HALDORÁDÓ Oldódó Lebegő Pellet - Vörös Démon

Ár: 2.790 Ft
Egységár : (34.875 Ft / 1 kg )
DB
Extra elérhető!
Ha 8990 összeget meghaladó értékű Haldorádó terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz. - A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
Részletek

Sokan megtapasztalták már az eddigi horgászatok során, hogy az Oldódó Süllyedő Pellet kikönnyítve vagy megemelve még fogósabbá válik. A halnak még kevesebb energiát kell a csali megszerzésére fordítani. A kikönnyített vagy lebegő csalik fogósságának másik titka, hogy nem süllyednek el az iszapban, nem tűnnek el a vízi növényzetben. Az Oldódó Lebegő Pellet oldódó, lebegő, nagyon intenzív aromájú, látványos és persze rendkívül fogós csali, mely önmagában, vagy más csalikkal kombinálva is hatékony. Felkínálható hajszálelőkén, de akár csalitüskén is. A dobozban 2 különböző méretet 12 és 16 mm átmérőjű pellet található.
Öt fogós ízben kapható: Fokhagymás Hal, Magyar Betyár, Mézes Pálinka, Nagy Ponty, Vörös Démon.
A Vörös Démon az egyik legnagyobb sláger az édes ízű és aromájú csalik világában. Az édes, finom, érett szamóca illata és íze olyan átható, hogy legszívesebben beleharapna az ember. Ez nem tartalmaz hallisztet és halolajat, így a „büdös” háttér íz nem érezhető.
 

Termék adatok
Szemcsem. : 12, 16 mm
Kiszerelés : 80 g
Íz / Szín : érett szamóca / vörös
További választék
( 2.790 Ft )
(12, 16 mm 80 g fokhagymás hal / fehér)
( 2.790 Ft )
(12, 16 mm 80 g erős fűszeres, kolbászos / vörösesbarna)
( 2.790 Ft )
(12, 16 mm 80 g méz+barackpálinka / sárga)
( 2.790 Ft )
(12, 16 mm 80 g titkos pontycsemege / barna)
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: