A mai horgászat alkalmával a kőröshegyi Völgyhídi-tóra látogattam el egy pörgős peca reményében. Nagyon sok hal van ebben a vízben, főleg pontyok, de igen szép a tó amur-és kárászállománya is. Kinéztem egy szimpatikus horgászhelyet és neki is láttam a pakolásnak. Az ilyen csodás környezetben különösen jó élmény a pecázás, arról nem is beszélve, hogy mennyi halat lehet itt fogni.
Újabb részéhez érkezett a sorozat, a legutóbbi gyűjtemény óta pedig rengeteg kérdéssel fordultatok hozzám. Nem is lepődöm meg ezen, hiszen ahogy szép lassan nyárba fordul a természet, úgy kaptok egyre többen kedvet a horgászathoz, vízparti időtöltéshez. Ezúttal is igyekeztem a levelek közül egy változatos, aktuális egyveleget összeállítani, amely bárki számára hasznos infókat adhat, elsősorban a jelenlegi, már-már nyári időszak horgászataihoz. Tartsatok velem a mai írásban és tekintsétek meg őket!
A horgászatban sokszor nem is a halfogás okozza a legtöbb gondot, hanem az, hogyan tudunk alkalmazkodni az időjárás viszontagságaihoz. Aki biztosra akar menni, annál mindig van esőruha, legalább egy váltás meleg ruha, száraz bakancs, gumicsizma, és ami mindig jól jön, egy megbízható ernyő! Ebben az írásban a Haldorádó ernyőket veszem górcső alá. Melyiket, hogyan, mikor és milyen technikával horgászóknak érdemes használni? Az alábbiakban kiderül!
A Pastonchino főként a versenyhorgászok egyik titkos adalékanyaga volt hosszú éveken át. Nagyon drágán és kevés ízváltozatban lehetett csak elérni. A gyártástechnológia fejlődésével és a felhasznált összetevők bővülésével azonban itt is jelentős előrelépés történt. De mi is a pastonchino? Étvágygerjesztő adalékanyaggal kezelt, nehéz, apró szemcsés „morzsa”, amely markáns ízzel és aromával rendelkezik. A pontyos és kárászos etetőanyagok nem nélkülözhetik ezt a kiegészítőt, de fenéken történő dévérhorgászatnál, sőt már márnára is eredményes lehet! Szemcseméretével alig tűnik ki a „hordozó” etetőanyagból, viszont jellegzetes íze és nagyon látványos színe miatt figyelemfelkeltő a hatása, így - anélkül, hogy jóllakatná - sokáig etetésünkön tartja a halakat. A bekevert, megnedvesített etetőanyaghoz kell hozzákeverni, szinte a bevetés előtti utolsó pillanatban, így a szemek önálló életet élve, valóban tovább fokozzák kedvenc keverékünk csalogató hatását. Két változatban kerül forgalomba: Ponty Piros és Dévér.
A Pastonchino Ponty Piros egy piros színű, eper ízesítésű, de +10%-ban sárga színű, citrom ízesítésű szemeket is tartalmazó édes adalékanyag, főként a ponty és kárász horgászatához.
Kosárban 0
A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
A Pastonchino főként a versenyhorgászok egyik titkos adalékanyaga volt hosszú éveken át. Nagyon drágán és kevés ízváltozatban lehetett csak elérni. A gyártástechnológia fejlődésével és a felhasznált összetevők bővülésével azonban itt is jelentős előrelépés történt. De mi is a pastonchino? Étvágygerjesztő adalékanyaggal kezelt, nehéz, apró szemcsés „morzsa”, amely markáns ízzel és aromával rendelkezik. A pontyos és kárászos etetőanyagok nem nélkülözhetik ezt a kiegészítőt, de fenéken történő dévérhorgászatnál, sőt már márnára is eredményes lehet! Szemcseméretével alig tűnik ki a „hordozó” etetőanyagból, viszont jellegzetes íze és nagyon látványos színe miatt figyelemfelkeltő a hatása, így - anélkül, hogy jóllakatná - sokáig etetésünkön tartja a halakat. A bekevert, megnedvesített etetőanyaghoz kell hozzákeverni, szinte a bevetés előtti utolsó pillanatban, így a szemek önálló életet élve, valóban tovább fokozzák kedvenc keverékünk csalogató hatását. Két változatban kerül forgalomba: Ponty Piros és Dévér.
A Pastonchino Ponty Piros egy piros színű, eper ízesítésű, de +10%-ban sárga színű, citrom ízesítésű szemeket is tartalmazó édes adalékanyag, főként a ponty és kárász horgászatához.
10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.