A nyári időszakban, a felmelegedett víz miatt a pontyok és az amurok etetésen történő megfogása már sokszor jobban működik, mint a method technika. Persze, ahogy előző filmemben és írásomban bemutattam, kivitelezhető ez is, ha van egy olyan készségünk, amellyel etetünk, és az etetést method kosárral horgásszuk meg. Létezik azonban az etetés kivitelezésének egy egyszerűbb módja is. Ez egy kevésbé ismert method módszer, ami – főleg a meleg vizekben – rendkívül hatékony! Ebben az epizódban ezt szeretném nektek megmutatni.
Ahogy teltek a hetek, egyre szebb fogásoknak örülhettem. Az időjárással is szerencsém volt, hisz a nagy viharok, jégesők elkerültek… idáig. Lelkesedésem ez sem szegte, a legkeményebb viharokban is a csatorna partján voltam, hisz egy cél lebegett a szemem előtt. Megfogni a „Big”-et.
A tavaly nyári szezon végén úgy köszöntem el, hogy jövőre visszatérek. Volt közel 1 évem átgondolni azt, hogy mit kellene másképp csinálnom annak érdekében, hogy sikeresebb szezont zárhassak e kis csatornán. Félreértés ne essék, nem vagyok telhetetlen. Örültem annak is, amit tavaly tudtam fogni, de úgy gondolom, a horgász természetes vágya, hogy évről évre jobb legyen…
A MONSTER termékcsalád tagjai nem a kellemes, emberi orr számára élvezhető illatokról híresek, viszont fogósságuk megkérdőjelezhetetlen! A csalik és etetőpelletek mellett egyértelmű, hogy aroma formában is megtalálható ez a termékcsalád a kínálatunkban, sőt 2024-től immár 30+ és 35+ méretekben is elérhető a Magnum csali!
A MONSTER Magnum 30+ az oldódó és a főzött csalik összes előnyével rendelkezik, ugyanis olyan csaliról van szó, amelynek közepe főzött, külső rétege viszont oldódó! Belső magja 20 mm átmérőjű, főtt, nem oldódó csali. A külső réteg 5 mm vastag és folyamatosan oldódva ontja magából a csábító ízanyagokat. Használatával elkerülhetjük csalink leázását, ugyanis a belső, főzött rész, akár 72 órát is kibír, miközben a külső rész oldódási ideje 5-8 óra (vízhőfoktól függően).
Nagyon attraktív, nagyon ütős csali, amely különösen ajánlott nagy nyomásnak kitett, sokszor megfogott, óvatos, kapitális halak horgászata során. A balatoni behúzós nagyponty-horgászatok egyik „titkos fegyvere”!
Hatféle fogós változatban érhető el: A 2024-es új ízek közül a Fűszeres Máj magja barna, az oldódó réteg bordó, a Vajsav & Tengeri rák magja fekete, az oldódó réteg narancssárga. A Máj & Vér magja vörös, az oldódó réteg színe barna, a Tintahal & Áfonya magja fekete, az oldódó réteg színe rózsaszínű, a Vörös Lazac magja sötétbarna, az oldódó réteg színe mély bordó, a Hot Mangó magja pedig narancssárga, az oldódó réteg színe fehér.
Kosárban 0
A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
A MONSTER termékcsalád tagjai nem a kellemes, emberi orr számára élvezhető illatokról híresek, viszont fogósságuk megkérdőjelezhetetlen! A csalik és etetőpelletek mellett egyértelmű, hogy aroma formában is megtalálható ez a termékcsalád a kínálatunkban, sőt 2024-től immár 30+ és 35+ méretekben is elérhető a Magnum csali!
A MONSTER Magnum 30+ az oldódó és a főzött csalik összes előnyével rendelkezik, ugyanis olyan csaliról van szó, amelynek közepe főzött, külső rétege viszont oldódó! Belső magja 20 mm átmérőjű, főtt, nem oldódó csali. A külső réteg 5 mm vastag és folyamatosan oldódva ontja magából a csábító ízanyagokat. Használatával elkerülhetjük csalink leázását, ugyanis a belső, főzött rész, akár 72 órát is kibír, miközben a külső rész oldódási ideje 5-8 óra (vízhőfoktól függően).
Nagyon attraktív, nagyon ütős csali, amely különösen ajánlott nagy nyomásnak kitett, sokszor megfogott, óvatos, kapitális halak horgászata során. A balatoni behúzós nagyponty-horgászatok egyik „titkos fegyvere”!
Hatféle fogós változatban érhető el: A 2024-es új ízek közül a Fűszeres Máj magja barna, az oldódó réteg bordó, a Vajsav & Tengeri rák magja fekete, az oldódó réteg narancssárga. A Máj & Vér magja vörös, az oldódó réteg színe barna, a Tintahal & Áfonya magja fekete, az oldódó réteg színe rózsaszínű, a Vörös Lazac magja sötétbarna, az oldódó réteg színe mély bordó, a Hot Mangó magja pedig narancssárga, az oldódó réteg színe fehér.
10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.