GRANDE Csontkukac báb

Bónuszpont jóváírás 23 pont
Ár: 2.290 Ft
DB
Részletek

A nagy melegben az élőanyagot nem küldjük el futárszolgálattal, mert nem tudjuk garantálni, hogy élve érkezzen meg.

Az angol, de lassan már a többi élmezőnybe tartozó versenyhorgász féltve őrzött titka a csontkukac báb. Szinte nincs olyan verseny, ahova ne hoznának magukkal ebből a csalogató halcsemegéből. Mitől olyan különleges? Attól, hogy szinte valamennyi békés hal szereti, a keszegféléktől a márnán át a pontyokig. Amikor a hal rátalál erre a burokba zárt fehérjegombócra és a szájába veszi, egy apró roppanással összetörik. Ekkor el tudja fogyasztani a benne található táplálékot. Ez a roppanó hang - már sokszor bebizonyosodott - a halakra úgy hat, mint egy mágnes. A roppanás és a kaja, ami ezután hozzáférhetővé válik, plusz inger a halaknak, hogy ezt el lehet és kell fogyasztani. Így az óvatosságukat „félretéve” állnak neki falatozni a bábokat. A csontkukac báb további különlegessége, hogy fajsúlya nagyon közel áll a vízéhez, ezáltal léteznek (báb állapotuktól függően) benne süllyedő, teljesen kiegyensúlyozott és lebegő darabok is. Használat előtt tovább lehet turbózni ezek fogósságát azzal, hogy némi aromás lébe áztatjuk be őket. A folyadékban különválnak a lebegő és a süllyedő szemek, ezért ha a fenéken akarunk horgászni, akkor egyszerűen leszedjük a lebegő szemeket és így garantáltan nem fognak az etetésünkről felszállni, vízközé emelkedni. Az általunk kínált bábok minimum 97%-a süllyedő. 150 grammos kiszerelésben kapható. Kiváló csali valamennyi békéshal horgászatára legyen szó álló- vagy folyóvízről!

Javasolt tárolási hőmérséklet: 0,5-1 ºC
Felhasználható: a csomagolás bontásától számítva 15 napig
Használatba vétele: A csomag kézhezvétele után helyezze hűtőbe, ha nem kívánja aznap felhasználni. Használatbavétel előtt mindenképpen át kell mosni, így az esetleg lebegő szemek különválaszthatók, hiszen azok felemelkednek a vízfelszínre.

Hogyan történik a rendelés és a kiszállítás?
Az élő csali rendelés során figyelembe kell venni, hogy csak a 14:00 óráig leadott megrendeléseket tudjuk másnap garantáltan célba juttatni! De ez is csak akkor lehetséges, ha a rendelést követő nap munkanap. Tehát aki pénteken rendel, nem fogja azt szombaton megkapni. A frissesség megőrzése és a felhevülés elkerülése érdekében, azok a csomagok kerülnek a legkésőbb becsomagolásra, amelyekbe élő anyagot is kértek. A Magyar Posta (csomagjaink kézbesítője) 16:00-kor érkezik hozzánk. Így maximum 2 óránk van arra, hogy a kért mennyiségeket kimérjük, és hogy a csomagokat biztonságosan lezárjuk. Ezért kell az élő anyag megrendelést legkésőbb 14:00 óráig leadni, ha szeretné azt másnap megkapni! Pénteken élő anyag feladás NINCS! Ennek oka, hogy a pénteki csomagok csak hétfőn kerülnek kézbesítésre, ezt a hosszú időt azonban az élő csalik már nem bírnák ki! Mindezt a rendelés leadása során feltétlenül vegyék figyelembe!!!

Termék adatok
mennyiség : 150 g
szín : vegyes
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: