtam tölteni a Harsányi horgásztavon, ám akkor nem sikerült kapitális halat fognom. Úgy gondoltam, hogy leginkább nagy halakkal szeretnének majd teszteltetni termékeket, ezért úgy gondoltam, összeszedem egy csokorba a Haldorádó termékekkel fogott 10+-os pontyaimat, amikről sikerült fényképet is készíteni.

Az év első horgászata a Harsányi-tavon

Fazekas Tamás 2011-04-30 07:00:00
2011. március 22-én megérkeztem kedvenc horgászvizemre, a Harsányi-tóra. Igaz, reggel még -2 Celsius-fok volt, de gyönyörű napsütéses idő fogadott. Napijegyváltás után a halőrházban érdeklődtem, hogy melyik rész lehet most a legmegfelelőbb. A keresztgátat javasolták vagy a halőrházhoz közeli részt, de az utóbbit már teljesen beülték, a keresztgáthoz meg sok cuccal nem volt kedvem becipekedni. Ezért maradt a hosszú gát, a nyári horgászatok bevált helyszíne. Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy mit sikerült fogni a Harsányi-tó tavasszal nem túl jónak számító részén, kattintsatok az írásra!

Rekordfogás feederbottal!

Fazekas Tamás 2010-10-11 07:00:00
Sikerült barátaimmal egyeztetni egy közös horgászatot, ami javaslatomra a Harsányi-horgásztóra esett. Átlagos horgászatra gondoltam, de egy kis szerencsével egy igazi álom vált valóra: sikerült megfognom életem eddigi legnagyobb halát feederbottal!
Termék katalógus

Haldorádó
Katalógus

Megjelent a Haldorádó 2024 termékkatalógus, lapozz bele!

Tovább

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.