HALDORÁDÓ Black Halibut Carp Pellet 8 mm - Fekete Tintahal

Ár: 990 Ft
Egységár : (14.143 Ft / 1 kg )
DB
Extra elérhető!
Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz. - A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
Részletek

A pelletes horgászat hazai elterjedése a halibut pelletekkel kezdődött. A magas halliszt és halolaj tartalom olyan komplex táplálékot jelent a halaknak, elsősorban a pontyoknak, amelyet előszeretettel fogyasztanak. A Black Halibut Carp Pellet olyan csalizó pontypellet, amely 8 mm-es méretben és fúrt állapotban kerül forgalomba, illeszkedve a modern pontyhorgászat igényeihez. Egyszerű és mégis hatékony csali!
Öt különböző nyerő ízben áll a horgászok rendelkezésére, melyek a már jól ismert Vörös Démon (eper), Mézes Pálinka, Nagy Ponty (titkos pontycsemege), Magyar Betyár (kolbász) és a Fekete Tintahal elnevezéseket kapták. A magas olajtartalomnak köszönhetően, az erős aromát szinte kilöki magából a pellet és messziről a horgunk közelébe csalja a halakat. Lassan oldódik, sokáig megtartja eredeti formáját, ezáltal ideális olyan esetekben is, amikor a kapás hosszabb idő után alakul ki.

Termék adatok
Szemcsem. : 8 mm
Kiszerelés : 70 g
Íz / Szín : Fekete Tintahal / fekete
További választék
( 990 Ft )
(8 mm 70 g erős fűszeres, kolbászos / fekete)
( 990 Ft )
(8 mm 70 g méz+barackpálinka / fekete)
( 990 Ft )
(8 mm 70 g titkos pontycsemege / fekete)
( 990 Ft )
(8 mm 70 g érett szamóca / fekete)
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: