HALDORÁDÓ Red Halibut Carp Pellet 14 mm - Vörös Démon

Ár: 990 Ft
Egységár : (14.143 Ft / 1 kg )
DB
Extra elérhető!
Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz. - A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
Részletek

A nagysikerű Haldorádó Red Tuning Pellet továbbfejlesztett változata a Red Halibut Carp Pellet. Magas halliszt és halolaj tartalma miatt a nagy pontyok csemegéje. Méretéből adódóan is látható a szelektáló szándék, hiszen a 14 mm-es méret már tekintélyes falat az átlagos méretű pontyok számára. A legjobb alapanyagokból készülő csalizó pellet, mindegyike erősen aromázott, ízesített, ami rendkívüli fogósságát még tovább növeli. A magas olajtartalma miatt kilöki magából az aromát, de mivel csak nagyon lassan oldódik, sokáig attraktív a hatása, így megvárja a később érkező termetes halakat is! Fúrt változatban kerülnek forgalomba, a csalizásuk nagyon egyszerű, gyorsan hajszálelőkére lehet húzni.
Öt különböző nyerő ízben áll a horgászok rendelkezésére, melyek a már jól ismert Vörös Démon (eper), Mézes Pálinka, Nagy Ponty (titkos pontycsemege), Magyar Betyár (kolbász) és a Fekete Tintahal elnevezéseket kapták.

Termék adatok
Szemcsem. : 14 mm
Kiszerelés : 70 g
Íz / Szín : érett szamóca / bordó
További választék
( 990 Ft )
(14 mm 70 g Fekete Tintahal / bordó)
( 990 Ft )
(14 mm 70 g erős fűszeres, kolbászos / bordó)
( 990 Ft )
(14 mm 70 g méz+barackpálinka / bordó)
( 990 Ft )
(14 mm 70 g titkos pontycsemege / bordó)
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: