HALDORÁDÓ Fluo Method Wafter - Édes Ananász

Ár: 1.490 Ft
DB
Extra elérhető!
Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz. - A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
Részletek

Nagyon sok megkeresést kapunk azzal kapcsolatban, hogy a legnépszerűbb, legnagyobb darabszámban eladott csalijainkat, az Oldódó Fluo Lebegő Pelleteket is szívesen használnák finom methodozáshoz, ha lenne ezekből kisebb méretű, valamint mérsékeltebb felhajtóerővel rendelkező változat. (Bár ezt most is sokan megteszik, lefaragva egészen kicsire.) Ezen igények alapján megalkottuk a Haldorádó paletta legújabb csaliját, ami a Fluo Method Wafter nevet kapta.
Mint a neve is mutatja ez a csali nem pop up, hanem wafter. Ez azt jelenti, hogy önmagában a vízbe dobva lebeg, de nem emeli fel a horgot, sőt még a csalitüskét sem és nem is „törekszik kifelé a gombócból”, viszont szinte súlytalanul fekszik el a kosárban, így a hal ugyanolyan könnyedén fel tudja hörpölni, mintha lebegne. Másik fontos, és meghatározó tulajdonsága ennek a kis pelletnek, hogy folyamatosan oldódik. Ennek köszönhetően az aromáját gyorsabban kibocsátja, így a hal könnyebben megtalálja.
A Fluo Method Wafter 8 mm-es változatban és 6 féle ízesítésben kerül forgalomba: Vad Szilva, Édes Ananász, Tüzes Ponty, Chilis Fahéj, Brutális Máj és Fokhagyma.

Termék adatok
Szemcsem. : 8 mm
Kiszerelés : 10 g (kb. 30 db)
Íz / Szín : Mézédes ananász / citromsárga
További választék
( 1.490 Ft )
(8 mm 10 g (kb. 30 db) Májas / barna)
( 1.490 Ft )
(8 mm 10 g (kb. 30 db) Chilis fahéj / narancssárga)
( 1.490 Ft )
(8 mm 10 g (kb. 30 db) Fokhagyma / fehér)
8.940 Ft 7.990 Ft
(8 mm 10-10 g (kb. 30-30 db) vegyes)
( 1.490 Ft )
(8 mm 10 g (kb. 30 db) véres-májas, chilis / piros)
( 1.490 Ft )
(8 mm 10 g (kb. 30 db) Szilva / lila)
Kapcsolódó fogások
Kapcsolódó termékek
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: